Появи се непознат наследник на Ким Чен-ир

Досега битката за приемник на Ким Чен-ир се водеше между неговите двама сина Ким Чон-нам и Ким Чон-шул.

Обратно в новината

Коментари - Появи се непознат наследник на Ким Чен-ир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаааа оправяш се. Вижда се, че в България има добри доктори. Явно набарали са диагнозата и правилните хапчета. Браво, радвам се за теб! Сега остава да се изповядаш и всичко ще ти е наред.

Ние трябва да сме съвършено спокойни, че който и от тримата синове на Любимият ръководител Ким Чен-Ир да вземе властта в борчески Пхенян, той на живот и смърт ще отстоява идеята Чуч-хе. Безсмъртните постулати на Великият Вожд Ким Ир Сен, залегнали в основите на Чуч-хе са били и ще бъдат безценно достояние на световния пролетариат в непримиримата му борба са мракобесния империализъм. Моедълботко убеждение е, че Ким Шон-Чул ще бъде несломим продължител на великото дело но Ленин-Сталин-Тито-Ди Мао Цзе Дун- Ким Ир-сен. И така до пълна победа на комунистическите идеи, не само в най-развитие капиталистически държави, както ни заблуждаваше ретроградът Маркс, а на цялото земно кълбо! Напред, другарю Ким Шон-чул, ние българските работници и селяни сме с теб!

Няма ли да се намерят един, двама смели и честни генерали в северно корейската армия и да затрият тази нагла фамилия, /Чен ли е, Ир ли е/, раздаваща си постове и потискаща цял един народ -трудолюбив и дисциплиниран. Твърде много дисциплиниран.

Другарю Уго Санчес, извинявай, че те забравих в номинацията, все пак такъв виден ЧЕРВЕН БОКЛУК можеше да се кандидатира, за да бъде демократично избран в НАРОДНО-ДЕМОКРАТИЧНА КОРЕЙСКА РЕПУБЛИКА!!!

Този така наречен Любим вожд бе възможен, защото след войната сталинистки СССР и комунистически Китай се опитаха да разпостранят комунизма из цялото земно кълбо. Ако американците на бяха се намесили във войната и не бяха спрели войските на Ким Ир Сен на 38-ми паралел, сега нямаше да има процъфтяваща Южна Корея и мизерстваща Северна, а само мизерстваща Корея. Жалко, че Китай и Русия още крепят този тиранин Ким Чен Ир, наследил баща си. Иначе отдавна да са го издухали американците, както направиха със Садам, когато нападна и превзе Кувейт. Но сега, ако питате хората, повечето ще кажат, че американците са лошите, пък за Ким Чен Ир и Садам-нищо. Лоши са и, че влезнаха в Афганистан и разкараха талибаните. А че СССР влезе в Афганистан, това удобно се забравя.

Репресираният от комунистическите изчадия Хан Путку пак е проявил гениалността си. Не е сефте...

А аз мисля, че най-подходящ за следващ Ким е ххх/13:51ч./, та да оправи нещата с комунизма.

Чакай сега, ти излекува ли се, имаш ли двойник измежду червените боклуци, раздвоение на личността ли имаш?!

Не зная защо, но си мисля, че в битката за демократичен вожд на Северна Корея ще вземат участие Maskulino, ооо и ххх,...а защо не и НикиБ

Не зная защо, но си мисля, че в битката ще вземат участие и Maskulino

Най-добре революция и да кажат последно сбогом на комунизма.... всеки комунист 3 метра под земята!

ха ха смешник щ еиздухат пиндостите ама другия път най много вшестък по обяд...виж че те може да го духать това си е повече от реално....пък нещо за разкарването на талибаните салко си прибързал гаче ли ....)))))то може да ти се иска ама нещо не става за сега...най много да опукат някоя мирна сватба твойте духачи и това си е...)))))със свръхвисокот очните оръжия де...смешник.