Осиково изпрати убитите Иво и Еди

Всички жители на Осиково излязоха по улиците на селото, за да изпратят в последния им път малките Иво и Еди, убити от собствения им баща - 30-годишния Манчо Панюков, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Осиково изпрати убитите Иво и Еди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изроди трябва да се избиват!

horata ne se delqt na hristiqni i musulmani a na t1pi i umni. a za tozi ubiec sm1rt da rejat k1s po k1s ot nego da useti bolkata tozi bokluk

Влизам на тази статия,защото са ми интересни коментарите.Има хора,които ме шокираха,когато тази статия излезе,с коментарите си.В първия момент,в който ги прочетох се впечатлих толкова,че останах без думи.Но ми оставиха трайни впечатления коментарите за произхода.Тези деца не са виновни какви са се родили.Ако някой прочете това,да го знае.Имаше,мисля,и коментар защо били в интернет клуб.Защо?Защото са искали да избягат т действителността си.Бог да ги прости и тях и майка им.Мир на душите им ,мир на живите.До всички,които считат произхода за толкова важен-преди всичко споделяме един свят,а след това една националност.Да бъдем по-щастливи и по-толерантни,това са деца,тук няма политика.

Нека покажат снимките на убитите деца на техния баща. Нека го заставят да ги гледа, докато запомни всеки един детайл от тях-раните по личицата им и дървените ковчези.

do mad: da tova e BG.namirasch se v balgaria ,a ako natebe ti se slutchi saschtoto,NAZIONALIS

Знаете ли, мисля си от три дни насам, че човек понякога трябва да унищожи такъв изверг като този, ей така - с двете си ръце да го убие. Хич не ме интересува, че така бих се принизила до неговото ниво. С кеф ще го късам парченце по парченце и ще се усмихвам. И ще спя спокойно нощем, и до края на живота си няма да имам угризения. И ще живея с мисълта, че съм направила добро. Наистина. А колкото до глупавите коментари, че тези хора са турци, цигани, помаци и пр. - нещастните дечица не са имали избор в какво семейство да се родят.

tova OSIKOVO v BULGARIA li e?¿ v evropeiskata ob6tnost li sme ili c arabskata liga?¿?¿?( gledam snimkite i si misla 4e e reportaj ot IRAK) BOG DA PROSTI DE4ICATA!

незнам господ как може да дава деца на такъв баща тоя изрод засложава да го завържат в центъра на селото да му отрежат вените и да го запалат да изгори на хората пред очите така както е обил дечицата си нека почиват в мир ангелчета

Мир на праха им, дано са на по-добро място вече, не знам и тяхният живот (и на майка им) какъв е бил до сега и какъв можеше да бъде при наличието на такъв насилник в къщи, който, уви, им се е падал биологичен родител. Незнам, може би са се оттървали, милите, и още злини и по-лоши неща от негова страна. Това пък тяхното какъв живот щеше да е, тоя урод все щеше да ги преследва при всеки опит на майката да го напусне, явно. Само се чудя, майката...знае ли вече какво е станало или още бере душа... Някой казал ли й е, или е неконтактна все още, и какво ще е, ако все пак оцелее и не може да си прости, че не ги е изпратила и простила се с тях. И как ли ще съжалява, че по-рано не е взела мерки и е можело да избегне случката...ако оцелее. Някак на бързо бяха поребани тия деца, без шанс за последно сбогом на майката. Още по-зловещо изглежда всичко тогава. Горката. Дано тоя олигофрен му видят сметката, той друго не заслужава !!! Няма нужда зорлем да го храним цял живот в затвора с данъците си. Мир на праха им, горките деца, горката майка като разбере...

Голямото детенце е видяло всичко, побягнало,а когато баща му го догонил и хванал е викало:Пусни ме тате и е ритало да се отскубне.Това каза очевидка по телевизията. Милите дечица, нека спят спокойно.Няма по голям ужас от това бащата който толкова много са обичали да ги убие.Господ да накаже този, който се осмели да постъпи така със собствените си деца!

Във всяко село , във всеки малък град си имаме по един Манчо Панюков. В София са няколко стотин. И ти си ги виждал, и ги знаеш, и нищо не педприемаш. Те минават покрай теб, живеят в съседство и е цяло щастие, че ТИ още не си станал тяхна жертва. Така че не бързяй да съдиш никого!

гледам снимките и се чудя: това България ли е... факт е, че повечето от нас изобщо нямаме представа как изглежда живота в страната НИ на юг...

Това е-опело ли е? До кога ще се врат в чаршафите на влюбените и в тези ма муртавците?! Аман от журналистическа измет! Дененонощно ни набиват в главите случая, като че ли има олигофрен, който да не разбере от пръв път какво се е случило. Или искат да започнем да смятаме това за нормално? Да свикнем, че се случва? Или птосто са елементарни душици, които чакат внимание от КОЯ ДА Е адутитория, както гладно куче чака кокалче? Баси тъпаците са това журналистите! Превърнаха медиите в бардак и ревалница. Посресдтвеност, простотия!

sarceto mi se kasa kato cheta i gledam snimkite,ot salzi niamam sili da pisha. tozi izrod triabva pyblichno da bade ybit,na besiloto.predstavete si kakav yjas sa izpitali decata kato e tragnal da gi goni s noja,ne mi go pobira yma.mili nevinni dyshici.

Наистина в редки случаи трябва да има смъртни присъди.....мисля, че този случай е точно такъв! Но наистина жестока смъртна присъда-камъни или обесване като в арабския свят!!!

имаме такъв изрод.Агресивен без видима причина.Много хора са нагрубявани,някои бити от него,на трети колите им пострадаха.Въпреки многобройните дела и жалби срещу него той си ходи необеспокояван от властите.Не знам какво още трябва да се случи,за да го приберат където му е мястото..........

Убил двете си деца на улицата и никoй не се е намесил и никoй не го е спрял!!! Сеир са гледали !!!

bog da gi prosti mili4kite de4iza i pazi boje!!!!!!!!!!!!!

Тъпите селяни от Осиковци да ги е срам от себе си до края на живота, те са мълчаливи съучасници на това престъпление. Там мъже няма ли, явно не, да спрат този изверг, явно в Осиковци е пълно с жени и мишки.

Nqma li da kaje nqkoi kakvi sa prichinite zatov

Съболезнования на близките! Жалко за погубените невинни дечица!

До гадно е: Не желая да се заяждам, но Вашето расистко подмятане изглежда отвратително, особено на фона на трагедията на тези невинни душици. Най-лесно е да се насажда омраза между етносите. Толкова ли е трудно да бъдем нормално мислещи хора, да не бъдем водени от злоба и гняв. Вярно, животът ни е повече от скапан и това отключва негативните реакции у нас. Лесно е да си го изкараме на другите около нас, дори най-близките си хора, какъвто е случаят. Изглежда голяма част от нас българите, сме неспособни да погледнем в себе си и да се опитаме да се оттърсим от комплексите, трупани в течение на годините. Този проблем се задълбочава в последно време. Най-пресният пример за този процес е именно трагедията с тези деца.

Лека им пръст на горките дечица! Потресена съм от такава жестокост. Кога най-накрая в тази тъпа държава ще се създадат закони срещу домашното насилие. И ако и след това жестоко убийство не се предприемат никакви мерки срещу такива изроди, които за съжаление не са малко, просто нямам думи.

Ама ти защо си мислиш , че хората не са се намесвали??? Или очакваш товз нещо(немога да го нарека човек) да е под 24ч наблюдение от съгражданите си???

А бе, ти ХОМО САПИЕНС ли си?

СМЪРТ ПО ОСОБЕНО ЖЕСОК НАЧИН! СМЪРТТТТ!!!! Е БЕЗУМИЕЕ

Ако слушате сладкодумния вития Л.Местан ББ обидил българската нация като не включил турците в нея. Докога вероизповеданието ще определя народноста на тези български деца, значи турците не са се променили от 6-7 века насам а претендират за Европа!Б

Лека им пръст на децата.....Да почиват в мир....Да се помисли за убиеца....Особенно жестоко убииство на 2 деца....До живот без право на помилване.....Да гние и да изкапе в панделата, тази смрад мизерна....

Цялото Осиково? Че и Скребатно? Жалки подли страхливци... Няколкостотин човека ги било страх от един превъртял хайлазин, пияница и лузър!? Как ли не! За други работи успяват да се обединят, напр. помашки език. А за живота на децата? А продължилата толкова време драма на жената? Такова било обществото им..Ако е така, за каква цивилизация претендират?

ако правилно ви разбирам, самият Манчо е бил малтретиран от баща си?! И аз си мислех, че подобна агресия не може да не идва от преживявания в детството. Самият баща и дядо ми се видя прекалено железен, но никъде не чух и не прочетох в каква семейна среда е израстнал Манчо Панюков.

Бог да ги прости горките дечица! С голяма мъка и болка се прекланям пред паметта на тези две ангелчета! А този изверг ненормален наречен баща, да го кълцат със същия нож дето е заклал невинните две душички и да изживее същия АД който двете милички дечица са изживели докато им е отнел живота по този жесток и мъчителен начин! Опази ни Боже от такива психопати!

сеир

Нямам думи. Мир и светлина за душите на децата. Дано да са на по-добро място при Небесния Отец.

милите ми те да почиват в мир.може би там ще им е по хубаво.а на всички вас дето ги делите на помаци турци цигани не се излагаите и в такива моменти това е такава трагедия,вие се самозабравяте,чукаит на дърво да не ве сполети такова нещо.тия са помаци а тая даниела незнам каква си преди години каква беше ...........престанет с глупостите

Повечето хора тук проявяват потресаващ цинизъм! Почивайт в мир, невинни деца!

Не му трябва смъртна присъда,прекалено е лека за тая твар такава участ,колкото и гадна смърт да му измисли човек,в затвора такива са с особен статут...много скоро ще разбере че две трети от затворниците,за каквото и да лежат,имат навън деца,които ги чакат...и там тая твар ще умира всеки божи ден по малко,докато сам не си надене примката...

това е болка не само на всеки мюсюлманин, ами н авсеки българин в България. Мир на душите им!

Съселяните му са много смели сега, нали? А не се ли чувстват виновни че не са били смели, когато баща му е пребивал него и майка му? Защо когато майка му е умряла на метри от него са казали Жената се отърва, ама детето не можа? Дали някога ще проумеят че Манчо е рожба на затворено им общество? За съжаление ученикът надмина учителя си...

Престанете да се делите на българи и турци.... ТОВА СА ДВЕ ДЕЧИЦА, КАК ПРОСТО НЕ ВИ Е ЖАЛ ЗА ТЕЗИ НЕВИННИ ДУШИЦИ!!!! ТОЗИ КОШМАР НЯМА ЛИ ДА ИМА КРАЙ!!!!!

Стига с тази Михаела и Петър!Тези деца са българчета мохамеданчета и са невинни,а не наркотрафиканти и курви!!!

Аре стига с тази Михаела, защо трябва да се впечатляваме от цигани и леки момичета!!! Дацата са българчета мохамеданчета, и са невинни създания ,а не наркотрафиканти и курви!!!

Толкова си гаден и жалък, че чак ми се повръща от теб. Хора от твоя вид заслужават да изпитат на гърба си това на което се радват.

mir na dushite im. Leka im prast. Na vsichkite idioti deto pishat gluposti za turci-bulgaria i taka nat.- vie ne zaslujavate da ste mejdu jivite- vie ste sashtite bokluci kato ubieca

Убил ги е в състояние на афект, подкрепен от алкохол!

Бог да прости дечицата,да почиват в мир.А за бащата е трябвало да го заровят жив до тях,както писа някой тук.

АЗ ПЪК НЕ СКЪРБЯ.ВСЕ МИ Е ТАЯ.

Почивайте в мир!Плача...

И КАКВО СЕ ВАЙКАТЕ ЗА УБИЕЦА.НАЛИ ПОЛИЦИЯТА ГО ЗАЛОВИ ДА ГО РАЗПИТВА,КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ И ЗА КАКВО СА ТИЯ ИЗЛИЯНИЯ,НЕ ЗНАМ. ЗА МИХАЕЛА НЕ СЕ ВПЕЧАТЛИХТЕ ТОЛКОВА,КОЛКОТО ЗА ЕДНИ ДЕЦА НА ПОМАЦИ.

За милите рожби мир на праха им!!! За убиеца доживотен затвор без помилване!!!