Голи британци се спуснаха в Боровец за кауза

Странен начин измислиха британци в Боровец за събиране на благотворителни средства.

Обратно в новината

Коментари - Голи британци се спуснаха в Боровец за кауза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко,че на гей парада никой не се сети да събере пари в помощ на нуждаещите се деца,социално слаби и лекари ,които от 1.7.2008 ще обеднеят от потребителската такса.

Днес нямаше голи англета, но имаше голи кубета, които заслепяваха скиорите и създаваха предпоставки за инциденти!

Голи британци се спуснаха в Боровец за кауза. Ха така!!! А на финиша ги чакали голи турци!

Видях един англичанин скиор да се спуска без гащи. Срам ме е.

от понеделник ексхибициониста Пешо ще се разхожда само по шлифер около орлов мост в помощ на децата на България. Подкрепете го !

Yana, 6to ne si stegne6 d-to i ne napravi6 ne6to v bg?!?!s mrunkane i oplakvane ni6to ne stava!!! no bulgarina taka e ystroen 4e vseki za ne6to my e vinoven!!!

Абе нещастници, айде направете вие нещо бе, айде направете вие една акция в квартала в който живеете, айде съберете средства от роднините си и то без да се събличате! Жалки мрънкачи, които си изхвърлят боклука през прозореца, паркират на детските площадки, пушат и псуват пред децата си, пикаят и серат в морето! Какво искате от другите когато ВИЕ сте срам и позор за собствената си България! Пред очите ви ограбиха странта ни, пред очите ви настроиха лекари срещу учители и срещу учени. Умираха децата ви в автобуси и дискотеки, умират синовете и дъщерите ви по собствените ви пътища пияни и доргирани. ЖАЛЪК НАРОД сме!

искам да кажа нещо на всички критици от предните коментари: ами госпожи и господа критици,след като ние не можахме толкова години да помогнеме на тези деца нека да оставиме другите да опитат,все пак ако няколко голи английски гъзове осигурят парче месо във вечерята на тези деца кои сте вие че да ги съдите?

Ноу яку!!!

Браво на тях. Дано са събрали повече парички са дечицата :)

Хората знаят как да си правят шоу и густо, това е задръстени българи!

ЗА МЕН АКЦИЯТА НЕ Е ЗА АДМИРАЦИИ -ТОВА Е ЧИСТА ПОДИГРАВКА С УПРАВЛЯВАЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ.ТЪЖНО ЗА САМИТЕ НАС.

Явно искат да ни покажат,че при такива курортни места сме си изоставили децата на произвола на съдбата.Това за тях е абсурд,както е абсурдно да се карат ски по бански.Англичаните са точни и коректни и по вечето от тях са вярващи .

Наистина,много смешо стана!...Един от;(21:01),благодари на себе си:(18:33)!? Смех... Голям смех стана,наистина!!!

Невероятна гледка..Независимо от каузата,червените им задници бяха достойна гледка за телевизионния екран.

задника си е задник ! защо го показват у нас? няма ли полиция в курорта която да следи за обществени прояви ? хулигански прояви от задници ! чалга !

6to ne se spuskat v UK. Ami tuk???

Щом,,събраха очите на туристите,значи ще съберат и някой лев за децата! За това,моето приветствие !!! А иначе пък в Англия си събраха всичките финансови разбойници от цял свят/Русия,Тайланд и др. д-ви тръгнали по пътя на демокр./тъй наречените ОЛИГАРСИ -опоскали незаконно милиарди $ от изтормозения си народ,и бегом на Албиона/със статут ,,политически емигрант/,инече демократично кралство се нарича...,а и съвети по демокрация изпвяда, на тези същите ограбени страни , където повечето от хората гладуват !!! За Англия доста капитали се източиха и от тука! ( юпита,цар. син,митници и др. измет) ...А за голите англичани,какво?-поб народ ,от държава колонизатор/от векове/, пристигнали тука да си правят кефа, и след няколко евтини коняка се събличат,за да изкарат пари за дарение!?!?!? ...И би било интересно,да се разбере каква е била сума ? До сега някаква съществена помощ от Англия?...Няма такава!!! ...СРАМ, ПОЗОР И ЦИРК!!!

prosto horata umeqt da se zabavlqvat

Заглавието трябваше да бъде: Голи идиоти.... Каквито и да ги вършат ингилизите, все е поради егоизъм и за да вземат пари. Не им вярвайте.

НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ГЛЕДАМЕ ГОЛИ ДЪРТИ АНГЛИЙСКИ ЗАДНИЦИ.

Простакът винаги акаъл ще дава, на него хубаво не може да му се направи. Не стига че дошли хората от майна си и намерили начин да направят нещо позитивно за бг деца, БЕЗ да са ни, ДЛЪЖНИ, ами ей такива мрънкала като тебе и сметка им държат... Няма да се оправи Цървулландия!!!!!!!!

Простакът винаги акаъл ще дава, на него хубаво не може да му се направи. Не стига че дошли хората от майна си и намерили начин да направят нещо позитивно за бг деца, БЕЗ да са ни, ДЛЪЖНИ, ами ей такива мрънкала като тебе и сметка им държат... Няма да се оправи Цървулландия!!!!!!!!

В.И.Ленин (18:33ч.)Отдаван не съм се развеселявал така в ДИР. Благодаря.

тъпите българи не разбират че все пак е важна каузата а не британската простотия която е все пак по добра от реакциите на някои форумци тъпунгери комуняги

скъпи хохо, я ми кажи, ти, ако евентуално ще видиш такава гола групичка,кво ще помислиш? аз, първото, какво то да направя, ще е- да бягам, държейки детето пред мен.... е баси акцийката, тези си развяват гъзове, а ние се радваме... що не кажат, а колко пари са събрали? и кой ли им ги давал?

скъпи хохо, я ми кажи, ти, ако евентуално ще видиш такава гола групичка,кво ще помислиш? аз, първото, какво то да направя, ще е- да бягам, държейки детето пред мен.... е баси акцийката, тези си развяват гъзове, а ние се радваме... що не кажат, а колко пари са събрали? и кой ли им ги давал?

скъпи хохо, я ми кажи, ти, ако евентуално ще видиш такава гола групичка,кво ще помислиш? аз, първото, какво то да направя, ще е- да бягам, държейки детето пред мен.... е баси акцийката, тези си развяват гъзове, а ние се радваме... що не кажат, а колко пари са събрали? и кой ли им ги давал?

Предлагам г-жите масларова и Местан да последват светлият британски пример по леопардови прашки.

Абе защо всички дебили идват в България. Гаси няма да дойде някой интелигентен, начетен, преуспял, а само пълни нещастници идват. Ние сме щели да ги заразим със СПИН?! {статия в в-к Сън} Ало не се виждате какви сте прошляци. Провериха ли ги дали не си носят по някой нож?

ХА ХА ХА ХА,ТЕЗИ СЕЛЯНДУРИ СА МНОГО СМЕШНИ!

Хора без работа, какво искаш! Не се хванат да се потрудят малко, като искат да помогнат на децата, да засадят например лозе, да го обработват както трябва и като почне да плододава, да продават екологична продукция и събраните пари да даряват на дома. Ама то на кой от тях му се работи.....

Браво!!! Важна е каузата и идеята!!!! До всички останали, които се присмиват - скрийте се в своя малък свят, миришещ на ракия, свински пържоли и евтини одеколони

Ще се влюбя в най-добрите само.Другите са за рециклация.И ще бъде рай.

Грешка допускате,аз също мога и на парче.Не буди звярът в мен,за разлика от вас много добре съм си го вързала,но също и ужасно добре мога да го пусна.Само поискай от душа.

ауууууууууууууу бих дала доста парички за да не ги гледам тия грозни мъже...ужааааааааасн не стига че са простовати егоисти но и нахално голи и сстари

Бе ти ако си мислиш че изобщо некви пари ще стигнат до тия от които се нуждаят - бъркаш мой човек. Е затва са ми тъпи такива акции - щот се прави една тъпа реклама, после една тъпа кампания и накрая кво - нищо.

е казал: Нам нужны не истеричные акты отдельных людей, а тяжелая поступь проллетарских батальонов. Ще рече: работа се върши не с шашави действия на няколко души, а всички заедно. Ако трябва пари за нещо, да съберат по-високи данъци, особено от богатите крадци и бандити (а не плосък данък), а не някой да си размахва спаруженото пишле за радост на другите и за сеир на зяпачите. Да сложат акциз по 1ст. на всяка цигара, продавана в страната и тези пари задължително да отиват за разни нужни програми, без да влизат в бюджета и да стават на БМВ-та. Иначе трябва мнооого хора да се спускат голи, по двойки, надупени и по гръб, няма да стигне зимата за това.

Пай'те се деца от село Стойките, че ви спасяват....

Това е целенаочена кампания против България от страна на англичаните! Какви са те че да ни помагат? Ние сами можем да им помагаме на децата - изнасилваме си ги, отстрелваме си ги, а някой с отклонения - напрво си ги оставяме сами да се оправят. Бахти англичаните ...

добре че нема голи британки

Абе не забравяй къде живеем :)

Za6to psuvate pohvalno na4inanie ne razbiram. Vie da ste napravili ne6to? lesno e da si sedite vku6ti pred kompa i da psuvate! Vsi4ki se se6tame kakvo umeete....

благодарим, скъпи гости :)

Bravo na horata. Jalko naistina, che vmesto nie da darqvame te se grijat za nas.

Е ТВА Е ДО ТУК СТИГНА ПРАВИТЕСТВОТО КРАДАТ ДАНАЦИТЕ НИ А ЗА ИЗОСТАВЕНИТЕ ДЕЦА АНГЛИЧАНИ СЬБИРАТ ПАРИ.СРАМ И ПОЗОР..ХОРА НЕ ПЛАШТАИТЕ ДАНАЦИ.

Евала. Те знаят как да ги правят тия неща. Само ние сме муньовците дето седят и реват, че нищо не се прави и чакаме някой друг да ни ОПРАВИ!

Това ли е начинът за набиране на средства - да се събличаш? И кой плаща, тоест набира средства, за събличането на тези британски дебелаци, дето си друсат малебито по пистата? Ни е естетично, ни е доходно!