Вижте, водопад по варненска улица

Голямата повреда във водопроводната мрежа на Варна е отстранена рано тази сутрин. Скъсан водопровод на ул. "Ген. Колев" остави вчера без вода 50 000 домакинства.

Обратно в новината

Коментари - Вижте, водопад по варненска улица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

slanchev grad , ulici kato reki i sarca kato mechta...:)

Пища,е и като го е казал този писател какво???трябва ли да има някаква стойност ЗАДЪЛЖИТЕЛНО???споре мен-НЕ!!!!още повече,че точно този писател е малко спорна фигура,да не говорим,че умира,като 100%-ов алкохолик,така че да не го вземаме чак пък толкоз сериозно.......

До някой си-Това,че всичко ,което не е до море е дълбока провинция го е казал не варненеца/той само цитира в случая/,а великият писател Хемингуей.

Представам си какво щеше да бъде ако с този манталитет бяхме държава като САЩ или Русия. Тук на 400 км разстояние сме вече чужди..

СКЪПИ ВАРНЕНЕЦО ТОЛКОВА СИ ЗЛЕ ЧЕ И ПОСЕЙДОН НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ ХАХАХАХАХХАХ МИЗЕРНИЦИ(БУКВАЛНО)

А такова нещо кат на снимката в София имате ли? Нямате! Трайте си тогава!

Като гледам свимката, си мисля: ето на това му се казва истински морски/воден/ град!!! Пък и това си е направо гола вода!!! Почти като водопада Ниагара. Я да вземем да си го зарибим и да въведем такса за посетители и зяпачи.......

по тъпо изявление от това на варненец здраве му кажи.ха ,ха.всичко което не било на море било провинция.абе селяк смотан тая болна твоя рибена глава това ли можа да измисли само ..

Скъпи приятелю war, Това че злобеете по Варна ме кара да си мисля, че или сте от дълбоката провинция /както е всеизвестно всичко което не е край морето е провинция/ или сти първо поколение софиянец. На да Ви успокоя- София никога нямя да стане пристанище.

варненка ъм този кмет кой го избра бе???????

Тъкмо някой улици ще бъдат основно почистени и измити от боклука,който се наслагва

грасд който е град два месеца в годината покрай летовниците не ми го хвали.някой да се сеща есен , зима и пролет за варна..аха.трънки..с ако падне някой строеж или тръба се спука..

Ако някой е живял в София и Варна знае, че Варна си заслужава името - Най-добър град в България

За да можа да бъде остранена аварията, е извършено изпускане на вода, което е и причината за наводняване на улиците в засегнатия район, уточни главният инженер на ВиК-Варна Христо Иванов. За да помогна за отстраняване на аварията и аз отивам да пусна една вода!

Знаете ли че кмета кара Мерцедес S клас възможно най скъп модел. Как може да има толкова нагъл човек. Това е най наглия и мръсен кмет който Варна е имала.

Сигорно много работа е имало да се прави!?!

хаха war,много добре им го каза човече,няма какво да добавя.

абе най-доброто място.... хаха дрън та дрън.последните 5 години се създаде една масова психоза в североизточна българия около тази варна с 2 цели.1-да се изперат максимално количество мръсни пари с мексимум печалба от съответните бандити-политици и 2 цел-да се намали потока към софия.това е.а колко хиляди идиоти се заробиха на банките във варна и мизеруват или ще мизеруват до края на дните си за едно 60-70 м2 апартаментче със твърде съмнителни строителни качества!!!и се успокояват,че цените щели да станат още по-високи,е и какво бе ганьовци като станат.вие нали дължите кредита-да речем продавате това което сте купили на по-висока цена,ноооо годините вече върнати пари и лихвите просто ще ви върнат на стартова позиция,но пак сте на пътя,че и по-дърти.разберете едно нещо-от вас има по-умни хора и те ще ви прецакат,а не вие тях!!!!

Кирчо,огледай си нещата и започни да сигледаш истински работата. Престани с тия партийни назначения. Трябват ни професионалисти! Не ти ли увря главата! Водата поскъпва във Варна,защото такива некадърници ни управляват града .Данъците растат главоломно, магистрали и улици мръсни. Газим калта и данъците растат. Вода ли няма да ги измиете, или ви трябва стройна система на работа. Второто,Кирчо!

Защо не съобщавете, че ща правите изпускане, така може някой да се удави - добре че поне хората се морски и са свикнали на толкова много вода!?

голи обещания. няма и помен от вода по чешмите ни. бай Кмет за пореден път замазва некъдърността на администрацията си и на назначените с негова протекция. така е в град, който е робска колония на ТИМ

красиво е:)

Това е атракция за туристите, но малко рано са я пуснали:))

omia ot gore vi go vra6ta zaradi izborite pak glasuvaite za 4ervenite glupatsi neka i liatoto v jegite da niamate voda

Лелееееее! Макар че снимката с водата по стълбите изглежда красивичко, може да се ползва, като атракция ! :) Но иначе, или трябва да се смеем или да плачем, друго не ни остава, като сме народ, търпелив, търпелив, та чак глупав, ще ни се случват такива неща и к`во от това!

В много случаи проблема идва директно от ВиК - примерно, когато строителната фирма скъса водопровода в Аспарухово и веднага след това същото се случи във Владиславово. Когато отидеш във ВиК да вземеш виза те си нямат ни най-малка представа откъде им минават тръбите, какъв цолаж са, къде е канала, колко, къде и на каква дълбочина са шахтите... Идеята е проектантите да ходят и да замерват, а пък строителите да копаят и само да се надяват да не ударят джакпота...

И защо ни е газификация като още нямаме читав водопровод кажи ни Сашко Дончев

цената на водата все пак доказуемо трябва да нарастне! Нали ВиК искат водата на 1 кубик да 1,76 лв.лащо не е пазят като е толкова скъпа?ллКъде сте Варненци да скочите срещу тези бузумни цени..? Защо софиянци, като им дигнат водата с 2 ст. запълват медийното пространство с техните проблеми? а тяхната вода е само левче... Къде сте медии???

SVETA E BEZ VODA A BG Q IZLIVA PO ULIZITE,DALI 6TE DOIDE I TOVA VREME KOGATO 6TE SE MOLIME ZA KAPKA KAKTO SEGA V AFRIKA???NE E NITO SME6NO NITO E ZA KOMENTAR, TOVA E ZA ZATVORA NA TOQ DETO NE SI E SVAR6IL RABOTATA!!!

Най-хубавия град за живеене, морската столица - много неприятни новини напоследък идват оттам!?

Г-н кмете, няма ли да спрете тия политически назначавания на некадърници навсякъде в Варна и в частост от 1990та година и в ВиК? Не ви ли прави впечатление -каквата и да е причината за тази авария- че само големи аварии се случват? За около 4-5 месеца тази е третата ( поне аз за толкова знам...) голяма авария. Нека шефа на ВиКа се размисли малко ( ако може, де, а ако не може- да си ходи) за някъква превенция и заработи с няколко стъпки пред авариите, а не да чака да стане някоя, че чак тогава да работи. Г-н кмете, така както е тръгнало и вашият басеин ще остане без вода -:))

Че защо им е вода на варненци?

Етернит - азбестоцимент. Да кажа че азбеста е силно канцерогенен едва ли е нещо ново. Въпросът е кога нашите ВиК ще започнат да решават проблема с подмяната на тези тръби ? Успокоението, че нямало завишаване на броя на заболелите от онкологични заболявания в следствие на пиене на вода от етернитови тръби е доста мижаво и фалшиво, тъй като в БГ такива изследвания никой никога не е правил.

Ще се пукат тръби и още как, защото са много стари. По времето на злодея Костов започна масова подмяна на тръбите с вносни от някакъв полимерен материал, спукване нямат. Но смениха Костов с оня малоумник от Мадрид и работата спря. Жалко че не можаха да подменят всички тръби, но в моя град повечето ги подмениха.

да де ама при вас е от някой строеж,щото в собствената си лакомия за имоти и ще се удавите накрая.

Чакаме Гого да си каже тежката дума по въпроса :)

Вода няма,сметките растат.Обратна пропорционалност.

най-доброто място за живеене-ХАХАХАХХАХ

СКЪПИ ВАРНЕНЕЦО ТОЛКОВА СИ ЗЛЕ ЧЕ И ПОСЕЙДОН НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ ХАХАХАХАХХАХ МИЗЕРНИЦИ(БУКВАЛНО)

Вода може да нямаме, но кмет педераст имаме. Я се похвалете и вие с нещо такова де! Не можете! Преди години пихме вода с нафта, така че сме свикнали с всичко. Колкото до водата - морето е голямо.

Този, който е писал заглавието, знае ли изобщо значението на думата ПОТЪНА?