Кеворкян: Не храчете срещу “Всяка неделя“

Нямам право да премълчавам лъжите за “Всяка неделя“, която е част не само от моя живот, но и от живота и надеждите на милиони българи в ония мрачни години, заявява популярният телевизионен водещ Кеворк Кеворкян.

Обратно в новината

Коментари - Кеворкян: Не храчете срещу “Всяка неделя“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам на всички да престанем да обръщаме внимание на това недоклатено комунистическо лайно, наречено дедо ти и то ще престане да се пъне. Ами то нали е обучавано да говори неверни неща и слухове.На всичкото отгоре е и неграмотно.Така,че с пу....ьото до тук.С промит комунистически мозък не можеш да спориш. Само искам последно да му кажа на мухъла, тъй като попита дали агентът Димитър е кредитен милионер.Ами да пита Маргарита Михнева-този глупак я съди,защото го наричала ченге и кредитен милионер.За първото вече се доказа официално, въпреки,че кукловодите са се опитали да унищожат досието му.За второто твърдение БНБ отказва да даде документ, защото делото вече се гледа в Страсбург и мафията отново се крие. А за доносника Кево-писал е доноси срещу хора от екипа си, като Димитри Иванов например, за хора от телевизията, които после са имали проблеми със службите и -ЗАБЕЛЕЖЕТЕ- за Румяна Узунова. Жалко,че жената не е жива, за да го заплюе в лицето този мръсник мазен арменски. А ние все ще сме все на това дередже, ако не сме чувствителни към подобни мръсници.И снощи разбрах за изказването на Уляна Пръмова/на която не съм фен/,но я подкрепям в това дело, че доносниците нямат право да се явяват на екран. И нещо друго,другарю дедо, Българският парламент прие закон,въпреки гласовете на твоите съпартийци, че комунистическият режим е престъпен.А ДС беше ударното звено и пазител на този режим, т.е. всички говеда, които са й служили, са ПРЕСТЪПНИЦИ.

Ами тогава какво да гледаха хората, бе Димитре? Имаше една програма (първа - твоята, и две полу-програми - втора, и руската - която никой не я гледаше. Ако имаше (като сега) избор, кой щеше да ти гледа всяката неделя? Още повече, че тогава и нямаше къде да отидеш в неделя в 19:30 вечерта!

Говньо, какво стана с борбата против капитализЪма? Защо лайнарското сборище Активни борци против фашизЪма и капитализЪма (АБПФК) вече е само Активни борци против фашизЪма? Това са ви били винаги шибаните идеали - само да крадете, колкото може повече! От 1917 година насам! Европа не може да ви понася - при цялата и толерантност - такива айдуци не е виждала!

Абе, комуняго, що не каже едно комунистическо име? Накво му дъвчеш само на Костов пишката? Защо не погледнеш Висшия съвет на БСП - само милионери и милиардери - и пеят Интернационала! Гадни парии презрени! Какво ти е виновна Екатерина Бончева - да не би тя да е вербувала лайнарите от ДС?

Долният (До Соня (02.12.2008 г. 17:44ч.)!- зависи за кой доносници говориш!! Много ми приличаш на онази съсухрена Бабичка Катина Бончева и нейната измислена комисия по досиетата- политическа поръчка на синьо червения олигархичен лагер, която вади досиетата на незначителни хорица преди 1989 г нямащи участие в голямото ЛАПАНЕ започнало след 1989 друго от чернено .сини лапачи. А къде са досиетата на ЛАПАЧИТЕ от прехода- нямат и се оказаха, че не са и доносници? Мисля, че Белене трябва да бъде отворен точно за такива нагласени кресльовци като теб или направо ЛАПАЧИ ,които искат да си прикрият престъпленията си под поръчковата политическа диригентска палка на синьо-червените олигархия крещи Доносници!. Точно Белене трябва да бъде за такива тъпаци като теб, което ще донесе спокойствие на обществото ни и чистота на духа му!А тъмносинята гилдия крещи най-много срещу Кеворкян, какво ли не измисля, само защото той разпердушини кумира им Иван Костов в едно свое предаване и за което тъмносинята гилдия не може още да го асимилира.Пфуууу До (Жоро (02.12.2008 г. 18:24ч.), абе тъмносин пасквил?!Още 90-те години БСП купи българската редакция на Свободна Европа и я напълни с такива като Катина Бончева, а СДС и Костов купиха Дойче Веле и я дадоха на своите певци като Явор Дачков! Що не се гръмнеш?

По делата им ще ги познаете. А делата Кевови хич не са чисти. Той се има за голям журналист и за последна инстанция, сиреч той е най-печеният, а всички други са някакви недоносчета. Спомням си, когато правеше нещо от рода на Родени с революцията и интервюираше разни тъкачки и шивачки родени около 9.9.1994г. То бяха лъжи, то бяха мимикрии. Лесно е да се мислиш за голям журналист, когато имаше само една телевизия. Помня, че по времето на Всяка Неделя, радио Свободна Европа имаше много добро предаване с Румяна Узунова, Владо Костов, Велко Верин, но точно тогава започваше едно адско заглушаване, за да могат хората да гледат манипулатора Кево. А помните ли къде се афишираха дисидентите. Точно във Всяка неделя. Уж хората протестирали пред телевизията и хоп Румен Воденичаров, хоп Любо Пъпката, хоп Петко Симеонов се появяват на екрана и стават демократи. Явно са се появявали само тия, за които му е било наредено. Затова и нашата демокрация се оказа ялова. Тя бе стерилизирана в папките на ДС. А кого издигна Кево? Издигна Миро Севлиевски, човекът който раздаде Слънчев бряг на мутри и партай геноссета. Едва завършил някакво висше образование. Без стаж и опит. Кого назначавах така и по чии препоръки? И после същият Миро Севлиевски бе на яхтата с разни мутри и някои покойници. Какво се репчи Кошлуков, когато има за ортак такова леке като Севлиевски? А помните ли колко злоба изля Кево от екрана по посока на Иван Костов. Защо не си направи едно журналистическо разследване за себе си? Защо не излезе и не каза - Господа, другари, аз съм грешен, защото сътрудничих на комунист.ДС. Честността и доблестта изглежда са понятия, които са му непознати. Нали той саздаде първото чалга радио? Големият култур трегер и естет. Ха-ха. Вижте къде публикува сега своите пасквили? При друг известен агент Тошо Тошев, май бе агент Борис (извинявам се ако не съм му улучил името, но те станаха толкова много агенти, че трябва да си направя списък). И там той раздава правосъдие сякаш е Свети Петър. Абе, аланкоолу, не си гледаш посрания задник, ами си тръгнал на другите кусури да намираш! Посипи си главата с пепел и изчезни! Гледай там кокошки, вземи си едно куче да го разхождаш, но не се появявай повече в публичното пространство! Жалък си!

Kakto vinagi komunista e totalno bezsramen. Kevork si e 4erveno 4enge i takova 6te si ostane. Kralqt na 4algata!!!! I ako nqkoi mi kaje,4e tova plosko nedialogi4no predavane Vsqka Nedelq e vurha na jurnalistikata, to toi ne razbira i gram za kakvo ide re4. Hubavo,4e i tazi stranica ot BG istoriqta se izqsni.

Мари Соньо, мари тъмносиньо гилдийо за моите грешки ли се хвана мари, така ли отговаряш на въпроса ми? Що не плеснеш в ръце и се отнесеш в небесата- за там сте вие всички тъмносини фашизирани муцунки. За Янчо Таков се хванал долния ненормалник?.Ми такова беше времето, не можеше един добър журналист да пробие, ако до него не се нагласеше някое синче на светило. Янчо Таков беше изтупан там не по волята на Кеворкян!

Подкрепям идеята на дедо ти''-да се отвори почивна станция в Белене.Там могат да бъдат настанени всички доносници-минали и днешни.

Мари Соньо, мари тъмносиньо гилдийо за моите грешки ли се хвана мари, така ли отговаряш на въпроса ми? Що не плеснеш в ръце и се отнесеш в небесата- за там сте вие всички тъмносини фашизирани муцунки. За Янчо Таков се хванал долния ненормалник?.Ми такова беше времето, не можеше един добър журналист да пробие, ако до него не се нагласеше някое синче на светило. Янчо Таков беше изтупан там не по волята на Кеворкян!

Мари Соньо, мари тъмносиньо гилдийо за моите грешки ли се хвана мари, така ли отговаряш на въпроса ми? Що не плеснеш в ръце и се отнесеш в небесата- за там сте вие всички тъмносини фашизирани муцунки. За Янчо Таков се хванал долния ненормалник?.Ми такова беше времето, не можеше един добър журналист да пробие, ако до него не се нагласеше някое синче на светило. Янчо Таков беше изтупан там не по волята на Кеворкян!

А НА ТОЗИ П........ЬО, НАРИЧАЩ СЕБЕ СИ ДЕДО ТИ, ЕДИН СЪВЕТ-НАУЧИ СЕ, ГЛУПАКО, ДА ПИШЕШ. ТО ТОЛКОВА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ РЯДКО СЕ СРЕЩАТ, АМА КАТО ЗНАЕМ ДРУГАРИТЕ КОЛКО НЕГРАМОТНИ БЯХА-ПРОСТЕНО МУ Е.

Бях дете, когато настроението ми се смени коренно, когато видях в любимото ми предаване тогава Всяка неделя образа на Кеворкян след този на Янчо Таков... тогава несъм разбирал от задкулисни игри, още повече от фалшивите устои на комунизма, но усещането ми тогава коренно се промени... А сега въобще съществува ли... питам риторично, защото в онези години имахме ли избор да гледаме друго освен всяка неделя - Всяка Неделя... Та тогава както се пееше в една известна българска песен - живота свършваше с първа програма!

Този додносник пак се изхвърля. Че на кого комунистите разрешаваха да си говори директно пред екран. Само на свои доказани хора. А и как други журналисти ще могат да вземат интервю от когото и да било, като няма къде да го покажат. Кажи, Кеворкян , как пък на тебе ти се разрешаваше да влизаш в игралните казина с Иван Славкок и да харчиш хиляди по комунистическо време. Тогава, когато беше разрешено там да се допускат само чужденци. Или ти като арменец можеше да минаваш и за чужденец? Кой ти даде идеята или ти нареди да застанеш начело на Дружеството за честни избори през 90-а и хиляди хора да си повчрват, че като бъдат наблюдатели на дружеството, наистина няма да има фалшификации. Нагъл си, Кеворке, нагъл!

Мари Соньо, мари тъмносиньо гилдиьо, знаем че на такива като теб и Кривия като не ви е изгодно, наричате всички комунисти иченгета.И коя е сестрата на Галя ти, не е ли Пръмова- снаха на Иван Пръмов и роднина на Меглена Кунева-Пърмовица? С право такива съзнателни манипулатори тъмносиньо боядисани и гледащи само в своята чиния и портрета на кумира си Костов ТРЕБВА ДА СЕ ОТВОРИ БЕЛЕНЕ НАНОВО-ТАМ ТИ Е МЯСТОТО!

Значи след 89-та година Кеворкян е бил велик манипулатор и инструмент в ръцете на ДС и комунистите. Дай Боже, Костов да успее да се реабилитира и да спечели изборите. Явно сме много лесно манипулируеми. Дай Боже да не се поддадем и на днешните манипулатори, които и не толкова изкусни, пак са маша в ръцете на червената мафия...

А и забравих да ти кажа,тъпако, че основатели на Всяка неделя са агент Димитър и Янчо Таков.

Кеворкяне, мръсно ченге такова,ти си едно недоносче на ДС. Преди 10 ноември те носеха на ръце, въпреки некадърността ти. Със своята некадърност,злоба и завист, която пролича след завръщането ти в БНТ с Всяка неделя изгони Мартин Карбовски от екипа си. Къде си ти сега,а боклук такъв,а? А погледни изгонения от тебе Карбовски какви предавания прави в НТ, силни, стойностни и истински. Спомням си в едно твое предаване нарече Карбовски истърсак на социализма, защото не можа да счупиш хатъра на Недялко Йорданов, другият велик бургаски некадърник. Ходи си в забвението, некадърник такъв.

Не храчете срещу Всяка неделя.Тя беше само веднаж седмично.Сега е всеки ден.

Забравих да направя една корекция към злобната забележка на Сталиниста дедо. Като пишеш по форумите, поне си направи труда да пишеш верни неща.Гого Лозанов изобщо не е от Пръвовия/може би имаш предвид Пръмовия/ род. Първата му жена е дъщеря на Светлин Русев, а сегашната-Галя-работ в Столична община като пиар. Ама то вие,другарите нали се обучавахте в ДС да пускате неверни слухове, та ти е простено,тъпако.

До дедо ми Личи си почеркът на стария комунистически другар от ДС и последовател на Йосиф Висарионович-всички, които не мислят като него, иска да ги прати в Белене.Свърши се, другарю с Белене. Ами трябва теб и такива като теб да отидат и да поработят там, че и те нещо свястно в живота си да направят.

Кеворк е талантлив журналист,но като всеки натегач е използвал ДС за издигане,за съсдаване мита за незабравимото предаване Всяка неделя.Предаване за ония години отлично,няма спор.Но средствата с които си е служил са били оклевятяване,и враг.А това означава сталинизъм,гулакщина означава потъпкване на човешките права със силата на репресията.Не случайно в Европейската харта правата на човека са най-значимите.Та талантлив журналист си е позволявал да изполва разни класификации срешу друг журналист които са от арсенала на такива титани на мисълта като Берия.Извинявай,ама акото и след 100 извинения пак си мерише.Колко повече се защищава толко повече ще разкрива сталинският дух на повече от половината българи в ония години.Защо ли ги одумване ,като комсомолска виртуална конференция от която няма кяр.За доносниците от неговият калибър разните приказки са мехлем на душата.Важното за тях е да не са забраени.

До( СОНЯ (02.12.2008 г. 15:02ч.)чини ми се , че не разбираш нито едното ,нито другото ама ербап пишеш тук с големи букви! Кеворк основа Всяка неделя не защото беше галеник на съдбата и комунистическо мекере, а защото беше ТАЛАНТЛИВ ЖУРНАЛИСТ, който се радваше на всеобшо одобрение от зрителите и имаше огромен брой последователи! За такива глупачки с големи букви като теб треба да се възстанови Белене!

До( СОНЯ (02.12.2008 г. 15:02ч.)чини ми се , че не разбираш нито едното ,нито другото ама ербап пишеш тук с големи букви! Кеворк основа Всяка неделя не защото беше галеник на съдбата и комунистическо мекере, а защото беше ТАЛАНТЛИВ ЖУРНАЛИСТ, който се радваше на всеобшо одобрение от зрителите и имаше огромен брой последователи! За такива глупачки с големи букви като теб треба да се възстанови Белене!

Агов е кредитен милионер, взимал над 1 милион долара заем и го върнал със само 1000 лева и благодарение на това станал олигарх? Кредитен милионер ли е Кеворк ? Лозанов е бездарен галеник на съдбата- жена му е от Пръвовия род, балдъзата му е шеф на БНТ ? Тук няколко бездарни злобари с маргинални мозъци реват срещу Кеворк , да ви e злобата бе таласъми!Главата ви е тотално идеологически сбъркана, щото е ПРАЗНА- И ПСИХИАТЪР НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ

Агов е кредитен милионер, взимал над 1 милион долара заем и го върнал със само 1000 лева и благодарение на това станал олигарх? Кредитен милионер ли е Кеворк ? Лозанов е бездарен галеник на съдбата- жена му е от Пръвовия род, балдъзата му е шеф на БНТ ? Тук няколко бездарни злобари с маргинални мозъци реват срещу Кеворк , да ви e злобата бе таласъми!

А на този последния изказващ се-ако не е разбрал-тук не иде реч за Гого Лозанов или Асен Агов, а за мнението на доста хора, които написаха мнението си и които показаха, че в България има и мислещи хора, за разлика от псевдочетящите като Ран, OLD BOY и др.

Не си спомням много от Всяка неделя (само за някакви цигани и цигански работи). Май и Азис за първи път беше наречен интелигентен точно там. Но много ми липсва Коритаров в сутрешния блок на Нова ТВ. Няма ли да почва работа в някоя телевизия вече

Абсолютно съм съгласна с НикиБ! Искам обаче да попитам Кеворкян защо в последните години стана толкова озлобен и краен в коментарите си!?

И ЗАБРАВИХ ДА КАЖА,ЧЕ КОМУНИЗМЪТ, ЗАЕДНО С ФАШИЗМЪТ СА ОБЯВЕНИ ЗА ПРЕСТЪПНИ РЕЖИМИ С НАЙ-МНОГО ЖЕРТВИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, А ДРУГАРЯТ КЕВОРКЯН ЧИННО МУ Е СЛУЖИЛ/НА КОМУНИЗМА, ДЕ/.

Майната им на Агов и Лозанов - галените деца на комунизма, които никога не са били нищо /освен вероятно сътрудници на ДС, които не са деактивирани/!

И благодарение на Всяка неделя не се срещнахме с много други, но неудобни на властта.

КАКЪВ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ СИ ТИ БЕ,РАН? МОЖЕ ЛИ ДА СИ ИНТЕЛИГЕНТЕН И ДОРИ ДА НЕ СЕ ИЗВИНИШ НА ЖЕРТВИТЕ, КОИТО СИ ТОПИЛ?ТИ ЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ ЦЕЛИЯТ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ Е ЛУСТРОСАЛ ВСИЧКИ ДОНОСНИЦИ И ЧЕНГЕТА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ И ЗА ТОВА Е ТАКЪВ. И ЧЕ НА РЕДИЦА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ПО ОНОВА ВРЕМЕ НЕ ИМ СЕ ДАВАШЕ ТРИБУНА, ЗАЩОТО НЕ ПРАВЕХА КОМПРОМИС СЪС СЪВЕСТТА СИ/ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОЗИ БОКЛУК КЕВОРКЯН/.

Доколкото си спомням шарлатанина Агов изкупи на безценица (на кило) компенсационни бонове от хорица наследници на магазини , фабрики които неговото правителство раздаде на хората без право да пазаруват с реалната им стйност. След като правителствени лекета като Агов изкупиха хартията на тях изведнъж им беше разрешано да пазаруват с боновете. Скрий се нЕкъде бе смрадлив пърделник !!!!!!

Всеки може да направи интересно предаване в условията на информацинен дефицит - малко международен обмен, малко американски рисувани филмчета, малко музика... и хоп най-великия журналист. Абе-е-е твоята хххх комунистическа. И ти ще ми пълниш багажника на катафалката. Как се не накрадохте гниди гнусни...

Публиката не може да каже нищо друго освенченге,защот това остана като единствена идеология на тъмносинята гилдия ти си ченге, защото не си с нас!Защо ли ми се струва че тук един-двама клонирани бълват простотии? Нямаше по-хубаво предаване преди е сега от Всяка неделя, нямаше и няма все още талантлив водещ и журналист от Кеворк Кеворкян. Пукаайте се неграмотни плебеи и злобари! Времето не е за такива бездарници и малограмотни политиканти като Агов, Лозанов и някои от вас, времето върви в полза на журналисти като Кеворк...

КЕВОРК,Интелигентнит българи,колкото и малко да сме,те подкрепяме!В България все още има хора,които четат книги , интересуват се от истинска култура и са гледали журналисти с талант.Всички плюещи са поклонници на чалга помията на мутри и селяндурки мутреси ,която се излива отвсякъде днес.Хляб , зрелища и силикон за неуките.Прости им,защото са прости и не знаят....

И защото позволяваме все още кукловодите от ДС и техните слуги като агент Димитър да ни манипулират, за това ни спират средсвата от Европа и ни имат за аборигени. За това сме най-бедни и най-корумпирани. Бл ти,Димитър. Поклон, дълбок поклон.

zapomnih go kak divo pljueshe i hrachese po ivan kostov,kak vzeamashe strana na maksim,v spora za zarkvata,kak hvarljal telefoni da udari hora ot ekipa si, i naj-veche kak izkljuchi predavaneto v nostta na izborite prez 1991god.kogato imashe 1miloneen miting v sofia srestu komunistite,,,samo tova poslednoto mu stiga,na agenta kevorkjan!!!!! zatova iskam da mu kaga,vinagi ima vidov den,kevorkjane,dano si spomnis kakvo prichini na kostov,coveka dal na balgaria evropejska nasoka,badeste,konku ne kato tebe,diktator smotan! dano operatora ne me otrege za poreden pat,che mi omrazna da se probvam ,,,,,,,,

Не познавам Кеворкян и не мога да го съдя. Но много добре познавам лекето Асен Агов. Като зам. секретар на комсомола в БТА той направи пътека в Ленински районен комитет на БКП, ангажира за ходатай Лозан Стрелков -тогавашен Генерален директор на БТА- да се моли да бъде приет в БКП. Спаси го от приема казионното БЗНС, защото си го бяха заплюли за техен член по наследствена линия. Те бяха царе на превилегигите по наследство. Изтъкнаха заслугите на семейството му пред комунистическия режим и на този льохман му се размина членството в БКП.Много тежко го преживя горкия. Точно това вмирисано леке не може да говори за морал. Даже съм убеден ,че и той е ченге с ликвидирано по времето на Йордан Соколов, досие. Дебело, мазно и тъпо нищожество, което ферментира върху депутатските банки почти 20 години и което си мисли, че хората са късопаметни, а пък той сграбчил Свети Петър за пеша. Асене, нищо не е забравено и никой не забравен! Всичко на този свят се връща!

Но как, по дяволите, ще разделите двете неща, диви се Кеворкян. Марш на боклука.

Др. Кеворкян продължава да манипулира без свян. Така е, срещахме се чрез екрана с достойни и интересни хора, но всичко е било с разрешението на ДС и дозирано. Той го е правил не защото е гениален и смел журналист, а защото са му позволили - нали легендата му на дисидент трябва да се защити. Все едно да приемем, че Слави Трифонов е голяма работа, защот в студиото му идваха толкова известни хора. Те са си готини и без това. Навремето Тодор Живков като Кеворкян сега (който подозира, че при тоталитаризма животът може би е бил по-смислен, сигурно включително и за репресираните) се изцепи, че сигурно не е било толкова лошо, щом майките продължавали да раждат деца... Немам думи, немам нерви!

Др. Кеворкян продължава да манипулира без свян. Така е, срещахме се чрез екрана с достойни и интересни хора, но всичко е било с разрешението на ДС и дозирано. Той го е правил не защото е гениален и смел журналист, а защото са му позволили - нали легендата му на дисидент трябва да се защити. Все едно да приемем, че Слави Трифонов е голяма работа, защот в студиото му идваха толкова известни хора. Те са си готини и без това. Навремето Тодор Живков като Кеворкян сега (който подозира, че при тоталитаризма животът може би е бил по-смислен, сигурно включително и за репресираните) се изцепи, че сигурно не е било толкова лошо, щом майките продължавали да раждат деца... Немам думи, немам нерви!

Бях дете, когато настроението ми се смени коренно, когато видях в любимото ми предаване тогава Всяка неделя образа на Кеворкян след този на Янчо Таков... тогава несъм разбирал от задкулисни игри, още повече от фалшивите устои на комунизма, но усещането ми тогава коренно се промени... А сега въобще съществува ли... питам риторично, защото в онези години имахме ли избор да гледаме друго освен всяка неделя - Всяка Неделя... Та тогава както се пееше в една известна българска песен - живота свършваше с първа програма!

Като чета писанията на защитника на доносника Димитър - OLD BOY, който говори за пърдене и насиране, май наистина се насираш, приятелю. И ти май си в кюпа с ченгетата. Не може да си професионалист и да нямаш МОРАЛ. А всички си спомняме как въпросният доносник се изпразваше от злоба, когато плюеше по Костов, който му беше отказал лиценз да си пълни гушата. Манипулатор и мръсник!!!!!!!!!!!!! ти чета

колегили сте били с кеворкян? p.s. a better nickname for you would be: OLD STUPID BOY motherfucker

Храчим единство по теб Кеворкян...то впрочем ти и това не заслужаваш; не мърсим всичките милиони хора, които имаха доверие на ВН, щото и те завалийките подпрени в гърба от ДС нямаше кво друго да гледат.Долно човече си ти Кево, скрий се по достоен начин...твоята свърши отдавна.Иди в някоя долна кръчма, напий се както си можеш само ти и не занимавай хората с особата си.Пожелавам ти още дълго време да облизваш олигарски дупета(безпереспекти разбира се) и тези,които злобно дъвчеше в ЕДИНСТВЕНОТО ти журналистическо попадение, скоро да потърсят честа си при теб...

Тъжно е но много хора са с памет но промита - като човек с памет! Когато си само на хляб и вода и най-гадната баничка то се харесва. И аз помня че беше от интересните предавания, но това не значи че КК е бил много добър журналист! Ако до състезание допускаха само хора скачащи на височина 120 см. и по-изключение пуснат и някое ченге скачащо 1.40 см това не значи че е добър скакач. Може да е имало и скачащи 200см, но да не са били допускани от комунистите до състезания! ДА сред силно цензурираната сива журналистика сВсяка неделя се открояваше! но защото МУ БЕ ПОЗВОЛЕНО ДА Е ПО-ИНТЕРЕСНО! и сега се вижда колко много са по-интересните предавания и че има и по-добрите журналисти!

колегили сте били с кеворкян? p.s. a better nickname for you would be: OLD STUPID BOY motherfucker

Тъжно е но много хора са с памет но промита - като човек с памет! Когато си само на хляб и вода и най-гадната баничка то се харесва. И аз помня че беше от интересните предавания, но това не значи че КК е бил много добър журналист! Ако до състезание допускаха само хора скачащи на височина 120 см. и по-изключение пуснат и някое ченге скачащо 1.40 см това не значи че е добър скакач. Може да е имало и скачащи 200см, но да не са били допускани от комунистите до състезания! ДА сред силно цензурираната сива журналистика сВсяка неделя се открояваше! но защото МУ БЕ ПОЗВОЛЕНО ДА Е ПО-ИНТЕРЕСНО! и сега се вижда колко много са по-интересните предавания и че има и по-добрите журналисти!