Вътрешният министър Румен Петков подаде оставка

Министърът на вътрешните работи Румен Петков подаде оставка. Това мое решение не е израз на слабост и не е поддаване на натиск, в чиято основа са клеветата, клюката и интригата, заяви Петков.

Обратно в новината

Коментари - Вътрешният министър Румен Петков подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да не ни го върнете обратно в Плевен. Там сме му се нагледали на номерата.

Чао др.петкович ... станишката и гоце не можаха да те спасят, защото народа е велик ... мижитурките на бунището !!!

Г-н Станишев, спомняте ли си 1997г? Нека този път минем без палежи. Явно така завършват мандатите на БСП! Приемете го като факт и дано ние(избирателите) го запомним за по-дълго.

Дългоочакваната оставка... най после се обяви. Иска ми се да запитам г-н Петков и г-н Станишев: Имат ли съвест и Къде е тя? Толкова ли сте заслепен г-н Станишев, че назначавате за министри лица с престъпно минало, ползащи две имена, крадящи от програмите през фирми на братя и съпруги, въобще пълна анархия ? Добре, че ви притиснаха от вън, че много ви стана да ни лъжете... Май живеем в страна, в която ни управляват ехидни идиоти.. Ние сме нарон, който турското робство е оставило отпечатъка на времето си т.е свикнали сме да сме роби. Пробуждаме се от време на време и пак заспиваме в летаргичен сън на времето. Нямаме силни лидери в това е бедата, умните и кадърните се управлявмат от посредствените, шири се шуробадженащината или аз на тебе, но и ти на мене.

ЧЕРВЕНЯКОВ ЗА ВИНАГИ!

СЕГА Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ И СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ, КАТО СЕ ВЪЗОБНОВЯТ И СТАРИТЕ ДЕЛА СПРЕНИ ПО НЕЗНАЙНИ ПРИЧИНИ!? ВРЕМЕ Е БОРИС ВЕЛЧЕВ ДА ПРОЯВИ МЪДРОСТ И МЪЖЕСТВО, ЗА ДА ОПРАВДАЕ ДОВЕРИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.......

Комисията по вътрешна сигурност искала да съди вестник Капитал, че е публикувал стенограмата - били заплашили сигурността на държавата . Не стига че за народа държава - няма отдавна, не стига че така наречената държава хабер няма какво мисли народа и действа вреда на народа , не стига че някои депутати висят в парламента повече от 15 години и хабер нямат какво е да си обикновен човек- страх ги е да излязат между хората ... а на всичко отгоре имат нахалството да искат да съдят медия , че е изнесла на народа информация как държавата и министри мажат и лъжат все едно играят на ' не се сърди човече'. Румен Петков обра мръсотията - сега ще му приемат оставката , след като го поразмотат малко да го поразпитат уж ще го дръпнат от прожекторите ...така до следващото място където да го назначат на топличко - например посланник в някоя хубава държавица например- заслужи си го .

ДСБ ще подкопае още малко основите на червената сган,а после тя сама ще рухне.Следва продължение

kraino vreme be6e

Rumen Petkov, Krasimir Petrov, Ilia Iliev, Valentin Petrov i oste znaini i neznaini, malki i golemi mafioti-v zatvora!Ne se najadohte!Ne se napredadohte!Naznach idioti, rodnini, lubovnitsi na tozi i onzi mangizlia.Izakahte takiva laina, che i Stefka Kostadiniva ne moge da gi preskochi.Kadrite, deto gi naznachavahte razkazaha igrata na polotsiata.Ne triabva da nosite morla i politicheska otgovornost, a i malko nakazatelna.

ТАТЯНА ДОНЧЕВА Е ВЕСЕЛ ЧОВЕК ЗАЩО НЕ Я СЛОЖАТ НА ПОСТА, ТЯ ОТ КОГА ИСКА ДА Е ЛИДЕР А СИ СТРУВА

как още никой не е почнал със селяни и столичани

Румен Петков започна да громи мафията и тя го свали. Свали го чрез лумпенска медийна истерия , а на помиярските медии плащат тия дето най много са крали.

О, бабините, най-усмихнатите министри изгониха. Тъй им се радвах като ги видя на телевизора, двамата Руменовци. Пък то първо единия, сега и другия. Сега що да гледам вече новините, като ги няма засмените министри. Аз тъй мисля, щом са весели, значи работата им спори, надвили са над нея. Пък то като гледам другите окахърени, горките, зор им е значи. Добре че министър-председател още е засмяно, ако и то се натъжи, лоши са работите за държавата. То аз съм вече стара, ама за младите ми е жално, че все по гурбет се губят.

ХОРА, ВНИМАВАЙТЕ КЪДЕ СЕГА ЩЕ ГО СЛОЖАТ РУМЕНЧО ПЕТКОВ - ВСЕ ПАК НАШ ЧОВЕК СИ Е, ТОЛКОВА ХУБАВА РАБОТА НИ СВЪРШИ...

Господин Ваньо Танов: Добре, ще ви кажа. Разговорът на този Павлин е между него и той се обажда на Дъбов, поисква среща с него, след 10 минути звъни на приятелите си и казва, проведе хиляди разговори да се похвали колко е велик, виждате ли, аз отидох при Дъбката и той реши въпросът, обади се на Велчев, Велчев на туй и моята заповед отпадна. Но не знам кой е Велчев. (от стенограмата) Проуч Кой е Велчев? Отговорете на анкетата тук: http://www.aligatori

SHOUTO SVARSHI MAI!?

Gumen Putkov si misli, che shte se otarve samo s ostavka. Da, ama ne, toi e predal interesite na balgarskia narod na mafiata i triabva zadalzitelno da bade saden i da tarka stenite na pandiza.

ГАЛЕВИТЕ, ВИКАЙТЕ НА СРЕЩА СТАНИШКАТА И ДА СЕ СВЪРШВА С ТИЯ СОЦИЗРАСТЪЦИ.

Г-н Станишев, вижте как със спонсорство сегашният зам.-министър на Румен Петков, г-н Камен Пенков е взел диплома за висше образование право от ПИФ на ЮЗУ. Г-н Станишев, а дали няма връзка между дипломата на Камен Пенков от ПИФ на ЮЗУ и онази самоувереност на Александър Воденичаров в речта му пред катедрите по история от 27 април 2007 г.? А дали няма връзка между дипломата на Камен Пенков от ПИФ на ЮЗУ и ставащото в момента, между деморализацията на едното място и информацията, която научаваме през последните дни и за деморализация на другото? А не е ли топлата връзка между двете институции минаваща през фигурата на Александър Воденичаров незаконен декан на ПИФ в нарушение на Закона за висшето образование, който е публично известен с това, че за него законът не означава нищо. Как няма депутатката Татяна Дончева да констатира в изказване пред журналисти вчера, че професионалното ръководство на МВР е на изключително ниско ниво.

МВР не е цвете за мирисане от много отдавна. И за това не е виновен Р.П. Нещата опират до един бавен исторически процес, полицията е толкова добра колкото и всички останали сфери на дейност в обществото - здравеопазване, образование, местно самоуправление... Съдниците нека сами си кажат колко са добри в това което работят - същите са като полицайте. Каква кадрова политика може да има изобщо в страната, когато всичкото будно население изтече да слугува за малко повече пари в Европа? Има дефицит на качествени професионалисти. Каква корупция - всеки българин я отрича, но всеки българин прави това което отрича, то се отнася за другите, не и за него. Освен това, в живота серсемите се делят по мистериозен начин на две големи групи: умните стават полицай, по-глупавите са престъпници. Това е обяснението за поведението на Р.П. И така ще бъде во веки... Сражението с Р.П. е маловажното за политическата класа в страната, това е театър, интрига, важното е кой ще управлява парите - ФОНДОВЕТЕ очаквани от Европа, за туй е цялата кавга. И друго, правителството е притискано поради големите проекти с Русия, европейските братя, плюс турските и американските не са на кеф от това. Това правителство ще бъде притискано до края. Обаче, колко пари те, европейските братя, вложиха в българската икономика, като отделни страни? - едно нищо, само мърморят като стари свекурви - френци, германци, англичани... Тук някой се чудят що сме в Европа? - елементарно е, причините са геополитически, другото са уж модерни приказки за наивници и глупаци който все още вярват в правотата на пропагандните машини. Долу Р.П. - да живее Р.П. !

nadiavame se, tozi paliacho da povleche krak i pravitelstvoto , prezidenta, glavnia por kur or i magistratite da go posledvat. Ako Balgaria ima pretenciata da ima darzava, sledva da posledva zakonomeren arest i razsledvane na plevenskia deribei i negovite cherveni saobshtnici i sol tashaci.

Абе, вместо да се поемат отговорности и други врели некипели,господата от правителството и парламента,най-добре да поемат...по ,,зеленият път.

МАДЖО ,ВСИЧКИ КАЗВАТ ЧЕ СИ БЪДЕЩ ТРУП! ВЯРНО ЛИ Е???

Най-накрая - браво !!! Така беше захапал кокала тоя алкохолик , че немаше пускане.

Ееех, сега да можеше да вземете и властта. Да се докопате до КОКАЛЧЕТО!! Ама нейсе, на тая ПОАКАНА О-позиция народ власт не давааа. / НА КРАДЛИВА КРАВА, БОГ РОГА НЕ ДАВА!!/ С тия водачи най-малко до 2020 год само ще подсмърчате.

най-после ама трябва всички да си ходят но като чета как на някои пак костов им е виновен аман ни е работата и след следващите избори много ми е интересно къде стои царя и неговите юпита които доста добре ни обраха докато костов ви е виновен

Добре че го има ИВАН КОСТОВ и ДСБ, иначе РП още щеше да ви клати, не че комунягите и ченгетата (което е все едно) не ви кратят още, а и ще ви клааатят...

Първо, името е Гордън ШаМуей, ако визираш Алф. Второ, само една твоя дума ще коментирам: безродници, понеже масово се употребява по медиите. Ти, собствено, от кой аристократичен род си? Понеже българските аристократи са били изклани от турците. Хайде да не се пишем на по католици от папата. Ако някой може да се нарече патриот, то е един само Левски и хората от неговия ранг, дето живота са си дали за България. Другото са празни приказки.

на една улица, до едно не безисвестно заведение Марая видях следната гледка - черни джипове на средата на улицата, така че никакава друга кола да не може да премине, охрана - яки симпатични момчета, с черни слушалки в ушите, озъртат се като сокли, така че и пиле не може да прехвръкне, и ...нещастна полицейска кола, която кой знае за кво е пратена там, дали да осигурява джипчетата, или просто за парлама. Ако бех отишъл да ги питам, кой ще отмести джиповете от средата на улицата, за да преминат други коли, сигурно щяха да ми дигат рамене или да ме разкарат. кой за кого работи? И до кога ще се правим, че нищо не се случва? А в това заведение май се случват интересни неща...

О- Позиция, БРАВО и на теб, дете!

Госпожо или господине, написали По оставките ще ги познаете-БРАВО! Браво и на друг писач, който тук някъде е написал, че щом Станишев се поддава на приемане на оставки под натиск, значи е вярно, че още не е възмъжал. Бих казала не е достатъчно възмъжал. Както и Вие пишете, че слушка командите от САЩ и ЕС. И всичко би минало леко, ако нямаше млади хора, които пишат: МРАЗЯ ВИ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА ЗАТРИЕТЕ ЕДНОТО НЕЩО, КОЕТО МИ ДАДОХА МОИТЕ БЕДНИ РОДИТЕЛИ- НАЙ-КРАСИВАТА И ДОБРА РОДИНА БАЛГАРИЯ! Децата и внуците ни имат право да ни мразят за много неща, но това дете явно е много засегнато от факта, че България беше омърсена от продажни стари ченгета, които вместо това, можеха да помагат нещата да се оправят! Благодаря ви деца, че мислите и казвате смело неща, които ние старите знаем, но се страхуваме да пишем, за да не ни намразите и нас! Преди 18 години допуснахме да ни излъжат с демокрацията, сега с истината. Какво ли още ни чака...

Демократи за силна България припомняме, че освен Румен Петков, в кабинета на Тройната коалиция има още компрометирани министри. Отново настояваме за оставките на Емел Етем, Радослав Гайдарски, Пламен Орешарски, Асен Гагаузов, Нихат Кабил, Джевдет Чакъров, заради корупционните практики, допускани от тях

ТЪРСЕТЕ СРЕДСТВА СРЕЩУ ЧАРВЕНАТА МАФИЯ. НЕ БИВА ДА И СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ПРЕГРУПИРА И ОТНОВО ДА НАПАДА ДЪРЖАВАТА. ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗОБЛИЧАВАТ И СЪДЯТ. ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ДРУГАРЯ ВЕЛЧЕВ . СПОНСОРИТЕ НА СОЦИАЛНИЯ ПРЕДЗИДЕНТ - ЛОВЕЦ СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ И СЪДЕНИ. БСП НЯМА МЯСТО В МВР , ЗАЩОТО СИСТЕМАТА ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗУВА ОТНОВО ЗА ПАРТИЙНИ ЦЕЛИ И ОСИГУРЯВАНЕ НА РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА ПРОСТАЦИТЕ КОМУНИСТО- СОЦИАЛИСТИ. НАЙ МАЛКО НЕ Е МОРАЛНО СОЦИАЛИСТИ КОИТО СА СТРОИЛИ РАЗВИТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО И СА ДОКАРАЛИ ДЪРЖАВАТА ДО ФАЛИТ , СЕГА ОТНОВО ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА И СЪЩИТЕ ПРОСТАЦИ ДА СТОЯТ КАПИТАЛИЗЪМ. ТОВА ПРОСТО НЕ СТАВА. РЕЗУЛТАТА Е КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ. ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НАПЪЛНО НЕГОДНО ДА УПРАВЛЯВА СТРАНАТА И НЕМИНУЕМО ОТНОВО ЩЕ ДОВЕДЕ ДЪРЖАВАТА ДО ФАЛИТ. МАФИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ САМА СЪС СЕБЕ СИ.

Dochakah neshto smisleno da se sluchi.

Петков трябва да бъде разследван. Прокуратурата да не си прави оглушки а да поиска депутатския му имунитет. Червените престъпници в затвора. Там им е мястото ! БСП трябва да бъде разобличавана всеки ден. Разбира се това се отнася и за другите престъпни партиии, подразделения на червената мафия ! Другарю Велчев , покажи ,че не си червен ! Защото който престъпниците укрива той в престъпленията ги поощрява! Шекспир! Търсете средства срещу червената мафия !

Пиша специално за всички, които подкрепят Румен Петков, защото видях, че тук-там се прокрадват някои положителни мнения за него... Какъв стабилен политик е той, бе, безумци!? Нагъл простак до безобразие, това е Румен Петков!!! Трябва му съд и затвор, както и на много други политици! Повече от ясно ми е, че тази оставка ще е поредната шепа прах в очите на хората, защото нищо няма да се промени, докато на власт идват шибани комунисти с криминално минало и престъпни намерения. ДСБ и разни подобни са същите изроди, не трябва да се заблуждаваме. Нима Иван Костов не ограби България!?

SAMO NASCHATA PARTIJA MOSCHE DA SASDADE I LANSIRA TAKIWA BUDESTI OTWRASTENIE IZRODI

STIGA GOVORIHTE GLUPOSTI ... KAJETE MI NA KOI OT VSICHKITE KRADCI IZDEVATELI I TEHNITE PROTEJETA SA SYBRANI IMOTITE I IM E POTYRSENA OTGOVORNOST . I KOLKO SA ZAD RESHETKITE ... ??? SAMO VOENEN PREVRAT MOJE DA VYRNE NESHTATA ....SEGA E KYSNO !

Машалла,само така.Умен си и ние сме с теб.

Da vidim koi ste slozhat da zamazva...

Студентчето най-добре ще направи да иде на преглед при психиатър. Момче, ако си изобщо момче, а не някой изперкал комуняга, послушай съвета ми и отивай да се лекуваш. Писна ми от изкукуригали комунисти!

Ееех, сега да можеше да вземете и властта. Да се докопате до КОКАЛЧЕТО!! Ама нейсе, на тая ПОАКАНА О-позиция народ власт не давааа. / НА КРАДЛИВА КРАВА, БОГ РОГА НЕ ДАВА!!/ С тия водачи най-малко до 2020 год само ще подсмърчате.

Жащо са тези гадости, които пишете Едва ли и половината са запознати с нещата,но взимате зе чиста истина приказките на хора като Атанасов, Танев,Костов. Точно те са едни от най-виновните за положението в МВР и изобщо не заслужават доверие. Но май чистата омраза към БСП и Петков на повечето от пишештите е промила до край мозъците им.

Ти сериозно ли бе момче?!

Жащо са тези гадости, които пишете Едва ли и половината са запознати с нещата,но взимате зе чиста истина приказките на хора като Атанасов, Танев,Костов. Точно те са едни от най-виновните за положението в МВР и изобщо не заслужават доверие. Но май чистата омраза към БСП и Петков на повечето от пишештите е промила до край мозъците им.

Сега авера му Първанов ще го прати на сладко посланическа местенце напр. в Мавритания.

Всички от Симеоново и работилите в МВР до 2000 год, трябва да напуснат вътрешното министерство!Всички използват служебното полужение, за лични облаги.

Ееех, сега да можеше да вземете и властта. Да се докопате до КОКАЛЧЕТО!! Ама нейсе, на тая ПОАКАНА О-позиция народ власт не давааа. / НА КРАДЛИВА КРАВА, БОГ РОГА НЕ ДАВА!!/ С тия водачи най-малко до 2020 год само ще подсмърчате.

Добрата новина е, че принудиха Р.П. да си подаде оставката. Лошата новина е, че това нищо не променя. В продължение на 60 г. Б-я е тотално овладяна от НЕКОМПЕТЕНТНИ и АЛЧНИ БЕЗРОДНИЦИ!