Откриха автоматизиран ресторант

Първият напълно автоматизиран ресторант отвори врати в Нюрнберг и още веднъж доказа славата на германската практичност и ефективност.

Обратно в новината

Коментари - Откриха автоматизиран ресторант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Zavedenieto go ima ot ok 1 mesec,interesni ne6ta se 4uvat i nqma service koito da ti visi na glavata!Vupros na pretencii!

You are no longer licensed to eat this meal. To finish your lunch, please register by clicking the link below.

И кое по-точно муе първото, като в USA много ресторанти са с подобна система , единствената разлика е че сервитьора въвежда поръчката.

tapotia

glupost

E tova e v EVROPA :)

Имах подобна идея преди около 10 години - но какво то това. тук едва ли някой би ми я финансирал и то преди 2 петилетки!

Всичко може да се автоматизира, но тогава ще се разпискат, че така се съкращавали работни места. Трябва да се преосмисли целият държавен и социален модел като навлязат роботите във всички сфери на живота. Прогнозирам, че това ще се случи в следващите 50 години. Най-добре е да се намали населението на Земята. Много добре ще ни дойде една епидемия и който оцелее. В държава като България не трябва да има повече от 100 000 души. Тогава ще настъпи раят. Всеки ще има много земя, за да може да се чувства човек и ще работи не за да оцелява както сега а заради удовлетворение от нещата, които прави. Всичко друго ще се организира от роботи. Даже трябва да им предадем управлението, ако някога станат по-интелигентни от нас. Роботът не може да има собствено его, следователно никога няма да бъде съблазнен да наруши закона за собствена облага, защото на него не му трябват нито пари, нито жени. Следователно единственият обективен изпълнител на закона може да бъде само интелигентен робот. Полицаи и съдии ще бъдат роботи. Законите ще се пишат от хората, а роботите ще следят за тяхното спазване, защото явно хората не могат. Това наистина ще бъде рай, казвам ви ! Знаете ли колко се е подобрило положението в Европа след чумните епидемии в средните векове ? Тогава хората усетили,че има повече земя и има за всички, тоест стандартът им можел да се подобри, но алчните аристократи естествено отказали да им раздадат собствена земя, а искали както винаги те да са собственици и да имат крепостни селяни. Но когато робот следи за спазването на закона гарантиращ равенство и справедливост, това не може да се случи. Дай ни Боже технически прогрес за да създадем такива роботи, и ако може също прати ни мор да понамалим хората по естествен път ! Няма да е хубаво да се избиваме един друг, нека природата сама реши въпроса. Така най-накрая ще спре експлоатацията на човек от човека !

много хитро!!

При нас ще дойде това нововъведение след 10 години и ние ще го побългарим та и Майкъл Мак ,няма да го позне!

Това е супер!!Нямам даже думи!!Идеятя ще стане популярна !!

Към нововъведението са проявили интерес от чужбина и от най-големите световни вериги за бързо хранене. Predpochitam v mehana, naprimer ima edna v Oreshak, kadeto chorbadjiata ti priema porachkata i imash choveshki kontakt. Barzo hranene, pfu, otvrat. Predpochitam mnooogo dalgoto hranene.....