Хилав протест в ”жълто”

Шофьорите на едва около 20 таксита откликнаха на призива за протест, обявен за 11.00 ч. пред храм-паметника “Св. Александър Невски“ в София.

Обратно в новината

Коментари - Хилав протест в ”жълто” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е, че си бакшиш, но ако се качиш на такси, което те вози на 4 лв на километър и ти ще си намразиш колегите. И когато се усетиш, че броячът се върти като вентилатор и поискаш да спре и да слезеш (след като си си платил, разбира се), бакшишът те гледа като че ли си го ограбил. Между другото наистина досега не ми се е случвало да имам какъвто и да е проблем с ОК СуперТРАНС! Браво на тях!

Май нямат интерес! Или някой ги е подплашил! Няма оправия тая дъжава, страх, страх!!!

мда Суперлукс не са доволни че взимат 5,70 като лъжат хората с имитация на логото на ОК Супертранс

Прости бакшиши!! дано фалират всичките! хахахах

Как успяха от горе долу 20 таксита да направят статистика на 8 фирми:))))Значи по две таксита от фирма

Аайде стига достатъчно сте плюли по тия хорица.И те искат леб като вас и мен тъй че малко толерантност и разибране не вреди! Кво да кажа кат разбирам че ги карат да сменят нови коли на има няма 3 години щото били стари и пълнят гушите на автомафията с лицинги надхвърлящи цената на овтомобилчето поне 5кратно?!И аз да съм ще протестирам! Беегай мани от монополисти!

нее безумен портеста,хората искаха да протестират срещу някои недомислици в бранша им както във всяка друга професия ама видяхте ли какво стана шефовете им забарнили да протестират под страх че ще им спрат колите тоест ще останат гладни ан улицата, айде да не плюемч пак по таксизжийте щото и сруд плявата има доста свестни хора както във всяка друга професия.

Защо не излезем ВСИЧКИ в тая скапана държава на протест, а трябва персонално всеки да си търси правата, и това е всеки път??!?? Разделяй и владей е лозунга на управляващите, толкова ли сте тъпи? В Европа като се дигне някой всички скачат.

Горивата и по-скъпия превоз и на тебе ще ти се отрази, глупако и ти ще го плащаш

Няма да коментирам поредния безумен бакшишки протест. Но искам да обърна внимание на нещо съществено - според мен има грешка в статията по-горе. Това не са таксита на ОК Супертранс, а са техните многобройни ментата! Обръщам внимание на редакторите на дир.бг да поправят това изречение в статията, тъй като то не само е некоректно, а откровено е лъжливо.

Писна ми все някой да протестира от позиция на силата-да препречва улици,да блокира движение,да тормози околните с неговите си претенции!!!и аз искам да стачквам,но ако го направя-никой няма да разбере.какво да направя-да спра насред кръстовището,та да ме види и чуе някой ли?щото аз не съм превозвач,нито копърка!като не ми харесва-друг ще дойде на моето място.като не ви харесва-сменете си професията.ако намалят вашия акциз-ще ми се отрази на мен и моята кола!не може за едни така-за други -иначе.майната ви!

Ей бакшиши,зган мръсна,марш на село бе.

АБЕ СЕЛЯНИ ПРОСТИ КВО СТЕ РЕВНАЛИ СРЕЩУ БАКШИШИТЕ, ПАК ТЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ ТОВА КОЕТО ВИЕ НЕ СЕ РЕШАВАТЕ - СКАПАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА ПАДНЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?!?!!? ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ТОВА ДА СТАНЕ Е ВСИЧКИ ДА ИЗЛЯЗАТ НА УЛИЦАТА, НЕЩАСТНИЦИ ТАКИВА! ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ДОВОЛНИ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ, СЕЛЯНИ КОИТО ДОЙДОХТЕ В СОФИЯ ДА РАБОТИТЕ АНГАРИЯ И ДА ТЕГЛИТЕ КРЕДИТИ , КОИТО ЩЕ ИЗПЛАЩАТЕ 40 ГОДИНИ НАПРЕД?!?!?!?!

нее безумен портеста,хората искаха да протестират срещу някои недомислици в бранша им както във всяка друга професия ама видяхте ли какво стана шефовете им забарнили да протестират под страх че ще им спрат колите тоест ще останат гладни ан улицата, айде да не плюемч пак по таксизжийте щото и сруд плявата има доста свестни хора както във всяка друга професия.

путки,от какво се плашите бе,ще ви вземат колите.....ще я запаля дееба и колата смотана и пак няма да ми я вземат,а ако излезнете 1000таксита с сопи и лопати дали ще ви вземат колите????ега ви направят бензина 5 лева за литър да ви дойде ума овце неориентирани