Нови разкрития за изчезналата Мадлин

Сред водещите теми за британските издания днес са и новите разкрития във връзка с изчезването на 4-годишната Мадлин Маккан преди повече от 2 години в Португалия.

Обратно в новината

Коментари - Нови разкрития за изчезналата Мадлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

te sa ne 1,a dve detsa,bliznatsi na okolo 1,8mes.

абе и ти май не си много умен-човека е написал екзекутират публично, за да не си помисля и ДРУГ да върши такива извращения, т.е да го екзекутират за да знаят другите какво ги чака.Четете бе хора,преди да започнете да нареждате.

Добре де, тоя изрод като е извършил толкова явни престъпления какво? - за награда се излежава по хотелите в Португалия? И тия ли ще служат за пример и ще дават акъл на нашата съдебна система??? И като техния Скотланд ярд са големите яйца, защо родителите плащат на частни детективи?

Ти от кои си - от педофилите които харесват момченца или от тези които харесват момиченца? Няма значение от кои си , бих те убила с камъни перверзнико.А дали е комунизъм или демокрация има ли значение, такива като теб винаги ги е имало.

на кого пишеш ма жабо? ти си нещо луда, ми се види ... как те пуснаха до компютър ...

В доброто старо време още на първото престъпление щяха да го екзекутират публично, за да не си помисля и друг да върши такива извращения. Мисля че не са много тези, които след екзекуцията си мислят за нови престъпления :-) А под доброто старо време времето на явният комунизъм ли разбирате?

А ако бяха утрепали и онзи, който след 16 години в затвора се оказва не съвсемвиновен?

Тези се грижат повече за кучетата си , отколкото за децата си. Егати британците!

a kade e drugoto dete to ne e li vidqlo ne6to

Егати чудовищното - 16 години напразно. Не е месец, два. Това е по зле и от граф монте кристо. Човека не е получил съкровище, а инфаркт.

ПРАВОСЪДИЕТО,ОБЩЕСТВ И ВСЕКИ ИНДИВИД ТРЯБВА ДА МИСЛЯТ ЗА ЖЕРТВИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ,КОИТО СА ИМАЛИ ПРАВО НА ЖИВОТ,СВОБОДА,ДОСТОЙ И СИГУРНОСТ +ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ЗА ОБЩЕСТВЕНО-ПОЛЕЗЕН ТРУД

После беше приет за лечение в психиатрична клиника и почина от инфаркт, малко след като я напусна. Смята се, че сега Хюйлет се лекува от рак в Германия и че е пътувал доста с каравана из Европа.

Тая история нещо като нашенската на Съвестин....Като са си платили на дедективи,значи са невинни.Обаче тези частници не са ли наясно,че трябва да имат поне снимков материал за да покажат някаква достоверност за тома,че този изрод се подвизава като полицай,че се сприятелява бързо и т.н.За такива психари само затвор до живот в сектора с рецидивисти и да го направят там на затворническата кучка докато го изхабят,пък после могат и да се смилят над него и да му пуснат малко ток.

Как може семейството да остави децата си сами и отиде да се забавлява. Нали уж имат закони за това да не оставят децата си без надзор?И защо този тип има право да напуска UK?

Тук нямаше ли съмнение че родителите са замесени?!

и в европата са кукувци като нас и си дундуркат изродите...

Трепане му е майката а не присъди в които никой не вярва даже и така наречения цивилизован свят.

Прочети го пак, но по - внимателно и от началото на параграфа и ще разбереш, че е бил осъден данъчен инспектор, а не въпросния Хюйлет.

За това престъпление беше осъден данъчен инспектор.ТОЙ е починал,а не йлет

Po novinite otdavna kazaha, che v stayata na apartamenta e imalo miris na trup, deteto ne e jivo, za sajelenie nqma qvno da se razbere koj e vinovnikat.A razsledvaniyata na roditelite edva li shte pomognat, tvarde mnogo vreme mina za sajelenie, vse pak dano stane nqkakvo chudo

За това престъпление беше осъден данъчен инспектор. През 1991 г. обаче, той беше оневинен, след като прекара 16 години в затвора. Демек умрял данъчният инспектор, а Хюйлет явно още дълго си е вял задника.

За това престъпление беше осъден данъчен инспектор. През 1991 г. обаче, той беше оневинен, след като прекара 16 години в затвора. После беше приет за лечение в психиатрична клиника и почина от инфаркт, малко след като я напусна Дан. инспектор е починал.

Това, което цитирате, се отнася до данъчния инспектор , който е осъден по грешка за престъпление на Хюйлет :) Още нещо неясно ? :)

После беше приет за лечение в психиатрична клиника и почина от инфаркт, малко след като я напусна. Смята се, че сега Хюйлет се лекува от рак в Германия и че е пътувал доста с каравана из Европа.

За това престъпление беше осъден данъчен инспектор.

Починалият е данъчният инспектор, този който е бил оневинен.А педофила е болен от рак и жив.

stiga s tiq gluposti 6to ne go namerqt deteto

какво не е ясно, починал е данъчният инспектор, който е бил осъден невинен за престъпление, изършено от Хюйлет.

Оневинен е бил данъчния инспектор, който е бил осъден вместо педофила. Той е умрял.. Но наистина можеше да е малко по-ясно написано.

Данъчният инспектор е умрял..........

умрелият е данъчният инспектор който си уе провалил живота заради некадърно следствие.

991 г. обаче, той беше оневинен, след като прекара 16 години в затвора. После беше приет за лечение в психиатрична клиника и почина от инфаркт, малко след като я напусна. Смята се, че сега Хюйлет се лекува от рак в Германия --- Жив ли е или умрял този Хюйлет ?

Данъчният инспектор е умрял..........