Китов открил над 7000 антики

Георги Китов има открити над 7 хиляди уникални тракийски предмети, които са безценни.

Обратно в новината

Коментари - Китов открил над 7000 антики | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китов открил над 7000 антики или Китов Укрил над 7000 антики??? Вер има и постижения но смейство Фол и сие от край време са били едни научни иманяри!!!!---Мълват свързва траколог 1 на родината (Фол) и с мистерията на египетската гробница на Бастет в Странджа. Фол тайно навивал Людмила да издейства разрешение за разкопки в граничната местност Мишкова нива, но публично винаги се е отмятал от това. В едно интервю маститият учен даже заяви, че диренето на мумия на египетска фараонка в Странджа му се струва бълнуване, което няма нищо общо с науката. В научните среди обаче се шушука, че именно Фол е човекът, посветен в заплетената история на ултрасекретното ръшкане. Намеква се, че той имал представа и къде са се дянали ценните артефакти, открити в странния некропол. ----Александър Фол е син на известния писател, културтрегер и изследовател на езотеричното Николай Фол. Предполага се, че бащата е бил виден български масон, членувал в една ложа с изкуствоведа Николай Райнов, баща на друг виден член на кръжеца Людмила - Богомил Райнов. Семейство Фол емигрира от Русия след революцията. Клюката носи, че по линия на майка си покойният траколог е внук на един от водачите на бялата армия - адмирал Антон Деникин.----

POKLON!!! BLAGODARI VI ZA VSU4KO KOETO DADOHTE S TRUDA SI NA BULGARIA!! PO4IVAIT V MIR!

Почивай в мир, професоре. Благодарим ти за всичко, което откри за нас българите. Благодарим ти, че разкри част от археологическото богатство на нашите земи пред света и ни накара да се чустваме горди, че сме наследници на тази култура.

Фол е съпругата на Александър Фол и е българка от гр.Монтана.

Приятелю!!! Глупостта не знае граници. Тази Фол е български учен, а това, че не я познаваш, е проблем на собствената ти безпросветност. Ако и проф. Александър Фол, най-бележитият български траколог не ти говори нищо, върви си пусни любимата едрогърда звезда и си отвори бира. Ти си нужен на обществото не с претенциите, а само с работната си сила... Но пък... от друга страна, смешно ти се получи, признавам....

za martvec ili dobro ili ni6to!no,da znaete ot men-razlikata mejdu men i nego e 4e toi kopae6e kato zakonen imanyar i sam obeden ,4e ostava6e i za nego dosta.arxeolog s bager e kato ribar s trotil!

Моля Ви, това е ПРОФЕСОР КИТОВ (вечна му памет). Обръщайте се към нкаего както подобава. Това не ви е Китов от блока. Този човек нарави за културното ни наследство повече от всички ни. Затова заслужава поне да изписваме името със званието му!!!

Странниче, това е съпругата на А. Фол, която е българка!

каква е сега тази Фол?! Защо чужденци ровят из България?

Бог да го прости ! Мир на праха му! ....Човек добре да живее умира, нека роденият по късно помни!!! Това е един прекрасно изживян и смислен живот.

ЛЕка му пръст и вечна му памет на този велик българин! Съболезнавания на семсйтвото му. Едно е сигурно : делото на археолога Георги Китов, тепърва ще се преоценява от идните поколения археолози, откритите от него артефакти тепърва ще намират място в учебниците по история. А за глупостите, които чета тук във форума : ...вдигнала му кръвното, ...неизвестно с какво се е заразил...> Абе хора, вие не знаете ли какво е да седиш полуприведен, клекнал, на колене часове наред и да човъркаш с с шпакличка и четчица сухата спечена земя?... Поседете така няколко часа, под палещото слънце, пък Бог да ви е на помощ да не получите инфаркт! Професорът стана жертва на научните си страсти. Това мисля аз! Почивай в мир, професоре !

ВЕЛИК УЧЕН И СКРОМЕН ЧОВЕК; ПОКЛОН

Абе някак много съмнително получи инфаркт Китов - дали защото не беше контролиран от никаква тайна организация като Николай Овчаров,например???!

Има и по-достойни българи, които с делата си трасират пътя към сияйни висоти. Такъв е ВОЛЕН СИДЕРОВ. Поклон на него, на доведения му син Димитър, понастоящем евродепутат и жена му КАПКА.

Бог да го прости! Мир на праха му! Голяма личност, целенасочен ум, страхотни енергия и воля за работа! Малцина в България могат да се похвалят с толкова много свършени неща и открития. Ето пример за нас какво означава пълноценно изживян живот, какво означава име, което ще се помни!

Почивай в мир, Професоре! И нека пребъде делото ти! Амин.

Бог да го прости.велик българин.Скромен и работлив човек оставил огромно наследство на българите.Вечна му памет.

Бог да го прости! Светла му памет! Не дрънкайте глупости, мафията го убила, битов скандал. Той имаше много болно сърце и куп други проблеми. Всички, които работеха с него знаеха, че няма да го бъде дълго. Дано имакой да продължи делото му.

Valeria Fol - arheolog?!? Aide da ne pishem gluposti!

Поклон пред паметта му! Малко са хората, направили толкова много за българската култура през последните десетилетия. Благодарение на неговите открития и публикации България освен всичко друго стана и по-интересна и привлекателна за чуждите туристи, от което можем само да спечелим всички!Който не е наясно и не разбира това, по-добре да не коментира.....

i kak nqma kato razkopava6e po 500 mogili na godina..op s bagera i gotovo

Ужаснор но факт! Почивай в мир, скъпи професоре! Дано този народ, за когото откриваше и работеше, те оцени поне пост фактум! За мен името ти е до и пред уважаваните Велизар Велков, Гергана Кабакчиева ( вила Армира), Хенриета Тодорова (Дуранкулак)р Николай Овчаров (Перперикон)...И все пак, още малко почит не пречеше приживе...И сега кой млад колега ще поеме падналата шпатула? На вдовицата целувам ръка, че бе спътница на такъв световен титан, а дъщеричката да помни уникалния си татко и дано поеме по неговия път!...Още веднъж - прощавай, Учителю!

бог да го прости. починал внезапно, няма ли да проверят това внезапно

Прекланям се пред памета му и пред дейността му преживее. БОГ да прости човека творец-откривател.!

Вечна му памет на човека! Не сам имал честта да го познавам, но за мен си остава големец. Даде не малко на тази даржава с работата си...

според мен мафията, занимаваща се с антики го уби..жалко за човека и бог да го прости

Дьлбок поклон пред делото на един велик бьлгарин,тои ни правеше наистина горди че сме наследници на велики царе и имаме история с която да се гордеем.

Жена му е била при него в деня преди да почине. Мирише ми на битов скандал, вдигнала му е кръвното - проклятието на фараоните ряпа да яде :(

Бог да го прости. Да го погребът в долината на царете - все пак той я откри за нас!

POKLON pred pametta mu !

Всичко казано от Валерия Фол е вярно. Траките са били изумителни хора.

Значи нищо чурно човека да е починал след като толкова много е пипал антични предмети от нещо не изследвано или неоткрито от нас което да се тълкува като Удар но да е предизвикано от някякво мистериозно заразяване.Защото едно време не знаели за Холерата и са знаели че има нещо и дотук Сега да не нещо което ние хората тъй като не сме идеални или супер съвършенни да не знаем причините

mir na praha my , pokaza na sveta kakvo sa pravili balgarite

Господ да му прости! Не може така да се рови в гробовете на хората, пък били живяли те и преди хиляди години. В днешно време на това му казват мародерство, ако се отнася до гробове на съвременници.

на никой не му пука за откритиата на китов митов

на никой не му пука за откритиата на китов митов

МНОО ВАЖНО НА КОИ МУ ПУКА

Тоя Александър Фол си беше комунистическо мекере (като Сър Гей и Гоце сега) , което по мое време даже беше и министър на просветата. Нямам хубави впечатления от онзи период и от него, а пък и съм мразеща комунизма и комунистите като цяло. Тия Фол са от тия богопомазаните навремето, каквито и бяха всички от обкръжението на Бай Тошо и дъщеря му Людмила, а сега и Жени Живкова- голямата псевдо-дизайнерка сега, пълна гротеска... А на Китов, мир на праха му. Само ме очуди дъщеричка ... че колко е голямо това дете ?!? Че той е 1943 набор (с 2 год. по-дърт от майка ми) аз съм сега на 37.... какво е това дете дето може да му бъде дядо по-скоро...на колко е тая негова съпруга...изумявам се просто. Абе, вече няма никакво значение, лека му пръст на човека. Остави ни достатъчно като културно наследство, а не като оня беззъбия псевдо-професор и комунист-нагаждач Димитров.

.

Бог да го прости!!! Мир на праха му! ...Човек и добре да живее умира, нека нека роденият по късно помни...

Абе някак много съмнително получи инфаркт Китов - дали защото не беше контролиран от никаква тайна организация като Николай Овчаров,например???!

Абе някак много съмнително получи инфаркт Китов - дали защото не беше контролиран от никаква тайна организация като Николай Овчаров,например???!