Билбордът на Хитлер сложен от ”социолози”

Скандалният билборд с нацисткия лидер Адолф Хитлер в София е разпространен от интернет сайт за "изследване на общественото мнение".

Обратно в новината

Коментари - Билбордът на Хитлер сложен от ”социолози” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Р5. На 20 април е избухнало Априлското въстание срещу турския поробител, разбра ли бе, тупань.

Точно по време на социализЪма ни заведоха в Националния Исторически музей. Там имаше изложена мозайка от римско време, и на(в?) нея имаше пречупен кръст, така че тогава не са били първосигнални хората. Колкото до билборда - време е да се спре с просташките реклами по билбордовете, то не бяха женски задници, мъжки цици и прочие простотии и свинщини...

ако забраним всички символи, заради които са ставали масови зулуми, трябва да започнем от шестолъчката, да минем през кръста и през полумесеца, а някакво нещастно пречупено кръстче не е направило нищо (като процент от популацията, не като абсолютна цифра) сериозно. Друго си е да клъцнеш гръцмуля на един булюк българи, или да изколиш арменците, или да минеш с багери през бежански лагер...

Нещо не могат да се понасят битите и преди и сега социалисти.

Схемата е много проста и изпитана.Като има кой да скочи срещу фотото на Хитлер,нашите добипознати,няма да посмеят да изтипосват много по-големи масови убийци, особено на собствения си народ,като Ленин,Сталин и цялото им политбюро,ЧК и....Не дай боже така да посъпиш и с вождовете на БКП.

Защо Обама го смятат за черен,след като 50% е бял????? - питай Соломон Паси защо е чист евреин,след като е 50% българин ( по майка - също като Обама!) ; той ще ти отговори и за Обама!!!!!! :-)))

Простотията е като Петия постулат - трудно се дефинира, трудно се проумява и е невъзможно да забравиш, че съществува - Духът на Евклид ... праволинейната, очаквана и първосигнална реакция към билбордовете го потвърждава! ...снимката ли е смущаваща или посланието като цяло? ...кой ли се страхува, че ще спреш да слушкаш?

уважаеми читатели коментатори, мисля че идеята на фашизма не е изчерпана и търпи развитие,въпрос на време е националностите да се разграничат, и конфронтацията между нациите да се обостри, има коренни различния както в народите на Балакните така и в Европа, Азия,и Америка, вепрос на време е нетърпимоста межу масите да ескалира в военни и терористочни конфликти - Ирландия, Южна Осетия, Чечня, повечето Африкански племена,хо нека насочим вниманието си на нашия размирен район-Баланите- и нека видим каквио са равносметките за нас като нация в момента в състава на населението на Република България имаме около 1 милион Цигани, 800 хиляди турци, останалото сме си българи. и така нека разгледаме първо циганите като икономически фактор- те не са данъкоплатци, те не плащат сметки за ток за вода, не си плащат осигуровките, рачитат на помощи от държавата(данъците от мен и от вас), с 2 думи абсолютни паразото за обществото и товар за застаряващото и намаляващо българско население. Освен това са нахални, нечистоплътни, алчни, и никаква култура, те все още са в 15-ти век, голяма част от тях жиеят в незаконни колиби, а на тези коита са раздаденми жилиша са го обърнали на свинщина или още по зле, гледат коне и прасета в блоковете и си горят дограмта, изсичат поголвно българските гори. и Най -лошото бият ни по раждаемост- след 20 години ще са най-големия проблем на Републиката, още повече ако се появи някой по умен сред тях и ги поведе . Турцитя няма смисъл да се коментират- те са трудолюбиви, лоши хора има и сред тях, както и добри. а ние за да се запазим като една от най- древните Европейски държави трябва да си отворим очите да да видим на каде отиват нещата- циганите са напаст- на моите години 25г една жена от циганското гето има поне 3-4 деца, а аз имам само 2 защотот смятам че за сега са ми толкова възможностите, те на 12 годими имат деца...... помислете българи!!!!Нй-силнот оръжие на циганите са децата им самата им популация!!! Да решим въпроса безболезнено!!!

Люта чушка (08.04.2009 г. 10:33ч.) Проучвателят, закачил Хитлер на билборд, в газова камера на своя любимец! Или по Хан Крумовски-без ръчички до лактите!

Оказа се, че едни ненормалници, сложили ликът на Хитлер за реклама-току що го видях в Часът на Милен Цветков! Още ли има хора, които не знаят, че Европа е отрекла завинаги Хетлеризма! Ако сте хора, фирмата, използвала този символ, трябва да бъде анатемосана и да ходи при образа върху марката завинаги!

Пречупеният кръст (символ на хитлеризма) е действително много древен символ и е само взаимстван от националсоциалистите Този символ изразява жизнената, творяща енергия и възраждащия се живот. Съществува и друг - същият, но обърнат (обратно на часовниковата стрелка) и символизир разрухата и упадъка. Тези неща трябва да се знаят, а използването им в определен контекст е друга работа.

До Орлов мост са поставили Франко, а малко по-надолу (преди ул. Латинка) оше един - май е Енвер Ходжа.

аиде стига с тези 6 мил. евреи!!!!истината е,че са по малко и от милион.Цял свят го разбра само не и евреите.Числата са зави6ени,по порачка на победителите заради Нюнбергския процес.аман

Историята се пише от победителите, това се знае открай време. Ако Хитлер беше победителят, за най-големи престъпници в историята щяха да бъдат смятани съвсем други хора. Тези, които победиха Хитлер, с нищо не са доказали, че са по-добри от него.

ако поръчам билборд с лика на хитлер и отдолу сложа надпис: долу хитлеризма ! смърт на фашизма! и някой тръткоид нареди да махне този билборд, ще считаме ли, че тоя тъткоид е фашист? ... а може би е хитлерист...!? моля само интелигентни хора да отговарят на този въпрос... пристрастни елементи и вманиачени екземпляри да си спестят словодисъка!

него трйите т'ва . т'ва е symbol in Buddhist среща се и в Ancient Greek architectural IV bc. In Bronze Age Europe, the Sun cross и на още много места така че това което съм написал не е хитлеристки знак и неискам да ми триете поста ( както обикновено правите ) ние чифутите уважаваме другите народи и античността . силни евреи сме и отричаме и забраняваме хитлеристки символи , но древногръцки , византйиски и от римската империя ни е малко трудно ( макар , че се опитваме и донякъде успяваме ) an ancient symbol that has been used for over 3,000 years ЕЙ БАСТУНИ , НЕПОБЛИКУВАЙТЕ ИЗБИРАТЕЛНО .

него трйите т'ва . т'ва е symbol in Buddhist среща се и в Ancient Greek architectural IV bc. In Bronze Age Europe, the Sun cross и на още много места така че това което съм написал не е хитлеристки знак и неискам да ми триете поста ( както обикновено правите ) ние чифутите уважаваме другите народи и античността . силни евреи сме и отричаме и забраняваме хитлеристки символи , но древногръцки , византйиски и от римската империя ни е малко трудно ( макар , че се опитваме и донякъде успяваме ) an ancient symbol that has been used for over 3,000 years

много сте тъпи я сега дайте едно разумно обяснение защо несте ми пуснали поста . бастуни сте макар , че ви обясних подробно какво е това бастуни сте него трйите т'ва . т'ва е symbol in Buddhist среща се и в Ancient Greek architectural IV bc. In Bronze Age Europe, the Sun cross и на още много места така че това което съм написал не е хитлеристки знак и неискам да ми триете поста ( както обикновено правите ) ние чифутите уважаваме другите народи и античността . силни евреи сме и отричаме и забраняваме хитлеристки символи , но древногръцки , византйиски и от римската империя ни е малко трудно ( макар , че се опитваме и донякъде успяваме ) an ancient symbol that has been used for over 3,000 years

Всеки фелтфебел може да бъде учител, но не всеки учител може да бъде фелтфебел!

Това, което е лошо, няма място между нас

Колкото повече се взирам в лицата на хората, толкова повече виждам, че те са кучета!

Моята майка беше обикновена жена, но тя подари на Германия необикновен син

че борбата за НОВ СВЕТОВЕН РЕД не се увенча с успех! Спечелиха корнуелци, евреи и лишени от тропизми сили!

Главните виновници за войната са Чърчил, Халифакс,Даладие,Пол Рейно, Вейган, Гамлен.... Още 1936 г. Чърчил чрез ген.Ууд прокламира, че Германия е станала силна и трябва да се унищожи. Създадената Британска империя в цял свят с цената на поробени народи не може да търпи силна Германия, офанзивите в Египет,Сърбия,Гърция .... водят до ответни мерки на Германия.

Южна Добруджа e получена в замяна на изселване на компактното българско население от Северна Добруджа по силата на договор с Румъния (Крайовския договор). Подписът на Хитлер не фигурира никъде в този договор. Това, че простолюдието в България е съзряло някаква намеса на Фюрера в тази процедура, която е по- скоро изгодна за Румъния, си е тяхна работа. Щом е толкова дашен, защо не ни даде цяла Добруджа, в която почти не е имало румънско население?

Особено ни вълнува поправянето на извършената навремето неправда спрямо България.....

На фона на ислямизацията и циганизацията с удоволствие си пускам HORST WESSEL LIED и NIBELUNGEN MARSCH, слушайки знаменателната реч TRIUMPH OF THE WILL. Много малко знаете за тази личност, за който аз мисля и аз вярвам са нищо, а аз се боря е смисъла, и това,което е лошо,няма място между нас е целта!

HAILL HITLER...........

Миме, ти беше ли, мила, там, че да знаеш какви нещастия е предизвикал Хитлер??! Ислямисти? Къде ги видя?! Виждаме само САЩ да се гаври и избива жени и деца... А ти Лиленце, може да ти е грозен, но преди ерата на Азисчо, Хората харесваха друг тип МЪЖЕ.

МНОГО СЕ ДРАЗНЯ КАТО ЧЕТА МНЕНИЯ НА ХОРА, ДЕТО ИЗОБЩО НЕ МИСЛЯТ, А ПОВТАРЯТ КАТО ПАПАГАЛИ. ПЪРВО ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ФАКТИТЕ, ПОСЛЕ ДА ПОМИСЛИ МАЛКО, И ЧАК НАКРАЯ ДА КАЖЕ НЕЩО. Обама не е НЕГЪР, а е мулат - 50% негър, 50% бял - баща му е от Африка, а майка му е бяла американка. Защо обаче всички постоянно повтарят, че е черен, и пропускат бялата му половинка?!? Защо не казват, че е бял и да пропуснат черната му половинка? Половината истина си е чиста лъжа! Така се манипулират хората. Същото и с Хитлер. Той е 1/4 евреин., защото дядо му е евреин. Второ, Хитлер не е избил 55 милиона, а около 6-7-10. Другите са загинали по фронтовете, включително и в Тихия океан където се бият Япония, Китай, САЩ и т.н. и където няма нито един германец. Тук се включват и хилядите японци изпепелени от американските атомни бомби. В Сталинските лагери и репресии са убити повече от 10 млн. души. През 1956 г. Хрушчов официално признава за 20-22 млн. Убитите във войната германци са към 9-10 млн. Били са убити от руснаците, американците, французите, и другите в коалицията. ТОЛКОВА ЗА ЦИФРИТЕ!

Един господин в кометарите по-долу Ви даде линк за сайта чиято е рекламата, сега може да прочетете какво означава тийзър и да си направите връзката. Жалко е, че в България няма никаква демокрация, или ако има такава, то тя се извършва през призмата на властимащите, конкретно в случая - Столична Община. Трийзъра на насоящите диктатори е Б. Б. Хубаво е да запазим някаква свобода в тая държава, как така не Ви направи впечатления 20 метровата водка опъната на НДК която всеки ден гледат децата Ви, а Ви направи впечатление снимка на историческа личност. Лошо Уважаеми родители, лошо, после да не вините учителите за простията на децата Ви ! Вината за дерта на обществото ни е самото общество. Поздрав

Айде стига с тия 6 млн. евреи! Тази политически наложена догма вече се пропуква! Четете тук:http://novred.na

НОВИНАТА Е МАНИПУЛАТИВНА!!!! Не е само Хитлер, но странното е, че не става дума за другите в новината!? Защо точно Хитлер е избран да биде обявен в тази новина? Това ми е първият въпрос! Второ: тук не става дума за пропаганда на Хитлер или Саддам. Точно обратно - написаното е вярно: ТЕ ГОВОРЯТ, ТИ СЛУШАШ. Трето: грешката е, че са дадени по един диктатор. Ако бяха по 4-5 на плакат - нямаше да има проблем. Посланието щеше да е по-ясно и недвусмислено. Сега някои хора го четат неправилно. Дори пощенската марка не им помага да РАЗБЕРАТ, че това е игра със символи!! Аз видях само Саддам, не видях Сталин, но някой каза, че и него го има на билборд. Сега остава да видим дали ще свалят толкова бързо и плаката със Сталин. Това ще покаже има ли ДВОЕН СТАНДАРТ у нас. Защото Сталин е избил много повече хора от Хитлер, при това са били негови граждани, а не чужденци! ГУЛаг е доста по-голям и е действал повече години от концлагерите в Райха. Дали обществото и институциите ще са толкова непоколебими в реакцията си към чичко Джугашвили?!

е какво толкова е станало? Хитлер не може да бъде забравен!

независимо какво има на билбордовете те промиват мозъци, те са опасни за здравето, замърсяват, разболяват, вредни са!!!!

Явно ще се празнува рождения му ден - 20 април. В София има и улица 20 април. На съда всичко е ясно, да влезе убитият.

това е нереално да сме толкова ограничени българите..... за един билборд да правят такъв проблем... защо ни отвличат вниманието с незначителни неща, а за истинските проблеми не се вгига толкова шум.

да ,Хитлер е част от историята!!!

Добре де... върху националния ни дворец на културата сме си сложили проститутка... но това не ни е проблем... може би защото реално отразява състоянието на нацията ни?

Защо трябва да ни се натрапва този грозник?

Хитлер е предизвикал най-големите нещастия на човечеството.Следващ ще предизвикат такива са ислямските фундаменталисти.

Скоро прочетох нова версия за смърта на Хитлер: самоубил се след акто получил сметката за газта.

Лично на Хитлер се дължи връщането на Южна Добруджа в границите на България. Зна е се доброто му отношение към българите като нация - наричал ни е прусаците на Балканите.Крайно време е този факт да не го подминават господа прокомунистическите историци. И да се постави някъкав знак, че благодарение на Трития Райх жителите на този регион се наричат българи/ къде се българите от Северна Добруджа, няма нито един с тази националност при румънските преброявания на населението/.

До Зи Да, убил ги е! А Сталин в СССР по същото време е изтрепал 15 милиона души, просто защото не са съгласни с него. А по време на войната загиват 20 милиона негови поданици.Това, мило дете, е исторически факт! Затова, скъпи хора, на тези двамата не им е мястото там!

да сложат и кенефа от Брюксел! Много удобно казано- проучване на социолози!!!

добре че са го убили тоя изрод ,само в БГ може се прави реклама с убииства изнасилвания и изроди м.. на тези които са го сложили това

фашазма не е мнение а престапление!!! Хитлер не е историческа личност а грешка на природата...никои разумен човек които има деца или цели в живота не може да приеме спокоино лицето на изверг окачено публично...друг е вупроса ако таино го аплодираш

Интересна истерия настана покрай тези билборди. Дори не си направиха труда да проучат за какво са тези билбордове ами стана невиждана истерия с догатки. Почнаха истерично да се подмятат рожденни дни, изрелско посолство и какво ли не. А то какво се оказа? Рекламна кампания, която определено не е само с Хитлер, ами чисто и просто с диктатори. Аз лично не виждам проблем и нещо лошо в рекламната кампания. Дори мисля че е добре измислена. Все пак историята си е такава и всички знаем, че именно при диктаторските режими има цензора. Аз лично съм против цензурата, особенно на историята, защото заради нея например е малко известен факт, че броят на загиналите съветски войници във войната с Хитлер е равен на този на избитите евреи. Но това само най-смелите историци го казват. Другите незнайно поради какви причини гледат да го премълчат. Така че на някой не му харесва историята си е негов проблем.