Надзирател е нападнат в затвора в София

Надзирател е бил нападнат в Централния софийски затвор вчера в късните часове на деня.

Обратно в новината

Коментари - Надзирател е нападнат в затвора в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре, бе! Питайте разследващите журналисти, които ежедневно си говорят със затворници в килиите и знаят, че в затвора може да се вкара всичко. Когато обаче начело на МВР стоят шматки, когато начело на правосъдното министерство е една смешна лелка, и когато начело на държавата стои една тиква, това е положението.

черни от африка ,щото са им по гуеми хурките!!

... има логика в исканията - на всеки един бягащ затворник трябва да има поне по двама гонещи го надзиратели - добър & лош...

Дали и там е пълно с пенсионери, цялото мвр е пъкано стари кадри пенсии които мируват с заплатка и пенсийка , а колко кадърни млади хора има но уви, нямат връзки.

Българската трагикомедия става все по убедителна, стигнахме отдавна дъното и копаем надолу с надежда да стигнем до Америка без визи.

Единствената мъжественост, която проявяват тези балерини, водещи се за пъдари, полицаи и надзиратели е когато се бунтуват за по високи заплати. Във всички останали случай, когато трябва да правят това за което им се плаща ги бият като шкембе от дувар и се насират и напикават от страх и безпомощност.

Време е да се уволнят всички надзиратели в България и да се назначат надзиратели от Индонезия.

И Цачева като вътрешната министърка!

Къде се е чуло и видяло началник да е виновен...

Да дава отчет пред обществото за състоянието на затворите. Да не би да реже лентички на някоя магистрала или пък обикаля европата като пръв вестоносец. Въобще Борисов някога и за нещо ще понесе ли отговорност и докога ще чакаме държавата да се разкапва пред очите ни...?

"...Влязъл в затвора, и станал Човек!", както написа поетът. Вече намирисва на тотална некадърност и подигравка. Светли божии празници и умната с козунака, да не земе да причини диария. И никакви яйца отвън, всеки да си ги боядиса в цвят по желание сам.

Аааааа , правосъдният министър няма да го закачате !!! Не стига , че той , или тя , още страда , че не са го , не са я избрали за президент , ами отгоре на всичкото и самият той или тя , е в голяма дилема дали е той или тя !!! А виЙ с разни дребнавости като правосъдие , полиция , охрана на затворите и пр. я занимавате ! Не стават тъй тия работи другари и другарки , не стават !!! Ся и оная свинкя Сланинова като се освести от потупването на бати Серджо по темето от воаяжа по западните балкани ще се разквичи по него/нея . Баси ! Нема справедливост на тоя свят ! Баси !!!

Цецка Цачева не била чула какво са й говорили синдикаКите, не била прочела както се следва докладите на подведомствените й служители. За назидание, бягството ПРЕЗ ПАРАДНИЯ ВХОД на ЦСЗ идва да й натрие носа в клоаката на партия ГЕРБ. Навявам се тя сега, вече да осъзнае какво е сторила на два пъти като председател на 41 и 43 НС, чрез "законо-творчеството" на нейната партия на целокупния български народ. Не би следвало да си ясновидец, за да предвидиш какво ще се случи в следващите три месеца в "управлението на автопилот на васалната държавица" ... и особено след "ИДВАЩОТО ГОРЕЩО, КАТО ПРЕЗ 2012 ГОДИНА, ЛЯТО".

Преди 20 и повече години надзирателите в централния ходеха въоръжени с калашници.

Сега пък да им дадат по една овчарска гега, та вместо да хващат и дърпат бегълците затворници за дрехата/ облеклото/, с гегата да ги захващат за крака, и така няма да могат да ги изпускат. Нали знаете, че овчарската гега завършва в горния край като кука. И тази кука трябва да е по-широка и по дълбока, за да се закачи човешки крак.

Имаше в една страна (не се сещам коя) закон за надзирателите - когато изпуснат затворник веднага заемат неговото място.

Лиле, надзирателят само бит ли е, или още нещо са му правили, та си написала "нападнат"? Много тайнствено звучи това, а по описанието си е малък бой, нищо повече. Какво криеш, разкажи ни, палавнице. Тези афро-азиатци с нетрадиционна ориентация са ми подозрителни.

Изложиха се като кифладжии, леля Пенка чистачката само не е взела пари и не е разбрала, че момчетата трябва да си тръгнат, другите перфектно са си изпълнили ролята. Сега се чудят как да се измъкнат от смешната, жалка и грозна ситуация, в която се видя от всички, че царят е чисто гол..

Тая Цачева голям карък,където и да я сложат става тегаво,преди беше закопала НС на дъното на всички рейтинги,за изборите за президент направи и невъзможното да изберат неопитния Радев,сега отново с гръм и трясък копае дъното,може обаче да и дадат роля в холивудския екшън,който ни прожектират в момента

Къде чете за такива беззакония в Белене? Четеш ли мислените оргазмически фантазии на Ал. Йорданов, или пък Неделчев?

Ха представете си затвора на остров Белене педи 1989 година , представете си НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ЗАТВОРНИКА как посяга на надзирател ... и какво му се случва в следващите двадесет секунди ... ... и си представете гладните прасета как довършват обяда си с останките на "героя"!

НА МЕСТОТО НА ВСЕКИ НАДЗИРАТЕЛ ДА СЕ НАЗНАЧИ ПРОФЕСИОНАЛНА ЧИСТАЧКА.ХЕМ ЕФЕКТА ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ ХЕМ ЩЕ СЕ ИКОНОМИСА Ф.Р.З.

"Застреляха българин в Индонезия при арест" Ами да вземат надзиратели от Индонезия. Полицаи също.

Така е, щото нашите надзиратели са свикнали циганите кротко да си ходят по килиите и да не им създават главоболия. Те изобщо нямат предствава какво е затвор и какъв трябва да бъде надзирателят. Същите са ни и полицаите, мързеливи, глупави, страхливи, който не е решил, той не ги е набил или убил.

такава е законовата рамка бе глупак. Ако е за бой, и се каже да се бие, на протестите преди 3-4-6 години се вижда какво може полицията в рамките на 1 минута. Просто ако не опре до властимащите, политиците го дават европедали меки китки, не разрешават да се бият 'гражданите' , да не им се нарушават 'правата' па макар и в затвора, на затворници.

Требе да изпратят каратистите, културистите....забравих им спортовете на другите, да пазят пандизчийте.

Ве рамбовци са се събрали във форума и акъл дават.Когато бият хората по улиците ппред очите ви, защо " не вземете отношение", ами се правите на бързащи минувачи.Цялата държава е оплескана! А, цецка като разправя,че въоръженият надзирател на пост 1 не бил действал адекватно, тя ли щеше да лежи в ареста,ако той беше стрелял?Фрашкано е с калинки и рамбовци и затова сме на това дередже.

Защо само реват за пари като не знаят дали да срелят от вишката или да го л*пат?

След като им изравниха заплатите на надзирателите с тези на полицаите, трябва да им изравнят и критериите за назначаване: тест за физическа подготовка, тест за обща интелигентност, владеене на оръжие, изпит за правилата и задълженията им. И тестовете да са през 6 месеца, за да се поддържа форма. И като не издържат тестовете или не им харесва, да си отиват без предупреждение. И непрекъснат контрол по цялата верига за корупция и нарушаване на правилата. Но се искат "топки", за да се въведат такива критерии, а сега министрите се крият като мишки зад подчинените си.

Е малко била бройката на надзирателите , колко надзиратели трябва да го придружават тоя , че да не ядат бой ?!!!

Според мен - поне двама.

Нещастници! Да очакваме вече всяка седмица избягали затворници и пребити търтеи надзиратели. Уволнете ги всичките и частни фирми да поемат затворите, ще се справят много по добре и без да цоцат данъците ни!

Кой ще плаща на частните фирми? - пак от данъците...

Сутринта в новините един съсед на Пелов разказа как го е гледал да тича в градината и е подържал страхотна форма. Същото каза и един затворник. Значи Пелов-здравеняк, а тези които го пазят -пуздри.

Е, защо? Може и те да са тичали в парка, не само Пелов. Заключението ти е невярно просто, макар може би случайно да си прав.

Много важно събитие - обявете национален траур. А тъпите корумпирани алчни надзиратели, които се сърдят на обществото че двама затворника са избягали като не знаят какво да правят - да искат подкрепления от НАТО да ги охраняват.

Оставка

В ТОВА МИНИСТЕРСТНО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДМЕНЯТ САМО ЧИСТАЧКИТЕ. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА СИ ХОДЯТ ПО ЖИВО, ПО ЗДРАВО. ГНИЛИ ЯБЪЛКИ НИКОМУ НЕ СА НУЖНИ.

Надзирателите трябва да бъдат подбирани по ниво на физическа подготовка, степен на вредеене на бойни изкуства и боравене с оръжия, а не по шуробаджанашки принцип, както е в случая. Шуробаджанашка мутренска държава, такава икономика, такова МВР, отбрана и всичко останало.

Коко, ти говориш така, че все едно за едно място кандидатстнат двама души. Нещата са обърнати, от два щата един се заема. Ти чул ли си някой да иска да стане надзирател?

Каквито некадърни управници, такива и некадърни надзиратели. То почти всички на държавната и общинската хранилка са некадърни и има само някои изключения. Те са около 10% до 15%. Нали хрантутниците се назначават по политическа и роднинска принадлежност, а не по кадърност.

Държавата е функция на обитаващите я индивиди, няма начин да е друга.

Чистачката каза, че е тичала да види какво става и е крещяла, с нея бил и социален работник, а въоръжен надзирател е стрелял, но Пелов изкрещял че има граната и надзирателят се скрил зад дърво, защото по улицата имало много коли и хора.т

Омръзна ми от неграмотни "журналисти"! Не се пише корпОс, а се пише корпУс.

Е щом не е нападната чистачката,значи всичко е в реда на нещата. Все пак чистачката е основно звено в затвора за справяне с бягащи пандизчии. А надзирателите са само за фасада, дам...

Колко причини може да измисли човек за да опреавдае некадърността си, не е истина.

Най-добрият аргумент е 45 калибров. Как така надзирателите ходят само с палки сред престъпници? Защо не ходят задължително на тренировки, както е тренирал затворника Пелов?

При следващия бунт на пъдарите за по високи заплати да пуснат затворниците да ги озаптят.

Абе тия надзиратели да не са балерини. Ами като го е нападнал, да извади палката и да го направи на кайма. Да видим след това дали някой друг престъпник ще нападне надзирател.

Абе човек,ти не разбра ли че те дори палки не носят?

Не случайно полицай и пъдари ядат бой от цигани, затворници и който пожелае: 1. Защото са тъпанари и страхливци. 2. Защото им е забранено да се отбраняват и да ползуват оръжие. 3. Защото не стават за нищо.

Ако държавата е нормална, затворите ни трябва да са като правилата в руския затвор "Черния делфин". А личното ми мнение е, че затворникът за времето на изтърпяване на наказанието няма право на: Телевизия, телефон, правата на останалите граждани , да съди държавата . Малко храна и бой при всяка съпротива...Ако оцелее и излезе от затвора ще видим дали ще има желания отново да влезе.

Какво имаш да се чудиш-те са наясно ,че в затвора са предимно кокошкари,истинските престъпници са на свобода.Прочети съседната статия за бившата президентка на Ю.Корея за какво я съдят- и то лишаване от свобода 30 год.Някой да е осъден тук за такива неща,не и борба с корупцията не се води. Ами ще има престъпност.

Решаващото в наказанието за корупция не е вкарването в затвора, а отнемането на имуществото. Така се демотивират роднините и други последователи. При нас, ченгетата умишлено наблягат на наказателната отговорност - вкарване в затвора. То даже е ненужно. Ето например - вземете 6 апартамента на Цецо, вила и прочее... Пък нека да ходи да чете лекции на студенти.

Къде е Бойко в цялата тази дандания? От една седмица е като похитен, ни дума, ни вопъл, ни стон.

Аз пък се чудя що за безумие е да се охраняват затворници с голи ръце? Та там има всякаква измет бе,как ще ги спират с голи ръце,пак питам???