Горсов пропилял 130 770 лева от даренията

Бащата на Мануела Красимир Горсов е пропилял за комар и други развлечения три месеца от лечението й в клиниката в Израел.

Обратно в новината

Коментари - Горсов пропилял 130 770 лева от даренията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е луд този,който яде баницата,а този,който му я дава!При всеки дарен лев има такъв риск-да не стигне до този за който е дарен!Така,че какво пищите толкова!Който пише пък,че Ставийски бил случаен убиец нещо има проблеми с психиката!Нищо случаино няма на тази земя!Това и ,че сте пред компютъра пак не е случайно!Случайно ли отивате в кръчмата с колата си!Не пишете такива глупости!Господ ще ги съди и двамата!

Първо целият шум около Горсов не е в плюс за Стависки, та що за полза като името му се повтаря по всички медии. По-скоро ми намирисва на манипулация обаче на заинтересованите им е все тая за бащата или за руснака. Всичко е до скандала и какъвто и да е Горсов ще се отърве заради дъщеря си, а Стависки дори и да си остане с условна ще се превърне едва ли във виновник и за чуждите грехове. Интересно защо единия да не се съди а другият да, само защото кражбата видиш ли не може да се сравнява с убийство, а да и то оттам произлязъл и хазартния порок. Доста объркан български морал, колкото до преувеличеното пиянство катастрофата не е станала заради това хрумвало ли му е на някого. Или другите авто произшествия с жертви са невинна работа ако няма набъркан алкохол. Всеки си отговаря за себе си и никой не е плащал обществен данък за да се правят хората на съдии щом е за чуждото нещастие, има всякакви видове инциденти и всякаква болка, така че личните драми трябва да си имат някаква мярка но уви медиите нямат такава.

Веселинке, обикновено не ти чета постовете, но сега се зачетох и ме разчувства! И понеже знам за какво говориш, а нямаш логично обяснение, ще ти кажа моето мнение: любовта на бащите към децата си отива заедно с любовта към жената! Това е - просто и ясно, но за да стане това, мисля, че жената не е успяла да задържи мъжа и вината е и нейна! За това, че не си това или онова не вини друг - никой не може да те спре, ако искаш да се развиваш! Не си търси оправдание и вземи изкарай някой курс, някоя тапия и си намери по-хубава работа, а не обслужващ персонал! Не си глупава и е тъпо да се пилееш! Успех !

Kogato biah v BG yanuari v edin vestnik mi napravi vpe4atlenie kak roditelite na Staviski go podkrepyat.Edinstven dete na mama,baba i papa.Kak sa go zapisali na 4g da trenira ne6to hubavo.Na 4g az peeh okolo 15 pesni i govoreh 4e6ki dobre za dete.No nikoy ot na6te ne me zapisa na ni6to.I sega serviram.Mozhe6e da sam pevitza ili prevoda4ka!Da mu imah roditelite s tehnite ambitzii.Ne sam vizhdala ba6ta si ot godini-toy ima drugo semeystvo.Gorkata Manuelka i tya ne e slu4ila na ba6ta da ya obi4a,ni6to 4e e edinstvena.Mozhe i da gre6a,no mislya,4e roditelite taka tretirat nezhelanite detza.Kato tragne edno dete nezhelano ot korema na mayka si to ostava nezhelano tzyal zhivot.No az vyarvam v Gospod i znam,4e Toy mozhe da pomogne na vseki spored nuzhdite.Osobeno na neya,koyato vsi4ki otpisvame.Iskam da zavar6a postinga si s lyubimiya si tzitat ot Bibliyata:`Kamakat,k othvarliha zidarite stana osnova na ugula.`Priyatna ve4er!!!

абе тоя гей Стависки няма ли да го опандизят .да му скъсат дупенцето у панделата и Саръиванов заедно с него

Като нямаш думи по добре мълчи да не се вижда колко ти е акъла! Аман от оръфляци дето си въобразяват че са компетентни по всичко. Визирам теб и мислещите по твоя начин!

Убиецът с условна присъда се разхожда на свобода,а тоя ще го вкарват в затвора за 5г.че изхарчил някви пари

Ама кой му позволява на тоя боклук да продължава да краде от даренията на хората. И защо е още на свобода. Марш бе Горсов в панделата. Марш бе изроде.

И бащата и Стависки са един дол дренки - боклуци. Само дето единия боклук има реален шанс да влезе в затвора!

Не съдете горсов - на негово място и други биха присвоили пари, като има глупаци да дават. А вие защо давахте пари точно за мануела, с какво ви точно ви трогна и защо точно в израел? За да имат повод да харчат повече авантаджии повече пари. С тези пари можеше да се закупи животоспасяваща апаратура за някоя българска болница и с нея да се лекуват и другите жертви по пътищата. Има много по-драматични случаи от този, с повече утежняващи вината обстоятелства. Пък и Максим даде много повече пари отколкото който и да било друг на негово място в историята. Така че явно тези пари не са били предназначени за този случай, не разбрахте ли че не решавате вие а решава Господ! Всяко нещо си идва на мястото. Вие си преразгледайте ценностната система и давайте пари за по-смислени неща. Защото ефективните присъди са само когато се газят прокурорски деца, за другите няма справедливост.

Прочетох всичко до този момент и съм изумена. От логиката на някои хора претендиращи за интелигентност и справедливост. Пак повтарям не защитавам нито единия нито другия-за мен и двамата са убийци. Не мога да разбера хора имащи следния начин на разсъждение: Едно е да откраднеш баничка, друго е да откраднеш милион! няма разлика и двете са кражба! Същото е и с този случай. И нека престанем да оправдаваме единия или другия. Нищо не може да ги оправдае включително и теориите за конспирация и поръчкови репортажи срещу Горсов. Това е нелепо. Докато не се прилага закона еднакво и за всяко престъпление има точно посочено наказание без от....до... и НЯКОЙ НА КОГОТО ДА МУ СТИСКА ДА ГО ПРИЛАГА ще сме така. Защото всеки смята, че закона трябва да се спазва от другите задължително, а от него когато му изнася!

Вината на Стависки е тежка и доказана. За човек, съзнателно употребил голямо количество алкохол и убил след това, трябва ефективна присъда. За родителя Горсов, чиято морална вина е още по-голяма - също ефективна.

Ти не си добре.Не му било лесно.А трудно ли му беше да профука 130 000лв?Защо не се утеши с работа,а успокояваше мъката си в казиното?Повечето хора които са пращали СМС-ми не са виждали такава сума през целият си живот. Сигурно и ти си от неговото бунище.

Ti ne si suprichastna, a si prosto otkachena....

Гад! (23.10.2008 г. 10:21ч.) Ставийски е неволен убиец, а бащата на Мануела е истинския и убиец.Това е огромна злоупотреба и трябва да бъде осъден.Ако не да лежи, поне да ги възстанови.Как е възможно родители да си живеят за сметка на здравето на детето си? 4estno kazano ne mislq 4e kogato sqda6 da kara6 pil si ve4e nevolen ubiec!toi e bil suvsem naqsno 4e e piqn i se ka4va da 6ofira-koe mu e nevolnoto?suvsem umi6leno e riskuval svoq jivot i tozi na drugite!izob6to ne e nevolno!toi e edin dolen licemer-ne karai pil iskam da stigna jiv-e, toi stigna, za razlika ot jertvite mu!

Както съобщи в медиите изключително близка на семейството, този изпаднал индивид от много години не е имал никакво отношение към дъщеря си! Ужасяващ е фактът, че нещастието и иведнъж го направи крайно съпричастен. Както се оказва, единствено заради... бонусите. Паразит. Но, не съди, за да не бъдеш съден. Дано момичето се оправи по-скоро! Що се отнася до медията, проявяваща изключителна загриженост, не знам защо не пое нишката от интервюто на нейна роднина: Как можа да се понесе с тия, ЧЕРНИТЕ! Цитирам по памет. И да се постарае, защото има необходимото влияние, да поразчопли що за личности са били в катастрофиралата кола и какво е било алкохолното съдържание в кръвта им. За едната обективност.

който е безгрешен той да хвърли пръв камък по блудницата Магдалена - това са думите на Христос.Като ви чета- тук вие, дето така се нахвърляте срещу Горсов, да ви питам вас бре безгрешници само два въпроса: - Ако Горсов беше пускал фишове на спорт-тотото за същите пари, с надежда да удари джакпота, пак ли щяхте така да го ръфате????!!! - Ако ТОВА НАФУКАНО СЪС САМОЧУВСТВИЕ РУСНАЧЕ НЕ БЕШЕ НАРАВИЛО КАТАСТРОФАТА С ЖЕРТВИТЕ , ДАЛИ ЩЕШЕ НА НЯКОГО ДА МУ ПУКА ИГРАЕ ЛИ ГОРСОВ ХАЗАРТ ИЛИ НЕ???

И двамата с по 2,5 години ефективна присъда.

Предлагам таткото и Ставийски да бъдат настанени в съседни килии!

Горко на дете което има такъв родител

И това ми било баща. На тоя да му отнемат и родителските права, а не само да го хвърлят в затвора, или пък недайси боже му дадат условна присъда, което според мен е по - вероятно. Да похарчи за собствени нужди парите от жизнено важно значение на собственото си дете. Тоя започнал ли е работа. А, за тези, които казват, че първопричината за поведението на Горсов е Максим, искам да кажа, че Горсов не играе комар от момента на катастрофата. Той си е бил такъв още много преди това да се случи, просто сега му паднаха пари, благодетели, дойде в столицата, и се видя що за стока е. Сега да го вкарат некъде тухли да разбива денонощно, че да възтанови парите за лечението на детето. БЕЗСРАМНИК.

Добре се ориентира този нещастник Горсов. Месеци наред ронеше сълзи и сополи и развяваше като знаме трагедията на Мануела.И целият този театър за да посъбере някой лев за игралната зала.Сега му дойде времето и за друга игра-да играе булка в затвора,и така може да разпусне от насъбралото се напрежение.Пълен боклук.

Много голямо значение има, че е похарчил някакви си пари. А това, че Максим е на свобода, със смешна присъда, а детето на човека се възстановява вече почти година и половина има ли значение? Ако всичко това не се беше случило, човекът нямаше да ги похарчи. Да не мислите, че му е лесно? Престанете да го обвинявате!!!! Постанете се на негово място, ако вие сте на негово място не се знае какво ще правите! Трагедията е огромна и в такъв случай по български е най-лесно да се подигравате, да се надявате да не ви стигне и вас и да давате акъл. бно това не е човешко, нито пък коректно!!!!!!!! А би ти ви вместо да прави сеири за обществото да беше направило сеир по време на процеса и да беше вкаран Максим да лежи в затвора та да им е за урок на другите! Да знаят, че не се убиватака лесно Човек! Има последствия след това! Но ето... това е тъпата ни държава, Максим убива детето на човека, а после всички го обвиняват, че е похарчил някакви пари. Ненормална работа!!!!!!!!!!!!!!

NApulno podkrepqm Doncs.

Ако Максим е виновен по стечение на обстоятелствата,Горс е виновен ,че се е родил.И такива като него би трябвало да се наказват много,много строго.Защото Максим е постигнал много,и не с пиене и рулетки,а с много труд.Искренно съжелявам,че толкова добър спортист попадна в тази ужасна ситуация и се сблъска с толкова нечистоплътно семейство, и тримата-майка,баща и дъщеря са от един дол дренки.А най голямата гад се знае коя е.Призовавам хората да не дават повече никакви средства за тази фамилия,никакви.Има много по достойни от тях,на които трябва да се помогне.

Uvajaema gospojo, ne se nakzavat ne samo bogatite shofiori...V sluchaq obache me izumqva vashata logika - ako ne beshe taka shteshe da e taka - da opravdavate edno govedo, koeto harchi tolkova pari vajni za ozdravqvaneto na sobstvenoto mu dete...Tova e nedopustimo, a vie qvno ste stranen individ. Izvumqva me sushto i tova dvulichie koeto cari - dokato pecheleshe medali beshe bulgarin, sega vsi4ki go pliuqt. Ne vzimam strana, za6toto ne moga i da si predstavq bolkata na roditelite na pochinaloto momche, no bolka ima i ot dvete strani i ako Staviski se durjeshe naglo ili ne se razkaivshe iskreno za ujasnoto deqnie, shtqh da sum nasturven protiv nego, no ne e taka. Jalko e vsi4ko - otishloto si momche, osakatenoto momiche, provaleniq jivot na figurista i krivoto pravosudie.

сега преди делото настройвате хората срещу Бащата а не срещу УБИЕЦА който няма и 1 минута затвор!!! КАрайте пияни е новата кампания!!!

Това не може да бъде баща, а самозабравил се лентяй...

kvo o4akvate ot edin bulgarin?

Ако не беше Стависки да убие момчето за което нищо не се пише сякаш то не е било там и да направи инвалид Мануела , нямаше да се стигне до тази кражба.Всяко нещо си има начало и то е пияния шофьор ,като не се наказват пияните и богати шофьори ще има и други престъпления.Да се иска отговорност първо от фигуриста да види народа че независимо кой си и колко пари имаш и тогава и бащата в затвора.

Лоша работа.

Незнам какво знаеш за правосъдието в България, обаче срещу Стависки бяха повдигнати обвинения точно защото е известен и е трудно да се потули подобно нещо. Има подобни случаи в които срещу виновниците даже не се повдигат обвинения, но те не са толкова известни и не се тръби срещу тях - тихичко си плащат. А на Горсов трябва да му дадат максимална присъда, защото не може да се злоупотребява с доверието на хората дарили пари за да спасят един човешки живот. Господ забавя, но не забравя.

виждате ли как се подменят ценности и ви промиват мозъците - целта е да забравите кое е причина и кое следствие - (,бе къф спорт е пързалянето с кънки,ако няма шайба , бе леваци )СЕ ЕДНО СИНХРОННОТО ПЛУВАНЕ ИЛИ БЯГАНЕТО С ЖЕНА НА ВРАТА И ПР. СА СПОРТОВЕ И КВО ОБЩО ИМА С ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО - ЗНАЧИ СВЕТОВЕН ШАМПИОН МОЖЕ ДА УБИЕ ДВАМА , ЕВРОПЕЙСКИ - ЕДИН ЧОВЕК И Т.Н. -СЪВСЕМ ПРЕВЪРТЯХТЕ .....

Без да оправдавам Стависки по никакъв начин, смятам, че ако има морален изрод в ситуацията, това е таткото. Да караш пил е престъпна безотговорност, заради която, ако се спазва строго закона трябва да построим нови затвори, че сегашните няма да стигнат. Аз съм ЗА да се възпита културата на българския шофьор по отношение на употреба на упойващи вещества, скоростта и толерантността към другите на пътя. ЗА съм това, Стависки да поеме по-голяма отговорност за извършеното от него, включително и ефективна присъда. НО! Хайде да си поговорим за това що за човек е този който лее сълзи пред цяла България за съдбата на детето си, проклина Стависки, че не му е платил достатъчно ПАРИ, впряга медиите в кампания за събиране на средства за спасяването на дъщеря си, кълнейки се как всеки лев ще удължи ЖИВОТА и, прибира парите на състрадателните хора и хуква към залата с машинките за да лекува разбитото си сърце. Лъжец, крадец, измамник, вярно не звучат толкова страшно като убиец. Тънката разлика тука е че Стависки не се качва в колата си с мисълта да убива хора. Горсов, напротив, прави на маймуни хиляди хора и ограбва полумъртвата си дъщеря СЪЗНАТЕЛНО. За затвора са и двамата, но престъпникът е Горсов.

до колкото знам 30 000 евро струва животоспасяваща трансплантация на бъбрек. колко хора е убил горсов прахосвайки тази сума която иначе би отишла по предназначение за спасяване на нечий живот!!! ЗАТВОР МАМИЦАТА МУ! бил болен ...бил пристрастен. толков прекрасни хора има към които съдбата не е благосклонна и страдат от заболявания които искат незабавно лечение за да могат тези хора да продължат да живеят. А ЕДИН БОКЛУК СЕ ПОДИГРАВА С МИЛОСЪРДИЕТО НА ХОРАТА... И ОБРИЧА НА СМЪРТ МНОГО!!! ЗАЩОТО СЛЕД ТАЗИ ИСТОРИЯ КОЙ ЩЕ ДАРИ ВЕЧЕ... СЪС СИГУРНОСТ ПО МАЛКО ХОРА ЩЕ ДАРЯТ

Не трябва така брутално да се изказвате за човека, който явно също е болен. Има една поговорка не е луд тоя , който яде баницата , а този който му я дава, в случая законодателя. Не може тази държава да няма правила, които да регламентират поне най-важните неща , като например контрола на така събирани средства. Явно това е угодно на властта, защото не са далеч времената на финансови пирамиди и поголовно обиране на българите и то не с жалките Ви есемеси. Някой да е чул за осъдени и възстановени суми от тогавашните мошеници не. Сега сте се нахвърлили върху болния човек заради нехайството на отговорните институции.

хайде стига с този Горсов. Не е единственият престъпник в тази Държава. Какво само ни го навирате по новините? Пак настройвате обикновенните хора един срещу друг, а основните проблеми къде отиват. Помислете само откъде е тръгнало това падение и после съдете. Защото за мен е недопустимо да се разхождаш свободно след убийство. Хайде чао и си Мислете за деградацията на обществото.

Не си твърде обективна... Какви са тези нелепи извинения - ами ако репи да се поразтуши да го удари на групов секс, педофилия, некрофилия - нима това е оправдание?

Ако се зададе логическа задача на компютърна програма да го осъди за кражбата спрямо убийството на Максим, какъв ли ще е резултата. Като се даде и опция, че парите са му дадени доброволно без да се знае дали е психически лабилен или зависим от нещо.Така,че без чувства и пристрастия, какъв ли ще е отговора на компютъра.....?????

С две думи, извинете ме за израза ама се е ЛАЙНАР!?!?! Пари чужди лесно се прахосват, нищо че с тях три месеца приблизително би се лекувала дъщеря му! Дилемата е кой по голям изрод ще се окаже от Максим и Горсов? Този който се напил и си мисли че света е негов или онзи който знае за състоянието на дъщеря си и бавно я доубива....

Затвор ! Най-добре централния.

това си е чиста борба за надмощие между БТВ и Нова телевизия. Нова подкрепиха Горсов, а БТВ Ставийски и сега двете телевизии вадят кирливите ризи и на двамата. Кофтито е, че колкото и пари да съберат мануела едва ли ще се оправи

добре де , как от 70 000 станаха 130 000 и защо изобщо след като му разкриха измамите той пак е имал достъп со средствата. разбира се , че това не оневинява Ставийски, но аз лично смятам бащата за по- голям боклук.

Ебахти копелето си ...това баща ли е??? Да му пръснем мозъка викам аз това заслужава!!!!!!!!!!!

Знам какво е да загубиш дете но все пак момичето има малки шансове да се пооправи /макар, че никога няма да бъде такава каквато е била/ но е на белия свят, но защо баща й по този начин трябваше да пропилее толкова много пари само за да задоволи хазартните си страсти? Защо например не отиде да работи някъде, а намери утеха в хазарта, че и зависим го изкараха? Щом трябва да бъде съден съгласна съм с това.

и горсов и стависки са за задвора !

а кога най накрая истинския виновник за това нещастие ще ходи на свобода максим ставийски

Този баща се заинтересува от детето си едва когато пострада. Даже не знаеше къде се намира дъщеря му - трябваше да го научи едва ли не от медиите. И после стана много загрижен. И аз не оправдавам Стависки , но ако не беше Стависки, а който и да е друг, досега Горсов да си е получил обезщетението и то в много по-малки размери и повече никой в БГ да не научи нещо за нещастната Мануела, както става с много други жертви на катастрофи. Горсов не е станал комарджия след нещастието с Мануела. Той си е бил такъв и просто е започнал да залага с по-голяма страст.Това си е болест и то страшна.

за това, че е такъв боклук този баща ние си знаеме отдавна. Само дето половината и повече от народа го съжаляваше и плюеше само по Максим. За съжаление е само детенцето, цялата мъка душевна и физическа то я бере, а тате се утешава на ротативките. Аз бих искала да разбера колко шофьори-убийци лежат в затвора. Ако някой знае - кажете ми.