Задържаха 19-годишна за интернет измами в Бургас

Служители от сектор „Икономическа полиция” в Бургас задържаха 19-годишна жена заради измами в интернет.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 19-годишна за интернет измами в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ура, хванаха престъпниците :)

браво,будно и разтрпано момиче,да я вземат в народното събрание за народен преставител на на нашите хора! има хляб във нея!може а стане и бизнеспредставителка,арендаторка,адвокатка,нотарюс,банкерка,да върти заложна къща за крадени стоки,което е типично за българгарските ширини!

На два пъти имах проблем със стоки от голям Интернет магазин опериращ у нас. Първият път ми смениха стоката с такава, с приемливо качество, а втория път я върнах - просто не ставаше. Опитах се да пиша коментари, за да предпазя други клиенти. Коментарите ми не бяха публикувани (бях помолен да ги коригирам). Не съм ползвал груб език и неверни твърдения. Самият магазин престана да работи и с двата доставчика - явно не съм бил единственият потърпевш. Но за да си запази собственото реноме просто отхвърля негативните коментари.

Ей тия бургазлии, още не са открили НОВОТО компютърно школо и ето, че вече имат випускници!!!

На мен ми се е случвало да поръчам една част а да получа друга - подобна. Проверката на място не винаги е възможна. Оказа се че човека е тъпак, объркал модела, не му пука, телефон вече не вдига. Не си получих парите а в OLX дори няма къде да се оплачеш или да предупредиш ползвателите за такива.

Хванали ги и после ще ги пуснат.Ще кажат,че повече няма да правят така и толкоз по случая.