1000 лeва и излизаш от затвора

В българския централен затвор в столицата съществува корупция, мизерия и глад.

Обратно в новината

Коментари - 1000 лeва и излизаш от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mnogo umni 6te doidete mai ne ste na iasno tva e djungla oceliava6 kak moje6 6tom ima6 pari niakoi ti gi dava zna4i vse pak niakoi te uvajava ili obi4a moia maj e tam i niama ni6to ob6to s tia otrepki deto gi davat ako za tri hilki be6e do sa da e van tapaci...

Като данъкоплатци искаме затворите да се преведат в ред, да се осигури работа на затворниците и психолозите да се трудят по социализацията им. Господинът с пътната инфраструктура и той ли ще бъде в Софийския затвор?

samo edno shte vikaja na vsichki nikoi nee zastraxovan.taka cne pomislete

Ami da dadem malko idei na Boyko Borisov- da vzeme da gi nakara da izchistiat bureniatsite po magistralata i okolo letishteto ta chovek da ne go e sram kato idva v Bg

Затвор!!! Ако отворим тълковен речник ще разберем що за заведение е това. Не е хотел, не се бори за туристи, нали. Те ходят там по заслуги. И се оплакват.... Не са виновни, щом някой им позволява да се оплакват - ще го правят, нормално... нали... Щом някой им иска мнението, ще го дават... Та те са лишени от права да гласуват, какво мнение искате от тях... Защо не ги питате как се изнасилва, как се ограбва, как се убива, как се планират тези неща, как се продава дрога на деца.... а ги питате какви са условията в затвора.... Те имат право на два пъти баня, на пет пъти храна, на интернет и нещо друго ли... А нападнатите, ограбените, убитите, измамените, унищожените животи на млади хора от дрогата - те какви права имат, тях питате ли ги при какви условия живеят или ... лежат мъртви- дали имат хубави паметни плочи например... Гадно е, но е истина, нали... Е` га си новината.... Като сте почнали карайте до край... Всички страни разпитайте - това е журналистиката - не като българската - платена, поръчана, .... точно НИКАКВА.... Ще го публикувате ли ??? надали ...

Я, млък, измет такава! Да са мислили на времето.

Първото което направи Милети Орешарски, когато стана министерски брат е да си поиска да дойде да работи у софийскио централен затвор. В програмната си реч пред служителите рече, АЗ ИСКАМ ДА ВЛАДЕЯ ТОЗИ ЗАТВОР ! Е владее го, Уволни всичките си заместници за да няма контрол върху това какво прави. Подложи на терор и ругатни всички които са под него, в резултат на което започна масово напускане на квалифицирани служители. В замяна на това Орешарски назначи половината си приятели, любовници и роднини от Бобов дол /откъдето дойде/. Започна да прахосва оскъдния бюджет на затвора за щяло и не щяло, но над него е разгърнат мощен политически чадър, който го заварди от прокуратура и следствие. За да не е настрани от баницата се вреди в контролния съвет на държавното предприятие фонд затворно дело, откъдето получава допълнителни заплати и премии. Естествено като софийски жител си взе апартамент в Лозенец за обзавеждането на който работиха затворници от затвора КОЙТО ВЛАДЕЕ ! Ограниченият му арсенал от интриги включва слухове, които пуска сам за себе си с цел шантажиране на обкръжението му. Последният слух, който е тиражиран от него, е че ще бъде НАЗНАЧЕН ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО ! Така че в такова заведение,като централния софийски затвор, което СЕ ВЛАДЕЕ ОТ МИЛЕТИ ОРЕШАРСКИ всичко е възможно ! С увереност, че това няма да се прочете от главния прокурор Б.Велчев, или министър М.Тачева, оставам искренно Ваш ПАНТУДИ - от 11 отряд ! П.П. Горните твърдения са здраво подплатени с документи, но ще се публикуват в пресата, като му дойде времето дето вика мадридския дедо !

Ми да не са влизали в затвора... А и аз в казармата съм бил с още 34 парцала в спалното. А до клетвата 40 дена половината ден минаваше в класните. 40 човека на 12 чина в няква малка стаичка.

Горките страдалци! Да се вдигнем и срутим омразната Бастилия! Аз само не разбрах когато Зелю Зелев направи голЕмата помиловка, по колко е вземал на калпак? ;) Щото подир тия всичките несправедливо осъдени тюрмаджии се изсипаха в София, та направиха живота ни от интересен по-интересен. Жалко само, че още не бяхме членове на ЕС, защото тогава щяха да оцветят демокраДцията в други страни! Но, мисля, че е съвсем резонно тия бедни люде поне за месец в годината да се сменят с властимащите в Мин. съвет или Нар. събрание! Който си плати, де.

Една година в казармата съм спал в помещение за 80 /осемдесет/ човека. Не съм правил престъпления, за да бъда там, просто навърших 18 година. Нямахме и топла вода. Сега затворниците - престъпниците искат да спят по двама, да се къпят всеки ден, да ядат четири пъти на ден да имат и кафе. А кой ще ме обезщети за престоя ми в казармата??????????

Нали за това е 'затвор' - те какво искат да са наказани в хотел 5* ли?!

Нали за това е 'затвор' - те какво искат да са наказани в хотел 5* ли?!

Щом Пламен се стиска да дава пари за заплати на честните хора защо трябва да е различно за престъпниците.Няма двоен аршин.Затова и Милети не дава пари за затвора.

защо се оплакват ?нали на вън също са давали пари ,освен това ги издържаме всички работещи в тази страна.Колко деца също си разделат 6 хляба и дори по малко .Стига са ревали-чаршафи,телев ,жени какво искат?

Г-Н МИЛЕТИ ОРЕШАРСКИ ЗНАЕ ЛИ ЗА КОРУПЦИЯТА ,А ТОЙ ВЗИМА ЛИ? ИЛИ ЩОМ БРАТ ТИ Е М-Р НА ФИНАНСИТЕ ВСИЧКИ СИ ТРАЯТ.

Тарифите са ниски,но ще ги актуализирам когато вкарам истинските престъпници в панделата.

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ Милети Орешарски Е БРАТ НА ПЛАМЕНЧО !!!!

в ловешкия затвор е още по-лесно.плащаш на Д-р Митев-директора на ловешката лудница и те изкарват луд и излизаш още по-рано.от началото на 2004 год. случаите за десетки

Миленче, в затворите няма нито един убиец, едър крадец или изнасилвач. Всички са кокошкари. Да не би да са в затвора Стависки, М.Велчев, СофиЯМски, Крадлив дЬдо и пр. ? Иначе принципно съм съгласен, че условията в затврора трябва да са сурови и не да се излежават а да работят по 10 ч. тежък физически труд в мини, почистване на речни корита и кариери.

Фамилията не е просто съвпадение! Той му е брат на Пламен Орешарски!

Все пак са в затвор а не на хотел.

Спокоен съм, че в политиката няма да има само маскари. Така Милети Орешарски коментира избирането на брат му Пламен за министър на финансите в новото правителство.

Че то къде няма корупция , та в затвора ли ще липсва.

В казармата съм бил в една стая с 12 други говеда и никой не се оплакваше. Баща ми ми е разказвал за огромните спални с по 50 души вътре. Така че 10 души в стая им е идеално ... а и това са престъпници - не са там, за да им е удобно.

По 2 квадрата на тия дето са по затворите им тряблва 2х1х2 метра

kakava interesna familia...dali pak ne e partien rodnina na finasovata svinia plamen oresharski???

Та то това си е направо без пари. Един печен рецидивист ще ги избие за една нощ тези мангизи.

и това им е много

Да не искат 5 звезден хотел? И това което имат е много!!!!

Предлагам да сыбераме пари за: 1) Предсрочно освобождаване и последващо ни ограбване 2) Разширяване на затворите

Тая скапана държава към обикновенния човек се отнася като към животно, та какво остава към затворниците! И като излизат от там какви ще бъдат ако не по-лоши - от държавата само лошо са видяли. Егати демократичната джунгла!!!

И имат нахалството да се оплакват - като се има предвид, че там лежат убийци, изнасилвачи на деца и каква ли още не измет.

Няма какво да се оплакват! не са там, защото са направили добро. Всички имаме глави на раменете си.

Я доскоро беше модерно друг вместо осъдения да излежава присъдата чувал съм за суми от 30-50лв. на ден

1000 lv navun 6te gi izkarat za 1000 secundi :)

искам само да ви кажа,че затворите са пълни с кокошкари-един откраднал 2 сникърса и айде в затвора,другия пък си оккраднал един потник-оооппп на ти 2 години затвор,истинските престъпници са вън и тях никой не ги закача!!!

tova sa si zaslugili.ne vlizat v zatvora ako biaxa napravili nehto dobro

Малко е тясно ама като няма държава

Моето куче си има собствена стая от 15 кв.м.

То за кучетата се изискват повече квадратни метра площ да имаш ,ако искаш да ги гледаш!

много тънки тарифите -- 3 години -- 3 хилки...

Тия да не искат хотел калифорния, пандиз е! Да са му мислили навреме.

Това го знае всяко хлапе...

Орешарски е комплексиран и тесногърд 4овек,които живее с мисълта 4е е наи великия служител в министерство на правосъдието.За да може да владее затвора защото с друго не може да се сравни на4ина му на управление.Владетеля принуди да напуснат 80% от кадърните служители за да може да си разиграва коня и да си води свои близки и роднини.Преследва и тъп4е всеки които му застане на пътя.естествено батко го пази така 4е и тая крепост е в сигурни ръце.

Бе вие май се уплашихте от моя коментар, та чак го спряхте. В софийския централен затвор стават доста по-страшни работи, та затова прокуратурата гледа да не се занимава с тях, щото там вратата скърца и не трябва да си пъхаш лакираните пръстчета... И понеже трябва отнякъде да се почне, в началото на другия месец една папка с документи ще се яви на правилното място, пък оттам нататък каквото сабя покаже...

Спокоен съм, че в политиката няма да има само маскари. Така Милети Орешарски коментира избирането на брат му Пламен за министър на финансите в новото правителство.

Спокоен съм, че в политиката няма да има само маскари. Така Милети Орешарски коментира избирането на брат му Пламен за министър на финансите в новото правителство.

Спокоен съм, че в политиката няма да има само маскари. Така Милети Орешарски коментира избирането на брат му Пламен за министър на финансите в новото правителство.

нахални мръсни гадове, не стига че там лежат убийци, изнасилвачи,крадци и какви ли още не ами пък седнали и да се оплакват, като ви е толкова много скучно по Тошово време беше май по-добре че ви изкарваше по цял ден на въздух на каменната кариера и там тия мръсни гадове да работят до спукване а не да търсят луксове в затворите, там да лежите докато изгниете гадове мръсни а не да си купувате годините, че тези които ви плащат вие ставате техни съучастници в кой знае още какво............