Затворници предупредили за бягството на Пелов

Ръководството на Софийския затвор преди около 2 месеца е получило два сигнала за готвено от Владимир Пелов бягство, твърдят източници на bTV.

Обратно в новината

Коментари - Затворници предупредили за бягството на Пелов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много гадатели има тъпотия те затова нема да се оправим завист злоба корупция и какво ли не още.

ам трябва вече да има министерски оставки

Тотално безсилие и безхаберие! На практика реално в тая територия няма държава. Даже се чудя как още съществуваме под името България!

напр. "ама ние от една година ги следиме тия с банкомата и сега, като го обраха, сме впрегнали сичките сили и ще ги заловиме до дни", или "от една година/ 2месеца знаеме, че ще избегат и сега (виж по горе) и не са избегали далеч от София, затова сме ги обявили за международно издирване", и ако не ви мързи има още такива "изявления". Смех, ако не беше трагедия.

абе тъпанари как разбрахте от вътре за готвеното бягство и си затворихте очите???????и всичко това е вършено пред вас????и искате по високи заплати и какво ли не че ви бил застрашен дори живота, та вие си играете с рецидивистите бе

жалка история...жалки политици..жалък народ...жалка територия...

На летище Сф липсват паспортни проверки,затворници бягат,алоооо министър председателя ,какво става,а???Леле мале,леле мале!!!Срам и резил!Това начин на протест ли е на униформените в тази държава!Затегнете коланите и се строите в редичка,на какво прилича това,а!!!????

Нещата са много прости. Ако съдебната власт ги вкарва в затвора за убийство, "А НИЕ, ГЕРБ ГИ ПУСКАМЕ", значи държавната власт има системен проблем , пуска убийци, което е абсолютно неприемливо, недопустимо и унищожава правовия ред, държавата и деморализира обществото. Държавата и Общината тормозят гражданите от телевизията и вестниците, но в същото време на най- високо ниво се случва унищожение на правовия ред. Да ви избяга някой през главния ход изисква да си излезе през главния ход министър Цачева. Всички отишли да празнуват като от френски сериал, никой не искал да си разваля отношенията със затворниците, "защото работим и живеем заедно" и един системен проблем ще си остане... Освен това да не стреляш , защото затворът бил в града е абсурд. Ами махнете затвора, постройте спешно друг, преместете всички затворници поетапно и закрийте СЦЗ.

Г-н Гума, трябва да правиш разлика между "ход" и "вход". Преди да правиш опити за някакви разсъждения, завърши 4-ти клас.

дявол да го вземе, докога ще ни правят на канарчета? Ега ти държавата, щом аз съм вице-премиер -така каза преди години един от мушмороците във властта. Е, нещо да си а променило досега? Разграден двор, това е реалността за нашата т.н. държава. И като добавиш тежката корупция, тоталната некадърност, абсолютната непригодност на болшинството министри, депутати, кметове и всякакви администратори, но се получава един тюрлю гювеч вместо държава! Начело с главния готвач на този гювеч... Е и...

ако знаете колко убийци излизат извън затворите да работят, но не бягат. ако искат винаги могат да избягат. не разбирам тая истерия.

Нещата са много прости. Ако съдебната власт ги вкарва в затвора за убийство, "А НИЕ, ГЕРБ ГИ ПУСКАМЕ", значи държавната власт има системен проблем , пуска убийци, което е абсолютно неприемливо, недопустимо и унищожава правовия ред, държавата и деморализира обществото. Държавата и Общината тормозят гражданите от телевизията и вестниците, но в същото време на най- високо ниво се случва унищожение на правовия ред. Да ви избяга някой през главния ход изисква да си излезе през главния ход министър Цачева. Всички отишли да празнуват като от френски сериал, никой не искал да си разваля отношенията със затворниците, "защото работим и живеем заедно" и един системен проблем ще си остане... Освен това да не стреляш , защото затворът бил в града е абсурд. Ами махнете затвора, постройте спешно друг, преместете всички затворници поетапно и закрийте СЦЗ. СЦЗ не може да е повече от втори следствен арест.

Зарворниците са избягали с любезното съдейсъвие на службите. Знаете кой коли и беди в службите. В момента бюджеъа на държавата е в критично състояние. Всяка икономия е добре дошла. Тези протестираха за по-високи заплати. Сега ги сгласиха за да им затворят устите. Хора недейте да мислите че да вкараш оръжие в затвора става ей така, пък да го използваш и да избягаш също. Ако беше така всеки месец щеше да има бягства

Недей и без това всички гледат като ошашавени. Да им лепваш подобно предателство означава единствено да идат и да се гръмнат. Проблемът е явно системен, лоша организация, недооценка на риска, мързел, непрофесионализъм. Не вярвам, че са ги пуснали. Няма цена на която да ги пуснат.

по стар, "демократичен" обичай сега прокуратурата ще повдигне обвинения, а съдът ще осъди затворниците, които са предупредили за бягството.

Тези далече не ще стигнат.Никой не стига далече бягайки от закона.Най-много да убият пак,но тогава баретите са длъжни да ги ликвидират.Това живот ли е ?

Какъв закон някой спазва в тая бандитска държава ?!

И кво, мазна Гана още е мистър? Ей стрино комсомолка, наглостта ти край няма!

Sm3hurk0

а.. не си разбрал.... тя била готова с оставката, ако и я поиска безхаберника.. :)))))

Цачева да се моли да не извършат ново убийство. Тогава Борисов ще трябва да подава оставка.

Борисов никога няма да подаде сам оставка.

Тия двамата сигурно вече са в Мексико...

тоя да не е брат на Митьо Очите ?

И Сталин колко предупреждения е получавал преди 22 юни 1941 г. и не им е повярвал, не взел мерки ... А като станала наистина белята и немците нахлули в СССР, да не би да е подал оставка? Не! Та сега Вальо Радев ще ти подаде за някакви си двама избягали убийци ...

нерде Ямбол, нерде Стамбул. Тоя Радев пък го издигаш в очите на слепите, сравнявайки го със Сталин. Джудже с великан. Поспри се малко.