Братът на беглеца Радослав Колев: Брат ми, пази се!

Братът на избягалия затворник Радослав Колев заяви пред bTV, че досега брат му не е потърсил връзка с близките си.

Обратно в новината

Коментари - Братът на беглеца Радослав Колев: Брат ми, пази се! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАНЕСЪЛ МУ БЪРЗОВАР.! В Затвора! Ало! Това изобщо позволено ли е? Как и защо? Абсолютен абсурд! Освен това този знае много повече отколкото казва. И защо на този му криете лицето, а на сина на другия - не?...

Само едно не ясно. На какво оснвание задържат брата на избягалия? И турския кадия не го е правил.

Има едно правило прилагано от векове , до девето коляно. Само така обществото ще се отърве от генетичните убийци.

"Верно, извършил е престъпление убийство, ама има си причини и за това." забележете какъв начин на мислене когато се оплачеш в полицията и те веднага те питат защо, един вид вменяват вина на потърпевшия, а който краде или бие той имал причина разбира се

Може-би в тон с настроението на днешния ден изпитвам състрадание към тази млада, но погубена душа. Прочетох в един вестник какво е преживяло това момче и почти разбирам причините, които са го довели дотук. Погледнете очите му от снимката - в тях освен озлобление и омраза към живота, има и много страдание. Жалко за общество, което допуска млади хора вместо да създават добри семейства и умни деца, да тръгват по пътя на пълната деградация. Жалко!

но както се казва всеки ден не е великден

Много различни коментари във форума!? Защо ли ? Не оправдавам ни най-малко убиеца-беглец ! По законите на Мавритания, USA, Rусия,България и т.н. Избягалият затворник трябва да бъде открит,заловен и прибран обратно,с произтичащите последствия ! Просто и ясно ! Сега брат му дал интервю! Защитавал го,или се правил ,че нищо не знае! И правилно ! Тук се проявява природнят - Закон на кръвта! Това е брат! Еднакъв,една плът! Опитайте да навиете едно куче ,което е край вас,и около него да е брат му,майка му или баща му! Просто,не ви съветвам да го правите ! Какво искат някои? Да предаде брат си? Никога ! Има си хора,които получават заплата, и са длъжни да го заловят,ако успеят! Не обвинявайте момчето!

БАНДИТСКИ НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ !!! НЕЗНАЕЛ НИЩО !!!!!!! ХАЙДЕ ХОЛАН !

А не бе,всчки не са сливи като теб да предадат близките си

Дано да влязат в парламента с два калашника и да не спират,докато не ни освободят от тези 240 изрода,които ни съсипаха държавата. Тогава ще станат национални герои и светци. Дай Боже!

национални герои си създадохме...

репортерите на телевизиите винаги са на тяхна страна

Този брат е убил човек, като е размазал главата му с чук, който го распознае да размаже и неговата глава с чук, тъй като няма правосъдие у нас.

Ако беше мафиот, аршинът шеше да е друг. Мразел е гейовете, нанесли му непреодолима травма в детството. Въпреки предупрежденията, онзи му е налетял брутално. Паднало му е пердето и в състояние на афект е удрял брутално. Лошо стечение на обстоятелствата, че се е появил и другият пендел. След това натрупване на гадории, вече се е хлъзнал по нанадолнището.

А онзи министър, който размаза детето си с шейна на Боровец, какво наказание получи и какво заслужава?

На всички ТВ канали само за тези две момчета се говори,а за подигравател- ното и грубо отношение на правителството към пенсионерите нито дума.Каква наглост!

Защо се дава трибуна на брата на убиеца, а не на брата на убития?

Бързовар, бързовар, колко бързо да завира водата, когато потопиш в нея граната ...

А убития?!?!?!?!? Каква е тази ПОШЛА, жалостива статия за убиеца??? УБИТИЯ гние в земята, вземете интервю от брата или родителите на убития!!! БРАВО на ПРОДАЖНИТЕ надзиратели!

В Америка дават по $100000 за залавяне на опасен престъпник. У нас и за 10000 ще ги докарат живи или мърви, но явно това не искат да се случи, защото беглеците са си платили на когото трябва и сега разиграват театро, че ги търсят.

Брат,не бой се,приготвили сме се за погребението ти!

ааах, пази се , брат, да не настинеш, случайно! а този човек, убитият, не се е опазил от това добро братче... писна ми от цялостната атмосфера на натрапване на "човешките права" на всякакви бандити-плъхове, отрепки, насилници и убийци, като в това "интервю" на "журналистката", а жертвите-вълците ги я ли. и вълците наистина пируват, а после слушаме сълзливи интервюта!!!

Не знаех, че за убийство дават 26 години. Свикнал съм да чувам за присъди от по няколко години или условни и то на изпечени убийци. Съдиите са намерили някой беззащитен и са му дали почти максималната присъда за съберат малко червени точки.

Смърт за тоя. Къде го видат там да го гръмнат.

Един Българоубиец бодро крачи из Драгалевци и никой не го закача за нищо!А тези двамата ги гонят, както мръвкари гонят диви прасета!Ега си държавата!

Тъпанар платен и сигурно с основно образование...

В държавата на мутрите се полагат трогателни грижи към убиици и престъпници, в затворите се обгрижват като гости в хотел, с телевизори, мобилни телефони, специална храна, фитнес, проститутки, наркотици, безплстна медицина, заплати и прослужено време за пенсии...издръжката на един такъв тулуп е 25000 лева годишно, колкото пенсиите на 10 пенсионери. Така мутренската държава обгрижва своите колеги. Гласувайте пак за мутрите к комунистите тъпи андрешковци.

Изперкали журналисти. "Брат, пази се" излъчено по ТВ не е ли вид съучастничество?Толкова ли няма от кого да вземат интервюта? Да отидат при мизерстващия народ, при хората дето едва свързват двата края, тях да покажат!

Убииците са мили и жалостиви хора, които трябва да обичаме, да обгрижваме с любов и разбиране а жертвите им да осъждаме и порицаваме.

Горкия добър честен убиец, как да не го ожалиш. Ама да срещне жалостивите тъпунгери, че да им разкаже играта с много доброта.

"Брат ми, Пази се!" ... Може да заловят Колев и да го хвърлят в затвора. А може и да го убият. Но задружността на рода му е непобедима. Докато има хора като вас, ще има вяра в България. Брат ви е сторил нещо лошо и е редно да си изтърпи наказанието, но нищо не може да разсипе държавата, както вашата задружност.

Обявете награда за залавянето:жив или мъртъв.всеки който има оръжие и донесе главата на някий от двамата -по 20000 лв на шапка.за една седмица ще бъдат там.сигурен съм че имат телефони и телевизия.

Скрили са се и чакат да намалее шумотевицата.обадили са се на семействата които знаят къде са.други въпроси?

Пелов е убил с изключителна жестокост двама души, рецидивист. Пробутват ни сълзливи холивудски сценарии с брат му: "Брат ми, пази се!" Целият български народ бърше сълзи и стиска палци братът да се пази. Глад, бой и стриганье, това му е майката. Не Граф Монте Кристо и Алкатраз, а кубинки в бъбреците. Днес на нашата улица Ал. Фон Хумболдт в София спря патрулка и трима бабанки проснаха на капака трима ученици по анцузи и спортен екип. Децата вероятно отиваха към близкия спортен комплекс. А двамата затворници са вече шести ден на свобода и никой не знае къде са. Братът на единия от тях е вече медийна звезда. Каква е тази държава? Какъв Шенген, каква тоалетна и цигара на летище София, какво МВР?

Коце, не знам на колко козунаци си, ама три пъти ти прочетох творбата и нищо не разбрах.

Чети чат-пат вестници, Абе. Това, че нищо не си разбрал е признание, а не въпрос.:) Христос Возкресе, МВР не.

vasil

Този е брат на Колев,по-младия.Сега Колев не му трябва на Пелов...,ха дано е жив...

Коце става въпрос за брата на Колев ,а не на Пелов!

voknid

Верно ли? Убил човек, но не бил (баш) убиец, а само малко...

Е че малко си е ми! То даже не се брои хич! Тука сума народ си ги трепят по двама минимум, като оня онези дни дето отнесе с 120 двете момичета със скутера, щото му пречели да си кара, ти сега за един чиляк толкова шум дигаш... Ората си трепят ора наред, условни присъди, тоя направо е бил карък, 26 да му лепнат... Хеле пък ако си полицай, даже дело няма ... Няма се зориш, всичко е точно... Ако бяха излезли през задната врата нямаше и да разберем, ма те нагли, кат холивудски екшън, през главния вход...

вода не става....и да знае къде е брат му ще си мълчи.

вие бихте ли предали брат или сестра....аз не мога да го направя.

Бой, бой, бой... и всичко ще си каже, ама сега има полюция, не милиция ;-)

Червените скотове-милиционери само от бой разбират бре!Това им е в ДНК-то!!!Ха ха ха!!!

Разбра ли сега откъде ти идват минусите, от глупотията, която си написал.

ба си гетото... Хитлер е бил прав навремето - изтървахме арийския ген

Той Хитлер не само за това е бил прав и хубаво е искал да разпространи арийския ген, но го спря проекта за Евр(оп)ейския съюз. Впрочем уважавал е най-много ХРАБРОСТТА - точно качеството, което най-много липсва на бантустанските роби на Тиквоч, инак да са го свалили и да са си направили ДЪРЖАВА като света.