Потупаха по рамото падналите митнически шефове

Оставката на Асен Асенов и неговите заместници не подлага на риск работата на Агенция „Митници“, защото тя е достатъчно институционализирана и не зависи от личности, колкото и важни да са те.

Обратно в новината

Коментари - Потупаха по рамото падналите митнически шефове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМАШЕ СПРАВЕДЛИВОСТ В МИТНИЦИТЕ-НАДЯВАМЕ СЕ Г-Н КУЛИШЕВ ДА Е СПРАВЕДЛИВ И ПРЕРАЗГЛЕДА УВОЛНЕНИЯТА НА СЛУЖИТЕЛИ РАБОТИЛИ ЗА ДЪРЖАВАТА.

кулишев е баща на Ангел Ангелов митничаря ортак на Пилето

В приповдигнато настроение Николай Методиев-Пилето (в средата) се яви вчера в съда по едно от делата срещу него за контрабанда. Той е подсъдим заедно с митничаря Ангел Ангелов за 5 тира с маратонки, декларирани преди 4 години като строителни материали.

Как така става - сменят ги или дават оставки в момента, когато се покаже нещо от рода на далаверите... и хоп разболял се - и няма съд !?! Само р.петков е железен - даже не е издал онова именце на ченгето от ЧЕНГЕДЖИЙНИЦАТА на сер-ГЕЯ ...

Кой ще пази като квачка сега Митница Калотина...Асенов го няма вече

Орешарски потупа по рамото напусналите митнически шефове - А ЗАЩО ГИ ПОТУПА...на всички ни е ясно

не оставки а разследване, съд и затвор. абе ако трябва нека върнем и Белене, но не за невинните, а за крадците които ограбиха българия....нека да си изработят откраднатото с труд - плетене на кошнищи, отглеждане на зеленчуци, и т.н. въобщае труд за компенсиране на откраднатото

Крайно време беше Дебелия да бъде изритан.

6te ima li konkurs za osvibodenite postove? Kade se podavat dokumentite?

Как бяха назначени братя Орешарски на възлови постове в държавата???

Потупа ги за добре свършена работа. Потупа и пълния си джоб, от добре свършената работа.

Ееее, не само ги е потупал по рамото - добри пари направиха в комбина ;)) Сигурно ще има и таен банкет и връчване на наградата Престъпен тандем на годината ;)) Да са живи и здрави политиците ни - хубави далавери въртят! Само можем да гледаме и да се учим! И без това сме доказани мърморковци, а не хора в гражданско общество..

Единствено по времето когато Ревизоро беше шеф на митниците приходите паднаха и изпълнението на бюджета беше под въпрос. Сега този нещастник тича и дава интервюта като холивудска звезда. Тези оставки в митниците са за да отвлекът вниманието от МВР и да се поставят удобни на БСП и ДПС хора преди изборите. Сега ще започне истинското лапане!

Време е министъра на финансите и министър председателят да огледат хубаво и градината на корупцията наречена НАП. Като започнат от главата и стигнат до редовите инспектори. Всички да докажат от къде имат модерни джипове, какви са им доходите, дохоидте на семействата и какви имоти притежават те и семействата им.

По-добре да го потупат по джоба, а най-добре да го потупат в панделата.

Станишчо изпрати с путупване и шефа на пътния фонд. Така е, за добри и големи кражби, така изпращат у нас

ФАРС.

Всеки, който е минал през българската митница казва, че всеки митничар си ходи с по един чувал евро. А какво остана за тоя дебелак и заместниците му. Какво ли са си казали: Я по-добре да се махнем докато някои не ни е подбарал. Достатъчно парички си натрупахме. Макар, че те нямат наяждане. Мръсници долни,крадци, мафиоти

Поискал му оставката премиера? Да ли е така. На кой господ се кланят министрите му? На кой господ се клани Орешарски - помните ли защо го изритаха от кандидат за кмет. На кой господ се клани транспортния министър - вижте му приватизационните сделки всички са в посока на Варна. На кой господ се клани този на регионалното развитие - кой е най големият строител на инфраструктура в България, и така може да ги изброя всичките до един. Откъде са парите на БСП, СДС, НДСВ, ДПС да правят избори сякаш сме най богатата страна в света? Вън на политическата олигархия, трябва да се вдигнем и да изметем всички тези червено, сини, жълти и лилави лайна.

Той не играе по свирката на Гейчо. Той свирка на Гейчо.

... правителството на НДСВ и партията като коалиционен партньор никога не е взела и лев от Агенция Митници... да, но някой членове на НДСВ и на тогавашното правителство са се облажили яко!

Орешарски потупа по рамото напусналите митнически шефовеМИ КАК НЯМА ДА ГИ ПОТУПА,КАТО ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ СВЪРШИХА ДОСТА РАБОТА ПЪЛНЕЙКИ ПАРТИЙНИ КАСИ С ПАРИ ОТ НЕЛЕГАЛЕН ВНОС,НЕПЛАЩАНЕ НА МИТА И Т.Н.ЧАК И серГЕЙ ГИ ПОЗДРАВЯВА ЗА ТОВА.СЕГА НА ТЯХНО МЯСТО ЩЕ СЛОЖАТ ДРУГИ ПОСЛУШКОВЦИ ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДАЛАВЕРАТА.СЕЩАМ СЕ,ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО КОМУНЯГИТЕ ИМАХА ЕДИН ТАКЪВ ДЕВИЗ ЗА ВЛАСТТА:С КРЪВ СМЕ Я ВЗЕЛИ,С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕМ,И СИ МИСЛЯ,ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА Я СДАВАТ ВЕЧЕ!

Орешарски потупа по рамото напусналите митнически шефове Ами да нали БСП цуца яко от там пари. Брех мама му стара тези хора вече ни праваят хептен на будали.

оловно хапче за тебе лешникарски - или под гумите на доброжелател:) некадърни гепаджии сте вие

форго много ги разбира тия работи сигорно си копърка бакшиш

в интервю по радиото дебелия каза, че си подал оставката, защото бил уморен. уморените коне ги оубиват, а тебе трябва да обесят

Др. Станишев, защо бездействате? Отиват си кадърни, некорумпирани митничари. Изтичат ценни кадри на добре работещата ни митница. Вие само преди няколко дни казахте, че там всичко е ОК. А сега? Това е заговор на некадърната опозиция! Отрязаха Ви крилете /Р.Овч. и Запалката/ сега посягат и на касичката Ви. А така добре работеха хората, за добруването народно....

k'vi sa tia hvalbi i rakoplqskania be i to,poradi korumpiranost,neka badem po-delovi

Не само Асенов да я подаде,а и Оришарски,който с неговия плосък данък изпразни хептен джоба на бедняка!

оставете дебелия. неговата е ясна. сега ще го покрият, че ако се разприказва. ама вижте какви ги плещи боклука орешарски. не напомнят ли думите му на един вече бивш министър. всички са за при брата на орешарски, ама ни е ясно, че няма да стане. при тоя гл. прокурор и при тая съдебна система. друг съд чака всички престъпници, и се надявам да не чакат много.

Орешарски да си подаде оставката.не само Асен Асенов.Знаел е!Едно е моралната отговорност само ,друго е наказателната отговорност.Орешарск морално отговорен за Асенов.

да осигурят спокойствие и приемственост в агенцията ???? Да запазят статуквото. Какво нахалство!

кво се ерчите точно на този министър. глупачета краде се в другите министерства, финансовият министър не може копейка да прибере.... всичк са маскари, ама от чувала точно на този ли тръгнахте да му търсите кусур? и, прав е - не е негова работа, той си гледа счетоводството - има си проКУР-а-тура той онуй, има си даже отделна институция която се грижи за чистотата в министерствата... ММ - говориш глупости. Не МФ контролира наличието или отсъствието на фалшификати на пари или други ценни работи в държавицата ни.. всичко започва и свършва с прокуратурата, съда и полицията.

... правителството на НДСВ и партията като коалиционен партньор никога не е взела и лев от Агенция Митници... да, но някой членове на НДСВ и на тогавашното правителство са се облажили яко!

Лайното няма цвят,а само мирис..Всички сте се осрали..Дупето е без значение в какъв цвят е..червен,жълт или син..Изчезвайте по канален ред,че усмърдяхте чак в Брюксел !!

Какви оставки ще поискаш, бе орехов пън? Нали играеш по свирката на гейчо!

Дебелият !!! вярно е от друг жанр. А има и четвъртит.

Зле ще е докато всеки, хванат в корупция ще бъде освободен, а не затворен...

Зле ще е докато всеки, хванат в корупция ще бъде освободен, а не затворен...

Каква наглост лъха от тези гадове само ей,думи нямам.Целият народ вижда как крадат като за последно,а те ни гледат в очите и ни лъжат най-безсрамно .Няма ли най-после да се осъзнаеме че ние сме силата-народа,и да ги размажеме.

ПРИЕМСТВЕНОСТ В РАБОТАТА ЩЕ ИМА - КОРУПЦИОННИЯ МЕХАНИЗЪМ СЕ ЗАПАЗВА, ЯКАТА ДАЛВЕРА ЗА НАША СМЕТКА ПРОДЪЛЖАВА, ПАРТИЙНИТЕ КАСИЧКИ СЕ ПЪЛНЯТ ЕЖЕДНЕВНО. ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ХЛАПЕ !

КОЛКО ХАПНА ОТ ФАЛШИВИТЕ БАНДЕРОЛИ НА ПЕЩЕРА,КАРНОБАТ И ТЪГОВИЩЕ ДОЛЕН ДЕБЕЛАК

Така и не видяхме поне един митничар в затвора заради рушвет през този лайнян преход.Уволняват ги тихомълком и покриват далаверите им.Ебати държавата.

отгоре до долу сте омацани с корупция, какъв чадър бе, брато, раирани пардесюта за цялата политическа каста. В Белене се довършва новия лагер, до новата АЕЦ.

ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАХТЕ КОМЕНТАРА МИ.БЕШЕ ОТ КУХНЯТА.СТРАХ ЛИ ВИ Е.

ТОЗИ РАЗПЛУТ ШОПАР Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ В НАЙ-НОВАТА МИТНИЧЕСКА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ !!!

Потупвани по рамото, а?! За всички ви по един шут в Гъза! Сега може с чест да си тръгнат от митниците, след като закриват безмитните магазини и почти се пресуши тая чешмичка за личните и партиини касички!

ОРЕШАРСКИ, СЛЕДВАЩИЯТ ДЕТО СА ГО П ОТУПАТ С РИТНИЦИ В ГЪЗЪ СИ ТИ!!!!

Тези са за панделата отвсякъде той ги потупал по рамото!!!!!!!!!!!!!!

кво се ерчите точно на този министър. глупачета краде се в другите министерства, финансовият министър не може копейка да прибере.... всичк са маскари, ама от чувала точно на този ли тръгнахте да му търсите кусур? и, прав е - не е негова работа, той си гледа счетоводството - има си проКУР-а-тура той онуй, има си даже отделна институция която се грижи за чистотата в министерствата... ММ - говориш глупости. Не МФ контролира наличието или отсъствието на фалшификати на пари или други ценни работи в държавицата ни.. всичко започва и свършва с прокуратурата, съда и полицията.