Газово барбекю уби младеж, ракета взриви мъж

Младеж на 20 години загина при пожар във вила в село Студена, Пернишко.

Обратно в новината

Коментари - Газово барбекю уби младеж, ракета взриви мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно просто невероятно Тия инциденти в БГ от всякъв вид са като шедьоври на известните художници - притежават невероятна оригиналност, изпъстрени с какви ли на багри и цветове, техниката и подхода им са просто ненадминати, и насладата е толкова силна че може да ти откъсне не главата а...

Mnogo mi haresa. AZ sum jivial v shtatite 18 godini i ne sum vijdal tolkova strahotno neshto SUPER.

Няма Нова година без някой безакълник (т. е. тъпанар) да не хукне по планината. Цитат Аз питам, какво търсят навръх Стара планина в 01, 00 часа след полунощ. И изобщо защо търсим отговорност от тоя и оня, а не потърсим отговорност от самите себе си? Защото по-лесно е другите да сочиш с пръст.

Ого е прав. Дебилът си е дебил, независимо дали е български или западняк.И на Запад е пълно с дебили, точно както и в България. В новогодишната нощ се прибирах пеша по улиците на един немски град под непрестанен ракетен обстрел. На метри от мен по улицата падаха горящи ракети. А един тъпанар в подлеза на жп-гарата пусна една директно срещу мен,както бях в гръб на известно разстояние пред него. Извадих късмет, че ракетата се разби в стената на броени метри от мен. Дебилът навсякъде си е дебил !

Посрещала съм 2 пъти Коледа и Нова година в Ню Йорк. Как не чух да гръмне поне една пиратка или да видя някакви пиянски изцепки! Там спокойствието на гражданите е НЕПРИКОСНОВЕНО и никой няма право да се намесва по какъвто и да е повод. Ако някой иска да чува гърмежи и викове отива на Трафалгар Скуер в Новогодишната нощ.

Не знам как е по света, но това тук е чиста олигофрения. Имах чувството, че сме най-малкото в Ирак. Кому е нужно, какво показваме с това? Живота не трябва ли да е по-ценен от всичко?

Tuk ne razbrahme,4e e No6ta na Nova Godina!Nito garmezi,nito piratki,nito criasaci!Piat i se veseliat NORMALNO ,kato NORMALNI HORA!Zalko,4e v BG e taka.

До:Потресен (01.01.2009 г. 11:55ч.) Хайде стига си се потрисал, демократче! Да не мислиш, че западните дебили не се осакатяват по Нова година? Че откъде дойде тоя обичай с гърменето? От Запада, естествено. Всичките им простотии са пренесени тук, до една. А от хубавите неща, които са малко, сме взели от малкото съвсем малко.

Къв е тоз фоерверк дет се взривява с достатъчна сила да откъсне глава?

Chestita Nova Godina!

Започвам проучване Трагедията като новина.

Не знам каква ще да е била тая ракета, която се взривява в ръцете му и при това откъсва даже и главата!?! Обикновено при такива инциденти най-много да се прости с някой палец или показалец, но ако е вярна тази непотвърдена информация, човека явно е държал динамит или тротил в ръцете си

ама сме царе да смъкваме всяка отговорност от себе си, от индивида все някой друг трябвало да свърши нещо, политик ли, администратор ли, марсианец ли всяка година нон-стоп слушаме че пиротехниката е опасна и може да убие, даже ми втръсна вече, и ето пак има малоумници

Безотговорно поведение,съчетано с голяма доза невежество и алкохол... и не ни е нужна война за да даваме жертви и то от най-младите предтавители на нацията.Отговорните органи си измиват ръцете като просто забраняват или ограничават пиротехниката.Нужна е просвета ,както със СПИН-а ,а не само забрани .Това важи и за газовите прибори които се ползват от хора без елементарни познания .Дори всеизвестните уж на вид и устройство отоплителни съоръжения също вземат жертви от невежите и немарливи ползватели.Мисля ,че училишето е мястото където всеки трябва да получава съответните познания.Проблема е в това ,че в училишните програми само бегло се споменава нещичко за битова техника и то в началното училище а не съществуват програми ,учебници и подготвени преподаватели в по-горните учебни нива.

Добре започваме новата година!!!

Ти само доказваш малоумието на българина. Псувай всеки който мисли, че не трябва да се ИГРАЕ с такива ЕКСПЛОЗИВИ.

българия.....

Sasto taka mislq ce ne e nuzno teksta da e tolkova BRUTALEN.Nuzno ni e samo edno 'umrial' za da ni stane qsno kakvi sme nie vsastnost bulgarite.A za tezi koito na Nova godina sa umreli´Bog da gi prosti.

Taka e na Nova godina!Samo se nadiavam da ne se slucva vece... Mezdu drugoto az sam vav Finlandia i moga da vi kaza,ce tuk niama tolkova mnogo postradali kakto v BG. Cestita Nova godina i dano tazi da ne e tolkova kravoprolivna. Iz pisa na latinica,prosto tova r kompiutara na HOTELA i niama ´kirilica.

Tva vsi4ko stava blagodarenie na neprosvetenostta na BYLGARINA s edna duma indianska rabota!!!

Статията е едно отражение на действителността, наистина доста подтискащо, ядосах се първоначално, но тя е добър повод да размислим! Защо така! Смятам, че ако незапочнем от себе си, ако най накрая не осъзнаем, че в живота има правила- природни, общочовешки и др., които ние трябва да спазвамеи безкомпромисно да взискваме спазването и от другите. Да спрем с елементаризма, простащината, завистта и омразата. Да потърсим доброто в нас, в хората около нас, да им помогнем, да ги убедим, че са добри, че могат, че зависи оттях. Да им вдъхнем увереност в самите тях, за да преодолеят комплексите си, които са в основата лошото поведение . Да излезем от анонимността и да смело да кажем да аз си изхвърлих боклука през балкона, съжалявам, няма да се повтори или този много бърза, нека да мине пред мен, свети червено, ще изчакам, какво ще спечеля с тази минута бързане. Може би елементарно, но като начало трябва да пробваме. Съжалявам за пострадалите, на всички здраве и успехи през 2009 год.

Не съм фен на пиратките, но: В другите държави пиратки не хвърлят... Да, те китайците само за нас ги правят :D

Честита Нова Година! Здраве и късмет и Бог да ни пази!

България няма бъдеще...това вече е факт!Още няколко десетилетия и повече няма да ни има на картата като страна а само като територия...в България няма хора..има само кич, поза, пиратки, чалга и огромно количество малоумни простаци! Съжелявам Българи.. сами се онищожихме..вече няма обратен път назад

ако не се напия и не попуцам малко, то къв празник е ?

Егати и описателното. Чак са ми пред очите разчленени трупове и откъснати глави. Статията е брутална, във всяко едно отношение. Същото количество информация можеше да се събере и в два пъти по-малко текст. Ако целта е да се сплашат българите... късно.

Ти си малоумният, 41 годишен човек, искал да зарадва малките си деца със светлинно шоу , а не с пиратки е малоумен? Това ли ще кажеш на жена му и децата му? Че е малоумен ? Ти си един шибан боклук !!!!! Когато стават инциденти, война по пътищата и всякакви трагедии, да не се пише за тях а за цветната ти градина , за птици и любов ли бе загубеняк долен !!!

Как никой не проумява, че не пиратките и другите фойерверки са виновни сами по себе си, а липсата на акъл вътре в нас! Иначе трябва да се забрани автотрафикът, авиотранспорта и т.н. дейности, защото постоянно взимат жертви! Значи проблемът си е у нас, че живеем и се държим навсякъде като тъпоумни дебелокожи биволи! А уж народът започна масово да пътува зад граница и уж би трябвало да се е поучил и привнесъл тук нещичко от белия свят??!! То и химикалката ми може да стане страшно оръжие, ако не я използвам по предназначение! Както казваше един мой професор, Човек и във WC да се намира, пак трябва да мисли, и там дори не може току-така!

Dobre 4e decata mi ne jiveyat tam.

Znaete li kolko sa postradali v Ilinois,USA koito e 8,000,000 i pove4e.4estita nova godina.

за много години!

4estita nova godina

Не, има само човек с откъсната глава!

ДНЕС ВИДЯХ СПОРТНОТО КАТАСТРО- ФИРАЛО АУДИ ДО МВР БОЛНИЦА- ГЛЕДКАТА НЕ БЕШЕ ОТ ПРИЯТНИТЕ- ОЩЕ Е ТАМ !

Аз съм против всякакви пиратки бомбички и ракети. Това не е нормално честно. Ако можеше имам чувството, че с Калашник ще се стреля по нова година. Егати откровенно тъпи хора са това. Как може да се радваш като гърмиш и хвърляш бомби?

Ако им поискаш на повечето българи увеличение с 20 ст на водата, става страшно от протести, но само през последните дни и нощи във въздуха изгърмяха стотици хиляди лева. Точно казано - за примитивни потребности от шум и шарено(луд на шарено се радва). Преди няколко годинини такива идиоти от Кнежа преди няколко години щяха да загинат, взривявайки мощни пиратки ВЪТРЕ във входа на панелен софийски блок.

Вече имаме дори и космонавти с ракети... Не знаех, че космодрумът ни се намира в Горубляне.

careless е прав вие в дир.бг основно негативни теми пускате,искате по този начин да подържате форумите ли? подхранвани от народопсихологията ни...дайте го по леко поне по празниците.

Каква радост може да носи нещо, което гърми?!?!?!?!? Това си е примитивна веселба - като туземците с шарените мъниста!!!

Бай Ганю така се весели - просташки и глупаво

Чудесна статия за начало на новата година!!! Обогатяваща, стегната, преливаща от информация и много оптимистична!!! Едва ли някой се учудва, че вместо за първите родени бебета на 2009-а, четем за поредните малоумни идиоти с криворазбрани идеи за това как да празнуват. Въпреки всичко, надявам се всички пострадали се възстановят бързо и успешно, защото споменът ще им остане за цял живот така или иначе. И дир-а - дайте го малко по-оптимистично деееее, информирайте ни колко бебета са се родили, как са празнували хората в различните градове на България...

iskam da kaja 4e jiveq v Germaniq i tuk sushto se hvurlqt piratki na poraziq na Nova godina. No ne moga da razbera horata koito si hvurlqt parite za podobni ne6ta koito v kraina smetka nosqt kratkovremenna radost , a mogat da sa fatalni.

4ng i da niama incidenti

залагам на 12

Е на това му се вика честита нова година!!! Всъшност колко са опъналите крака вследствие на всенародните празници и веселие предполагам ще се разбере до довечера или най късно утре.... Ако искате може залагания да организираме колко ще е точния брой ?

Вярно, че с откъснати пръсти са по-малко, но вместо откъснат пръст вече има откъсната глава. В другите държави пиратки не хвърлят.Може би там не се веселят, а? Или по-точно знаят как....тук все се живее като за последно....

Винаги ще има такива случай, но само се питам защо медиите (като dir.bg) трябва да дават трибуна на тези новини, не стига че хората са достатъчно депресирани и това трябва сега ! Честита Нова Година

Тва българина е много тъпо същество - нито може да пие нито да се весели. Мърша