Петков: Доклад пост не пази

Не е сериозно един доклад да бъде достатъчен аргумент някой да си запази поста.

Обратно в новината

Коментари - Петков: Доклад пост не пази | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един човек с морал отдавна да беше си подал оставката.Но Румен Петков няма такъв.За него важи поговорката Ти го плюеш ,той мисли ,че дъжд валиДолу цялото некадърно правителство!

АКО СЕ ПОЗАБАВИШ ОЩЕ МАЛКО С ОСТАВКАТА , И ГОСПОД НЯМА ДА ТЕ ОПАЗИ !

Все пак не беше лошо да доуточниш, че въпросният министър се казва Румен Петков, а лицата поръчители на занимаващите се синтетиката в град Дупница/Станке Димитров/ са братя Галеви. Иначе останалото е точно написано. Всъщност това е поредната издънка на родната управляваща партия. Предната издънка/гаф/ беше с вноса на нефтопродукти от Саадам Хюсеин - ако не ви е къса паметта тогава партиен лидер беше настоящият президент/агента на ДС Гоце/. Петролната мишена тогава се наричаше проф. Захари Захариев/член на ВС на БСП и отговарящ за българо-съветската руската дружба/.

От 2.5 години си на този пост. Що чак сега изготви доклада и правиш така необходимите реформи. Ако задника не ти беше лъснал, реформи нямаше да са нужни. Много е лесно и доста тъпо след 7 години управление БКП/царската свиня някой друг да ви е виновен, а комуноидите 7 години к...а ли си драпаха. И, това че доказвате пълната си некадърност не е важно. Ако р.п. и БСП бяха кадърнии спазващи обещанията си по избори за почти ДВОЙНО управление след костов досега да са оправили нещата. Но да живеят спокойно, нито р.п ще напусне, нито има гражданско общество, нито ще изгубят властта. През 2009 пак коалицията ще спечели. Днес срадя още едно убийство, да ви е честито, ганьовци. Всичко си заслужавате

А С КАКВО?? С УБИЙСТВА НА МУТРИ???

Не 1 а няколко независими трябва да има. - с една пак - има една точна на корумпиране.

Баси гьонсурата,такъв нагъл тип рядко се среща.Цяла България не може да го гледа,той се пъчи и хили самодоволно. Явно е скътал бая информация за Сергейчо и агент Гоце и сега им гледа сеира как го защитават от страх да не им лъснат насраните задници!

V kraq na kraishtata narodut shte izrita Petkov i bokluci kato nego ot vlastta!!

Rumba natiskut ne e medien, paliacho takuv, narodut iska da si hodish!!! I ednio malko dokazatelstvo za tazi narodna lubov e i tozi forum!

Ако той си подаде оставката, и на президента и на още много нямам дума с която да ги нареча, ще им излязат кирлите ризи Те се оповават на това че НОРАДА Е ОБЕЗВЕРЕН

еврокомисар (09.04.2008 г. 16:29ч.) ДАЙТЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА ХОДИМ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА ГО СВАЛИМ, А И НЕ САМО НЕГО. ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ВСИЧКИ ГО ИСКАМЕ - ХАЙДЕ БАТЯ БЪЛГАРИ - СТИГА СА НИ ЕБАЛИ.

Как доклад ще пази пост. Ама то всеки знае как се пазят постовете - МАФИЯ - пари, пистолети, информация, ... страх.... страх... и пак страх...

Некои куки май са много лоши мутри..

Ментето кога ще си тръгва?...Или чака и колегите си?

Олелелелеее, освобождаването на Румения е въпрос на задълбочени анализи, то не става ей така да го освободят. Ами, извинете, но откога и докога траят тези анализи!!!??? Половината му мръсотии лъснаха по цяла Европа. Какви анализи правят тези тъпунгери там, не ми е ясно. Или изчакват - всяко чудо за три дни!!! Струва ми се, че този път малко криво са си направили сметката - отвсякъде само критики получава това правителство. Нормално - с министри-мафиоти и ръководител - кандидат-американски зет. Смяяяяяяяяяяяя цииирк

И съобщете всичко това в ЕС, защото тук никой няма да ви чуе и няма да има никакъв ефект.

ДАЙТЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА ХОДИМ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА ГО СВАЛИМ, А И НЕ САМО НЕГО. ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ВСИЧКИ ГО ИСКАМЕ - ХАЙДЕ БАТЯ БЪЛГАРИ - СТИГА СА НИ ЕБАЛИ.

Помните ли афоризма появил се в зората на демокрацията?Има ли умен,честен комунистПросто е невъзможно!Ако е умен и честен няма да е комунист!Ако е умен комунист няма да е честен! И ако е честен комунист няма да е умен!Така разправят!!!!

Оставка на цялото правителство. На страната е необходимо служебно правителство, което да подготви нови избори.

имаше дно изречение от филма Хан Аспарух: от всички недостатъци бог наказва най-тежко глупоста! та народе български...чувствай се наказан че имаш такива управници.

Щом доклад пост не пазимарш от кораба тогава.

не...не може повече да се чака..

ПО ДОБРЕ ПЕТКОВ ДА СИ ОСТАНЕ НА ПОСТА,ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ КОКВО ЩЕ ПРАВИ АКО ГО МАХНАТ

НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА Ние, гражданите на Република България: Обвиняваме Президента! Обвиняваме Народното събрание! Обвиняваме Правителството! Обвиняваме Главния прокурор! Обвиняваме Кмета на София! Обвиняваме цялата политическа върхушка! Обвиняваме ги за престъпността, за корупцията, за бедността, за липсата на правосъдие, за емиграцията на младите! Обвиняваме ги за това, че продадоха държавата на мафията! Обвиняваме ги за това, че са част от мафията! Искаме незабавна оставка на Президента! Искаме оставката на правителството! Искаме разпускане на Народното събрание и насрочване на избори за Велико народно събрание! Искаме оставката на кмета на София! Искаме оставката на Главния прокурор! Вън мафията от държавата! Гражданска инициатива Справедливост призовава всички честни българи на граждански протест на 11.04.08г., петък, от 17,30 часа на площад Независимост (пред Президенството) - НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА.

Мони, а за теб на никой нямаше да му е мъчно-Свят широк-идиоти колкото щеш, не си само ти!

Право, ако не си права, нали знаеш как на повечето от Европейските езци е крива? Внимавай като се жалваш в ЕС да не получиш титлата 3 пъти К на ЕС! Защото правата си знаеш, а задълженията ти в коя точка на посочения от теб документ са описани? Тях знаеш ли? Или си предварително 3 пъти К на ЕС?

А колко пъти се кълнеше, че нямало корупция в МВР. Смешнициииииииииии. Народеееее, НА БУНТ!!!!!!

ТОЗИ ЧОВЕК- МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Е МНОГО НАГЪЛ И ГАДЕН! ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ ВЪОБЩЕ ДА СИ СКРИЕ КРИВАТА ФИЗИОНОМИЯ! НЯМАШЕ ДА МИ Е МЪЧНО ЗА НЕГО, АКО ТОЙ БЕШЕ НА МЯСТОТО НА ГЕОРГИ СТОЕВ.

Ако изчакаме изборите не е сигурно чеще има все още нещо от държавата ни. А опозицията не може да е продажна, защото не е подложена на изкушенията на власта. По гот е Петков да не си подаде оставката та да ги ометем заедно. Е може и на избори.

Имаме права! Да ги използваме, за да се защитим от всичко, което не ни харесва тук, вместо да го търпим! Ето едно от тези права: Всеки гражданин на Европейския съюз или постоянно пребиваващо в държава-членка лице може индивидуално или чрез сдружаване с други лица да отправи петиция до Европейския парламент по въпрос, попадащ в сферата на дейност на Европейския съюз и който го засяга пряко. Петицията може да представя индивидуално искане, жалба или забележка относно прилагането на правото на ЕС или да бъде призив до Европейския парламент да приеме позиция по конкретен въпрос. Тези петиции дават възможност на Европейския парламент да насочи вниманието към всяко нарушаване на правата на европейските граждани от страна на държава-членка, местни власти или друга институция.

Къде е възпитанието на министъра и лоялността му към неговата партия.Няма я!!!

Мафия ли?Какво е това?Няма такова нещо! Джо Коломбо /мафиот от Коза Ностра-американската мафия с италианска майка Онората Сочиета-сицилианскат мафия/

Петков е най-силният човек в терерористично преставлявалата се през първата половина на 20 век олигархична окликарена социалнодезорентира партия на бившия диктатор от сталински тип Г-н Живков.Мир на праха му.Натискът вътху него и от вън и от вътре за оставка е огромен.Сега той трябва да разбере че е най-добре повече да не разлайва кучетата на клиентелиските крадливи социално нечисти,пълни със изменници като фуранджийски лопати опозизационни партии,оставката.Гло свърза,както преди интернационалът,парт от политическият спектър в Европа в едно цяло.Сигурно министърът не е чул че много от неговите документи се разхождат между посолствата и техните правителства.Тотално е компрементиран.Как ще се среща с дипломатите? Те няма да го разбират ,защо е на този пост в личен план.

БРЮКСЕЛ ДА ИЗПРАТИ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ СЛЕДВАЩИТЕ 10 години.

ОСТАВКА!!!

Както винаги - самодоволен /представям си, как се хили/. Някъде другаде по света, но не и тук, политиците си подават оставки, или пък ги изритват, за много по-леки прегрешения. Но този г-н си мисли, че е незаменим, непогрешим и по тази причина никога няма да си подаде оставката. За което се иска смелост и достойнство.

Но защо тогава едно западноевропейско посолство в София пише в анализ до своето външно министерство следното: Имайки предвид тези тревожни факти и обстоятелства, е уместно да се проявява най-голямо съмнение към българското МВР и лично към министъра. И документът продължава: Ако България се опита да прикрие и тази афера, както много други по-рано, е наложително да се обясни без колебание на българското правителство и на МВР, че при тези условия не е възможно по-нататъшно основано на доверие сътрудничество, нито пък обмяна на данни по борбата с организираната престъпност. Членството на България в Европол трябва поне временно да бъде замразено. България е все още далеч от правовата държава.

По-нататък следва едно забележително изречение: В средата на юли бях информиран от отдавна живеещ в България експерт, че министър Петков е замесен в голяма афера с амфетамини. Става дума за изключително много пари. Запитах бившия високопоставен полицейски чин дали знае нещо повече по темата. Отговорът му прозвуча като политическа бомба: Да, вярно е, точно така е. Нашата служба прави такава разработка. В Дупница има бивша фабрика за лекарства. В годините на социализма част от държавната политика бе да се експортира синтетика, за да се реализира валута. Същото продължава и днес. Продължава да се произвежда синтетика и да се изнася в Турция. Всичко това става под контрола на министъра на вътрешните работи и на службата за сигурност. Запит дали тези обстоятелства са известни в министерството. Трудно ми бе да си представя участие на министъра в толкова престъпни машинации. Отговорът на моя събеседник бе: Публично се оповестява някакъв успех, разбива се някоя малка лаборатория, която произвежда минимални количества, за да можем да се похвалим пред Европа, колко ефективна е борбата ни с престъпността, после всичко се показва по телевизията и пр. Гигантските количества обаче остават непокътнати. Имаше един случай, когато групата, която владее синтетиката трябваше да влезе в контакт с друга групировка. Разработвахме и двете групировки и ги бяхме поставили под наблюдение. Но на срещата им се появи министърът. Предварително знаехме само, че ще се проведе важна среща, без да знаем кой точно трябва да дойде. Повтарям, освен представители на двете групировки, на срещата се появи и министърът. Тъй като тази среща бе документирана от нашата група за външно наблюдение, министърът освободи без предизвестие на следващия ден началника на звеното за външно наблюдение.

Правилно! Както не е достатъчно една рехава и продажна опозиция да командва вековна държава! ИЗЧАКАЙТЕ ИЗБОРИТЕ! И не се оплаквайте като вдовици пред ЕНП! Те ще ви разберат що за стока сте, но трябва време!

Погрешно се употребяват изразите--мафия, мафията сраснала с управляващите и т.н. За да има мафия, първо тя трябва да се роди.Тя се се създава ОТДОЛУ.Тя се ражда като престъпност от низините, постепенно събира сила/финансова/, овладява профсъюзи, купува журналисти, полицаи, политици.съдии и т.н.И когато вече инфилтрира над определен процент правосърдие, партии, политици, полиция,,,,престъпно се трансформира в МАФИЯ Тогава вече има срастване на ПРЕСТЪПНОСТ с управляващите партии, т.е имаме МАФИЯ.При нас такъв процес не е имало. Отгоре Партията Майчица създаде групировките, партиите клонинги/опозиция/и започна голямато грабене на държавата. Няма никакво срастване в случая.Този феномен липсва в цялата човешка история досега.Ние наблюдаваме един процес често наблюдаван в природата--напр от какавидата се излюпва пеперуда И забележете този процес се акушира от така наречените демократични общества УСА ЕС.Не им се хващайте на критиките. За тях е най-добре да управляват партии лишени от нравственост, морал, патриотизъм, защото им играят по свирката. Трябва да се обяви конкурс за определение.В България няма МАФИЯ.

Нагъл нещастник, какво трябва д асе случи, за да се разкараш

На тоя дебил защо му обръщате толкова внимание?

Нека си стои на поста този дебил,така комунистите няма да могат даже да влязат в следващият парламент.

Къде е Пантерата да се изходи отново по коментарите?

По-гаден и нагъл тип от този Румен Петков няма! Не по-малка е и вината и на Гоце, главният прокурор и онази беэгласна буква и турска подлога Сергейчо! Срам за всички българи с такива управници!

NA KOLA!!!

Van ti prokoben diavole. Van i da ne se vrashtash poveche. Sasipaxte ni izrodi takiva

Van ti prokoben diavole. Van i da ne se vrashtash poveche. Sasipaxte ni izrodi takiva

Van ti prokoben diavole. Van i da ne se vrashtash poveche. Sasipaxte ni izrodi takiva

Van ti prokoben diavole. Van i da ne se vrashtash poveche. Sasipaxte ni izrodi takiva