Фермерите могат и да получат пари

Европейската комисия е дала принципно съгласие животновъдите в България да получат 60 млн. лв., съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Фермерите могат и да получат пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета коментарите и се удивлявам. Цената на млекото му била висока. Защо ти е висока ?! Защото пиеш сухо мляко с стабелизатори и какви ли не химикали, защото прекупвачите им дават на хората жълти стотинки и защото единствената страна в света която не субсидира селското си стопанство е БГ. И за това нямаме селско стопанство. Аржентинските ябълки и турските картофи са по-вкусни от българските ! Айде останете си със здраве !

А, значи може да стане, а ? Така е с всичко в тази държава. Трябва да ги притисне народа до стената всички тези лигльовци. Когато усетят, че народът може да ги издуха от властта и кокалът им се отнема, започват да мислят само за себе си. Точно това в България е истинското гражданско общество. Останалото са приказки за гражданско общество.

Субсидиите за селското стопанство не включват само бонус за кравите, а включваы и субсидии за научна работа в областта на селското стопшанство и пр. До сега не съм прочел българска статия, която горе-долу да даде създава някаква по-цялостна представа за разпределянето им, обема им и пр. Колко е дневната субсидия на една европейска крава?

Kako razbira ti praznata kratuna ot fermerstvo,dobur jivot i mrunkane!Idi da doish kravite da gi ranish da im rinesh da gi telish,da vidish kvo e 24/7....28/29/30/31. mangalite deto iskat NOVI kushti posle da gi porutat,sotzialni pomoshti za piene,i detski dobavki pak za piene,a tziganetata da hodat da prosiat i vsichki zaedno da kradat ot mrunkiashtite bulgari deto kopat po poleto za da gi okradat mangalite i da im prodadat produktziata pak za piene!

prav si za sinite 4e naiveroqtno nqma gi ima ve4e no mislq 4e gre6i6 za koaliciite az li4no vijdam pojarnikarq s sergei4o da se koalirat za 'dobroto ' na bg kakto go napravi carq predi vreme

Сега фермерите ще поискат държавата да им построи и ферми,да им изпрати интелигенцията да им пасе кравите ,а те да отидат в Брюксел да преговарят! К акъв срам! Защо нямаме един истински политик който да ни каже в очите какъв тъп ,мързелив и мрънкащ народ сме , а всички се чудят как да ни угодят!Който и да дойде неможе да ни угоди-ние не искаме да ни е добре,защото няма за какаво да мрънкаме... а всъщност сме добре ,просто си мрънкаме...

mogat i da ne polu4at :)

за да не се случи..иди до човек който те познава и му кажи - докато ме управляваха тези ми се случи това или онова, на други им се случи еди какво си.. и го помоли за помощ. не му се извинявай че не му плащащ защото нямаш държавен бюджет зад гърба си , защото е противозаконно но най вече защото този човек разбира от нямане. той просто е изгубил надежда - затова станишев пък се подхилва..

изнудват ес с затваряне на транспортни коридори. ако не платим с наши пари на избрани земеделци. вече и ние искаме заплати и пенсии поне колкото в румъния .е .. и накрая ще се самоотрежеме от европа и ще влезем в великая рус. всички икания към правителството поотделно дават повече власт на правителството. борбата трябва да е обща за ред и законност а не за филийка която още утре остава без масло. докато ние които произвеждаме се водим по платени водачи винаги ще приличаме на сизиф . четете бре хора - четете. прочетете стайнбек например. има телевизия - вижте как се опитват да оцелеят фермерите в европа. не можете да оцелеете без държавна политика а политиката е такава че е спряно финансирането от ес. не може да оцелеете без учителите и институтите - в европа за фермер се учат от раждането или 7 години образование и 5 чираклък преди да почне негово-частно. но банките със сигурност ще спечелят - и това което сте наследили. продължете борбата за политика заедно с другите излъгани в българия.

ДОБРЕ ДЕ ,ОТКЬДЕ ТИЯ ПАРИ.

До кога? Не искам мангизите от моите данъци да отиват в джобовете на фермери, които се чудят как да ми вдигат цената на млякото и месото! Това не са ЕВРОСУБСИДИИ, това са мои и ваши мангизи които Тройната проституция отново разпределя на мошениците по партиен принцип!!!

С което и последните протести ще утихнат. Царското отроче ще напусне скоро коалицията. Ще има експертно правителство. След 3 месеца на изборите БСП и ДПС заедно с Лидер и някой други отново ще спечелят изборите. ГЕРБ и АТАКА ще формират добра опозиция. СДС и ДСБ ще изчезнат. Смахнатите им водачи ще се разбягат по другите партии. Всички ще са постигнали целите си и ще са напълно доволни. Народа ще е отново прецакания. Това не интересува както винаги абсолютно никой. Материалното води духовното. Умните страдат. Войнстващата посредственост печели.

Реакциите на пишещите ме удивляват.Вместо да се радват за постигнатото питат ама защо така.Не бих се учудил , както четях някъде във форума че ще се появат коментари че не се действало пред Европа за защита на традиционното в Петрич растениевъдство -канабиса.

хахаха ЕС се било впечатлило. Те си гледат техните ИНТЕРЕСИ и ако им изнася се съгласяват. А въпроса е защо трябва представители на ЕС да разрешават за държавните (нашите) пари дали да се дават или дали да не се дават.

Да. Днес четох, че за тютюнопроизводителит са осигурили субсидия от по 4 лв.!!!!!! на килограм. Естественио че тука има пръст Ахмед и ДПС. Аз зад млекопроизводителите никой не застана. Поне турците се държат и като тропнат по масата нашите дупедавци слушат и изпълняват. Пак сме си рая това е ясно. Докато имаме небългарски управници като Дмитриевич и Сакса така ще е.

Докато кравите пируват инвалидите умират.Значи това са пари на България , а не пари на ЕС.ИСКА СЕ САМО ЗАОБИКАЛЯНЕ НА ЕВРОСЪЮЗА.Ха!Ха!Че то и без ЕС можеха да си дават на техният селски електорат.

Да разбирам ли, че ЕС се впечатли от протестите, а нашето мило правителство не, както и при всички други протести. По света хората се впечатляват от тези неща, още повече, когато са основателни, но нашите управници не обърнаха внимание нито на учителите, нито на лекарите, нито на пенсионерите. Мога само да обиждам хората, които гласуват за днешните управници и ги толерират и поддържат!

А КЪДЕ Е ДР.КАБИЛ И ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПС,КОЯТО ПРЕДВИДИ В БЮДЖЕТА 120 МЛН. ПОМОЩ ЗА ТЮТЮНОПРОИЗВОДИТЕЛИТ НА ДПС) И НИТО ЛЕВ ЗА МЛЕКОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ЗАЩО НИТО ЕДИН НАР.ПРЕДСТАВИТЕЛ НЕ ЗАСТАНА ДО МЛЕКОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е С МАНДАТА НА ДПС т.е. ПРАВИТЕЛСТВО НА ДПС!!!!!!!!!!!

А КЪДЕ Е ДР.КАБИЛ И ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПС,КОЯТО ПРЕДВИДИ В БЮДЖЕТА 120 МЛН. ПОМОЩ ЗА ТЮТЮНОПРОИЗВОДИТЕЛИТ НА ДПС) И НИТО ЛЕВ ЗА МЛЕКОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ЗАЩО НИТО ЕДИН НАР.ПРЕДСТАВИТЕЛ НЕ ЗАСТАНА ДО МЛЕКОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е С МАНДАТА НА ДПС т.е. ПРАВИТЕЛСТВО НА ДПС!!!!!!!!!!!

че на тая група от необразовани индивиди нищо не трябва да се дава.Ако съм крава и такива тъпунгери ме гледат ,ще се самоубия.Не желая да се стимулират цигани животновъди,защото простотията трябва да се изкоренява.Прескочил сме етапа на робовладелския строй,когато тия неандерталци е трябвало да се научат на ред,законност и трудолюбие.Как им търпят всички своеволията и безобразията незнам.Аз бих казал краткоВИКАЙ КОБРАТА.

че на тая група от необразовани индивиди нищо не трябва да се дава.Ако съм крава и такива тъпунгери ме гледат ,ще се самоубия.Не желая да се стимулират цигани животновъди,защото простотията трябва да се изкоренява.Прескочил сме етапа на робовладелския строй,когато тия неандерталци е трябвало да се научат на ред,законност и трудолюбие.Как им търпят всички своеволията и безобразията незнам.Аз бих казал краткоВИКАЙ КОБРАТА.

КАКА.Ти напълно си изкукуригала.На кравариският натиск не издържа Кабил,той им обеща.Да искат,да протестират и т.н, са техни законни права,гарантирани от хартата на ЕС.Друг е въпросът,че тия хора бяха манипулирани.Първо целите и второ пътищата за постигане. Не обиждай българският народ,че ще ти отпере дебел и четвъртитАз не съм против фермерите,аз съм за спазването на европейските закони,защото от парите на Европа много хора чакат да се пооблажат.Аз защищавам тезата че е по добре да се окрупнят и държавата да намери начин да им направи модерни ферми,които после тия хора да изплащат 20 години.Когато се изградят групажни 200 модерни ферми,тяхната цена ще бъде с 30 процента по ниска от индивидуалната.Ние сме малка страна и трябва взаимно да се подкрепяме.Конкуренц движи светът. Аз дори не пия мляко,карам само на уиски.По 50 грама на седмица.Да подкрепиме разузама,да подкрепиме хората които искат да успеят със законни средства.Знам ,че производството на мляко не може да става както досега,но това е положениението.Още деведесетта година ни казаха направленията в които ще де развива България.Проспахме ги!Не е решен въпросът със собствеността на земята,което е основният въпрос.Това сега са къор фишеци пред законо нарушенията в тая посока.Бъди нила и добра.Това са българи като мене и тебе.

почти никой не разбра от форума, че парите са спрени от ЕС заради БСП и ДПС, заради краденето им, а сега на тези хора им плащат от БГ бюджета, вместо от ЕС ! ! ! Вместо да злобеете срещу хората, фермери, помислете срещу кого трябва да злобеете !

ДА БЕ, ВЯРНО--МОГАТ И ДА ПОЛУЧАТ ПАРИ,ПАЛКИ ОТ МИЛИЦИЯТА,И ДРУГИ РАБОТИ МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ,САМО НЕ И ТОВА КОЕТО ИМ ТРЯБВА-----ПАРИ ,ПОЛАГАЩИ ИМ СЕ ПОМОЩИ И ВЯРА В УПРАВЛЯВАЩИТЕ , ЧЕ НЯМА ДА ГИ ЛЪЖАТ И КРАДАТ ВЕЧЕ !!! ВЯРВАМ,ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ РАБОТЛИВИ ХОРА!!!! НАПРЕД, И..

Opitajte se da razberete kolko semejni fermi ima vav Vashata oblast? No ne na mutri, a na istinski fermeri-bashta, majka, sin, dashterja. I shte razberete, che nishto ne e napraveno za 18 godini!

Съобщението е че ФЕРМЕРИТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПАРИ. Може би автора е имал предвид че за да ги получат, трябва да са подали или да подадат изрядни документи.

Голямо заглавие, голяма новина. Толкова условно звучи, че все едно е абсолютно нищо ново. Всеки знае, че може и да получат може и да не получат пари.