”Напоителната” шефка: Ремонтът на кабинета ми е само за 85 000 лева

85 000 лв. лева е струвал ремонтът на кабинета на директорката на „Напоителни системи“ Петя Раева.

Обратно в новината

Коментари - ”Напоителната” шефка: Ремонтът на кабинета ми е само за 85 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А има хора, които плюят по Обама. Ето с такива като тая трябва да се занимавате, ама нешо ви е по-удобно да се скатавате в дупките си и да критикувате човек, избран от милиони хора...

Не се наядоха тези мошеници и това си е!Затова спират средства по всички Европейски програми и ни смятат за най-корумпираната държава в ЕС.85 000 лв са пенсиите на един обикновен човечец за период поне 47 години....Кой ли ще живее толкова?

ПАК ОТ ДПС ТИЯ СЪВСЕМ СА СЕ РАЗПАСАЛИ,ПАК СТОЙТЕ В КЪЩИ КОГА ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ И ПЪРВАНКАТА/ГОЦЕ/ПАК ЩЕ ПУСНАТ АВТОБУСИТЕ.

защо се възмущавате толкова?! кабинета и вероятно е с размера на зала Универсиада , а и фирмата ремонтирала трябва да е на родата , ами няма да се излага жената - плаща. а Вальо топлото човечеца джакузи си имаше , а тя си го е икономисала (поне за сега), но като дойде другото лято идва време за ремонти пак тогава и джакузи и на щат фризьорка и масажистка ще назначи - ами директорка е няма все да ходи като ритната зелка в главата. хора сме все пак радвайте се за нея, радвайте се (ох защо ли аз не мога)

Тая да не е решила там да умира,че прави ремонт, като за последно.Представяте ли си каква баня си има в апартамента,къщата или вилата или и трите имота взети заедно,които сигурно притежава.

Люлбю Вас Рая,сказал от пизду бодая. Само 85 000 лв. Ами това е пара на данъкоплатеца. Всичко друго оправихте,та взехте да харчите за кабинети такива пари. Това е възмутително. Срам. Това е Ваш пир по време на Чума. Да , да!! Вън такива. Вън ! Аман от този кич в политиката и икономиката,когато хората от глад и мизерия умират. Господ да Ви накаже.

От квотата на ДПС.... Особено талантливи в усвояването на средства.

Като е от Пловдив какво прави тук?Егати и безценната специалистка.За наглостта и трябва да и бият шута отзад.

Ama patko neshtastna, za 50000 znaesh li kolko s...ki trqbva da napravish? Kokoshka

Машала ...

Сутринта я гледах по телевизията , доста нагло същество.А напоителни системи трябва да има , не че работят някъде и поливат нещо, а за да пиинеме по една студена водичка !!!!

Сутринта я гледах по телевизията , доста нагло същество.А напоителни системи трябва да има , не че работят някъде и поливат нещо, а за да пиинеме по една студена водичка !!!!

Сутринта я гледах по телевизията , доста нагло същество.А напоителни системи трябва да има , не че работят някъде и поливат нещо, а за да пиинеме по една студена водичка !!!!

Само!!! Ами то много евтино е излязъл. Таз женица на тъпа ли се прави, такава ли е. Или ни се подиграва, чувствайки се недосегаема. Кой я е назначил и защо този който я е назначил си трае. Защо не вземе мерки по въпроса. А ДПС

Тя е и общински съветник от квотата на ДПС. Ползва се с доверието на местния депутат Фикрет Сепетчи. Щом е от тази квота, трябва да се подмива (навремето с ибрик, сега с луксозна баня) иначе Фикрет Сепетчи не обича миризлива ....... Вай завала.

Сутринта я гледах по телевизията , доста нагло същество.А напоителни системи трябва да има , не че работят някъде и поливат нещо, а за да пиинеме по една студена водичка !!!!

КАКВО НАПЯВА ТАЗИ

Ne moga da razbera za6to gi pyblikyvat tia statii-da drazniat xorata li?Za6toto edva li e za da se napravi naistina realna proverka i da i srytiat baniata?!

А ибрика ѝ златен ли е?

По цял свят държавите си имат мафия, а в България мафията си има държава !!!

Vidiah ia tazi sutrin po Nova. Saglasna sam s Vazmuten - naistina za6to li i e tazi bania posleden luks i pisak na modata. Drugo koeto ne mi haresa e - ne moje da si DIREKTOR na kakvoto i da e i da mi se vla4i6 na rabota po tozi na4in! Taia prili4a6e na obelena krastavica, absoliutna marla, da ne govorim za slujitelkite koito se biaha obliakli za rabota kato za bar - po danki, s laskavi kolan4eta, napleskani. Prosto ne moje6 taka da hodi6 na rabota, tva ne e kafene ili zakusvalnia!!!Ha, a sredstvata estestveno 4e ne sa li4ni, te savsem za budali ni vzeha nas!!!

За 85 000 лева може да се купи боксониера или гарсониера! Леле супер наглост! Никой от управляващите не си спомня, че са избрани от народа и трябва да се защитава интереса на същите, а не личния. НО ЕСТЕСТВЕНО НИЩО НЯМА ДА Й НАПРАВЯТ. Най-много уволнение и с парите които е откраднала ще си направи фирма, а може и да има вече такава и ще си върти далаверки.

Директорката на Напоителни системи заяви, че луксозният ремонт на банята тя е направила с лични средства. Tака ли ги наричат вече черните каси - лични средства.

Само!?!?!!?! Бах маа му!!!! Всички се забравиха в тая държава - едни стават мутри и бизнесмени и крадат, други сядат на държавна службица и направо се оси..т!!! Бива, бива, ама това на нищо не прилича!

И аз това се питам - тази за какво ходи на работа - да работи или да се мие луксозно?;о)) Всъщност - може би инструмента за нейната работа е именно луксозната баня;о-))

neznam kak e karala predi golf4e staro, a sega si prawi remont za 85 000lv...blaaa sigurno sa nasledstwo

дала е свои средстава - не мога да повярвам че има толкова тъп човек

дала е свои средстава - не мога да повярвам че има толкова тъп човек

Само 85000 !!! За един нищо и никакъв кабинет? Тази напоителка е ужасно нагла!

Хехе. Доживяхме, разгеле. Началниците в държавната адмисниострация да се грижат за работното си място като тяхно, че и с лични средства да го ремонтират, като сио тръгнат да остава за държавата! хехехе :-) Медал трябва да се даде на тази шефка ! Ако е истина де, ама истината е че като се видяха публикациите и веднага е коригирала нещата със задна дата ... и верно е че и пари е извадила от джоба си. Горкичката ... хахахаха :-)

Невероятна липса на морал,цинизъм-но нали знаете,защо изяде зелника-кой й го даде?

луксозният ремонт на банята тя е направила с лични средства - не е излъгала жената, ами то от обръчите са все лични средства ...

Нима е възможно да се допуска това в държавна институция да се прави нещо с лични средства. Ами то тогава аз да зема да си заградя малко с лични средства от жълтите павета или Борисовата градина, че нещо няма къде да паркирам колата в центъра, а и не ми стига времето за пчивка. Всичко ще бъде с лични средства, няма да има и стотинка държавни пари. Само ми кажете кога да започна, че времето го дават да се разваля, а и да на преча на трафика в центъра като си заградя това което ми трябва.

лични средства да бе да ние падаме от марс

ЕВАЛААААА!!!

Само 85 бона за ремонт! А за какво и е баня на тая, да се подмива като дойдат шефовете и?

http://www.youtube.c

МАЙ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ И ДАНЪЦИ ! АЗ ПАРИ ЗА ЛУКСОЗНИ БИДЕТА НА РАЗНИ МЪРЛИ НЯМАМ !

гнусни паразити и посредственници - докога ще грабите от данъкоплатците и ще се правите на баровци на гърба на народа бе ?

Браво на медиите, че вдигнаха шум около тази наглост и злоупотреба с нашите пари! Поздравления !!! Показвайте и други такива избранници , които още преди да са свършили за пет пари работа се самонаграждават благодарение на служебното си положение. Народът трябва да ги види!

Безкрайна наглост! Не свършили работа за пет пари, а харчат стотици хиляди. Ама като им дойде на всички хора съвсем до гуша и спрат да плащат данъци или пък се изнесат от България и тук останат циганите и мутрите, е тогава ще ги питам какви ще ги ....

хаха ми то земеделското министерство отдавна е частна собственост на ДПС, обаче интересно що там са най многото далаверки и що изберателите на ДПС са един от най бедните земеделци. Много често пътувам в раьона на пловдивско и пазарджишко от напоителните системи нищо не е останало. Изобщо това ведомство защо съществува? Защото ДПС то трябва да сложи хората си на заплатка и разни ей такива като тая дето е любовница на депутат.

Пълни нещастници! Колко човешки живота могат да се спасят с толкова пари! Уроди! Да измрат всичките дано!

дала е свои средстава - не мога да повярвам че има толкова тъп човек

дала е свои средстава - не мога да повярвам че има толкова тъп човек

дала е свои средстава - не мога да повярвам че има толкова тъп човек

колко от тях ще отидат в касата на ДПС и в джобовете им.Не мирясаха.И нерязаните турци-продажните българи в ДПС-трябва регистър да им направим, за да се знае и след 100 години кои са били предателите в критичния за България момент.

4i kvo mu pla6ta6 ?!?! ni6to ni e ! Tupanari. Niakoi hora tsial jivot tolkova pari niama da vidiat....kolko mu i ?