Рекордна активност в ромско село

С изключителна скорост се пускат бюлетините в избирателната секция в варненското село Каменар, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Рекордна активност в ромско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

циганинът си е циганин.Независимо кой какво му дава или обещава,той взема всичко,от всеки.Ще вземе,каквото може от всички партии,но за кого ще гласува,само той си знае.При него лоялност няма,валидна е поговорката за лудия и зелника и е глупав този,който ги подценява и мисли,че може да ги купи.

Кой друг освен мързеливите,крадливи и подли комунисти може да плаща на циганите,като видех свастика на Хитлер като графити по стените се ядосвах-това което правят комунистите е много повече-това,което правите другари е родоотстъпничество-Г да ви убие!

Тази организация може да се създаде само от Янлъш Сикишев /старото му име е Янко Станев/, човека на ДПС, който беше изгонен от СДС за корупция.Така че мангалите наливат гласове на турците.Янко Станев, по последни данни, се е обрязал и редовно ходи на джамия.Новото му име е Янлъш Сикишев.

Е това е организация-за 300 метра превоз.Много ги глезиме мангалите по време на избори.Интересно ми е за кого ще гласуват 100% от каменарските цигани.

Паразитите плъзнаха ! Замириса на прокиснала бира и кебапчета.

А дали си внаяст и осигуровките за здравеопазване сами или искат това да е на гърба на данъкоплатците.А тези,които работят внасят ли данъци за общите разходи на държавата за пътища,администрация образование, квалификации или използват чуждите данъци..?

Ако още несте гласували гласуваите за АТАКА

vsichki teq mangali shte glasuvat za Dogan :(