Блажев-Атила остава в психиатрията към затвора

През следващите 30 дни Мирослав Блажев, който похити автобус с пътници на 27 януари, остава в психиатричното отделение на затвора в Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - Блажев-Атила остава в психиатрията към затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой на кого вика луд? тези които ни правят на луди ли?

Добре че в психиатрията няма комунисти, иначе Атила щеше да ги разкъса лично, както бе заплашил една комунистка в някакакъв форум. Защото, както знаем, за всичко са виновни комунистите.

Що му викат Атила? Ами, да не би само той да е луд у нас? Всеки 4-ти е изпекркулясал.

Скъпа /дано сте жена/, в държава, където е поставена цел да ни направят луди, психотерапевтите и психолозите няма да ни стигнат.

а що му викат Атила бре ?:)

Щот е .....и б а н.......шизофреник.

Според мен на този човек му е дошло в повече и слабите нерви са продиктували тази негова постъпка, което си е чиста проява на лудост и в никой случай не оправдава направеното от него! Може би си го е заслужил, със сигурност. И ето затова би трябвало повече да се прибягва до психологическа помощ, а за нещастие в България все по-малко хора използват лични психотерапевти и психолози.

Чакахте един луд да ви каже истината, че държавата не работи, защото управленческата структура е негодна, няма справедливост за човеците, а вие се интересувате само от пари и имоти, но не от вашите, а от имотите на народа. Извинявайте, не оневинявам този човек за начина, по който е изразил това, но той не е иначе, луд относно онова, което е провокирало неговия гняв. За всеки случай, понеже ви се иска да е луд, подръжте го там, докато наистина не полудее !

Добре сте!

Този и да е бил здрав вече не е.