МВР разкри наркооранжерия в Шумен

Оранжерия за отглеждане и обработка на канабис разкриха в петък служители на сектор „Криминална полиция“ в РУ - Шумен.

Обратно в новината

Коментари - МВР разкри наркооранжерия в Шумен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мвр играят добрия, лошия и злия в работното си време, а вземат три пъти повече от артисти. защо? - те дори не вникват в сценария

Ако се легализира тази билка, то това означава много пари в хазната, платени данъци и отваряне на работни места!! Сега парите отиват при мутрите, а от там % при политици и полицаи. Да преследват наркотиците! Тази билка може да лекува и да дава поминък на хора по селата!

Такова високотехнологично оборудване не се изплаща с отглеждане на салатки. Затова още си топля оранжерията със самоделен котел на дърва.

Легализирайте най-после тоя добър бизнес. Би могъл много успешно да замести умиращия тютюнев поминък. Прехрана за хиляди хора, изсветляване на мръсен сега бизнес, който носи милиони в погрешните ръце.

В Северна Корея марихуаната не се отглежда, не е забранена,тя расте свободно край пътищата, който иска си къца! Затова имат атомна бонба! Кога ще ги стигнем корейците?

В Сащ същото, даже там са направили и магазини на хората и имат най-много бомби от всички.

Изглежда добре да е оборудвана оранжерията. Сега НАП Шумен като ги пусне на търг тея лампи и вентилатори шуменци ще се избият да ги взимат. В Бургас се разпродават за нула време.