Уникална пътна маркировка на столичен булевард

Работниците поставили пътната маркировка по столичния булевард „Тодор Александров” вероятно са страдали от болки в кръста.

Обратно в новината

Коментари - Уникална пътна маркировка на столичен булевард | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаха на Ботевградско шосе имаше един тас, подпрян на бордюра и наполовина маркиран в жълто

и във Виена е така, споко...

Мисля, че беше едно интервю на Кулеков, когато той каза, че България не е много далече от развитите държави. Делят я само две педи от тяхната степен на развитие и това са двете педи от бордюра на улицата навътре в платното. Просто какво има в тази ивица с ширина две педи при нас и в развитите държави.

Да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли, а някои се претрепаха да ни обясняват какви ремонти се правят по нашите улици и не само - смях! Ето това са ремонтите - през куп за грош, колкото да се симулира дейност и да се отбие номера. Но когато иде реч за глоби и санкции за нас, обикновените хора, всичко се спазва много стриктно, когато обаче трябва да се санкционират несръшилите работата си, тогава все нещо не става, все има уважителни причини! Гласувайте за БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ и прочие комунистически сателити, те ще ни досъсипят, това поне е ясно, жалко за нещастната ни държава, жалко и за нас - съсипания оскотял народ на съсипаната и осиротяла България!

Ахахахах едва ли има по - проЗ народ някъде !

Елате и вижте улица Мъгле. Подмениха част от тротуара, натрупаха калта на асфалта. Изрязаха част от асфалта и асфалтираха без да почистят калта и пясъка. Всички кръпки са предизборно направени. Маскировка а наесен отново дупки и кал.

Имаше и маркировка със заобиоколено паднало дръвче.Мързели сме си.

За Бога, братя българи, изберете го този ББ за Министър председател, че да си избереме кмет!Много Ви моля, иберете Го! Камерата работи, значи и Бойко работи!!!

Е на това се вика циганска работа, защото това го работиха 4 циганина и 1 българин. Пълна просташтина, но споко и за напред ще е така и колкото и пари да им се плаща.

tolkova prost narod trudno moje da se nameri ,no gospot e dal malk narod no s golqma prostotiq.ako e samo jaltata liniq ok no koli kacheni na trotoara nqma v zivilizovaniq svqt

Защо се учудвате дами и господа, и другарим и другарки. Ябсурдите с нясхятя администрация са безкрайни. Аз живея в чужбина и там съм съм здравно осигурен. Това не пречи на Бгдържавата да ни трупа задължения към фиска като Бг граждани. В същото време Генералния консул на Бг и всички Бг институции ми отказват сертификатм че съм Бг гражданин. Наложи се да водя юридическа процедура за да докажа този факт. И това само, защото някои държавен служител искаше да си наложи корупционната практика. И въпреки съгнала ми до висшата инстанция санкция нямаше. Повече от ясно е кой налага тези практики. Не се ли извиси морала на едно общество, то рано, или късно ще загине.

Много добре си е линията. Вие какво искате да заобикаля камъните ли?

Ето това вече може да се види само във София. Великолепното управление на кметът само говори за себе си

Идеята, че сме работливо племе не е мит, а е майтап!

Tova nqkoi injiner , titan na misulta go e napravil...sushtiq kato nashiq kmet Boiko.Samo deto toi e mnogo poveche - general,pojarnikar,o znam kolko e dobur v tezi si poprishta ,NO ZA POLITIK NE STAVA.

Спомням се, че преди време имаше подобна снимка, само че с умряло животно на шосето, вместо да махнат трупа бяха го боядисали с една ярко жълта лента през средата, да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли...

Много правилно са постъпили. Ако не боядисат камъните няма да се вижда, че там има жълта лента.

Еми то нормално избори идват кметът гледа да спечели повече гласове като прави нови отсечки и освежява пътищата, нищо че 4 години не направи нищо за столицата. Еми както е казал народът бързата работа срам за майстора

ne vijdam kade tuk mogat da minat pe6ehodci po ulicata

Българи! Нека тази снимка замести скандалната БГ-WC инсталация в Брюксел! Това поне е забавно,напомня на прословутите вицове за шопи и габговци!

Ми какво очаквате от Бате ви Бойко? Нима той има време за такива неща. Не знам обаче той ли обикаля телевизите или те си разменят материалите. Сигурно и в огледалото вече ще го дават.

хаха, да ги накарата сега да я изшмъркат тази пътечка

преди 2 години откриха бул.Габрово - елате и снимайте тротоара пред фантастико и наоколо.да не говорим за счупените новозасадени дръвчета,за мръсотията,за отломките асфалт след ремонт на Топлофикация.и сигурно не е само при нас.мръсно ,разбито и опасно за живеене.

Ха ха ха ха! Бат` Бойко, please, малко санкции за мързеливците! Моля!

Бойкова им работа

ако накарат две петгодишни деца да нарисуват права линия в края на шосето, ще махнат камъните. колко мозъчни гънки имат тия дето са я правили, остава да гадаем

Нямам думи хахахаха. Типично по български

Ооо некадърност българска. Това е олицетворението на българите, хайде после обяснявайте ми че сме били гении и работливи кат' пчелички.

Трагична работа! Не знам, да се смея ли или да плача ?!

Абе требваше да го направат бързо тоя булевард че има и други за откриване и немам време да ги чакам

smeshniciiiiiiiiiiii

V sofia ne stypvam...Grozno, mrysno i depresirashto.Samo do letishteto i v kolata za selo :-P

То само това да беше. На третата снимка се вижда как всички коли са паркирали по целият тротоар и там човек не може да мине. А на всичкото отгоре този тротоар е на голям булевард и когато човек реши да мине от там ще трябва да слезне на булеварда за да заобиколи тези коли. Просто въпрос на време е да бъде сгазен. Отделно, че плочките на тротоарът са се разкривили от тежеста на колите. Това е просто нямам думи! Паркирането по тротоарите трябва да се забрани и то незабавно. Но тези коли дори и в момента нарушава ЗДП, защото не са оставили минималното ЗАДЪЛЖИТЕЛНО разстояние! Как може такова нещо? КАТ има ли? Община има ли? Държава има ли?

държавата кенеф хаха:)

А нещо като глоби и уволнения няма ли да има за тези безсъвестни служители? В тези времена на криза доста хора биха желали да заемат местата им!

ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМАШЕ ТАКАВА МАРКИРОВКА И ВЪРХУ ЕДНО ПРЕГАЗЕНО КУЧЕ НА ЦАРИГРАДСКО...

Вие луди ли сте? Да не искате човека да ги заобиколи като ги боядисва. Знаете ли колко грозно ще е а а а а а? Няма да следват линията на бордюра и може да стане голяма беля така си е добре

Ама това оранжево какво е то бе не отговаря на БДС нито на ISO 9002 ама .

Браво на дир.бг, че отразява това. от мнооого време съм забелязал,че по ул. Тодор Александров има толкова много коли по тротоара, че пешеходците буквално трябва да вървят по пътя.... дивашка работа .....

Пак някой друг ни е виновен!!!А това, че когато работим си гледаме работата през пръсти - никой не го отчита!Все трябва да има някой над главата ни , за да си вършим работата както трябва!Ама тогава се сърдим, че имаме началници! Идеята, че сме работливо племе е просто мит!Истината е само в частта племе!

е, това мене лично ме разсмя доста добре. Made in Bulgaria! На нас лошо вършената работа ни е маркировка, маркирани сме с нея.

boje, izumena sam, kakv matzel, kakvo neshto.........

Стига сте го правили на проблем! Боята и без това е с такова качество, че след първият дъжд няма да я има - какво толкова, че е върху плочите?! Нали се сещате, че дори качествена боя върху три пръста прах и кал не хваща..

Гласувайъе пак за Бате Бойко, той ще ви оправи, както оправи столичани! аахахаха!

Нормално, то в цялата държава цари пълно безхаберие, от това ли да се учудим!

нищо чудно- в България всичко се прави по такъв начин и ако се опита човек нещо да промени,възрази на безобразието се получава отговор: Какво ти пука? Карай през просото!-това са принципи на настоящето безобразно и некъдърно управление на простите хора в тройната коалиция.

мен ме изкефи повече тва за законното паркиране Хахахахахахахахх няма такива като нас

ako se zagledatae po dobre v snimkite, she vidite che pavetata sa slogeni za da mogat kolite da se kachvat po bordiura, za tova s pravo sa gi ostavili rabotnicite

Това и да го видя немога да го повярвам.В нашата държава такова нещо? Не базикате ме.