Сретен Йосич спомена Бойко Борисов като свой покровител

Сръбският наркобос Сретен Йосич заяви, че е бил покровителстван от българските служби за сигурност и лично от Бойко Борисов по време на пребиваването му в България.

Обратно в новината

Коментари - Сретен Йосич спомена Бойко Борисов като свой покровител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Байрам борисов си е комунистическа подлога.Даже започна да лиже турските гъзове като им обещава джамий и цели центрове за тероризъм да и направи.Не знам дали е покровителствал сретен ама щом е още жив има нещо което го държи,иначе да беше последвал бай Миле и Поли и още много други.кажи си Байраме ?отговори пред България с нещо поразлично от това тъпо оправдание.Кажи защо си жив тогава като много добре се знае че ако се поръчаш няма да те бъде и ден повече.

голям комунист излезе тоя Сретен Йосич. Щом така изложи великия антикомунист бойко боклуков.

Защо не можете да разберете, че всичките тези( комунести, де-пе-сари и бат бойко са въспитаници на една школа-бандитската и мафиозката школа на БКП. Да не забравяме и царя комарджия и далавераджия- не по малък мошенник от гореспоменатите. Цяла България го знае това, но на тях не им пука, защото знаят какъв овчи и страхлив народ командват, ограбват и унижават. Не разбрахте ли, че в Б-я има само една що годе читава партия, която е по добра и това е Атака. Турците и комунестите направиха така, че думата националист да е лоша дума и да мислиме, че е е лошо да си такъв. Докато тройната коалиция начело с Дуган командва(ограбва) България ще сме на този хал. Най бедни и най нещастни-не само в Европа.

Не че се учудвам и не че не може да е и така. Само че това не прави Гоце и СерГей по-добри или по удобни да управляват. Лошото е че системата не избира кадърните в ръоводството на държавата, а избутва марионетки или чисти мошеници. Ще се радвам, ако дойде ден, в който новоизбрания парламент, вкара в затвора поне половината от предишния. Амин.

МРЪСНИК СИ ТИ, БОЙКО !

Боклуците в Бълхария ще гласуват за Бойко Боклука, за да се обоклукчи още повече боклучената Бълхария. За това боклуците се радват, защото Пат Пойко като министър-председател ще бъде още по-голям боклук, отколкото като боклучен кмет на обоклучената с боклуци София. (Добре го измислих, а?)

ЧУДЕСАТА НЯМАТ КРАЙ? БСП СЕ СЪБУДИ ОБЕЗПОКОЕНО... ЩОМ ДРЕБНИТЕ МАФИОТИ ЗАПОЧНАХА ДА ТОПЯТ БОЙКО, КАКВО ЛИ ЩЕ СИ НАУМЯТ ДА НАПРАВЯТ С ТЯХ ПО-ЕДРИТЕ МАФИОТИ? ЩОТО, НАЛИ ВСИЧКИ СЕ ДОСЕЩАТ В КОЯ МИЛИЦИОНЕРСКА ШКОЛА СЕ Е ОГРАМОТЯВАЛ (ОБУЧАВАЛ) БОЙКО БОРИСОВ? ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЧНЕМ ДА СЕ ИЗБИВАМЕ ПОМЕЖДУ СИ - ЗА ДА НЯМА ПОМНЕЩИ ГРЕШКИТЕ НА ОЛИГОФРЕНСКАТА КОМУНИСТОЧЕСКА ПАРТИЯ? БЕЗОГЛЕДНА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЛИ НИ Е НУЖНА - КАТО ТАЗИ - В МОЛДОВА? ИЛИ ЩЕ СИ ПРОИЗВЕДЕМ БЪЛГАРСКА ПРИДНЕСТРОВСКА РЕПУБЛИКА?

Странон и при тато и при бато, все БСП е лицето на българската мафия?

Време е вече да започнат компроматите! Не че Б.Б. е света вода ненапита, но това което се тиражира по медиите няма нищо общо с действителността. Всичкия тоя шум е за прах в очите на слепите, т.е за материала, за електората и др. подобни определения, с които ни употребяват сегашните и ще ни употребяват бъдещите управници.

Приемам критиката!

До В.Нормално да ги е страх и не само тях трябва да ги е страх,защото престьпник на власт е страшно нещо.При това и невьзпитан,и с не богата обща култура.

особеНо

Явно БСП не спят и се опитват всякак си да злепоставят конкуренцията за изборите. Само че тези неща като стават преди избори е ясно с какъв замисъл са и колко са верни!

че то много ясно, бат разбойко си е мутра, ченге-мафиот, всеки грамотен го знае. прякора му е боко тиквата, закрилял е бандити както всички ченгета преди и особено след него, това не е нищо ново. интересното е дали ще успее да ни закопа толкова дълбоко, колкото комунистите?

До Ти си колега, бе (09.04.2009 г. 10:19ч.) Грешиш! Само с високо образование и IQ над средното ниво. Нищо особенно. Само дето имах подчинени доста бивши кадри от ДС. Нали и те трябваше да работят някъде след като ги натири Атанас Семерджиев след 1989 год. И да знаеш: Доста са ми разказвали за бившата си дейност. Не съм писал че само некласифицитана информация сме беседвали.

Плоска ченгесарска постановка.

TIA KOMINISTI GI E STRAH MNOGO,AMA MNOGO OT BOIKO

Mad Max (09.04.2009 г. 08:45ч.)Цялато тая шумотевица ми се струва че е активно мероприятие... Дришльо, много професионални термини използваш и се издаваш, че си от ченгеджийницата на Бойко, новоизлюпени полученгента и полумафиоти. Крадецът вика :Дръжте крадеца., за да прищкрие собственото си морално падение.

Той пък да вземе нещо ново. Това ние отдавна си го знаем

Няма да се изненадам тоя Сретен Йосич наистина да си има български покровител, но не Бойко Борисов, а комсомолеца Кирил Добрев. Цялато тая шумотевица ми се струва че е активно мероприятие на катализаторите на обществено мнение от пенсионерите от ДС - сега всички вкупом в БСП.

Mad Max (09.04.2009 г. 10:48ч.) До Ти си колега, бе (09.04.2009 г. 10:19ч.) Грешиш! Само с високо образование и IQ над средното ниво. Още по-зле тогава. Щом и работа си раздавал, а и високоинтелектуални разпити си провеждал, значи си от новоизпечените новозабогатели мутрафони.