Коментари - Илиян Василев за ”Скрипал”: Ех зависимости, ех страх | Днес.dir.bg

Илиян Василев за ”Скрипал”: Ех зависимости, ех страх

Ех зависимости, ех страх. Честито на всички членове и симпатизанти за ГЕРБ, които гласуват за проатлантическа и проевропейска партия.

Обратно в новината

Коментари - Илиян Василев за ”Скрипал”: Ех зависимости, ех страх | Днес.dir.bg

Коментари

Господине, Добре че не е жив Хитлер че като ви гледам вие и си и него щяхте да възхвалите и подкрепите! Само че 80% от Българския народ Не мисли като вас и Държавните Решения трябва да са в Неговия Унисон !!!

Глупак !Какво е Рубикон ! Точката на реката където римските войници са си отавяли оръжията. Образовай се политически боклук !

И тоя кретен е бил посланик в Русия, егати келемето!

ДРУГО СИ Е КАТО ТЕБЕ НА СУБСИДИЯ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО. КОМЕНТАРИ НА НОРМА.

Хора, стига! Спрете с тази омраза едни към друг. Това са две други държави - и Русия, и Англия. Те си имат техните интереси. Сега всички се опитват да извлекат някакви политически дивиденти, да консолидират дясното, да използват повода и да го изправят на крака, едно и също е, гледаме го толкова години. Не може ли малко да помълчим! Не ели по-важно от всичко да няма войни, разрушения, бомби, да не се връщаме сто години назад, да не ни взимат момчетата, стига! Защо подклаждате омразата? Не е в наш интерес. Не е в интерес на никого. Ние няма да можем да избягаме никъде. сигурно някой от вас ще могат, не знам. Ще страдаме ние. Тези по-върховете ще натискат копчета и ще преговарят и имат къде да отидат, а ние ще отнесем всичко! Не може ли малко да помълчим?

Prav si No takiva kato toz sa dosta i tqh ne gi e grija za naroda.Te bqha nai golemite komunisti,sega pak te i nai mnogo laina pak te qdat,dosta ohraneni i dosta po prosti

Агент Сашо на ДС и идеолог на Агнешките главички явно изповядва правата вяра. Пълен цирк и смях са тия джендъри!

Един път и ти да кажеш нещо полу умно, другарю Василев- НО БРАВО ЗА ПОЗИЦИЯТА ТИ ! То и ти много пъти подкрепяше малоумника Радев, нищожеството Йотова целуваща ръка на негодяя от КГБ Гундяев, произведен от КГБ негодяя Путин в Патриарх...!?!?!? Да не говорим че мразейки Борисов(но по-добър в дясно от него и ГЕРБ членове на ЕНП виждаш ли...??????), често изпадаш в позицията да работиш за БСП... Да, за позициите на партията мафия БСП, която и Путин даже недолюбва... А ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ Е БЕЗ АЛТЕРНАТИВЕН - В ЕВРОПА ЗАЩОТО ТАМ СМЕ И ГЕОГРАФСКИ И ДУХОВНО...!!!!!! И РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ЕДИН ДЕН ТАМ, НО ДА ИЗМРАТ ЧЕНГЕТАТА ОТ КГБ...

UMEN49 Да ти ходотайствам за леггло в Карлуково.

По-мал0умна статия не бях чел в последните почти 30 години нагъзация.. пардон - демокрация !

От членството ни в разбойническото нато и яловия евросъюз инкасираме само загуби, големи загуби които ще доведат до ликвидирането на България като държава, до изчезването ни като народ.

Като си на загуба, махай се и отивай в Русия да индексираш печалби. Друго си е да получаваш руска заплата.

Няма как да оставя възрастни хора сами, няма как да си оставя родния дом ,не желая да работя за чужди държави , за чужди народи ... с две думи не мога да предавам род и Родина! И ако можеш обясни какво значи да "индексираш печалби"?

Предателите като този плъх, Лайнов и т.н. се уплашиха, че ще ги постигне съдбата на всички предатели.

изр.од

г-н Василев, вярвам само на вас.

да не вземете до ми повярвате:)

В БГостана само лош материал...копейкаджии,добре че умните се из несоха навреме! Сбогом ЕС отиваме в Сибир по-близо до КИМЧО Предатели! Един не споменава БГ,само за Русия мислят? СТРАХЛИВИ ПОДЛОГИ!

Гледам снимката и си мисля, че може да играе Мефистофел без грим.

като го гледам май тоз е за психотерапевт, много е зле от където и да го погледнете.

Направо си е за психиатрична клиника.

К'во каза? " ....абстрактен дипломатически заслон...". Василев, ма много си бил изискан. Като я мразите тази България, що чините тук? А армия нямаме Василев по препоръка. И знаеш на кого. Ай сиктир бе безродници и ибрикчии.

На тоя нещо не му е уцелина дозата и ръси глупости в безсъзнание

ДИР престанете да давате трибуна на хора зависими и преднамерени от чужди интереси да изказват мнения, които да дават повод за разкол в обществото.

На тебе ли да дадат думата, мурзилке? Нали даваха на Радев, Йотова, Гоце. Видяхме че са руски цървули.

изкза поредният плиткоумник-

Колко злоба има в отритнатите далеч от хранилката, особено ако са бивши ченгета или комсомолски секретари!

За "независимото" бивше (или настоящо?) ченге много ми се иска да перефразирам Аристотел - НАТО ми е скъпо, но истината ми е по-скъпа. Ако не разбира, ще опростя - присмял се един "независим" хърбел на същия такъв щърбел. Дано сега му е по-ясно.

Така така,правилно си разбрал,че следва народен съд за предателите като тебе. Айде файтона с "демократите" протестирайте. Ама да не ви излезе насреща само феновете на ген. Луков ,че ще се размирише на топени демократи. Колкото по дрънкате глупости,толкова по жесток ще бъде Народниуя съд към вас и други освен смъртни присъди (отравяне с новичок) няма да има.

Не заплашвай, мурзе. Нали знаеш- нищо не се знае. Или се възползваш от това че е демокрация и че нищо не може да стане с теб. Ако проповядваш терор си за съд. Защото ако в България има диктатура, сега да си в затвора.

Да бяха отровили и тебе, заедно със Скапал, ей Муньо!

И този не го слуша главата...

А има ли някой да вярва на Илиян Василев.

Аз му вярвам на 100%, затова че не иска нов народен съд. Въпросът е, какво мислят другите?

Той е един от онези, които на 10ноември от партизанин стана предател и ПРЕДАТЕЛ ЩЕ СИ ОСТАНЕ!

До джендърите. Когато взривиха Сарафово никой ЗАПАДнал наркоман не беше Бургас. БГ искаше екстрадиране на атентаторите от Ливан, Ливан отказа. Макар,че сме окупирани от ФАЩ с базите им, Никой от "партньорите" не изгони дипломати на Ливан, нито си късаха ризите за нас. Булгаристанците бяха Шарлита,парижани,Ница,Лондонстан,Берлинстан но никой не беше Бургас. По-лошо от враг на ЗАПАДналите наркомани е да си техен приятел.

... по-лошото е да си се родил и развил, като тебе - елементарен ембион си!

Алооооуууу предателя- как не те е срам ве?! Как не те е срам като знаеш историята и че винагил англия е била против нас! Винаги и в цялата история!!! По време на турското робство е била на страната на османската империя! По време на Кримската и Освободителната война също е била на стъраната на османците!!! Предател, историята ще напише кои са националните предатели през прехода! Ваш Щирлиц!

Е при бившия соц.блок също имаше "солидарност" .СССР изпращаше танковете и всички се включваха/Унгария,Чехия..../

Илиянчо май си двоен шпионин и работиш срещу България в чужд интерес и за 30 сребърника.

Дано си получи полагащото

"Трябва спешно единение на всички евроатлантици в България, ако не искате нов 9 септември и нов Народен съд, призова Илиян Василев. " ----------------------- Пролетарии от всички страни, обединявайте се! Врагът чука на вратата ни, Venceremos!

СЕ бяха спотаили и сега излизат на рояци озъбени и гадни начело със големия вмирисан плъх.Ще цвърчат гладни за власт!

колко платени мижитурки имаме в българия

Май малко бая.

МВР и ДС имат досиета за него, едното е за агент с агентурен псевдоним Сашо 11. [1] Василев е бил вербуван от Първо управление на ДС през февруари 1988 г. По време на вербуването си е заявил, че иска да сътрудничи с ДС по "идеологически, морални и политически мотиви". От запазените документи се вижда, че той е имал и по-ранни контакти с ДС и РУ-ГЩ. Василев отрича тази версия за характера на взаимотношения с ДС.

Абе какво става? За първи път от 15г. България показа някаква политическа воля, за добро или лошо. И като стана това всички платени политически "лайномети" се включиха на 150%. За някои целуването на задници е добре платена професия.

... откога да си данъкоплатец е нещо смислено? Все едно да кажеш, че пърдиш или дишаш - всички сме така. А за написамното от тебе ... май си си чиста проба лайнар, а?

Тоя освен теляк в банята, за друго не става и за това пише глупости, но ако се разрови човек в биографията му, непремено ще изскочи комунистическо потекло, въпреки , че сега се прави на "демократ", като такива демократи са вече под път инад път.....доносници на ДС !

става само за бла-бла.

Този Илиян дебил ли е или да? За каква евроатлантическа ориентация на страната говори след като две трети от народа са русофили?

Уточнявам, три четвърти.

... то кога мнозинството от народа е било право? По кой въпрос? 3/4 са неграмотните+простите, като тебе - количеството на лошия материал какво значение има?

Стига сте леели сълзи от умиление пред Русия! Не се ли чувствате жалки? Г-н Василев е бил посланник няколко години там и имал възможност да види, да чуе, да усети и разбере най-добре начина им на мислене и прийомите им на действие.За това се иска интелект. Пък Вие си квичете тук от удоволствие под руските шамари и си търкайте лотарийните билетчета

Но си трайкаше докато беше там посланик и си ручаше жабетата, и чак когато го изхвърлиха като мокър парцал и го обявиха за нон грата за тази държава, започна бълва змии и гущери, защото се виждаше вече безработен и непрокопсник!

И това човешко и политическо недоразумение е бил посланик! Ега ти държавата!

80 процента дебили, останалите за чепове за зеле не стават.

да разбираме ли, че си бог, удостоил с присъствието си виртуалната ни вселена? чао, че чета в момента: "Илиян Василев: Трудно може да се намери по-потънала в грях от БПЦ

от обръщението на ИВ до Борисов: ""Солидарността е автоматична Солидарността се разбира като автоматично действие, особено когато 24 страни реагират по един и същ начин, т.е. автоматично, а не правят преглед на доказателствата, в които като меню да си избираме какво да поръчаме и какво да вземем. Автоматизъм на подкрепата и доверие - без тях няма нито НАТО, нито ЕС."

ФАШИСТ

Бивш отвсякъде... бивш посланик, бивш еди кой си, бивша номенклатура. И никога морален и чист човек!

обаче... Другият, бившият посланик в същата тази Русия, този, дето обича да жонглира с думи от света на великите духове, е от същата отвратителна човешка порода. Не е имало високопоставена особа, на която да не полегне и преди, и сега. Руснаците на това му казват челобитье. Иначе, ако не биеш чело в нозете на правилния човек, как ще станеш абонат на висшата публична власт. И задължително трябва да си бил в репресивните служби на тоталитарния режим. Оставете какви ги дрънка Костов за ченгетата това за Илиян Василев не важи. Както и за стотици други ченгета, назначавани по времето на Командира, който се кълнеше, че няма да ни предаде, няма да ни измами. Я погледнете - тук плува ли корабче? Добрата новина е, че на дрънканиците му се хваща вече само много тънка прослойка от оредели десебарски менади. Така е, защото истината за Костича като главен промоутър на ченгета е повече от крамолна. Сред ченгетата, които Иван Костов лично е промотирал, е и безкрайно гнусната фигура на бившия посланик в Русия, който днес досажда катадневно, докато чупи стойки като десен стожер и безнадеждно закъснял русофоб. А защо не беше русофоб и десен преди 10 ноември? Ако беше заел смела, морална и категорична позиция, да кажем, през 1985, 1986, 1987 г. и т.н. днес да му повярваме, че е искрен и принципен." от статия с думите: прикаченият инвентар на КТБ ...

БОКЛУК!

че ГЕРБ начело с Борисов е най-големият лицемер. Гледа нагласите на хората, и хоп казва същото в Б-я. Навън ближе краката и се лигави на западните управници. Абе, Борисов, къде си "позициониран". Ясно е, че българският народ си е с Русия. А ти?

Да, българският народ е русофил. Това го показват всички проучвания, а Борисов е най-гиоемият ветропоказател. Не знам, защо официално не си го признаем и не се присъединим към Русия, както предлагаше едно време бай Тошо. Да не учим английски. Только русский.

Тоя взе да се има много на сериозно-то не беше енергиен експерт, политолог, седесар и какъв ли не още, а е кух и не става "чеп за зале"!

Американския доносник Василев пак заработва някое грантче с доноси и клевети. Пфу!

гладен бивш посланик от котилото ветропоказатели нема.

Тоя мазен плъх и за посланик в Русия беше назначен от Козяк, за да шпионира за американците, но на наша издръжка.

като чета коментарите, се чудя, защо Илиан Василев си губи времето. То е ясно, че 99% от българите мислят и в ежедневния си живот като Борисов. И го подкрепят. Абе, Илиане, остави хората да се копаят сами гроба.

да разбирам ли, че си фен на практичния василев? "Илиян Василев във фейсбук: Нещо практично по ратификацията на Истанбулската конвенция Илиян Василев 03 JAN 2018 избрано: Отказвам да се занимавам с измисления от патрЕотите (нарочно употребявам нарочно сгрешена дума, за да запазя уважението си към патрИотите) проблем от Истанбулската конвенция, само защото са неуки и невежи, и не познават дефиницията на понятието гендер - пол, но в социален смисъл, а не в биологичен. Това изтъква в своя позиция анализаторът и бивш наш посланик в Москва Илиян Василев. Коментарът му е провокиран от днешното заседание на Министерски съвет, на което министри на ОП се обявиха против ратификацията на т.нар. Истанбулска конвенция. Чудят се как да влязат в заглавията и фокуса на медиите и понеже не могат да го направят със смислени и съдържателни политически действия и след като загубиха темата за бежанците, сега измислиха този проблем. В същност това е класическата опорна точка на кремълската хибридна война и новия консерватизъм на Дугин - кофти Европа, на разпуснатите нрави и упадъка на морала. Не може тяхното невежество да става публична норма. Истинската тема е насилието над жените. Изглежда именно това притеснява патрЕотите, та се мъчат да избягат от истинската тема и своите мизожински пристрастия. Валери Симеонов не иска да подписва Конвенция, която ще ограничи възможността му да насилва възрастни жени. Мизерен човек. За Москов не говоря, това е поредната спирка по пътя на неговата деградация. Нищо чудно утре да паркира при националистите или друг подобен проект в търсене на връщане в политиката. Няма голяма разлика между него и Бареков, казва с ирония анализаторът.

Бившо Ченге натегач, авер на Костов. Командира го урежда с благи постове, праща го посланик в Русия

Коментари - Илиян Василев за ”Скрипал”: Ех зависимости, ех страх | Днес.dir.bg

Илиян Василев за ”Скрипал”: Ех зависимости, ех страх

Ех зависимости, ех страх. Честито на всички членове и симпатизанти за ГЕРБ, които гласуват за проатлантическа и проевропейска партия.

Обратно в новината

Коментари - Илиян Василев за ”Скрипал”: Ех зависимости, ех страх | Днес.dir.bg

Коментари

Господине, Добре че не е жив Хитлер че като ви гледам вие и си и него щяхте да възхвалите и подкрепите! Само че 80% от Българския народ Не мисли като вас и Държавните Решения трябва да са в Неговия Унисон !!!

Глупак !Какво е Рубикон ! Точката на реката където римските войници са си отавяли оръжията. Образовай се политически боклук !

И тоя кретен е бил посланик в Русия, егати келемето!

ДРУГО СИ Е КАТО ТЕБЕ НА СУБСИДИЯ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО. КОМЕНТАРИ НА НОРМА.

Хора, стига! Спрете с тази омраза едни към друг. Това са две други държави - и Русия, и Англия. Те си имат техните интереси. Сега всички се опитват да извлекат някакви политически дивиденти, да консолидират дясното, да използват повода и да го изправят на крака, едно и също е, гледаме го толкова години. Не може ли малко да помълчим! Не ели по-важно от всичко да няма войни, разрушения, бомби, да не се връщаме сто години назад, да не ни взимат момчетата, стига! Защо подклаждате омразата? Не е в наш интерес. Не е в интерес на никого. Ние няма да можем да избягаме никъде. сигурно някой от вас ще могат, не знам. Ще страдаме ние. Тези по-върховете ще натискат копчета и ще преговарят и имат къде да отидат, а ние ще отнесем всичко! Не може ли малко да помълчим?

Prav si No takiva kato toz sa dosta i tqh ne gi e grija za naroda.Te bqha nai golemite komunisti,sega pak te i nai mnogo laina pak te qdat,dosta ohraneni i dosta po prosti

Агент Сашо на ДС и идеолог на Агнешките главички явно изповядва правата вяра. Пълен цирк и смях са тия джендъри!

Един път и ти да кажеш нещо полу умно, другарю Василев- НО БРАВО ЗА ПОЗИЦИЯТА ТИ ! То и ти много пъти подкрепяше малоумника Радев, нищожеството Йотова целуваща ръка на негодяя от КГБ Гундяев, произведен от КГБ негодяя Путин в Патриарх...!?!?!? Да не говорим че мразейки Борисов(но по-добър в дясно от него и ГЕРБ членове на ЕНП виждаш ли...??????), често изпадаш в позицията да работиш за БСП... Да, за позициите на партията мафия БСП, която и Путин даже недолюбва... А ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ Е БЕЗ АЛТЕРНАТИВЕН - В ЕВРОПА ЗАЩОТО ТАМ СМЕ И ГЕОГРАФСКИ И ДУХОВНО...!!!!!! И РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ЕДИН ДЕН ТАМ, НО ДА ИЗМРАТ ЧЕНГЕТАТА ОТ КГБ...

UMEN49 Да ти ходотайствам за леггло в Карлуково.

По-мал0умна статия не бях чел в последните почти 30 години нагъзация.. пардон - демокрация !

От членството ни в разбойническото нато и яловия евросъюз инкасираме само загуби, големи загуби които ще доведат до ликвидирането на България като държава, до изчезването ни като народ.

Като си на загуба, махай се и отивай в Русия да индексираш печалби. Друго си е да получаваш руска заплата.

Няма как да оставя възрастни хора сами, няма как да си оставя родния дом ,не желая да работя за чужди държави , за чужди народи ... с две думи не мога да предавам род и Родина! И ако можеш обясни какво значи да "индексираш печалби"?

Предателите като този плъх, Лайнов и т.н. се уплашиха, че ще ги постигне съдбата на всички предатели.

изр.од

г-н Василев, вярвам само на вас.

да не вземете до ми повярвате:)

В БГостана само лош материал...копейкаджии,добре че умните се из несоха навреме! Сбогом ЕС отиваме в Сибир по-близо до КИМЧО Предатели! Един не споменава БГ,само за Русия мислят? СТРАХЛИВИ ПОДЛОГИ!

Гледам снимката и си мисля, че може да играе Мефистофел без грим.

като го гледам май тоз е за психотерапевт, много е зле от където и да го погледнете.

Направо си е за психиатрична клиника.

К'во каза? " ....абстрактен дипломатически заслон...". Василев, ма много си бил изискан. Като я мразите тази България, що чините тук? А армия нямаме Василев по препоръка. И знаеш на кого. Ай сиктир бе безродници и ибрикчии.

На тоя нещо не му е уцелина дозата и ръси глупости в безсъзнание

ДИР престанете да давате трибуна на хора зависими и преднамерени от чужди интереси да изказват мнения, които да дават повод за разкол в обществото.

На тебе ли да дадат думата, мурзилке? Нали даваха на Радев, Йотова, Гоце. Видяхме че са руски цървули.

изкза поредният плиткоумник-

Колко злоба има в отритнатите далеч от хранилката, особено ако са бивши ченгета или комсомолски секретари!

За "независимото" бивше (или настоящо?) ченге много ми се иска да перефразирам Аристотел - НАТО ми е скъпо, но истината ми е по-скъпа. Ако не разбира, ще опростя - присмял се един "независим" хърбел на същия такъв щърбел. Дано сега му е по-ясно.

Така така,правилно си разбрал,че следва народен съд за предателите като тебе. Айде файтона с "демократите" протестирайте. Ама да не ви излезе насреща само феновете на ген. Луков ,че ще се размирише на топени демократи. Колкото по дрънкате глупости,толкова по жесток ще бъде Народниуя съд към вас и други освен смъртни присъди (отравяне с новичок) няма да има.

Не заплашвай, мурзе. Нали знаеш- нищо не се знае. Или се възползваш от това че е демокрация и че нищо не може да стане с теб. Ако проповядваш терор си за съд. Защото ако в България има диктатура, сега да си в затвора.

Да бяха отровили и тебе, заедно със Скапал, ей Муньо!

И този не го слуша главата...

А има ли някой да вярва на Илиян Василев.

Аз му вярвам на 100%, затова че не иска нов народен съд. Въпросът е, какво мислят другите?

Той е един от онези, които на 10ноември от партизанин стана предател и ПРЕДАТЕЛ ЩЕ СИ ОСТАНЕ!

До джендърите. Когато взривиха Сарафово никой ЗАПАДнал наркоман не беше Бургас. БГ искаше екстрадиране на атентаторите от Ливан, Ливан отказа. Макар,че сме окупирани от ФАЩ с базите им, Никой от "партньорите" не изгони дипломати на Ливан, нито си късаха ризите за нас. Булгаристанците бяха Шарлита,парижани,Ница,Лондонстан,Берлинстан но никой не беше Бургас. По-лошо от враг на ЗАПАДналите наркомани е да си техен приятел.

... по-лошото е да си се родил и развил, като тебе - елементарен ембион си!

Алооооуууу предателя- как не те е срам ве?! Как не те е срам като знаеш историята и че винагил англия е била против нас! Винаги и в цялата история!!! По време на турското робство е била на страната на османската империя! По време на Кримската и Освободителната война също е била на стъраната на османците!!! Предател, историята ще напише кои са националните предатели през прехода! Ваш Щирлиц!

Е при бившия соц.блок също имаше "солидарност" .СССР изпращаше танковете и всички се включваха/Унгария,Чехия..../

Илиянчо май си двоен шпионин и работиш срещу България в чужд интерес и за 30 сребърника.

Дано си получи полагащото

"Трябва спешно единение на всички евроатлантици в България, ако не искате нов 9 септември и нов Народен съд, призова Илиян Василев. " ----------------------- Пролетарии от всички страни, обединявайте се! Врагът чука на вратата ни, Venceremos!

СЕ бяха спотаили и сега излизат на рояци озъбени и гадни начело със големия вмирисан плъх.Ще цвърчат гладни за власт!

колко платени мижитурки имаме в българия

Май малко бая.

МВР и ДС имат досиета за него, едното е за агент с агентурен псевдоним Сашо 11. [1] Василев е бил вербуван от Първо управление на ДС през февруари 1988 г. По време на вербуването си е заявил, че иска да сътрудничи с ДС по "идеологически, морални и политически мотиви". От запазените документи се вижда, че той е имал и по-ранни контакти с ДС и РУ-ГЩ. Василев отрича тази версия за характера на взаимотношения с ДС.

Абе какво става? За първи път от 15г. България показа някаква политическа воля, за добро или лошо. И като стана това всички платени политически "лайномети" се включиха на 150%. За някои целуването на задници е добре платена професия.

... откога да си данъкоплатец е нещо смислено? Все едно да кажеш, че пърдиш или дишаш - всички сме така. А за написамното от тебе ... май си си чиста проба лайнар, а?

Тоя освен теляк в банята, за друго не става и за това пише глупости, но ако се разрови човек в биографията му, непремено ще изскочи комунистическо потекло, въпреки , че сега се прави на "демократ", като такива демократи са вече под път инад път.....доносници на ДС !

става само за бла-бла.

Този Илиян дебил ли е или да? За каква евроатлантическа ориентация на страната говори след като две трети от народа са русофили?

Уточнявам, три четвърти.

... то кога мнозинството от народа е било право? По кой въпрос? 3/4 са неграмотните+простите, като тебе - количеството на лошия материал какво значение има?

Стига сте леели сълзи от умиление пред Русия! Не се ли чувствате жалки? Г-н Василев е бил посланник няколко години там и имал възможност да види, да чуе, да усети и разбере най-добре начина им на мислене и прийомите им на действие.За това се иска интелект. Пък Вие си квичете тук от удоволствие под руските шамари и си търкайте лотарийните билетчета

Но си трайкаше докато беше там посланик и си ручаше жабетата, и чак когато го изхвърлиха като мокър парцал и го обявиха за нон грата за тази държава, започна бълва змии и гущери, защото се виждаше вече безработен и непрокопсник!

И това човешко и политическо недоразумение е бил посланик! Ега ти държавата!

80 процента дебили, останалите за чепове за зеле не стават.

да разбираме ли, че си бог, удостоил с присъствието си виртуалната ни вселена? чао, че чета в момента: "Илиян Василев: Трудно може да се намери по-потънала в грях от БПЦ

от обръщението на ИВ до Борисов: ""Солидарността е автоматична Солидарността се разбира като автоматично действие, особено когато 24 страни реагират по един и същ начин, т.е. автоматично, а не правят преглед на доказателствата, в които като меню да си избираме какво да поръчаме и какво да вземем. Автоматизъм на подкрепата и доверие - без тях няма нито НАТО, нито ЕС."

ФАШИСТ

Бивш отвсякъде... бивш посланик, бивш еди кой си, бивша номенклатура. И никога морален и чист човек!

обаче... Другият, бившият посланик в същата тази Русия, този, дето обича да жонглира с думи от света на великите духове, е от същата отвратителна човешка порода. Не е имало високопоставена особа, на която да не полегне и преди, и сега. Руснаците на това му казват челобитье. Иначе, ако не биеш чело в нозете на правилния човек, как ще станеш абонат на висшата публична власт. И задължително трябва да си бил в репресивните служби на тоталитарния режим. Оставете какви ги дрънка Костов за ченгетата това за Илиян Василев не важи. Както и за стотици други ченгета, назначавани по времето на Командира, който се кълнеше, че няма да ни предаде, няма да ни измами. Я погледнете - тук плува ли корабче? Добрата новина е, че на дрънканиците му се хваща вече само много тънка прослойка от оредели десебарски менади. Така е, защото истината за Костича като главен промоутър на ченгета е повече от крамолна. Сред ченгетата, които Иван Костов лично е промотирал, е и безкрайно гнусната фигура на бившия посланик в Русия, който днес досажда катадневно, докато чупи стойки като десен стожер и безнадеждно закъснял русофоб. А защо не беше русофоб и десен преди 10 ноември? Ако беше заел смела, морална и категорична позиция, да кажем, през 1985, 1986, 1987 г. и т.н. днес да му повярваме, че е искрен и принципен." от статия с думите: прикаченият инвентар на КТБ ...

БОКЛУК!

че ГЕРБ начело с Борисов е най-големият лицемер. Гледа нагласите на хората, и хоп казва същото в Б-я. Навън ближе краката и се лигави на западните управници. Абе, Борисов, къде си "позициониран". Ясно е, че българският народ си е с Русия. А ти?

Да, българският народ е русофил. Това го показват всички проучвания, а Борисов е най-гиоемият ветропоказател. Не знам, защо официално не си го признаем и не се присъединим към Русия, както предлагаше едно време бай Тошо. Да не учим английски. Только русский.

Тоя взе да се има много на сериозно-то не беше енергиен експерт, политолог, седесар и какъв ли не още, а е кух и не става "чеп за зале"!

Американския доносник Василев пак заработва някое грантче с доноси и клевети. Пфу!

гладен бивш посланик от котилото ветропоказатели нема.

Тоя мазен плъх и за посланик в Русия беше назначен от Козяк, за да шпионира за американците, но на наша издръжка.

като чета коментарите, се чудя, защо Илиан Василев си губи времето. То е ясно, че 99% от българите мислят и в ежедневния си живот като Борисов. И го подкрепят. Абе, Илиане, остави хората да се копаят сами гроба.

да разбирам ли, че си фен на практичния василев? "Илиян Василев във фейсбук: Нещо практично по ратификацията на Истанбулската конвенция Илиян Василев 03 JAN 2018 избрано: Отказвам да се занимавам с измисления от патрЕотите (нарочно употребявам нарочно сгрешена дума, за да запазя уважението си към патрИотите) проблем от Истанбулската конвенция, само защото са неуки и невежи, и не познават дефиницията на понятието гендер - пол, но в социален смисъл, а не в биологичен. Това изтъква в своя позиция анализаторът и бивш наш посланик в Москва Илиян Василев. Коментарът му е провокиран от днешното заседание на Министерски съвет, на което министри на ОП се обявиха против ратификацията на т.нар. Истанбулска конвенция. Чудят се как да влязат в заглавията и фокуса на медиите и понеже не могат да го направят със смислени и съдържателни политически действия и след като загубиха темата за бежанците, сега измислиха този проблем. В същност това е класическата опорна точка на кремълската хибридна война и новия консерватизъм на Дугин - кофти Европа, на разпуснатите нрави и упадъка на морала. Не може тяхното невежество да става публична норма. Истинската тема е насилието над жените. Изглежда именно това притеснява патрЕотите, та се мъчат да избягат от истинската тема и своите мизожински пристрастия. Валери Симеонов не иска да подписва Конвенция, която ще ограничи възможността му да насилва възрастни жени. Мизерен човек. За Москов не говоря, това е поредната спирка по пътя на неговата деградация. Нищо чудно утре да паркира при националистите или друг подобен проект в търсене на връщане в политиката. Няма голяма разлика между него и Бареков, казва с ирония анализаторът.

Бившо Ченге натегач, авер на Костов. Командира го урежда с благи постове, праща го посланик в Русия