Моллов и Янев в люта битка заради фирми

Депутатът от ОДС Яне Янев трябва да каже за връзките си с консултантски фирми, защото той има със "Сибола", "Сибола Агро", "Сибола 2000".

Обратно в новината

Коментари - Моллов и Янев в люта битка заради фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ПРЕКАРАТИМ ВЪЩЕСТВАНЕТО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА И ДА СИ РЕГИСТРИРАМЕ ФИРМ БЪЛГАРИЯ в БРЮКСЕЛ. ТЪКМО ЩЕ ЗАТВОРИМ МИНИСТЕРСТВАТА И ЩЕ УДВОИМ БЮДЖЕТНИЯТ ИЗЛИШЪК НА ЕВРОПА........

А бе Моллов! Включи и Янев в играта!

Искаме трупове, а не само люта битка. Ха-ха.

ebasi ciganiata

Янев посочи документи за участие на съпругата във дружества .Тя пак може да си е служителка но през друга фирма да има дялове във фирмата в която е на трудов договор.Доказателств на Моллов се взимат от една програма ,която Тадаръков размахва.Програмата не може да покаже в дълбочина родствените връзки.Тя просто сравнява притежавани със декларирани площи на едно лице.Искам да кажа че не на всякъде са от регулирани в кадастралните планове притежаваните земи.Може да са декларирани земи които са взети против волята на собственика.На днешната червена селска буржоазия това е основен номер.Как придобиха толкова земя?Частната собственост е неприкосновена по конституция,но копелетата независимо от оразмеряванията на поземлените комисии разораха земята и махнаха колчета и сега си правят със тази земя каквото си искат.Граници няма!!!!Тъка че може да има тапия за 100 дка а да е декларирал 150 дка че обработва ,и наистина да обработва 150 дка ,тоест лъжа в декларираните обработваеми площи може и да няма.Цялата работа е в окрадването на чужда собственост.Това е престъплението на практика.Разминаване в собствено притежаваните площи и обработваните не основание за приемане че всички лъжат. Проблема е в неподготвеността на цялата документация в държавата за вземане на парите. Сега в селското стопанство са мътните води на деведесете години в промишлеността. Юру на маслинките има още за крадене,държавата не е готова.

Не познавам дори от екрана Моллов, но Янев си е психичен случай! Не се сащам как може да се нарече земеделец чавек, който не е посадил и глава лук! А в България са все такива ялови земеделци и им личи! Земеделецът трябва да познава и обича земята повече от себе си! Един мой предшественик казваше, че който не е вдишвал уханието на разорана от него почва и не е вкусвал зърна от стрит в шепи пшеничен клас , отгледан от самия него, нека не се зове земеделец! Такъв човек е търсач на политически облаги за сметка на истинските земеделци. И са прави тези думи! Не е възможно, господине Янев, хем да си земеделец, хем да си Бог /безгрешен/- тия две понятия се различават както небето от земята! Избери си от тях едно, като вътрешно си отговориш на горното определение за земеделец и познанията за боговете! И помисли за здравето си сериозно!

Крадецът вика - дръжте крадеца

ПОЗНАВАМ МЛАДИ МОЧЕТА, ЗАВЪРШИЛИ В ЛОНДОН ВРЪЗКАРЧЕТА ПО ВРЕМЕТО НА Н.ВАСИЛЕВ И М.ВЕЛЧЕВ, КОИТО ОщЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ СЪЗДДОХА ФОНДОВЕ ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ, ЗА КОЯТО В МОМЕНТА ПОЛУЧАВАТ СУМИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ... СПОРЕД ВАС ИМА ЛИ НЕщО СЛУЧАЙНО ВЪВЪ ФАКТА , ЧЕ ОТ ГОДИНИ СА ИЗКУПУВАЛИ НА БЕЗЦЕНИЦА ТАЗИ ЗЕМЯ ИЛИ СА БИЛИ ДОБРЕ ИНСТРУКТИРАНИ ОТ ОщЕ ПО-ДОБРЕ ОСВЕДОМЕННИТЕ... ТОВА Е СЪщАТА ИСТОРИЯ КАТО ОНАЗИ С КУФАРЧЕТАТА С ПАРИ ОТ ЛУКАНОВО ВРЕМЕ... ШИБАНИ НАРОДНИ МАРОДЕРИ. А НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ МИ БЕШЕ СЪГИМНАЗИСТ ВЪВЪ 1-ВА ЕГ ВЪВ ВАРНА, САМО ЧЕ С 4 ГОДИНИ ПО-ГОЛЯМ..БЕШЕ СИ ХЬОМНЕ ОТ МАЛЪК-ОЧИЛАТ НАТЕГАЧ...С БОЛИНИ АМБИЦИИ.

До Пантерата. Моллов е научен работник в сферата на трушиите и киселото зеле. Само че без пиене не става, така че си уреди шефското място във винарската камара. Ако го изритат от политиката, поне за още известно време се е уредил при винарите. Ама те защо го избраха (или как им го избраха) - това вече не ми е ясно. А още пари за усвояване - ще се намерят.

до ЗНАЕщ ( 09:44ч.) Те донесоха ноу-хоу-то как да се концентрира и останалата собственост. Просто познаваха програмите на ЕС, както и тези по присъединяването. Че ЕС ще дава субсидии се знаеше от самото начало на 1990те. Тази практика започна мисля с Полша. Доколкото си спомням за Полша субсидиите трябва да се увеличат от 2009. Отначало мисля, че към производителите бяха насочени само 25% от предвидените субсидии. ЕС си има специална програма за селското стопанство още от време оно. Даже на няколко пъти я реформираха. Можете да я намерите в мрежата като напишете EU Common Agricultural Policy (CAP). Препоръчвам на всички да четат документите на ЕС, които ги има и в мрежата на български. Основните документи са задължителни за публикуване във всяка страна-членка.

Не познавам дори от екрана Молов, но Янев си е психичен случай! Не се сащам как може да се нарече земеделец чавек, който не е посадил и глава лук! А в България са все такива ялови земеделци и им личи! Земеделецът трябва да познава и обича земята повече от себе си! Един мой предшественик казваше, че който не е вдишвал уханието на разорана от него почва и не е вкусвал зърна от стрит в шепи пшеничен клас , отгледан от самия него, нека не се зове земеделец! Такъв човек е търсач на политически облаги за сметка на истинските земеделци. И са прави тези думи! Не е възможно, господине Янев, хем да си земеделец, хем да си Бог /безгрешен/- тия две понятия се различават както небето от земята! Избери си от тях едно, като вътрешно си отговориш на горното определение за земеделец и познанията за боговете! И помисли за здравето си сериозно!

Браво Янев изобличавай всички царски боклуци дано прокуратурата се размърда.