Коментари - Уволнения в службата по вписвания | dnes.dir.bg
назад

Уволнения в службата по вписвания

Две служителки от софийската Служба по вписванията бяха дисциплинарно уволнени от изпълнителния директор на Агенцията по вписванията Даниела Митева, съобщиха от пресцентъра на агенцията.

Обратно в новината

Коментари - Уволнения в службата по вписвания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще тегля една майна на тези, които оплуват служителките, защото не знаят каква всъщност е истината

До ВЪЗМУТЕН: А, момчето което може да се нарече баща на методиката го уволниха преди няколко месеца, но то все пак е.а майката на системата.

Предвиждам, че в най-скоро време системата ще бъде орязана или направо изключена. Просто такава прозрачност не понася на адмистрацията.

Цялото ръководство е за уволнение, а съставилите закона и методиката трябва да се държат голи пред НДК в клетка. КАКВИ СА ТЕЗИ ФОРМУЛЯРИ КОИТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОПЪЛВАТ ОН-ЛАЙН а трябва да се сканират. ОВЧАРСК ДЪРЖАВАААААААААААААА И ДДС НА ДИСКЕТА?????????????

Това си е обир!!!!

A sud shte ima li?

Тепърва ще излизат на яве множеството далавери, извършвани в поделенията на агенцията по вписванията в цялата страна, свързани със строителния бум през последните 5-6 години! Едва ли, обаче държавата ще допусне да бъдат осъдени нейни копумпирани служители-просто ще ги глобят по 500 лева и толкова!.......нищо ще откраднаха милиони!!!!

v gr.Silistra shef na kadastura e edna mnogo korumpirana vuzrastna dama ,koiato si promenia originalnite skici ,kakto na neia i haresva tova e radka stoicheva

Скоро гръмна страшна далавера в агенцията по вписванията във Велико Търново!Нанесени са материални щети на десетки граждани и минимум 7-8 банки!Едни и същи имоти на местен строителен предприемач са препродавани и ипотекирани по няколко пъти благодарение на помощта и съдействието на служители от агенцията по вписванията! Кой ще възмезди сега тези лица и банки, кога тези корумпирани държавни служители ще бъдат осъдени и ще върнат откраднатите пари-става въпрос за над 1-2 млн.лв!!!!!!

ХАЙДЕ ПОНЕ НЕЩО ДА ЗАРАБОТИ В БГ

Като се бъгне системата - служителките са виновни. И как разбраха с интегрираната система, че служителките са направили фалшиви промени без да направят проверка на първични документи? Много изстрадало извинение за бъгната крадена система! Ама на комунистите си им е навик. Така бъгнаха държавата и при управлението на ЖАН 1995-1997. Защо сега да не повторят номера? Тепърва хаусът ще става пълен!

А, няма ли да ги съдят за измама и престъпления по служба???

Уважаеми програмисти на тази система, моля инсталирайте всички Ваши продукти в цялата администрация и най-вече при министър Василев. Убедена съм, че всичко това съществува от преди години и едва сега лека-полека Ви се дава глътка въздух. Успех в името на всички БГ граждани!

a zashto v tazi agencia se nazna4iha hora ne po kadarnost a po ogromni vrazki

Хора, внимавайте много!!! Правете си по често проверки за имотите които притежавате в службата по вписвания, за да знаете дали все още са ваши. Много от далаверите на имотната мафия започват точно от там.

браво Даниелче....громи ги...целувки за теб, познаваме се добре..готина мадама си

проблем е като и с липса на въшки не можеш да се похвалиш..

Inteligentnia bliasak v o4ite na tazi 6efka,napravo e smaiva6t!

S tezi tempove ,s koito se vodi borbata s koruptziata,sled 160 g.moje i da ia preborim!4ove4estvot ot desetki godini izpolzva integrirani sistemi za kontrol!Da se hvali6 s tova e vse sdno da se hvali6,4e ve4e niama6 va6ki!

Изглежда добре. Какво изглежда зле? Надписът пот фотографията. Двете служителки на Даниела Митева опитвали... Служе все пак, не бива да са нейни, нали?