Голям поток от бежанци може да тръгне към Европа след удара

Нарастващото напрежение в Сирия може да доведе до нова голяма бежанска вълна, предупреди еврокомисарят по хуманитарната помощ и управлението на кризи.

Обратно в новината

Коментари - Голям поток от бежанци може да тръгне към Европа след удара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека малко и нашите оръжия да поработят! Няма само американските...

"Голям поток от бежанци може да тръгне към Европа след удара." Ами вероятно това е една от целите.

Посоката е ясна - Англия, Франция и САЩ. Те предизвикват потоците, трябва да понесат и последствията.

Нема. Първо ке останът у балхар, щото си имате куманяги и тека са ви подредиле. Да се насерете, тека са ви подредиле куманягите. Сърбайте си куманиЗката пупара.

Ако има нелегални мигранти да ги качват на самолет и да ги пращат в Америка.

Ужас, напълниха арабите ЕС, затова вече там не е рай заради тях. Къдет остъпят, отравят всичко с присъствието си. Вместо да си седят да защитават държавата, ама какви воини стават от неграмотни пастири на камили..

аман от рекетьори. Само дебил може да мисли, че тези удари ще накарат хората да бягат. Без жертви между цивилните и те ще бягат? кооолко сте глупавиии! А след стотиците избити с хим оръжия в Гута нямаше вълна от бежанци.... малеее, колко сте тъпиииии! Трябва да си мега прост ако си мислиш, че вълните не са придизвикват умишлено то московското джудже и сега пак плаши с тях.

Точно казано. Трябва да си мега прост за да пишеш подобни глупости номер 27

Kalin

Това и беше целта на САЩ много намаля този поток откакто руснаците се намесиха и сега трябва пак да му се даде тласък

здравейте клоуни! смешките и приказките ви вече са пределно скучни. заслужавате само скапани домати.

Какъв поток, какви глупости - в операцията има 3 ранени, а от катастрофи на Тракия - вчера и днес 8 убити.

то за това има 2 милиона бежанци с български паспорти.

Патриотите не бягат в Европа!

Значи, правим един коридор да минат бежанците през Европа , и право във Франция да си ги поделят с онея на острова.

и как ще направиш коридор, като ръцете ти са в г.за и не можеш даже кучешка колиба не може да направиш? Айде чакам да видя как ще го правиш!

Германия и Франция са с отворени крака, опс обятия исках да кажа, готови са да приемат всякаква сган от всички точки на света... редно е Англия и Америка да поприберат и те малко, все пак правят пари от тази война.

Към всички коментиращи.Внимавайте как коментирате, защото има заглавие в ;дира; ,че руснаците си продават закупените имоти в България. Това значи ,че Русия може ни удари со ракети и да ни затрие и са предупредили сънародниците си.

страхливец нещастен!

Тъкмо ще ни отърват от мъките

??? Питанки !

Грешна прогноза, след удара на Запада бежанците ще хукнат към Москва, да не са луди да хукнат към убийците си!

Точно!

Дай боже, дай боже ,поне 2 000 000 сирийци, руснаците могат да подслонят и ще го направят, вярвам в тяхната хуманност.

"ударените" сирийци все единаци без приятели и роднини ли са ? Защото , ако са нормални сирийци с голяяям род половината в Европа....може някак си да има ответен удар по ненадейно време ! Ама ще кажем , че Путин е виновен и готово :)

От кого ще , бягат след "западния благодатен огън" " " на това място искам да пиша въпросителна , но супер системата на ДИР изкарва това Много авангардно!

то нали това е една от целите на нанесения удар както правилно се е изразил този комисар, но на сащ и великобритания какво им пука нали те не са в европа, а франция не е в час

Добрутро, Марийкеее! Нали това беше целта. Сиреч - причината. Следствието от причината бяха ударите към Сирия. А не обратното!

България следва да напусне незабавно терористичната организация НАТО.

Требе, ама няма къде да иде после!

Това само дрисливите патриотични пъзльовци го мислят и разпространяват

само 12 дебила са ти турнали +, един от тях си ти.

Първо ги обстрелвате,а после им давате помощ.Голямо лицемерие.И все пак понеже САЩ са основния виновник,нека сега да си вземат бежанците.

Да си ги вземат ,барабар с Асад ,защото горкият сам си оди на работа, ни ора ни портиер с една дума пустош

Кои бежанци - тримата ранени от удара ли?

Стилиниадис да се хване за лопатата и да работи....не да словоблудства на агората.

Да ги пратят в САЩ и Франция

Да плащат САЩ, Франция и Великобритания!

Може, ако Ердоган ги пусне.

Пъ как. Ердоган ше застане на границата и ке варди. Ти си улаФ бе. И турците не са толко шашави, и те ше се усетът.

ние избягахме без воина ... а ако имаше такава , каквито сме националисти и родолюбци , човек нямаше да остане ...

Ясно е че си куманяга. Хората се съпротивляваха, ноо от тех беха избити, изгонени, унищожени. Това ако не си видел, значи си куманяга и си бил под чадъра.

критическата не ти прощава като на мей... сопри се малце.

.... това беше и целта на ударите за да се предизвика нова вълна от пълчища да допълнят недостига в Европа.....

От тях отново сирийските басмачи ще са 10 процента а останалите от Афганистан, Бангладеш, Чад, Судан, Либия. Чакайте и нашите 16000 "бежанци", които ще ви ги изпратим.

И куманиЗката Дзверкел ги покани, а куманягите ги докдуркът. ПАДАВИСЕ, МАЛКОВИЕ.

А кой нарочно вкарва 'бежанци' в Европа? Куманягите. СтанишеФ и Дзверкел, и двамата куманяги, и Юнкер, и той куманяга, и член на Бирлдерберг, и носител на Калерги наградата също като куманягата Дзверкел. Остана ли още некой да сечуди защо белото еврепйексо население е под геноцид, осъществяван от куманягте? Две световни войни, еврейските куманяги избивът бели хора в Европа. А сега, пак избиване, и етническа подмяна на коренното бело еврепейско население. Щото на еврейските куманяги им се ще да държът Новия Световен РеТ и да нема бели хора да им пречът. КУМАНЯГИ, СМЪРТ ЗА ВАС, ДО ЕДИН! ХВАЩАЙТЕ ОРЪЖИЕ И ПОЧВАЙТЕ ДА ИЗБИВАТЕ КУМАНЯГИТЕ, ПРЕДИ ТЕ НАС ДА СА НИ ИЗБИЛИ!

нА СИЧКИ ШЕ ИМ СЕ ОТВОРЪТ ОЧИТЕ НОО БЪРЗО, ВЕДНАГА ЩОМ АФРИКАНЦИ И АЗЯТЦИ ТРЪГНЪТ ДА НАЛАЗВЪТ ЕВРОПАТА. И Е НОО ЯСНО КОЙ ГИ ХРАНИ И КОТКА СРЕЩУ НАРОДА И СРЕЩУ БЕЛИТЕ ОРА. КАТОВИ ЗЕМЪТ ЛЕБА И СИРЕНЦЕТО, НОО БЪРЗО КЕ СЕ СЕТИТЕ КОЙ ВИ Е ВРАГ И КОЙ ВИ ИЗТРЕПВЪ. СЕГА ВИ КОТКЪТ ОЩЕ С ПРИКАСКИ И ПРОПАГАНДА. ДРУГО СИ Е КРЪФ ДА ПОЧНЕ ДА СЕ ЛЕЕ И ДА ГЛЕДЪТЕ КОЙ ТОЧНО ВИ ИЗБИВА, С ОЧИТЕ СИ. НЕМА ДА ВИ БЪДЕ СПЕСТЕНО, ЗАЩОТО ВОЙНАТА Е ПЛАНИРАНА ТОЧНО ОТ ЕВРЕЙСКИТЕ КУМАНЯГИ И СЛУГИТЕ ИМ, ПРЕДАТЕЛИ НА НАРОДИТЕ СИ. ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ, ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА. СВЕТА Е ПЛАНИРАН ДА БЪДЕ СВЕДЕН ДО 500 МЕЛИОНА, АКО НЕ И ПО-МАЛКО. НЕМАТЕ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕТЕ КАТО СЛУГИ, ЗАЩОТО И СЛУГИТЕ И ДЕЦАТА ИМ ШЕ БЪДЪТ ИЗБИТИ, ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ТАЯ ЦИФРА. НО БОГ ВИЖДА, И ШЕ СПАСИ НЕВИННИТЕ. ОБЕЩАНО Е, ЧЕ ОТ СОДОМ И ГОМОР ШЕ ИЗЛЕНЪТ САМО ПРАВЕДНИЦИТЕ (ДОРИ И ТОВА ДА Е САМУ ЕДИН ЕДИНСТВЕН, КОЛКОТО ТОЛКО). МИСЛЕТИ МУ, ЗАЩОТО БОГ ВИЖДА.

ОБЕЩАНО Е, ЧЕ ОТ СОДОМ И ГОМОР ШЕ ИЗЛЕНЪТ САМО ПРАВЕДНИЦИТЕ (ДОРИ И ТОВА ДА Е САМУ ЕДИН ЕДИНСТВЕН, КОЛКОТО ТОЛКО). Въх, вий там на оня изтръпналия остров за праведни ли се имате? Ний трябва да сме ангели тогава.

вЪХ, А ВИЙ СОДОМИЗИРАНИТИ И ЦИГАНИЗИРАНИТИ, ЗА ПРАВЕДНИЦИ ЛИ СЕ ИМЪТИ. БОГ ШЕ РЕШИ КОЙ Е ПРАВЕДНИК, НЕ ТИ. СЪС СИГУРНОЗ, УБИЙИЦИТЕ НЕМА ДА БЪДЪТ ПРАВЕДНИЦИ.

да се чете - със сигурност. сега ще цакате на ердо повечко плюс това. да ви е честито. понеже не сме "блага" страна, дано ни се размине.

СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, УБИЙЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАРОДА. АКО ТРЕБЕ ДА ОСТАНЕ САМУ ЕДНА ЧАСТ ОТ ХОРАТА, НЕКА ТОВА ДА Е НЕВИННАТА.

"Голям поток от бежанци може да тръгне към Европа след удара" Е то вероятно това е една от "целите на занятието"...

Пич, стиска ли ти туй да го речеш на Тръмп, Макрон, Меркел и Мей?:))))))) ....не, щото еврокомисията и тъпанарите комисари---само на страни като България се дървят!:)))))))) Европосерковци!

Нали 70 ракети са свалили????

СМЪРТ ЗА КУМАНЯГИТЕ! ХВАЩАЙТЕ ОРЪЖИЕ И ПОЧВАЙТЕ ДА ИЗБИВАТЕ КУМАНЯГИТЕ, ПРЕДИ ТЕ НАС ДА СА НИ ИЗБИЛИ! УТРЕ И ПО НАС ЩЕ БОМБЯТ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, КОИТО СА ДОКОПАЛИ ВЛАСТТА И НЕ Я ПУСКЪТ! СМЪРТ ЗА УБИЙЦИТЕ НА НАРОДА!

Бежанците да ги препращат директно към Макрон и Мей.

зАЩО КЪМ МАКРОН И МЕЙ, ТЕ ШЕ СЕ СКРИЯТ ЗАД НАРОДА, ТОЧНО КАКТО КУМАНЯГИТЕ СЕ КРИЯТ ЗАД НАРОДА В БАЛХАР. ТРЕПАНЕ НА МАКРОН И МЕЙ, И ТРЕПАНЕ НА КУМАНЯГИТЕ, ПОИМЕННО. ЗА ДА МОЖЕ НАРОДА ДА СЕ ОТТЪРВЕ, ТРЕПАНЕ НА КУМАНЯГИТЕ. СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА.

С КРЪФ ШЕ ИМ ОТНЕМЕМ ВЛАСТТА. КРЪФ ШЕ СЕ ЛЕЕ, ТОВА Е ЯСНО, НЕКА Е КУМАНИЗКАТА, А НЕ НАШТА.

Верно, че "Голям поток от бежанци може да тръгне към Европа след удара"! Най-вече от Афганистан!

Естествено корумпиран, крадлив гръцки паразит. Няма по-отвратителни предатели от гърците - най-лъжливия цигански народ.

Няма проблем. На квоти да ходят в САЩ, Великобритания и Франция. Виновните да си носят отговорността.

А кой нарочно вкарва 'бежанци' в Европа? Куманягите. СтанишеФ и Дзверкел, и двамата куманяги, и Юнкер, и той куманяга, и член на Бирлдерберг, и носител на Калерги наградата също като куманягата Дзверкел. Остана ли още некой да сечуди защо белото еврепйексо население е под геноцид, осъществяван от куманягте? Две световни войни, еврейските куманяги избивът бели хора в Европа. А сега, пак избиване, и етническа подмяна на коренното бело еврепейско население. Щото на еврейските куманяги им се ще да държът Новия Световен РеТ и да нема бели хора да им пречът. КУМАНЯГИ, СМЪРТ ЗА ВАС, ДО ЕДИН! ХВАЩАЙТЕ ОРЪЖИЕ И ПОЧВАЙТЕ ДА ИЗБИВАТЕ КУМАНЯГИТЕ, ПРЕДИ ТЕ НАС ДА СА НИ ИЗБИЛИ!

А кой вкара бежанците в Англия, да чистят метрото в Лондон като теб.

Остана ли още некой олигофрен да не е схванал, че сега и война ше направът в Сирия саму и саму да поканът нови бежанци. Ас не съм гласувала за война, и никой не е ме питал искъм ли война и бежанците от нея. Сега остана ли некой да не разбира, че масовото преселение се прави нарочно, за да ви смажът, етнически претопът и обезсилът. Етническа война нарочно, за да бъде унищожено европейското коренно бяло население. И се прави съвсем нарочно, и ИЧ не е грешка. Съвсем режисирано и нарочно си е. Остана ли още имбецил да не го е разбрал. В мига, в който Дзверкел куманиЗката пак пое властта, и почнаха пак плащанията за бежанци, буквално на следващия ден след подписването й като канцлер, се извърши плащане към Туркия. И веднага започнаха военни действия та да се осигури отново 'бежански' поток към Европа.

Роксана, по правописа ти мога да предположа нивото ти на култура и осведоменост. "САМУ" Но толкова глупости може да напише човек, който не е прочел и ред от новините, които излизат от западните медии.

а ти що не излезе на протестен митинг в навремето, като си толкова нахъсена? айде, върви сега.

аС СЪМ ИЗЛИЗАЛА 30 ГОДИНИ ПО МИТИГНИ, ТИ КЪДЕ БЕШИ ДА НЕ МЕ ВИДИШ ТАМ. И СЕГА ИЗЛИЗАМ, И СЕГА НЕ МЕ ВИЖДАШ, ЗАЩО? ЩОТО ТИ НЕ СИ ТАМ ДА МЕ ВИДИШ, ПРЕДАТЕЛ.

на самолети и у Франция, Англия и САЩ

Тъпите евро Гейове не разбраха че именно това е целта на рижавия олигофрен! Да забатачи Европа!

мда и изкукуригъл риж пенсионер

А и материален излиза.Как ЕС ще се грижи за тези хорица,които нямат никсква вина да си бягат от домовете.За какъв морал говорите,ние не ги нападаме,за да си отделяме ,,от нашата корочка хляб,за да има и за тяк,,Нека Тръмп и Путин ги приемат и да ги интегрират,а не по ,,удобен,,за тях начин да ги разселват из ЕС,който не се грижи за бедните европейци,за нас не изпитвате лу ,,МОРАЛНО ,,задължение,все пак данъци ви плащаме.???????????????Дадохте милиярди на Ердъган,други 10милия..за Ирак и Сирия и били морално задължени.ЗАЩО??

Византиеца знае къде е парата,и протрива доволно ръце,ще има още бежанци ще падат още евракис.

Да са и честити на България, с тях сигурно ще тръгнат и афганистанци- то села мноого и все празни у България. Е те така се превзема държава без пушка да пукне, а ний лапаме мухите. Момчетаа, теглете една тънка и дълга от мене, че съм жена и не е хубаво да говоря така, но ме боли че България е в ръцете на олигофрени.

Да им е честито. След Сирия ще тръгнат да унищожават Иран. И от там една вълна.