Кризисният щаб ще обяви гражданска мобилизация

Ще работим съвместно с общината, заяви председателят на Националния кризисен щаб и областен управител на София Тодор Модев по bTV, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Кризисният щаб ще обяви гражданска мобилизация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бат Бойко като смята , че неговия рейтинг е до небето , не виждам какво му пречи да съдейства на тая инициатива и да се почисти София . И той се оказва като другите - не му пука за столичани , само избори са му в главата . Поне се показва какъв е и той. БОЖЕ пази България от всякаква такава твар.

Хвъргайте писалките и ловете метлите.Утре сме на Ленински съботник..Так сказал товарищ Серьожа.. Същински бащичко...

Какво ви е Виновен Борисов бе неосведомени тапаци? Да не е подписвал той договора с Вълка. Който е избрал Софиянски за кмет,той е виновен. Софиянски подписа този скандален договор,който беше приет и от общинския съвет на миналия кмет.Тях винете. Бойко Борисов може да е гъз,но сега само обира негативите от алчността на Софиянски ,който направи далаверката с Вълка. Не се делете на селяни и софиянци,защото повечето софиянци са по-големи селяни и от най дивия селянин от най затънтения край на България.

аман вече от столичният боклук,не се налапаха тези столичанчета

Вижте снимка как НЯКЪДЕ събират боклук разделно Аве шопи нещастни, дано се зариете боклук на нас можете само да завиждате!

г-жо Н, споко бе. Знаем как въздейства пролетния повей и пълнолунието на дамите от слатната възраст. Не така, ще се депресираш. А що се отнася до мобилизацията, де тоя късмет да ни вземат запас всичките от моя набор, тоя дето ви търпяхе и по комунистическо и после, всички и офицери и сержанти и войници. Па да си хванем зачислените ни чифтета и пушкала и всичката военна техника дето е останал, заедно с дрехите, чепиците и капите и така бързо ще ви решиме тая криза и омая другата, икономическата и финансовата също и така ще засилим държавността яко, че чак ще заквичи като прасе по коледа. Вервайте ми, де късмет де да стане, па дръж се държавност нийдна тогава.

бабта Бойко и Станишев са едно и също нещо!!!!!!!!!!!!!!!!

абе вие сте като някакви кучета... Бойко бил виновен. Правителството е виновно! Министерството на околната среда и водите е на ДПС, на Доган! От там се плаща за боклука! Там е цялата измет и там се правят огромните далавери. Забравихте Бугатито на Волфа! И с какво е виновен кмета на София, че в този град и 200 фирми да чистят, пак няма да могат да го изчистят и изринат от боклук. Тук културата на хората се изкривява до степен за нищо да не им пука, дори и да са дошли от най-чистия град в България, тук хвърлят, кой където свари.

Да мобилизират всички софиянци, които не плащат такса смет. Искам да видя и как дпутатите от София почистват междублоково пространство.

Пискайте си колкото си искате, но все пак ПРАВИТЕЛСТВОТО ще свърши работата по почистването... А б.б. вече няколко години само приказва, храни мутрите и лапа чрез тях от парите на народа....

А бе ЕЙ СЕЛЯНИ, кой ще ни плаща на нас софияници бе селяни прости.. ние с данъците си издържаме половин България, ако данъците на софия оставаха в софия, то тука щеше да е като в монако, а вие щехте да сте измрели от глад... деееебиш и селяните.. и нахални..

Друг е въпроса селяните от София като тръгнат лятото на почивка и в планината кви боклуци оставят и ква култура имат!Вижте си Витоша - няма едно дърво, тва планина ли е, само боклуци. Вия от София да не сте богоизбран народ, че все ви дразнят некви селяни. Ми всички сме българи! Като искате автономия и се делите от народа и се мислите за нещо повече от останалата част от хората в България еб..те си ма..та!!!!!!!!!!!!!

бойко краде и не върши работа-резултата е пред погледа на всички, буклуци, дупки, засръстена канализация ,кучета и паяци-това е резултата от напъните му на кмет, напъна се и о---ра цяла София!!!!

как пък така правителството току пред избори се захвана с почистването на София? Не мога да виня Кмета, че не си е свършил работата. Положи много усилия да привлече вниманието на тъпаците от тройната коалиция и те точно сега... хоп, да се концентрираме върху проблема преди избори. А събирането на боклука е много хубава работа. Само с протоколи се отчитат в Министерството на околната среда и водите и хоп, паричките в джобчето. :) Трудно може да се хване, кой, колко смет е събрал. Освен боклука, правителството трябва да се поогледа малко и за старите гуми, които стоят по покриви на гаражи и сервизи за смяна на гуми.

pliuvate,a na isborite pak ste glasuvate sa nas

За 80млн.София трябва да блести от чистота. Също трябва да се налагат жестоки глоби на тези,който замърсяват.Да се принудят чрез глоби живущите да почистват междублоковите пространства.Строите също много замърсяват.Глоби,гло и пак глоби...... Българс свиня иначе няма да се научи......

КОЙ ЩЕ СЕ СЕТИ ЗА ДЕЦАТА, ЧИЙТО РОДИТЕЛИ НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА КУПУВАТ СКЪПОСТРУВАЩИ МЕДИКАМЕНТИ И ОПЕРАЦИИ! КОЙ ЩЕ ИЗМИЕ СЪЛЗИТЕ Е НА ТЕЗИ ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЛИ, КОЙТО СТРАДА ОТ СЕРИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЕ И НИКОЙ НЕ ПРАВИ КАМПАНИИ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПАРИ!

Допълнение към девиза на София - Расте но не старее, става по-мръсна.

аман от долен популизъм! наближиха изборите, и започнаха предизборните кампании! но и това няма да ви помогне, комуняги долни!

според истинските софиянци цяла софия се е напълнила с селяни да но аз веднага правя асоциация че след като в дадено населено място жителите са селяни значи и съответното населено място е село и така скъпи ми софиянци стигаме до извода че софия е едно големо село...и те така

Ей, мръсни комунисти, партизани и партизанки, дето Господ още не ви е прибрал и крадливите ви дечица, да знаете следното. Аз съм на 59 години и ако тоя бълвоч СС и курвите му бъдат пак на власт , аз напускам тая мръсна държава. Щом аз съм го решил сещайте се какво ще стане по аерогари, гари и автогари след изборите. Вие се погребвайте тука сами, с почести и мангалите да ви копаят гробовете...!

Повече няма да плащам такса смет !!! Няма повече да пълня джоба на ББ. Къде са ни парите от 80 до 140 млн. ? И защо сега ще мудават още пари от държавния бюджет? Не е помел града откакто е кмет, затлачи всичко с боклуци, ограби общинските пари и сега ще му помагат пак с наши пари -ЗАЩО ??? СЪД И ЗАТВОР ЗА ТОЯ !!!

на всички е ясно,че Станишев е тъпо копиле и все по тъпи неща ще измисля-той не може да се надскочи-толкова му е пипето!!!Тази му предизборна акция не може да заблуди никой! Вместо да работи за оправяне на тъпата ситуация,в която той и неговите съпартийци са поставили България в ЕС ,проблемите с земеделието и какво ли още не-то няма нещо което да е наред в държавата,той ше мие улиците.

Лениниски съботници..Напълно в стила на комунистическия изтърсак Сергей...

Айде! Мобилизирайте всички до 45 години, които не са симпантизанти на БСП и ДПС и ги пратете на война срещу Турция точно по-време на изборите. Хем ще спечелите изборите хем ще се оттървете от политически-неудобни завинаги!

От къде го измислихте това, че държавата навсякаде строи завод за преработка. Това е работа на общините! Например Виена завода е общински, и примери много затова! София е достатъчно богата да има и 2 завода. Но проблема е, че кмета избра концесионер който вдига една кофа за 12 лв, а Вълка вдигаше кофата за 4 лв. Това е три пъти повече. Но разбира се парите няма да стигнат затова ще вдигат кофите наполовина (по рядко). Следствието е ясно смрат и мърсотия!!!

Pulen absurd!!!Tova koeto se sluchva ne e za vjarvane. Dano Borisov da specheli izborite

Гуньо/не простия,а адвокатина/,гражданс мобилизация значи да се привлекат сили и средства от строителните фирми,който и без друго стоят без работа.Така и София ще се поизчисти и ефекта от кризата ще се смекчи.За изборите да не говориме-БСП толкова много селяни комунисти е докарала в София,че циганите от чистотата не смогват да им извозят боклуците.Сигурно са си ги докарали от селата?Или обират това което софийските виладжий хвърлят по деретата?С две думи на софийски терен войната между града и селото става перманентна.

Той кмета сам не може да построи завод за отпадъци. Навсякъде това е в приотитетите на държавата. Борисов е просто изправен пред проблем нерешен от нито едно правителство до сега. Сега в София, скоро и в други големи градове - както се казва.

Трябва да се плаща на калпак. Да си плащат и всички цървули, които дойдоха да живеят в София, а не само собствениците на жилища. Гражданска мобилизация ....... ама вие съвсем се объркахте.... Да не живеем в Нородно демоктарична Република Корея !?!?!?!?!?

ами като цялата селяния на България си хвърля боклука в София, а не плаща нищо така ще е. Аз плащам такса смет 400 лв. а седя в мръсотията от селяните.

За целия си мандат кмета ненаправи завод за преработка на отпадаците. А сега направи първа копка без проект дори, ако това не е пополизъм!

Станишеев, не се прави на три и половина! Кажи за еврофондовете! Няма ние да ти плащаме предизборния пиар!

Как така от бюджета? Тоя Станишев става нагъл. Да си прави предизборна агитация с бюджетни средства. Голям тарикат!

ей,да ви пратя малко танкове да почистят София!

Станишев обяви, че София събира 140 млн. лв. от такса смет, но харчи само 80 млн. от тях за чистота. A правителството като събира милиарди, но ги харчи непрозрачно, и финансира проекти, спрени от ЕС заради корупция?

ААААААААААААА не така , щом държавата ще чисти боклуците на мързеливите софиянци, да дойде и у наше село да ринат и оборите, така и пред ЕС ще бъдем изрядни с почистени обори.

Кажи ми кажи, бедний народе, Кой те в таз робска люлка люлее? И не схващаш ли за какво иде реч?

Kakvo plashtash na sofianzi?Ti bil li si v Sf vyobshte?Ot u4ilishte te wodiha posledno,nali?

Как да искаме България да е наред ,когато има хора,които не могат да различат човешката низост и подлост от нормалното поведение!Подлостта на правителството ме изпълват с възмущение и гняв,поради очевидният стремеж да манипулират простите българи,убеждавайки ги,че Бойко не работи добре!Откъде накъде ще разходват освен това бюджетни средства,вместо да ги дадат на кмета,който сам щеше да си измие с тях улицата?Бюджета на държавата да не е бащиния на тези типове за да бъркат ,когато поискат там и да се разполагат произволно с него?Не бъркат ли така ,когато си поискат ,за да пълнят и джобовете си?Това правителство трябва да бъде подведено под съдебна отговорност за злоупотреба с парите на българският данъкоплатец!

Държавата няма ли си други грижи??? Иконаомика ни колабира,затваря се заводи, банките пред фалит, фискалният резерв се топи, изтеглят се инвестиции, спират се програмите по европейски фондове, туристическият сезон е пред провал, А КАКЪВ БИЛ ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ НА НАШЕТО 'ПРАВИТЕЛСТВО'.

гражданската мобилизация е за червените боклуци, които са мобилизирани да си изчистят мазетата и таваните и денонощно да трупат боклук, който да не може да бъде събран. От два месеца наблюдавам как около контейнерите пред блока в момента, в който всичко е изчистено мистериозно се появяват всевъзможни боклуци извлечени от кой знае къде - изобщо не съ битови отпадъци, а стари мебели, вехтории и какво ли не. Такава акция срещу политически противник не бях виждала. Нямаше да гласувам за Б.Б., но сега ще го направя - червените ме агитираха.

Къде работите всички вие, които плюете из форумите! Искам да дойда и да видя как си вършите работата - от думите ви излиза, че сте идеални, съвършени и непогрешими! Къде сте богове! Къде е тоя идеален свят създаден от вас!

ае ся един ленински съботник, всяка мутра и бизнесмен с торбичка, метла и лопата, та да ви дойде акъла у простите тикви и да разберете, че за комунисти не се гласува, дори и да ти дават да крадеш. а на изборите вместо за гъби, за боклук да ходите.

Софиянци - много цапотите бе! Всеки божи ден ви виждам как хвърляте боклуци безразборно по улиците! Имам две якета изгорени от летящи през балконите фасове! Стига двуличие бе! Кого залъгвате!

стига сте занимавали цяла българия с боклука на софия това за отвличане на вниманието от насъщтнити проблеми на държавата .хората нямат работа ровят по кофите нямат пари за хляб положението наздрява и може би ще ескалира а медии правителство всички ни занимават с боклука на софия българия не е софия ако не се произвежда в провинцията и селското стопансто ксакно ще ядете. няма пари за торове семена нафтата се увеличи а зърното го изкупуват по о.19 лв а хляба не е паднал под 1 лв кг така че стига за тоя боклук а даите ясен знак как ще се оправи българия да заработи икономиката да върнем гурбетчиите от чужбина ние сме една малка прекрасна страна богата на климат и земята ни ражда всичко но в продължение на 20 години ни управляват хора спуснати от гори които си нямат хал хъбер от нищо язък за хубавия обикновен народ на тази хубава страна с

А не се ли усещате че всичко е нагласено. Явно не.

Пак българския народ ще плаща на софиянци. Не стига , че им плащаме отоплението и транспорта, та ще трябва да им поемем и боклука.

хаха мноо са зле тиа шопи