Белоградчишките скали превземат Страсбург

В Страсбург днес бе открита фотоизложбата “Българският природен феномен Белоградчишки скали, съобщиха за БТА организаторите.

Обратно в новината

Коментари - Белоградчишките скали превземат Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zenite na no6tuvkite sa sa6tite i kato predi kampaniata.

Това не е никакво чудо,просто камъни от камък на едно диво място!

От Витоша по-високо нема,от Искъро по-дълбоко нема... но само за шопа.

Абе красиви са, да, но изобщо и дума не може да става за сравнение с Големия каньон, та той най-малкото като мащаби превъзхожда тия скали сто пъти! Но комплексирания българин ще се скъса да гласува, пък било то и нереалистично, в тия чудеса на света, покрай това цените на нощувките в Белоградчик се вдигнаха в пъти. Ок бе, нека, туризъм тва онва, ама... ако спечелят тая класация, казвам ви, мен ще ме е срам от собствената ни комплексарщина - в Белоградчик природа, история, всичко на едно място, но е смешно Гранд каньон да е зад нас, просто е смешно.А, да не говорим, че сърбите, вторите по комплексаршина на балканите, и те в кюпа. Затова е смешна и цялата кампания с рекламите по тв - гласувайте, та гласувайте! Гласувайте, но - Бъдете обективни!!!

чак пък фурор предизвикали в световната класация ?! Просто българите сме по -организирани в нета .

писна ми от комплексари вече... сякаш ние сме ги направили тия скали...

на ония за кенефите

Пф... простотия! Българското си е българско - да! Но как едни Белоградчишки скали могат да изместят величието на Гранд Каньон? ... не знам.. на мене ми е адски смешна цялата тая работа... Гранд-а си е къде, къде по-велик :Х

znachi skalite sa vuv Strazburg -breyy

Колко пъти се вдигнаха нощувките в Белоградчик за времето на тази истерия около скалите?

http://www.new7wonde