Москва: Ударихме десетката с Георги Гергов

С избирането на пловдивския бизнесмен Георги Гергов за почетен консул на Русия улучихме десетката, каза на церемонията руският посланик Анатолий Потапов.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Ударихме десетката с Георги Гергов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Georgi Gergov.....Zapochna ot krenvirsi i stigna do post v Komunisticheskata partia

Удар в десятката за мафията - както руската, така и нашата мафия... Това изказване на Потапов само доказва, че мафията е навсякъде, но най-вече - в политиката !!! Богщатите били отдушник, били несправедливо одумвани ... Познавам много специалисти на международно ниво, но те не са богати. Просто не попадат в категорията на бедните, които нямат пари и за хляб, но тези топ-специалисти не притежават яхти, бизнес клубове и цял един панаирен град, нито половин Пловдив. Гергов е типичният образ на лустросания мафиот, каквито са всички от висшата прослойка в Русия и ОНД. Ето защо си пасват с руските олигарси-политици.

Гергов е бивш свинар,но свинете сме ние.И утре този свинар може да ни води към нова кочина,още по-голяма от днешната.

Ех, нека веднъж и русняците да спечелят. Все ние печелим. Ту им правим големи шлемове, ту им пробутваме разни Нефтохими, ту им продаваме разни гадни черноморски селища и крайбрежия.

наистина сме многа жалки

НИЕ, БЪЛГАРИТЕ ВСЕ УДРЯМЕ В ДЕСЯТКАТА, ИЗБИВАМЕ РИБАТА ИЛИ ПРАВИМ ГОЛЕМИ ШЛЕМОВЕ - И ВСЕ СМЕ ГОЛИ И БОСИ !

Естествено, че рашъните са доволни от Гергов. Ще могат да си го връткат както искат, дори без въпросния Гергов да се усети. Те имат сметка да работят с хора, които са корумпирани, не много кадърни и лесно манипулируеми.

Щом веднъж сме имали цар свинар,защо да не може консул?С този избор в Русия не само са уцелили десятката,направо са избили рибата! Спомням си една статия /за друг подобен екземпляр/със заглавие Костюм с мирис на свине.Дружеството за топли връзки с Русия във форума се умълча нещо?

вярно е , че удариха десетката ! нали костов допусна ,че няма да е между живите днес ! е не се знае ! каквото е казал, винаги е ставало !!! въпрос на време .

По ирония на съдбата и не без помощта на некадърни руски кадровици, всеки път, когато Русия си мисли, че удря десетката в случай подобен на този, всъщност, попадението е я за гераминия, англия или сащ.

Bravo na Gergov, da mu e chestito! Baia parichki naprawihme tam pokrai akciite na Slynchev den ;)

абе умник, какво искаш да правим, да крадем, да лъжем, да мамим като този Ивайло. После ще яхнем скъпата кола и да се пъчим гордо. С какво, че сме крали ли, че сме мамили ли. Като този господин. Какво добро е праил на останалите българи, освен, че ги е крал. И е различен от цигането джебчииче само по мащабите и дрехите. Представи си, че има хора, които кражбата като занаят, просто не ги влече. Не ядем доматите с колците, колкото и да ти се иска на теб и подобните ти.

до минзухар: този отличен дипломат колко езика знае? явно бедния речник, наред с други изисквания, е отличен атестат за кариера в дипломацията у нас.

Не-е-е. Тази дружба не е от вчера другари! Др. Гергов още кои години изкара здрава пачка и купи Слънчев ден (някога 4,5,6 почивен дом на Партията до Св. Константин, Варна). Все се питам откъде на онова време тогава толкова мангизи...

Toq selqnin bojke bojke.Qvno dobre se oti4ita.Ot koga 4akam da mu drapnat 6altera ama e poslu6en selqnina i ne go pipat. Kakto i da e rano ili kasno ste stapi nakrivo! Togava kurban.....

Toq selqnin bojke bojke.Qvno dobre se oti4ita.Ot koga 4akam da mu drapnat 6altera ama e poslu6en selqnina i ne go pipat. Kakto i da e rano ili kasno ste stapi nakrivo! Togava kurban.....

Ако си го вземете, ние ще ударим десетката.

Медиите като пишат Гергов бизнесмен, аз нищо не виждам зад тази титла. Какво е това бизнесмен в България, много хора ще кажат крадец. Какъв е този Гергов. Чувал съм, че е ветеринар, но дали само техник или доктор по ветеринарна медицина. И как тази професия се връзва с отличен дипломат. А това, че е бизнесмен означава ли че големият му бизнес е в сферата на селското стопанство. В нашето, българско селско стопанство, което вече за Великден и яйца за боядисване внася от чужбина. Абе много странности в тази държава. Моля, ако някой знае повече по случая за този израснал от народа и стигнал до елита представител на българското село, да напише нещо.

Той ли ги е гледал бе, минзухар нещастен? Той само си присвои свинекомплекса на готово и с рушвети.

Бълхария

Бълхария

Bokluci,bokluci-pod put i nad put.

Той е свинар, ама дето кравар, там и свинар. Иначе става за дипломат, ама на прасетата.

БРАБО БЕ! ДО ЕДИН ЗАВИСТНИЦИ. АМИ ЗАЩО НЕ СТАНАХТЕ НЕЩО, АМИ ВСИЧКИТЕ СЪБРАНИ ЗАЕДНО НЕ СТИГАТЕ И ЗА ЕДНО МАЛКО НЕЩО! КОЙ Е КАЗАЛ ИДОКАЗАЛ, ЧЕ Е КРАЛ? А ДА ОТГОВАРЯШ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТО НА 160000 СВИТЕ НЕ Е КАТО ДА КЛЕВЕТИШ ПО ИНТЕРЕНЕТ. СРАМОТА СТЕ!

S BKP napred. Komunisma se zavra6aaa.

Ах колко жалко е да си червена мутра, руска подлога и българопродавец. Да се надяваме скоро някой да уцели руския дудук в десетката.

На руските комунисти най добре подхожда Ягодовския партиен секретар на АПК-Пловдив и кредитен милионер проходил в бизниса чрез заграбването на свинекомплекса в с.Маноле,завлякъл не една банка с милиони през 95г.

Дойдат ли комунисти на власт, все ги тегли към Русия. Параван е, че са за Европа и Нато. Да живее задунайская губерния-Болхария.

Гоце му направи подарък на тоя свинар -сега вече няма да може да бъде разследван за престъпленията, които е извършил. М... им д....ба на тези престъпници,начело с Гоце

Срам!!!!Позор для всей России, товарищи! Если таково лицо России зарубежом, ничего хорошего не ждет ее! Но чего можно ожидать, если мер Москвы говорит что олигарх не грязное слово. С таким консулом Россия потеряла много в глазах многих почтенных болгар, искренно любящих ее. Жаль.....

Без коментар, такава практика е просто супер! Евала на руснаците, набутаха на американците от нато един свинар оценен като добър дипломат, куп преводачки маскирани като висши дипломатки, ченгета които на две магарета сламата не могат да разделят и специалисти по каквото и да е, но не и по дипломация. За Бога братя българи - пътувайте в чужбина на свой собствен риск. А ако разчитате на българските дипломати - дупе да ви е яко, можете да осъмнете като сестрите в Либия. За малко, за много, а може и завинаги! Ама то май тези назначения без парафа на Президента не стават, леле к'ва стана тя ся?

Иска Ви да сте Вие, ама на, не става. Москва не вярва на сълзи. По старите знаят защо!

Zapada ne e simvol na dobroto,kakto veche se udebihte.

Това заслугава-свинара дт Маноле да им е консул

След като му подариха панаира и ред други благинки вече може да го направят генерал-губернатор на Юго-източна България. Само не знам дали ще има пари, както Роман Абрамович, да купи някой свестен футболен отбор. Предлагам му Марица-Кършяка, като така, по-стойностен отбор. Абе, олигарх да си на наши дни - дните на Агент Гоце.

Молим ви се вземете го тогава при вас!

От кравар дипломат става ли?

Супер смях...тоя паляк лиже подметките на червените и те са го предложили на Руснаците...

И аз се радвам за шефа грух, грух.

Нещата си идват на мястото след 10 години, въпреки ЕС и благодарение на новите ни управници, със славно минало!

Др. ГЕРГОВ ЛЪСНИ АЛЬОШАТА, ЧЕ СРАМОТА,БУРЕНАК,МАЙН

Яко - поредната мутра получава политически имунитет, но тоя път Руски !!! Та хептен да не могат НИКОГА да му направят нещо!!!

А какво стана със старото консулство на И.Вазов - руши се?

Да ви е честит! В Русия, колкото и да открадне, пак ще остане! Вземете си го там!

Ебаси, ебаси, ебаси! Както беше писало едно списание за ЗурлеваОт Мировене до Малдивите. Сега може същото списание да напише за тоя От свинар до дипломат! Хубавичка държава!

Ха ха ха ха Щом се радват толкова на този цървул се замислям сериозно за състоянието на Руската дипломация. Улучили в десетката !!!! отличен дипломат?????? Да се смееш ли да плачеш ли ?????

МНОГО СТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ.

не е кравар бе свинар е

Свинар дипломат нещо не е наред