Връщат парите за откупа на Камелия Бончева?

Ако се установи, че парите, дарени от Ангел Бончев, са били дадени под натиск, от фондацията ще се консултират с адвокатите си и с държавните органи какво да правят с тях и е възможно да ги върнат.

Обратно в новината

Коментари - Връщат парите за откупа на Камелия Бончева? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо да ги връщат ами тези пари са наши на всички данъкоплатци.Така ли се събират от приятели толкоз много пари. След като са дарени по добре да бъдат спасени няколко живота отколкото да отидат за екскурзии в чужбина ,яхти и други глезотии и капризи.

Парите са дадени под натиск и нека бъдат върнати не на ДЪРЖАВАТА, както се изказа Нешка Робева, каква ДЪРЖАВА, а обратно на хората, които са ги дали

това че бончеви имат угризение на съвестта и се чудят как да де докарат на Господ си е техен проблем. а онази физкултурничка, както я нарича юлиян вучков, вече не е актуална. да си седи в нафталина и да не ми образува нерви като по телевизията 5 минути чакам да каже две думи. и то какви - да се дадат парите на онези крадци за да си ги разпределят те. да си останат във фондацията и да се използуват поне за нещо смислено.

Нина Хаджийска,връщай парите и не философствай.Не може да финансираш фондацията си по такъв начин.А и изобщо иска ли коментар това...ама са прайш на улава,та дано мине

Парите трябва да се върнат на хората, които са ги дарили. Те са дарени с цел откуп, не да бъдат давани на благотворителни фондации. След като вече няма нужда от тях - да се върнат на оригиналните дарители, пък те да си решат дали да ги дадат за благотворителност или не.

Xm da gi varnat na darjata vse edno na mafiata.Po dobre da gi vzema az,koito imam opit v takiva raboti.Kakvo 6te kajete.

Защо не са били дарени ПРИНУДИТЕЛНО 600 000 лева, колкото са необходими, както казва Нина за построяването на клиниката. Ей, похитители, я се поправете, отвлечете единия още веднъж, и поискайте да дарят колкото трябва. Те имат пари, не ги жалете. И без това станаха известни повече от всичко в Бг и Европа. ПУ

Естествено, тя схемата е била точно такава . Защо ни правят на малоумни. Докога с този Бончев, Бончева и сие ще се занимава цяла България, и в чуждите новини влизат даже. Тук два пъти по националната телевизия говориха за тях. Е`га си. За вота на недоверие нищо не казаха, обаче за Бончеви два пъти.... Защо ще връща пари фондацията???? Защото такава е била схемата нали??? Ужас, и това е държава. Все си мислех, че ще бъдем една Венецуела, но ние сме вече много по-зле... И Чикаго от преди век мармалад да яде... Къде сме, бе, хора.... Никъде в Нищото

ne e moralno da se vzemat takiva pari za blagotvoritelnost. fondaciata ako e seriozna triabva da gi varne vmesto da se oslushva dali e zakonno ili ne. organizaciite s IDEALNI tzeli (kato fondacii) triabva da spazvat PRINCIPI. vsicki se sestame kak Hilari Klinton vyrna mutrenskite pari bez da pravi palna proverka. samo zaradi nepotvardeni danni. taka pravi edin moralen chovek.

Аз едно не мога да разбера - отвлякаха един човек, после го измъчваха, после го върнаха, но отвлякаха жена му... а в крайна сметка най-лошите излязаха една фондация, занимаваща се с благородно дело. В един момент стана така, че не похитителите са жестоките гадове изтезавали и измъчвали семейство Бончеви, а фондацията, за това, че е взела парите. Ама разбирасе, че ще ги вземат. А и най-хубавото е, че ще ги използват за да спасят човешки животи. КАКВО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА. Кога ще се научим да не гледаме в чуждата паница. Вместо да се радваме от развоя на нещата всички медии почерниха имиджа на тези хора и опропастиха една добра кауза. Крайно време е да започне разследване не какво ще правят с парите, а да намерят начин да се заловят истинските престъпници, които ако някой е забравил, са все още на свобода и най-вероятно харчат парите, които са плоучили и за които никой не разбра.

От гимнастичка акъл и от прасе рога. Като го земе държавата парите, кво ще ги прави? Ще покрива спрените пари от еврофондовете? Ей, куха лейка!

И църквата Света Петка в Рупите не трябваше да бъде омърсена с образа на Нешка Робева изографисан от Светлин Русев ама... Не съм краен моралист, но винаги има една черта, която не бива да се пристъпва, а Св. Русев направи точно това с църквата на баба Ванга... Жалко ...

Опитват се да ни изкарат малоумни. През тази Камелия са минали пари, които не са в нея. Скотланд ярд пристигна и ги хвана тези мекерета - лека нощ

приятелите на Бончев са ги събрали защото знаят ,че следващия път може те да го заместят . требвало е поне 2 милиона да искат и на всеки 10 дни да изпращат по куриер я пръст , я уше .

Бончев се откупва с тия пари, а фондацията в полза на кой ще се откаже - не е ясно. Защо не ни позанимавате с малко култура, а с парите на Бончев и Гриша Ганчев, дето е ясно на цял свят, че препра парите на една червена ловчанлийска професорка. Този случай плаче за прокупатурата, ама не за българската, а за европейската.

Нито държавата,нито фондацията имат моралното право да задържат пари,получени чрез упражнен натиск върху дарителя.Редно е да се върнат на собственика .

Тая кокошарска телевизия бтв трябва да я забранят. Мърдок ако знаеше, че бтв се явява посредник между терористи и похитени да е резнала главицата на Ники Дудука и половината им новинарски екип. Какво ли не се прави в България за пари и рейтинг леле мале...

Sega e vreme za Kostov -ot nego tragna vsi4ko.dano go zastreljat bokluka.

Това е Робин Худ!

По човешки - всичко с фамилия Бончеви приключи добре. От тук-нататък не ги жаля. Нека тези купища пари придобити незнайно как, да отидат при хора които имат нужда от тях - бедни, болни, възрастни, самотни. Има възмездие. Ако Бончев се беше сетил да дари преди тези истории много по-мъничко от сумата платена за откуп на него и жена му, може би бог щеше да запази семейството му. Сега да си носят последствията.

ЯСНО Е ЧЕ ПАРИТЕ НЕ СА ЧИСТИ, НО ПО-ДОБРЕ ДА ОТИДАТ В ТАЗИ ФОНДАЦИЯ, ОТКОЛКОТО В ДЖОБОВЕТЕ НА МУТРИ И МУТРЕСИ, МАГИСТРАТИ, ПОЛИТИЦИ И Т.Н.

В цялата история с отвличането имаше един положителен ефект-даване на добра сума за благотворителност.Ак сега Бончеви си върнат парите то следващия път похитителите(които и да са ,дори и други )ще предпочетът да убият заложника вместо да направят този добър жест.

ПОЗНАВАМ ЛИЧНО НИНА И МАРИН ХАДЖИЙСКИ И ЗНАМ ЗА ТЯХНАТА БЛАГОРАДНА КАУЗА. ЗНАМ,ЧЕ ЩЕ ЕЗПОЛЗВАТ ПАРИТЕ ЗА ПОСТРОЯВАНЕ НА ТОЗИ ЦЕНТЪР, ЗАЩОТО ГО ИСКАТ ОТДАВНА. НА ТАЗИ ФОНДАЦИЯ СА Й НАЙ-НЕОБХОДИМИ ТЕЗИ СРЕДСТВА. ДА ГИ ПОЛУЧАТ И ДА ГИ ОСТАВЯТ НА МИРА.

ОК! Не съм чел другите коментари. Защо ни занимаваха толкова време със сем. Бончеви? Явно всичко е една игричка но за бедния българин не бе нужно да става достояние. Овличайте се плащайте си откупи и т.н. НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ

ОК! Не съм чел другите коментари. Защо ни занимаваха толкова време със сем. Бончеви? Явно всичко е една игричка но за бедния българин не бе нужно да става достояние. Овличайте се плащайте си откупи и т.н. НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ

Истината е , че бандюгите (независимо кои са) направиха за смях държавата.

Да се върнат на приятелите на Бончев и да се приключва.Ами хората ги събрали за откуп,той трябва един ден да им ги върне.Или са със забравено връщане.За буквалистите-шегувам се,естествено.Вече ми писна да чета пасквили за недостойни хора.

Кои са Нина и Марин Хаджийски? И каква е тази фамилна фондация? Ангелчо,що не даде парите на гладните и бедните ,ами на тази нагушила се ''ФОНДАЦИЯ? Май искаш да се изкараш от мен по -наивен?..

Еи Бончеви, Ако не ви ги искат парите от фондациите дайте ми ги на мене. Сега точно ще си купувам апартамент и много добре ще ми дойдат. Ще си спестя доживотното изплащане на кредит. Аз и приятелката ми и бъдещите ни деца ще сме ви благодарни цял живот!!!

Ще ги взема аз. Имам опит вече в тези работи. Мръсни били. Парите не миришат. Нали, Люси Стойков...

Е тоя откуп е явно някакакъв вид глоба и наказание, ако го върнат, трябва пак да го дари, иначе кой знае какво може да му се случи

v latinska amerika si imat sapunki, a nie si imame boza. maliii, kakva boza se zabwrka - da mu misli bedniat elektorat!!!

НЯМАМ ДРЕБНИ . . .

ТУК ИМА НЕЩО ГНИЛО.КАК ТАКА ПОХИТИТЕЛИТЕ ЩЕ ИСКАТ ДА СЕ НАПРАВИ ДАРЕНИЯ.СИГУРНО ТАЗИ ФОНДАЦИЯ Е ПРАНЕ НА ПАРИ.И НЕДЕЙТЕ ДА ВЯРВАТЕ, ФАМИЛИЯ БОНЧЕВИ ИМАТ МНОГО ПАРИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ.НЕ СА ЗА ОПЛАКВНАЕ.НИКОЙ ЕЙ ТАКА НЯМА ДА ТЕ ОТВЛЕЧЕ.ТЕ СЪС ГРИШАТА ИМАТ МНОГО СДЕЛСИ.СТРОЯТ ГОЛФ ИГРИЩА ПО МОРЕТО,СЕКАТ ДЪРВЕТА НА ПОРАЗИЯ.

Леле, мале, какви глупости имало по форумите!!!!!

Нека някой да закара всички като Бончев на някой остров далеч от тук.

Като влизаш в някой МОЛ сигурен ли си с какви пари е строен?!А тая дърта джофра стига е говорила глупости,че вече е жалка,стига се е писала компетентна по всички въпроси.Тя да не би да била посредник по освобождаването на отвлечените?!

ПАРИТЕ ДА ГИ ВЪРНАТ ТОВА СА КЪРВАВИ ПАРИ .НЕ НОСЯТ ЩАСТИЕ

Какво значи в полза на държавата? Най-вече в джоба на Станишев. Кой ли ще ги проследи?

при всички случаи парите за откупи трябва да се дават от държавата и това да се регламентира в закон. за да може похитителите да са длъжници на държавата и всички нас и държавата да ги преследва докато са живи. АМА ЗА КАКВА ДЪРЖАВА ГОВОРИМ????

Ей, какви съвестни хора има, да връщат дарения - като вица дето евреина вървял по улицата и хвърлял пари, а арменеца, вървящ след него ги събирал и му ги връщал - чудо на чудесата - според мен България е влязла не в евросъюза, а направо в Рая! Тези от фондацията май не искат да построят център за жени болни от рак, а просто да откраднат малко пари и сега понеже няма как да откраднат толкова много пари без да направят нещо като център и предпочитат да ги върнат! Супер!

Моето мнение е ,че всякакви такива пари с неясен и недоказан произход ,трябва по закон да отиват за социални здравни помощи.Повече от половината т.нар. бизнесмени са натрупали богатството си с престъпен бизнес.Тези пари трябва да се отнемат в полза на държавата и да се използват за благородни цели.

saglasen sam 4e dr. Robeva e na vsqka mandja merudiq.ne vqrvam nqkoi da e iskal mnenieto i.i kato gi dadat na darjavata-ako ima takava, kakvo 6te stane.6te potanat v nqkoi djob i tova e.6tom sa dadeni neka gi izpolzvat.i bez tova tolkova malko hora imat vazmojnost da otdelqt za takiva jestove.

ВЪРНЕТЕ МУ ГИ! И ГО ПОПИТАЙТЕ КОГА СА ПЛАЩАНИ ДАНЪЦИ ЗА ТЕЗИ ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!! БИЛИ НА ПРИЯТЕЛИ-ГЛУПОСТИ! НЯМА 200 000 ЕВРО НЕДЕКЛАРИРАНИ- ХА-ХА-ХА! ТА ТОЙ Е ЖИВ ЗА ОПЛАКВАНЕ- ДА НЕ СЕ РЕДИ ЗА ОБЯД ПРЕД НЯКОЯ ФОНДАЦИЯ!

Всичко това още един път потвърждава - няма държава, щом престъпния свят открито нарежда какво да се прави с откуп, това се предава по национална медия и полицията зяпа като пукал. Всичко е за смях, но и всичко се следи от ЕС.

И на мен ЧЕЗ Електро България ми взе насила 0.09 лв. като ме глобиха че съм закъснял с плащането на тока.Но аз закъснях защото те скриха фактурата,в коята са променили датата на плащане.Всеки месец променят датата на плащане без да ме уведомяват и всеки път ми взимат насила паричките.Господ да ги убие,аир да не видят,чума децата им да отнесе.Вдигнах скандал в Енергото във Видин та ми дадоха фактурата.Но и онзи Шушулов е за отвличане дето им разреши тримесечно отчитане и да променят всеки път месеца.Господ да ги убие,дето променят датите.И Шушулов Господ да го убие.Амин.

kkk

къде са писателите и сценаристите? Каква книга и филм ще стане от това? Направо американците ряпа да ядат!

Дарете парите не на фондация, а на нуждаещите се по болниците. Какво толкова мръсни или не. Те са за спасението на човешки живот.

тъпия център е с размерите на два тристайни апартамента. дайте ми половината от парите които сте събрали и ще ви направя ремонт и обзавеждане. алчниц