7000 крачки на ден спасяват сърцето

Ако всеки прави по 7000 крачки дневно, на здравеопазването ще бъдат спестени милиарди, сочи американско проучване.

Обратно в новината

Коментари - 7000 крачки на ден спасяват сърцето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От днес хвърлям си колата и започвам да махам пеш.

АЗ НАВЬРТАМ 3 ПЬТИ ПОВЕЧЕ--- НА ДАЛАВЕРА ЛИ СЬМ ?

kak taka hem sme s nai-mnogo smurtni slu4ai,hem v4era 4etoh statistika(izto4nika ne e ot bg)4e nie se hranim nai-zdravoslovno v eu.toia izlizal li e ot bg za da vidi kakvo stava po sveta?

Подтекста на статията е да се увеличи потреблението на лекарства, за да се намали пулса. Ако сме с високо кръвно, да пием червено вино, за да стане още по-високо и да купуваме повече лекарства. Защото медицината е 90% комерсиалност.

Приблизително 2 крачки 1,5м. Това означава че трябва да се ходи 4700м. На ден май-доста изминавам пеша в центъра.

Приблизително 2 крачки 1,5м. Това означава че трябва да се ходи 3500м. На ден май-доста изминавам пеша в центъра.

Що за глупости пишете - Смъртността на младите българи е 40%

Ходя често по малка нужда около 60 пъти на ден. Кенефът е бая далече в работата около 50 м. Така изминавам отиване връщане - 6000м с крачки по 85 см точно 7000 крачки. Сърцето ми е спасено!!!

kakyw puls nad 73 be vie normalni li ste? eto tuk pishe w kakwi ramki triabwa da e normalnia puls: http://www.cchs.net/

Движението е живот. По-добре живеят слабите хора. Във виното е истината /но без мазните пържоли като мезе./

Някои лекари са способни да правят катеризация,други са остарели и не бива да се напъват,трети са напълно вдървени в ръцете и нанасят сериозни поражения на пациентите като унищожават цели артерии на сърцето.Не описаното увреждане в епикризата съсдава необясними и почти непреодолими трудности по установяване на фактическото нетрудоспособно състояния на болния.Тъка че трябва сериозни мерки ,които да принудят издънилите се лекари в интерес на болния да кажат усложненията които предизвикват.Няма да излагам водещи специалисти,макър че са си го заслужили.

кросче,душче,текче.. е рецептата!

Пийте само червено вино и ще спестите на здравеопазването много повече ,не само за сърцето:)

Мойта крачка е около 80 см (премерих я :)), значи 7000 крачки *0,80м.5600м. или 5,6 км. Ихаааа бая вървене ме чака, повече от километър -два май не минавам на ден !!! :(

иии вчера извървях само 5900.Ще умра ли млад?

Щом мърдаш,значи си жив.Колкото по-добре мърдаш,толкова по жив си.Движението е живот. Освоботи тялото си с живата сила на масажа.

Това изследване е достоверно, но зависи с какви придружаващи крачета и къде ще правиш крачките! А, ако крачетата имат и хубави очи...гарантирано няма да страдаш от сърце, макар, че ще ти се ускорява редовно пулса! То е до навик!

Ходя често по малка нужда около 60 пъти на ден. Кенефът е бая далече в работата около 50 м. Така изминавам отиване връщане - 6000м с крачки по 85 см точно 7000 крачки. Сърцето ми е спасено!!!