Ще ни лекуват без хапове

Нов медицински метод - наречен биофийдбек, помага да се контролират физиологичните процеси в човешкото тяло и да се лекуват болести без употребата на медикаменти.

Обратно в новината

Коментари - Ще ни лекуват без хапове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

яяя нови мушмороци австроеврейчета нападат...то другият им гювеч в източна европа секн ата сега измислят всякакви простотии- дет били модерни на запад ха ха!!!

Томографията е метод, чрез който се правят сечения на някакви обемни тела. В медицината на човешкото тяло. - много топкомпетентно ...щях да умра от смях...що не се гръмнеш????

Както е тръгнало,скоро ще пуснат по телевизията отново сеансите на Кашперовски.

Знам,че малцина могат да го разберат,но все пак ще ви кажа,че по този метод съм успявал да забавя пулса си до 36 удара в минута:).Справка:ево на човешкия организъм е на около 3.5 милиона години,а съвременната медицина е на около 100-на годинки...

най-хубавото лечение е това с един кюп лири

искате ли всичко да ви е наред, пийте само винен оцет!

До DA: Абсолютно безпарични методи няма. Но никога вече няма да повярвам, че каквато и да е техника или лекарства ще ни спасят. В България може да се купи качествено кисело мляко, в половината кофичка нарежете краставица, добавете чесън, орехи,копър, спанак, магданоз - и обядът е готов, защото организмът получава всичко, което му е необходимо. Орехът е най-добрата пържола! За вечеря - картофено пюре и домашно кисело зеле с праз и червен пипер. А преди сън изпивате останалата половин кофичка кисело мляко с лъжичка мед. Сутрин след сън само чаша билков чай с лъжица мед (за него не трябват стомашни сокове, след десетина минути вече са усвоени всичките му хранителни компоненти). И до обяд 1-2 ябълки или круши, или банани, или киви Опитайте, ще бъдете здрави и щастливи!Всичко това гарантира прекрасно храносмилане! Ще забравите за запека, който е виновен във всичките ни проблеми - хората боледуват от това, че кръвта заради запека разнася по клетките токсини, пренаторва ги с отрови и настъпва клетъчен глад. Клетъчното здраве зависи от постоянното постъпване в организма на биологически активни вещества, от кислорода и хормоните на щитовидката. А за нейната пълноценна дейност и трябва натурален йод. Потърсете в интернета информация за киевския Йодис.

А бе циганетата доктор не виждат, боси и голи ходят, никаква хигиена нямат и все здрави, с едни бели зъбки, а нашите гледани дечица все с проблеми.

Когато някой е некомпетентен, по-добре е да си трае. Томографията е метод, чрез който се правят сечения на някакви обемни тела. В медицината на човешкото тяло. За целта се ползват рентгенови лъчи или магнитно поле (ядрено магнитен резонанс). По принцип е възможно да се ползват и други датчици на информация. Биофийдбек е метод (поне по замисъл) чрез който да се установи права и обратна връзка между физиологичните параметри на организма и тяхното умишлено повлияване от съзнанието на човек. Каква апаратура се използва - това е въпрос на пари. Има много различни уреди. Първоначално такава апаратура е разработена експериментално с цел да се наблюдава въздействито на някои реклами върху потребителите. После поради големия интерес се почва серийно производство на такива уреди, това довежда до значително понижаване на цената и на размерите им. Mira е права, като казва, че това е още в сферата на проучването, но е перспективен метод, поне за част от хората. Какво имам предвид: установено е, че човек може да повлиява дейностите на някои органи умишлени като се съсредоточи върху тях. Някои могат да му викат автотренинг, други медитиране и т.н. Този метод, измервайки телесните и МОЗЪЧНИТЕ функции може да покаже доколко е ефикасно това умишлено повлияване. Предполага се, че колкото по интелигентен е даден човек, толкова по-ефикасен ще е метода, защото човек ще може по-бързо да улавя минималните промени на състоянието си и да може по-ефективно да въздейства. За това, което пише в статията разбирам, че в България ще се провеждат изследвания за лечение, а не лечение. Това означава, че на всички участвали в това лечение трябва да се плаща!!! Може би затова ще се провежда в България, за да може да се минава с по-ниски цени.

Че нали алтернативното лечение е забранено със закон?!? Някой явно си е платил добре за тези изследвания... Опитна база - България!

до Фармация - Ха-ха!

Че биологичната обратна връзка се използва отдавна у нас в най-разнообразните релаксации, медитации...

Без хапчета лекуват само поповете.Ползват кандило.

очаквайте наскоро още по-модерната методика биоплейбек, после, като ви изцица парите, ще дойде биоеърбег. Ако след тези лечения останете живи, ще има нещо вълнуващо-ново. Ако пък вземете, че съвсем ненавременно умрете, не забравяйте да си платите преди това за биокомбек, той ще ви върне обратно, за да продължите с леченията. Важното е да се взимат пари и да не се лекуват хората, иначе няма да върви далаверата.

От аптека купувам, само за детето, пчелно млечице, бирена мая и сребърна вода. Да чукна на дърво...

Побългарен вариант. Модерната апаратура ще се свежда до апарат за мерене на кръвното налягане и термометър. Другото ще е по метода на тука има тука нема. Както е посочено от Nature (09:56ч.) Човек и сам може да си помогне, запознавайки се с древните езотерични практики, съпътствани от съответната философия.

NA GOL TUPAN PI6TOVI!!!

bravo ama ne e taka da na ostavqt bez hrana daje da im iba mamata az na tqh d im serq navsqkade i da gi iba

Много търгаши се навъдиха в България.Даже и сред лекарите.Като биолог знам,че от нищо нещо не става.

Тоя Фий дето искат да ни го набутат как ще Го поемаме?

И колко ще струва? А какви болести лекува това нещо без хапове?

Подобни негативни нагласи съм чувала и за хомеопатията, а пък аз излекувах мигрена с нея... Защо първо не посъберете повече информация и след това да коментирате - поначало в човешкото тяло са заложени всички потенциали да се справя с болести и различни състояния - трябва обаче тренинг....

Ха ха ха, много точно го каза Фармация: И един мармот ще увива шоколада в станиол! Само не ми стана ясно едно - разполагали с модерна апаратура значи. Щели да следят и електрофизичните процеси в мозъка. Как аджеба, ще ги следят тия процеси без ядрено-магнитен резонанс? Който сам по себе си е изключително сложен апарат на космическа цена? И прави точно това за което се твърди в горната статия? Или поне компютърен томограф?

никой не популяризира методи които не искат пари, все ни набиват методи които искат да им плащаме, като че ли природата не ни е създала възможно най-добре, но не ние сме по-умни и ще направим за 100 години това което тя е правила за милиони, съсипваме всичко и здравето си като набиваме боклуци, пиеме отрови и дишаме пушек, ама не всичко е стрес, като че ли антилопите не живеят в стрес нон-стоп а изродите от хранителната и фармацевтичните мафии да ни доят като батерии, нон-стоп трябва да се говори срещу захарните изчадия а не да ми ги рекламирате по 1000 пъти по ТВ първата реклама за захарен боклук който да ви разболее, втората за лекарство, третата пак за напитка, и пак за хапче, и пак и пак, само погледнете довечера рекламите, на нашата улица има 7 аптеки, 7, как хем повече харчим за лечение хем по-болни ставаме

Ако успеят да ни нахранят без храна ......

Ако успеят дя убедят зравната каса да поеме разходите по едно такова лечение и съпътстващите го изследвания тогава си струва да се опита. Иначе надали ще е общодостъпна тази терапия.

намерих убе сайта - http://bulgaria-biof

И аз не приемам никакви медикаменти. За сърцето пия червено вино, за кръвното-уиски, за добро храносмилане-бира и против настинка-ракия. Ако човек редовно спазва тази диета никакви болести няма да усети:)

В смутните времена се пръкват точно такива лечители. Преди години какъв бум на екстрасенси имаше...Колко парици ще натрупат, защото бгздравеопазване е .... и т.н. на печелившите - честито.

Да... и един мармот ще увива шоколада в станиол...

Тъпчете се с хапчета щом не ви харесва! :)

ами ние?

Алилуя! Айде, дано хората се обърнат най-сетне към природата общо и към собствената си. Всичко е създадено съвършено, включително и човека. Само нещо не може да ползва правилно свободната воля. Браво на Nature!

Браво, защо не го споделите с нас вместо да чакам вносни специалисти.

Нова секта за балъците:)))

Дотук две тикви се изказаха

Накрая ще спрат изобщо да ни лекуват :)

Този метод не е нищо ново.Напротив той е известен от хиляди години и е в основата на всички езотерични методи за укрепване и лечение на здравето.Аз го прилагам повече от десет години и не съм дал и 10 стотинки за доктори и аптеки през това време.Е,сега са му измислили ново име:)

Очаква се прилив на шамани не само от делтата на Амазонка, Дон и Волга, но и от Инн. Да не ви пука скъпи сънародници и страната на Алпите се се раждат алПави психолози!

hihihihih tazi koalicia stanaha i magiosnici ve4e