Куче прати българи туристи във виенски арест

Двама българи изкараха 6 месеца арест във Виена, след като лекарка ги набеди, че са я ограбили и пребили.

Обратно в новината

Коментари - Куче прати българи туристи във виенски арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zashto do sega nikoi ne e znael za slu4q zashto bg posolstvoto n4 sa napravili neshto a sa gi ostavili horata da gniqt tam

И не го казвам аз. Имах колега германец от Бавария на когото Австрия му е съвсем близо и явно е опознал добре австрийците. Той казваше, че са много гадни хора и създават непрекъснато проблеми. Как да не му вярвам след всичко, което прочетох?! ...

Случилото се не ме учудва. На практика на всякъде в света чужденците са хора втора класа. И това е нормално. В България по някаква причина е създадено друго мнение. Тук чужденците са уважавани. Просто защото са чужденци. Интересно как megre разбра, че консулът ни е уведомен веднага. В материалът не пише нищо на тази тема. Вероятно това се е случило, но все пак познаването на дипломатическите процедури предполага, че megre би могъл спокойно да се разходи до съседен етаж ( или стая ) във ведомството в което рабтоти и да се поинтересува от международната статистика за криминални прояви на чужденци. Ще установи, че българите въобще не са в челото на класацията. Учудва ме и мнението на Deutschmann. Германците никак не обичат чужденци. Съгласен съм, че австрийците се имат за повече германци от германците. Гошко от БЮРМ ( със или без Е класа втора ръка ) е българин втора ръка и въобще не си заслужава коментарите.

Между другото, който е чел малко история, миже би е забелязал, че Моцарт е германец, а Хитлер австриец. Моцарт е родон в държава, кято се наричала Римска империя на немския народ. Австрийската история не е чак толкова древна като българската. А нашите хора определено могат да съдят наред. Няма закон, който може да ги спре.

На тъпите австрийци-едно голямо ДГД !

Гого, прост си като гугутка, Z класа :)

Ей, прости цьрвули сте останали в тая дьржава! Евала на австрииците, от тях се учете! Много им дреме за мижави 18000 евро сега, важното е че са дьржали 2-ма подозрителни типове В АРЕСТА!, докато се изяасни кой кьв е и откьде идва!. Много правилно! А Вие в БГ си пускайте престьпниците и после им четете кримималните доситета по вестниците, докато те са изтрепват един друг. Тоя дьржал наркотиците по морето, оня проститутките, абе, маани, гледайте ги им се радвайте!

Тук само един човек обърна внимание, че посланикът в Австрия май е пропуснал случая. Което е наказуемо

Кой е казал, че психиатрите не трябва също да бъдат преглеждани от психиатър?

Поддържам мнението на доста тук, че Австрия не е нещо особено. Бивша империя, почива на стари лаври. Сега е една мъничка, незначителна държавичка, която масово се населва от турци, сърби и пр. Виена също. Хубав град бил, ама добре че сме такива като мене, та да им поддържаме реномето. Не могат още да се усетят, че вече са нищо. Наскоро в една реклама се казваше, че градът се развива, защото много евтини авиокомпании почнали да летят от него. А тая лелка не е за психиатър, за пнихиатър са всички останали, дето са повярвали на куче!? Да се смееш ли, да се чудиш ли?!!!

DOKATO STE S MISLENETO NA BOKLUCI,STE VI TRETIRAT KATO BOKLUCI NE SAMO TUKA

Kolega, mnogo si ogranichen!

Гого, и на Марс да отидеш - с летяща чиния - пак ще си останеш смрадлив болкук. (осмърдя форума). Само не разбрах Е-класата какво е? Твоят ЕГО-Компенсатор ли? Защото от изказването ти става ясно че осве всичко останали си имаш и доста комплекси. Я най-добре отиди при тази лекарка да те прегледа!

щом пишеш БУГАРИ,значи си от новобългарите,които вземат български паспорт и веднага бягат на запад-какъв българин си ти бе-що не си стоиш в .......

Хулят ни и ни гонят защото сме българи. Разбира се, има и измет сред нас, както и сред всички народи, но да ни третират по този начин само заради името българи е непоносимо! Прочетете МОЯТА БОРБА за да се почувствате точно като германците преди идването му на власт. Крайно време е да се направи нещо по въпроса.

Ако наистина са невинни и имат неоспорими доказателства за това, от тук нататък могат: 1. Да заведат дело срещу психарката за клевета. (могат и кучето да включат. Все пак говорим за Австрия, а там и кучетата имат права- а с правата неминуемо вървят и задължения :) 2. Да заведат дело за престъпна небрежност срещу австрийската полиция. 3.Да заведат дело срещу държавата България за това че не е защитила своевременно интереса на гражданите си. Ако наистина са невинни им пожелавам успех в тези начинания след което ще са финансово осигурени за доста дълго време.

значи си мазен емигрант. бият ли те скиновете. аз познавам много авсрийски скинове и винаги има помагам с парите си, които не са ми проблем.така пазя страната си чиста от такива като теб

Абе хора , не му се връзвайте на Гого. Преди няколко дена писа , че е студент в Лондон. Най -вероятно не е студент никъде , ами си чеше оная работа в някое село . Цървул. 15 годни съм живяла във Виена - австрийците са пълни боклуци. Повяевайте ми.

student e-klasa moje nqkoga da upravlqva bg.tova e nai opasnata zaplaxa za bg.

Абе ти си малоумен кретенясал селяндурски компексар! Стой си да те пецкат австрийските изверки в дупарата! Жалко нищожество!

Тия двамата обадили ли са се в посолство? Българи ли са цигани, търци! Толкова простотия - ще крещите бе и ще искате преводачи, адвокати ...

Не ги наричай престъпници.Нито си свидетел на престъплението ,нито са осъдени като такива.Ако австрийците приемат всички българи за престъпници, заради циганите,това е все едно ние да ги приемаме за нацисти и убийци заради Хитлер.Или за перверзници заради оня дърт ненормалник.Просто ограничено мислене говори много зле за самите тях,не за нас. Колкото до това кой кого граби повече, питай потърпевшите от ЕВН.Стига сме се принизявали и комплексирали сами.

До:Един чичо (15.03.2009 г. 13:23ч.) Остави момчето-студентче Гошко бре, не те срам! Човекът е оставил за малко лекциите, слуша 40-та симфония и се е захласнал, а ти го навикваш!

Гого,ти сигурен ли ,че си студент?Че не си българин е ясно.Самите австрийци също едва ли биха те приели за австриец .Е класата от коя морга я купи?Колкото до Моцарт,геният му принадлежи не само на Австрия,а на човечеството.

Ей като чета мненията на някои хора направо ми се гади. Австрийският съд е казал че са невинни. Освен това ясно пише, че хората си били на екскурзия. Обаче тука някои смешни хорица продължават да драскат глупости - виновни, престъпници и т.н. Това ли ви е самоуважението? Не знам от къде сте изпълзяли, ама по-добре се връщайте там! Не сте за цивилизацията!

Да ги съдят с изплатените им пари. Безобразие!

Нито пък Хитлер е за нас, и педофилите ви също. дръжте си ги там

Е гого ,който си студент е-класа! Аз също живея в страна от ЕС и то много повече години , отколкото имаш ти на плещите си! Само ще ти кажа , такива безродници ,като теб нацапаха името на България пред света!Не храчи и не цапай с лайната си българското, защото може да се наложи да изчистиш твоята смрад с езика си !!!Нещастен еничар...

Дори студент във Виена, дори с Е-класа, цървула си остава цървул...

KAKA ... ti mozesh mai, i za i na drugo mozesh da legnesh .. kato e gledam .. bg dalaveradjii. zabravete tazi duma v bg ina4e shte izgniete mnogo po barzo otkolkoto si mislite

Какво да си мислят австрииците-в България политиците крадат така безогледно,а какво остава за тези прошлеци!Като имаяме пред вид и безспорният авторитет,който ни създадоха циганетата-джебчиики не съм очуден от отношението на австрииската полиция и обикновенни граждани към нас!Това е тъжната истина!

Ами смятайте как ни третират българите там, щом такова нещо се е случило и никой не е им е повярвал. Само да отбележа, че безработните получават повече от 100 евро на ден там. А ако тези хора са си загубили работата тук в България, заради този арест, най-малко трябва да съдят и тази лекарка и полицията им за щети. И аз се чудя Българското МВР къде е било та 6 месеца са били в ареста?

Sled kato v Stolipinovo se razchulo, che v aresta ti plashtat 100 evro na den, vulna ot cigani zalqla Vienskite parkove i peiki....

Да съдят лекаката за по 1млн и ще и дойде акъла.

6to ne si zavre6 taka jelanata diploma v gz i ne si stoi6 vuv viena da si ebe6 decata sled godini. edin mozart da imat i gorkiq sigyrno ve4e sujalqva, 4e se e rodil tam! Gadno hater4e! Horata oti6li da im nalivat apri v ikonomikata i nqkvi pa4i se pravqt na laina! E avstriici, kakvo drugo da im kaje6! Vsi4ki gi znaqt, 4e ne sa stoka! Stoi si v stranata TI i si jivyrkai! na tupoto ostro ne moje6 da kaje6!

До Гого австриец в Ебан класа. Гошко, майка, ами то австрийците от нас си купиха простотиите-мурафети А да та питам - тез от Външно министерство какъв чеп да крепили 6 месеца и дали от вестниците не са научили новината? Кажи, бе, Гошко, мама...

Най после и в Европа да е като у нас. Хахахахаххахахаххаха

tova kopele gogo mnogo lesno prodade balgaria.

От цяла Европа тези са най-гадни заедно с белгийците и швейцарците. Пълни са с турци и всякакви други гастрарбайтери.След някоя година Виена ще мяза на град от третия свят.

Майната им на австрийските чифути !!! Не забравяйте, че и Адолф Хитлер (Адолф Шикенгрубер) е австрийски чифутин. Имал съм работа с австрийци - пълни боклуци. Никой германец не обича австрийците - смятат ги дори за недостойни да говорят езика на Гьоте !!!

LOSHOTO E 4E NA BALGARITE NIKOI NE IM OBRASHTA VNIMANIEE TRIABVA DA SE STEGNEM I NIEE MALKO NE SME GLUPAV NAROD.NAPROTIV.

Как няма да ги тормозят и съдят невинни - българи са, не са фрашкани с крадени пари мафиоти-номенклатура ,а и на всичкото отгоре нямат си държава а и свободни медии да ги защитят навреме и да направят полагащия се в такива случаи скандал.На всичкото отгоре дори на масовия българин в страната ни е с обременено съзнанието и направо се страхува да си помисли ,че сънародниците му може да са свесни и почтенни хора.Толкова ни е промито съзнанието и ни е насъден нихилизъм срещу всичко българско.

всяко зло - за добро ! Нито са ги били , нито са ги .... в затвора . Освен това - без да бутат рушвети все пак са стигнали до правосъдие . Освен това - за пролежани 6 месеца ше получат по 18 000 евро . Ами кой занаят би им докарал чисто толкова ?И аз бих искал такава присъдка

Всичките ще се самоубият Те поначало не са много наред с психиката.Като почнеш от лудите им императори,през Адолф,та до окачения извратеняк, който правеше деца на дъщеря си. Немците са много по-големи пичове от тези еврейски мелези.

И там са същите идиоти като тука. Само дето градът е малко по-красив.

В много европейски държави, за съжаление, българин е синоним на престъпник. Много са патили от нашите сънародници австрийци, германци, испанци. Не правят разлика между българи и цигани, щом си с български паспорт си българин. Изобщо няма да се учудя, ако и в този случай двамата не са съвсем напълно невинни. Повече ще се изненадам ако австрийската полиция е направила такава глупава грешка. Вероятно са си виновни, но вината им не е доказана неоспоримо, и затова са ги пуснали. Впрочем, защо в статията не са публикувани имената на престъпниците?

Млъкни,бе путьо!Ближи там гъзовете на австрийските педали и забрави България и българските форуми.

Момченце, ти българин ли си или австриец? Сигурно е, че не знаеш, както и не знаеш и двата езика - български и немски! Какъв студент си? Съвземи се!

абе не ми се вярва да са невинни. аз съм от 2 години студент във виенна и е пълно с гадни бугари, които само ми обират страната и сънародниците ми от виенна страдат. и животните ги усещат даже. махайте се от страната ми, моцарт не е за вас!