Самоуби се шефът на кабинета на Доган

Ахмед Емин, шеф на политическия кабинет на Ахмед Доган, се е самоубил в квартал Бояна днес към обяд. Информацията за инцидента е получена към 18.00 часа в полицията, потвърдиха оттам, съобщи Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Самоуби се шефът на кабинета на Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а дали ще се разплете?

Абе кви са тия снимки,колите им ли показват-много важно...Някой сам го е убил,публична тайна,ма кой ще открие,пък и няма интерес да го прави...

Боже,притеснява ме да не земе да се гръмне и Сергейчо!Кво става в тая държава с социаленпрезиден щом Емин е бил честен човек,значи ще започнат от него самоубийствата!П и много неща е знаел,ама...

Какво правихте 6 часа? Инсценировка на самоубийство?!?

Костов е виновен да знаете

POCHNA SE...!!!

Сигурно и там има опасни катерущки дето можеш да се обесиш

Браво Шерлок - Както винаги мъдър коментар от твоя страна :)

Ясно, повече от ясно, това е показно самоубийство. Излязъл човека на улицата и се гръмнал. Защо му е да сеубива в къщи, я научи обществото, я не. А така, друга работа, е, може някой да му е помогнал, но самоубийство е и толкоз. Обърнете внимание на професионализма на наште момчета, още там на място, без балистическа експертиза определиха с какво оръжие и на кого е стреляно. Юнаци! Няма следствие, няма дявол, важното е ония от Европата да знаят, че в резултат на нарасналито самосъзнание на хората с прегрешения , нас , в Булгаристан те се самоубиват , без да се налага да ги убиваме. За това самосъзнание 45 г. БКП говореше, а ДС се бореше и ето резултатите не закъсняха, за един ден две самоубийства. Др. станишко и той малко се изнерви тези дни , изпраща ДС данс в централата на БСП /к/, да лови бандити, изпраща барети при братя Галеви, наши бандити под прикритие. Грешни , излишни мероприятия, но за господата от ЕС, стават, освен ако посочените господа ручат само салатки с нитрати. Купона тече, господа, а на мъртвите лека им пръст.

v mafiotskata struktora na Dogan e izgradena seriozna samurayska disciplina

Тия ченгета си се цакат едно друго

Зачестилите самоубийства се обясняват с повишената слънчева активност,есенната затопляне и срива на борсовите индекси.Те са съвсем естествен о явление.

На ДПС му се вижда края,оня еничар Иван Славков са го арестували във Варна и не знам защо но никои не оповестява новината а само www.afera.bg.... Вс пак това е Булгаристан и все още ДПС дърпа конците....но няма да е за дълго. Ще има още много само-убииства.....

Блъснал го е влака.

Един старшина в казармата разправяше: Като натегнат големите колела на машината, малките почват да изхвърчат ! Та тая поговорка важи и за случая, натегнаха от ЕС машината и малките колела първи изхвърчат !

Жалко! Съболезнования на близките.

Бог да го прости човека! Ние вече не бива да го съдим,има кой да го направи! А органите са длъжни да проверят всички възможни версии за инцидента,без да избързват с такова категорично заключение!

i ahmet dogan da zeme da si igrae sniakoi pistolte belkim se gramne i toi

Тежко е да умре млад човек. Вапрос :За какво са ти сарайте, парите, жените, гуляйте пред смърта на младия мъж, който ти е служил. Кой го уби, няма да се знае. Но е жалко, много тежко да има убийства и да казвате самоубийство. До тук я докарахме-за един ден два политически трупа, които не са се самоубили-така сочат данните по някой новинарски емисии. Значи минахме да намалим бройката на убитите и да ги водим самоубили се. Хитро ново поведение на триглавката. Има обаче морал, съдба. Поклон пред паметта на двамата починали-проф. С. Раданов и Ахмед Амин. Саболезнования за близките им. До тук я докарахме у нас-бити и пребити хора, убийства безчет, мафия наричат страната ни, огромна мъка, срам, нищета. А там някаде в сарайте гуляят, убиват или самоубиват, гавра е с нашето настояще. Дано Бог ни запази.

В България от днес убийството започнаха да го наричат самоубийство.

KAK PUK TOLKOVA BURZO PAVLIN40 MAMA RAZBRA 4E SE E ZASTRELIAL S LI4NOTO ORUZIE

Nyamam komentar!

Май има някаква грешка в пресцентъра на МВР, просто са изпуснали интервала между следните две думи: Днес са станали само убийства в столицата.

a negovata partia zashto mul4i ??

чудно ти ли е...конфуций..ин и янг.....страх ...овцете блеят но са мършави. в глутницата има гладни. има война. най много има страх от изтичане на информация. не от наказание от народа, а от изолация на политиците ни от европа...да управляват европеския съюз- друг път каза тате ще ти купя колело.

нещата са извън контрол,накой който знае какво става се намесва манипулативно .Помислете световна криза и криза на доверието в мафиотските кръгове ноито управляват България Гоце раздава ордени ,ахмед заличава следи.

ТЕЗИ ОСВЕН КРАДЦИ И БЕЗРОДНИЦИ, СА И УБИЙЦИ, ЛЕЛЕ КАКВА СВОЛАЧ, КАКВО НЕЩО! ЕВРОПА ДА НЕ СПИ А ДА ДЕЙСТВА, МЕДВЕДЕВ И ПУТИН СЪЩО, ДОКАТО АМЕРИКА И ЦИОНИСТИТЕ СА В НОКАУТ!

Vijdala sam go niakolko pati. Izglejdashe uravnobesen i dosta nacheten chovek. Mislia che go ubiha. leka mu prast!

самоубиство заключил главния секретар Павлин Димитров- По слаб глав сек от този пък досега не е имало...а пък може нарочно него да сложиха като знаят че е чиновкик ане оперативен служител.Остави в Бургас жилищната мафия да самоубива измамени клетници и сега вече свикнал на само убийства -лесно му е...Пак там куче на англичанин изяде възрастна жена-вместо да го натовари на някой кораб и да го изгони от България-той хързулна случая на корумпиратага съдебна система.Като,че ли неможе гражданския иск да се гледа по силата на спогодби.Бойко Борисов поне гръмна с базукито оня от Харманли ли беше ...дето стреля срещу полицаите...Тоя трябва да си подава оставката само за това че разреши да осъдят кварталния полицай дето защити националния флаг.Италия ни се извини за запаленото знаме-шефовете на полицията не скочиха да си защитят служителя.Национални предатели...А чакахме днес да паднат американските визи...те май китайска стена ще издигнат за България

Уважаеми хора, не се увличайте. Нощта пресилва нещата. Не посягайте на живота си. Самоубивайте се само в краен случай...

Не понасям ДПС,но уважавам турците,народа.По никакъв начин не приемам фалшивата версия за самоубийство.Тоя полицай,който твърди това,утре с чиста съвест ще твърди ,че Сергей се е удушил като си е бърсал в задника,а Миков пак ще набеди опозицията и ,разбира се,ген.АТАНАСОВ И ГЕРБ.ОЧЕВИДНО -БСП ще потопи цяла България в скръб.ЗА власт,хората СА без значение .НЯМА ЧОВЕК-НЯМА ПРОБЛЕМ-ТОВА Е БСП.Който е с тази партия,не го чака добро. .Скърбя за тоя български турчин.Той е жертва на властта,както и професора.Лека им пръс!

Правят ни на най-големите наивници.Срам, срам за нас!!!

LEKA MU PRAST!!ZA6TO PROSTO NE ZAVARTQ DULOTO 2-3 METRA PO NAZAD I NE POVALI SOKOLA???TOGAVA MIKOV 6TE6E DA GOVORI ZA DVOINO SAMOUBIISTWO

ВЕрвайте на комюникетата на министерството на Михаил Миков. Всичко в тях е точно обратно на случващото се и случилото се. Операция Галерия се последва и от Чисти ръце. Ръцете които вече са чисти никога не крадат. Дай Боже още очистени мафиотски ръце, особено ръцете на Глъвътъ на октопода.

Дясната ръка на Доган се гръмна пред очите му Разследват и версия за убийство Началникът на политическия кабинет на ДПС Ахмед Емин се е самоубил пред всички гости на веселбата по случай рождения ден на депутата Касим Дал, научи DeltaNews. Купонът е бил в къщата на лидера на движението в столичния квартал Бояна. Той се е прострелял с личния си пистолет пред погледа на Ахмед Доган и цялото ръководство на партията, които са се били събрали за да празнуват. Органите на реда допускат и версията, че Емин е бил убит публично. http://www.delta

Така си и знаех! Само г-н Миков е човекят, който ще наложи ред в МВР! И резултатът е на лице! Вече няма убийства, има самообийства!

Zashto se e samoubil? imal li e prichini? koi go e podtiknal? ama DPS ima li neshto obshto s tova samoubiistvo? a lidera na partiata? ama i tova samoybistvo ritualno li e? Xaxaxaxa? Eba ti glypostite!

Да даде Аллах да влезне на бяла камила в Едема! Лошото е, че на една камила няма да може да внесе икономисаните с мангизи, ще му трябва керван.

започнаха да си отиват един по един

Това е сериозна работа бе хора! Един човек вече го няма на тоя свят! В какъв свят живеем?!

Бог да ги прости и двамата

КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ ПОВЯРВА,ЧЕ ЧОВЕКА СЕ Е САМОУБИЛ????????

Male kakvo chudo e stanalo! samoubistvo s 3 kurshuma.Zagadka goliama.

Е!Почти всички почнаха да се самоубиват и самообесват,очаква скоро това да сторят и останалите ,Първанов,Станишев,П и останалите незнайни честни герои,паднали,кога са ограбвали България.

ЯВНО ПРЕДСТОИ ЕПИДЕМИЯ ОТ САМОУБИЙСТВА

Нека това бъде съдбата на всички онези дето ограбиха и излъгаха народа през последните години за да се качат на новите си яхти, да изградят оффшорките и да се подиграят с простолюдието.... На всички тия таланти - бивши комунисти, доносници, ченгета, дансаджии с апартаментни комплекси като имотно състояние се полага само това - затриване!

СЛЕД ТЕЖЪК РАЗГОВОР В КАБИНЕТА НА АХМЕД ДОГАН КОЙ ЛИДЕР ИЛИ БОСС, ПУСКА В ЛИЧНАТА СИ БЪРЛОГА, ВЪОРАЖЕН С ЗАРЕДЕНО ОРЪЖИЕ, КОЙТО И ДА БИЛ ТОЙ ,ЗНАЕЙКИ КАКЪВ РАЗГОВОР ЩЕ СЕ ВОДИ И НА КОЙ КОЛКО МУ ДЪРЖАТ НЕРВИТЕ??? НЯМА БАЛАМИ, ЕЙЙЙ ДОГАНЕ НЯМА!

Тия ни мислят за БАЛЪЦИ!Има ли 1 дето да вярва че е самообииство:):):)

опълчение трябва

Аллах да го помилва и дари с Дженнет! АМИН!!!