Избираме българската песен на ”Евровизия”

Тази вечер в зала 1 на НДК е финалът на конкурса за българската песен на конкурса "Евровизия".

Обратно в новината

Коментари - Избираме българската песен на ”Евровизия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо като Еврофутбол, но за жени!:)

Ама докога България ще бъде представлявана с песни, немащи нищо общо с народните ни традиции и от разни гарги и гейове ? Нема ли една Йорданка Варджйска, та да ми стане и на мене кеф на душата ?!

Много се извинявам за малко тъпия въпрос,но какво е това Евровизия?

Ako dopusnat Desi samo shte ni izloji na konkursa s neinia mqukasht glas - dano ne q izberat a za tova che rabotata e naglasena kogo da izpratqt e poveche ot qsno - nali vinagi taka pravqt :)

Предлагам: Ранен образец на българската естрадна музика, зареден с оптимизъм и трудова мобилност. Я подай ми, мила мамо, синьото елече, че ме вика, че ме мами онзи път далечен....

Къде е Роси Кирилова да ги разбие всички! ;)

Къде е Роси Кирилова да ги разбие всички! ;)

Imam 4uvstvoto ,4e pravqt i izbirat nai-nai tapata pesen! Dano tozi pat pone da ne e naglaseno! SAMO DANI MILEV ZASLUJAVA DA SPE4ELI!

Според мен най-добри са Deep zone.

Аз съв за Ивайло. Запомнящ се красив глас и хубава песен. Каква по-добра комбинация от това?

Избраните песни нямат нито български текст, нито българско звучене. Песента на Г.Христов в дует с италианец, която се предвижда за победител, всеки ще приеме за италианска, а не българска. Не разбирам и не одобрявам този национален мазохизъм и нихилизъм. Явно е , че по този начин тези комплексари-певци няма изобщо да се класират и НЕКА НЕ СЕ КЛАСИРАТ, защото подценяват и излагат българите.

Само Дийп зон ,другите са аут.Мнооо зле :(

Само Слави Трифонов, само той е достоен за това!

много слаби песни

абе песента на Deep Zone вече се връти по MTV, неможе така да стане, песента докато не се избере като претставител на страната не смее да се предава по други станции.

ужас