Карла Бруни-Саркози си намери майстора

За първи път Карла Бруни-Саркози трябваше да сподели с някого светлината на прожекторите.

Обратно в новината

Коментари - Карла Бруни-Саркози си намери майстора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както казва народът: Никога не е късно човек да стане за резил. И обикновено това сме ние мъжете - ама нали ни се внушава, че сме голяма работа с оная работа напред. В същото време, жените уж се дърпат...а след това ни се смеят зад гърба. Действай Дядовото... Пра си. РОГРАМАТА действа безотказно, а ние мачовците се мислим за велики.

Когато един мъж си избира жена, той трябва да я избира рано сутрин, току-що станала - без да е правила нищо по себе си, и боса на тревата. ПС.Токчетата променят переспективата...

Забравихте да им опишете бельото.

бе мен да ме намерят за майстор, ще ги оправя и двете :-)

Глупости на таркалета -на фона на ужасните неща ставащи по целия свят и у нас.

В България няма цар. Значи няма и царски снахи. Все пак сме Република, моля ви се. А иначе - наистина Летисия има класа. Пред нея Карла Бруни мъъъничко простее. ееех, ако и у нас проститията беше в такива граници само :)

Върло важно!!!!

ех и аз да имах такива чепици с червени подметки, ама няма.

Kakvo i e hubavoto na Leticia, be?Ima pticha fizionomia.Inache, v tialoto-da, slaba e i ima hubava figura

ХАХА а те ако се видят с Масларова ще гледат завистливо и ще питат кой плаща за това а ние нали си знаем .

хора,летисия е умнаааааааа- доста се различава по това от карла!

Mnogo tıpa si be momiche!

Отличниците, Иванчо, отличниците!

Стил, класа и традиция! Толкова непонятни неща за нашите парвенюта, мутреси и политически помияри. Само пари не правят стил.

Вместо на Карла Бруни и принцеса Летисия , България може да се радва на прекрасните български царски снахи красиви , стилни , изискани , а то иначе чалга певачки и кичозни крави тук колкото искаш. Стил и класа липсват осезаемо.

Как пък ги измисли тези пластични операции? И как така само ти си ги чувал? Аз не виждам никаква промяна - Летисия е прекрасна, както винаги.

a koga shte imame i nie takiva purvi dami???klasa, stil, inteligentnost....v bg za sujalenie samo prostotiqta se kotira

да бе, това мъжете са егати простаковете, нямам думи, за нищо не стават

A be i dvete kaki sa xybavi,no mi ce struva,che sega prez Svetovnata Finansova Kriza malko xopa mogat da si pozvolyat Dior i drugite skupi marki.Lichi si,che tezi bogoizbrani dami mogat...

Личи си, че нямаш никаква представа от обувки..

И двете са хубави. Но не приемам пластичните операции. Това е измама. Значи по природа не си супер. Тогава само Карла Бруни!

Както казва народът: Никога не е късно човек да стане за резил. И обикновено това сме ние мъжете - ама нали ни се внушава, че сме голяма работа с оная работа напред. В същото време, жените уж се дърпат...а след това ни се смеят зад гърба. Действай Дядовото...

летисия е супер парче, принца си е надвил на масрафа

LETICIA E PROSTO KLASA!!!! KRASOTA I INTELEKT V EDNO! KARLA E KRASIVA ..EX MODEL I DVETE SA PO SVOE MU RAZLI4NI I MNOGO STRAHOTNI DAMI!!!!

А Летисия си направи пластични операции на носа, бузите, брадичката, т.е. на цялото лице миналата година!

Карла Бруни е италианка, а не французойка по произход!!!

Испанката е по-хубава

Letisia e nai-krasivata v sveta ot parvite dami!

Много хубава тази Летисия, направо е като от конкурс за красота (ама не като нашите, разбира се)! Карла Бруни също е красива жена, но тя е манекенка по професия - полага й се. Иначе съм съгласна с МЕН - дано нашите известни дами гледат и се учат.

Хайде съпрузите им да се радват с кеф и неуморно!

Няма спор - Летисия е много по-изискана, красива и елегантна от Карла Бруни. Дори след две раждания, е с по-хубава фигура от Карла Бруни. Много по-изискана е, тоалетите и са по-елегантни. А Карла Бруни къде е тръгнала с тези червени подметки - не знам. Има начин да бъдеш елегантен и привлекателен, дори в двореца и Летисия го е намерила.

Почти като Е. Масларова и Емел Етем :-О

обувките са последен писък на модата, сигурно не можеш да си ги позволиш или неможеш да ходиш на такъв ток.Гледай от време на време модните тенденции. Като цяло и двете дами са страхотни и изглеждат зашеметяващо.

mnogo vajno

И двете жени са много хубави,блазеим на тези които.....Карла е божествена,а Летисия е съвършенна!Славят се и Испания и Франция с красивите си и интелигентни жени,ходил съм там и знам,че е така -Летисия ми се нрави повече,но французойките са много ,много красиви!Е трябва да имаш и око да видиш,това което много могат да не видят!

Испанката е по-хубава, а Саркози е дългонос маджарски ХАЗАР, който е позор за Републиката и е толкова французин, колкото Обама. Освен това е джудже - затова на Карла са и забранени високите токчета. VIVE LA FRANCE!!!

Избирам и двете. И двете ме кефят. Да оплакнем очите.

женски им работа ахахаха :)) летисия е по-хубава.

БРАВО,ПРЕКРАСНИ ЖЕНИ.ДАНО НАШИТЕ ГРОЗНИ И КИЧОЗНИ КРАВИ-ВОДЕЩИ,ПЕВАЧКИ И Т.Н.ПОНЕ МАЛКО ДА ПРИХВАНАТ

Leticia e zna4itelno po-krassiva ... pone spored men, a i sas sigurnost po-inteligentna.

Пак се изявихте, защо бе, момци!

frenski seliandur stana prezident da si smeni gadzeto heh debil

Абе, има една дефиниция за такива манекенки издигнали се на бърза ръка, ама не съм сигурен че модераторите ще ми пуснат коментара

Lelia Karla naistina nai-nakraia si nameri maistora ;)

Пак нещо не сте разбрали. Ако тази испанка слезе от токчетата, ще се види, че пропорциите й не са толкова манекенски - ако разбирате какво искам да кажа. Та затова е любовта й към високите токчета, с които дамите обикновено компенсират недостатъците на фигурата. Жена се избира рано сутрин, току-що станала (т.е без да е правила нищо по себе си) и тичаща боса по тревата.

младите момичета тук да гледат и да се учат на стил,защото с тая фолк мода половината изглеждат като евтини к..ви,а от естествената красота няма по-хубаво и е нужно малко за да накараш всички да се възхитят!

да ви имам заглавията и темите. а този по долу дето коментира червените подметки на Карла - цепи мрака.

на летисия бих й го налетисил