Путин: САЩ само усложняват хуманитарната катастрофа в Сирия

Русия осъжда нападението срещу Сирия и свиква извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН, заяви руският президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: САЩ само усложняват хуманитарната катастрофа в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко мирни граждани избиха руснаците с техните ракети и атаки и колко има избити сега. Не знам на кой ракетите са по-умни , а и не само ракетите.

Техните 500 килограмови бомби са много готини! Една бомба и цял квартал или цяло село ги няма! 2010-та Алепо е имал 4.6 милиона жительоф, днес няма и 100 хиляди! А неотдавна се изфукаха, че едно тяхно РСЗО с един залп изгаряло площ равна на 100 футболни полета, т.е. едно цяло село с 5-6 хилади жители само с 1 залп! Голама атракция, голям кеф! И след това канят американците да доставят "гуманитарную помощь" във вид на 5-6 хиляди ковчега! Представи си 6 000 ковчега наредени в права линия 6000х2=12000! 12 километра и 100 попа, които ги отпяват! Интересно нали?

А, бе, на тоя Пипин Къси няма ли най-накрая да му омръзне да говори тъпотии! Излага цяла Русия, всички започнаха вече да считат братушките за тъпаци и най-гадно да се подиграват с тях!

Путин предизвика хуманитарната катастрофа с масираните си бомбардировки, изпитвайки система РСЗО, която с един залп унищожава селище с 5000 жители и над 160 нови оръжия над мирното население в Сирия, убивайки десетки хиляди деца, сега Щатите я усложнявали! Та доволен ли е Путин от усложняването или не? Хвали ли той краварите или не? Благодари ли им, или не?

"Нито един мирен жител не потвърди, че е имало химическа атака"! Да, ама немирните я потвърдиха, кво шъ праим сега?

Ако Путин/Русия не се беше намесила в Сирия. Тиранина Асад отдавна щеше да е мъртъв или избягал в Москва или Техеран. И Сирия щеше да е по-спокойна като Тунис или Либия. Путин носи лична вина за удължаването на тази гражданска война. Русия и САЩ са държавите печелещи най-много от продажбата на мощни смъртоносни оръжия.

бас хващам че путин е един от 3з0те избрани да управляват света.от толкова кадарни руснаци тои си се варти ту президент ту министарпредседател вече 15 год.кола е силата която го бута като локомотиф. а познаите форумци.

Браво на Путин, сериозен и отговорен човек за разлика от тримата "побойника" проявяващи детинско дебилен възторг от това, че са пуснали ракети. Сякаш не става въпрос за оръжия а за някакви играчки.

Отговорният човек изби хиляди хора в сирия, щото няма управляемо въоръжение. Тук говорим за трима ранени. Вярно че русофилите не се славят като особено бързи в главата, ама под такива теми директно заорават в дъното

Международните договори и гаранции за следвоенните граници и целоста на държавите са нарушени само от путинова Русия,така,че думите на Путин са пълна демагогия,думи на мушенник!

някой трябва да припомни на асад и путин как приключиха живота си кадафи и саддам!

тия с ватенките май щяха да свалят всички ракети и точките от които са изстрелвани а ? а то кво стана свалиха си насраните гащи , че много се размириса с обясненията че били наблюдавали и не било в тяхната зона ???...нека погледат нека се учат ... ХА ХА ХА

На какво се радвате. На нова бжанска вълна. Нова ограда . Атентати. То и Хитлер е бил победител , но не

хуманитарна криза?? няма страшно! нали россия ще произвежда кока кола? е ще продава и на сирийците, и тъй и россия и сирия ще преживеят кризата.

Ех Пути, Пути - здраво ти го набиха снощи, а? Показаха ти че и за чеп зеле не те броят. Май си за пенсия, а не за още един мандат.

Явно не са го обидили, щото иначе сега нямаше да драскаш тука!

Много интересно мнение, но напълно неразбираемо. Какво имаш в предвид? А по отношение на "обидата" лично Мара Захарова сутринта каза че Путин бил силно "обиден" че не са му обърнали внимание.

Много интересно мнение, но напълно неразбираемо. Какво имаш в предвид? А по отношение на "обидата" лично Мара Захарова сутринта каза че Путин бил силно "обиден" че не са му обърнали внимание.

Е, глупаци от ДИРБГ? Какво е? Кур или спам?

Спамят кура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

112 ( нерегистриран ) 14.04.2018 14:50 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" КУРСПАМ!!!

Смешен Кремтлски диктатор. Нали имаш безаналогови оръжия, бе? Нали си най могъщия в Галактиката Нищо не струва цялата ви руска надувка. Един Асад не можете опази А всичко започна така хубаво Крим наш, Донбас наш, Сирия наш....

Поредният анекдот за Путьо. Гледат ватните пилоти в Хмеймин , как Путя си е показал плешивата ботоксова главица от бетонният бункер , като кълне и драска нещо на лист хартия: Вашя мать, империалистьй моите ръждясъли Искандеры заклиниха от ръжда, а Калибры тоже сломались и не работают? Ай-яй-яй. Но затова пък аз ще ви преброя всички ракети, които прелитат над мен: -една Американска -една Английска -една Френска -една от уж братското червено море -ах блядове и една от Израел брой той и драска отметки по листа .

Ха-ха, къде се изпокрихте, лъжливи червени тролове ? От Луганск ви изпращат също лъжливи поздрави... Нищо не са свалили сирийските ПВО ракети.Тъпанарите от сирия и ватенките използват стари кадри от 2015-та година от Луганск, представяйки ги за репортаж от мястото на събитието тази нощ. Ватенките сами пишат: https://lenta.ru/news/2018/04/14/pentagon/ Пентагон рассказал о бездействии российской ПВО во время атаки на Сирию. Американские военные во время ракетного удара по объектам на территории Сирии не зафиксировали активности средств российской противовоздушной обороны, дислоцированных в республике. Об этом, как передает Reuters, сообщил глава управления стратегического планирования и политики Комитета начальников штабов ВС США генерал-лейтенант Кеннет МакКензи. Также МакКензи заявил, что сирийская ПВО не перехватила ни один американский самолет или ракету. По его словам, сирийцы в ответ запустили порядка 40 ракет класса земля воздух, но это произошло уже после того, как США завершили операцию. Действия Дамаска он назвал неэффективными и рискованными. ABC News со ссылкой на генерала сообщает, что в ходе совместного удара были поражены три объекта на территории Сирии, связанные с производством и хранением в стране химического оружия. По первой цели было выпущено 76 ракет, по второй 22, по третьей 7. Удар был нанесен ночью 14 апреля. В операции были задействованы американские, британские и французские военные, применялись морские и воздушные носители крылатых ракет.

Смотльо, ти за РЕБ Чувал ли си ? Ракетата си лети към целта и ..накрая ..БАМ..на къра! Що трабва винаги да пуцат?

Целта на нашите приятели от САЩ е да се доведе Русия до състояние Ирак, Либия и след това да опатка главния конкурент и враг Китай!

Братчед, това няма да е като ,,кацането на Луната,,.

При въвеждане на мерна единица за наглост, безспорно максимума ще се казва "един путин"... след като войските му оставиха стотици опожарени и изпепелени сирийски градове, избиха стотици хиляди мирни хора, а няколко милиона превърнаха в бежанци... да говори за "усложнена хуманитарна катастрофа" ... това наистина заслужава един путин...

Няма нито един човек на Земята които да каже че в случая Путин лъже!!!Почти са унищожили една мн.стара държава като Сирия-БЕЗОБРАЗИЕ!На страната на Русия съм и ако намеря някак да пиша на Путин ще ГО НАПИША.

Да бе, всички в света лапат мухи! Путин предизвика тази хуманитарна катастрофа, "денег нет" за хуманитарна помощ, сега САЩ усложнявали нещата, че не пускали по някой долар на русняците!

Сирия са си катастрофирали вече. Но Русия може да изпита икономически и финансови "затруднения".

Уж щяха да свалят всяка ракета изстреляна по Сирия?! Трънки и глогинки. Още, като чуха, че Сирия ще бъде атакувана и се скриха в миша дупка, оставиха сирийците сами да се спасяват. А се биеха в гърдите, че са гарант на Сирия. Толкова е ползата руските "братушки". Пушилка много, огън малко.

Добре, че не всички са психопати като Трумп, иначе до сега Земята щеше да бъде изпепелена.

Малко трябва да мислиш и после да драскаш. Ама тотрябв и да имаш с какво да мислиш де! Прочети къде охранява Русия и къде са фърлили бомбите и може би ще разбереш.

Нищо не може да разбере този олигофрен,защото главата му е празна,като лотариен билет!Цял ден умора няма да плюе тази кравешка фъшкия!

Русия охранява мишата дупка.

мирише ми на изгорели ватенки и чалми.....а на вас????...

Като те чета ми мирише на оглупял подмазвач за дребните центове на Сорос.

Що тъй бе Миме,да не си подпали ватинката?

Дреме им !!

Колкото повече лудва светът, толкова повече хората разчитат на Путин за запазване на глобалния мир и сигурност.

Тръмп направи услуга на Путин. След световното по футбол, по някое време, Донецк и околностите ще се присъедини към Крим и региона ще мирне. Ще има ноти, заседание на СС към ООН и всичко ще свърши, както тази интервенция. Големите затова са големи, а и никой не е отменил все още двуполюсния модел.

Че правилата не бяха ли още преди 7 години да свалят Асад? Той още си управлява и не му пука от негърските рижи Хитлери...

То и Сталин беше велик,и СССР беше велик,и.... всичко руско и съветско беше велико,а къде са сега.Ще ти кажа...затънали в лайната си.

Западът се погрижи да разруши съветския съюз, защото ги беше страх от алтернативи. Искаха да управляват света. Постигнаха го. Вгорчиха живота на много хора за много време. Демокрацията е правилният избор. Само тяхната демокрация, по техния начин. Демократично.

ПУТИН Е ВЕЛИК

Велик кръвопиец, сатрап, дегенерат, нещастник и профан. Това е Жужин....с две думи несретник недокл.тен

Стига си се пенявил,че пяната почна да ти хвърчи и от ауспуха!Кротни се малко и си вземи вътък!

е най-големия миролюбец и хуманист в света.Сталин не стана,ама товарищ Путин може да стане бащата на народите.И без това култа към личността върви със пълна сила.В Россия е така.

как е в България от 10 години?

Ти наверно имаш в предвид култът към Винету магнолията!

Съвещание в Кремъл: ФСБ: Получихме информация, че тоя път наистина ще има ракетно нападение. Путин: Нека някой от по незначителните посланици ги заплаши (например този в Ливан), че ще отвърнем на ударите. Въпрос от отговарящия за Сирия: Но какво ще правим ако наистина нападнат нашия приятел? Путин: Нищо, трябва да се мисли и за имиджа на колегите ми. Тръмп го разследват, нека да се прави на ястреб, да си туитва и да гони красавици. (Всички тайно си мислят колко са готини Мелания и Кабаева). Путин продължава: Мей се набута с Новичок нека си поеми малко дъх. Макрон баба и внуче, нека да го оставим да си поиграе на война. Въпрос: А външно и вътрешно политическия отзвук? Путин: Цената на петрола ще се вдига и нашите оръжия ще се купуват. Свободни сте! А да не забравя кажете на Асад да опразни набелязаните цели и да си подготви старите ракети, като ги изстреля ще му продадем други.

мокрите мечти на един русофилистик.

Видно е, че в момента основните дежурни са троловете на чичко Сорос. При всички случаи Путин изглежда в пъти по-добре и нормално от тяхния вдъхновител.

Плужек

Тъй ли, Сюлейман паша?

Рижия клоун си мисли, че правилата са бомбардировки по всяко време и където си пожелае!!! Аз и всяко разумно същество, мислим, че НЕ Е ПРАВ!!! НЕ Е ПРАВА И МАЙКА МУ И БАЩА МУ!!!!!!!!!!!!

Спасе, Спасе, кой те пасе. Вярваш ли си на това, което пишеш, или си пишеш просто така. Бомбардировки по всяко време, без решение на СС на ООН правеха и правят САЩ, Англия, Франция и други западни дъжави, оформящи т.нар. коалиции на желаещите. Примери колкото искаш - Либия, Ирак, Югославия и т.н.

Извинявай Спасе. Първоначално помислих, че имаш предвид Путин.

Вие русофилистиците така и не разбрахте, че няма как да се причислявате към разумните същества. Дори когато мислите еднакво не се разбирате - за справка 737

Циркаджията, клоунът, рижия безумец си мисли, че играе компютърни игрички!.......или се чуди как да остане на власт, угаждайки на психопати търсещи война с цел печалби!!!!!!!

Фашагите които обстреляха суверенна държава губят позиции! Собствените им народи са против всякаква агресия! Фашистките режими ще паднат от справедливата разплата на народите си когато дойдат избори!!! Няма и минута спокойствие от единствените гниди в света, хвърлили атомни бомби над градове!!!!......извинявам се( гнидата не е злобно създание, то просто следва природните закони) ПО ТОЧНАТА ДУМА Е ИЗЧАДИЯ!!!!

..............ИЗЧАДИЯТА КОИТО ХВЪРЛЯХА ИГРАЧКИ-БОМБИ НАД СОФИЯ!!!!!!!!

дано не се отклони някоя ракета да го прасне по кремъла. какво ще правим без него, няма да има кой да ни забавлява.

Бонд, Джеймс Бонд, бягай да спасяваш островчето от БРИТАНЧОК.

Не-е, на Тръмпуня туй не ще му се размине току-тъй ! Сега ще му изкара Х*йло компромат как чука някоя готина рускиня, от тия "с понижена социална отговорност" !

Много съюзници бе - Узбекистан, Киргизстан, Туркестан и всички завършващи на стан. Дори и Булгаристан. Няма начин др. Путин да изпадне в изолация

на Русия им стига един съюзник , който не завършва на стан и това е Китай. НА луната ли живееш или си в будна кома от както си се родил?

дето са хвърлили око на половината Сибир врагове не ти трябват.

И Науру му е съюзник ;))

За съжаление на повечето хора обаче Путин е до болка прав. Най-лошото е, че тези лекета от САЩ гледат само те да са добре и ако ще половината свят да затрият им е все едно. И точно тези същите ще ми се лигавят като ми говорят за някаква си демокрация- що за нагло поведение е това. Един ден ще си го получат от всички държави, които затриха- това е. Либия, Ирак, Сърбия, която бомбардираха. И за най-големия кравар-лайнар идва деня, в който ще отговаря!

А бе друго си е да имаш за съюзник Рашата- ей го, застъпва се човека.