Бургазлии протестираха с маски пред Общината за чист въздух

Жители на Бургас се събраха днес пред сградата на общината с плакати и маски, за да протестират за по-чист въздух, съобщава Булфото.

Обратно в новината

Коментари - Бургазлии протестираха с маски пред Общината за чист въздух | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СПРЕТЕ КРОНОШПАН..СПРЕТЕ КРОНОШПАН..НЕ МОЖЕМ ДА СИ ОТВОРИМ ПРОЗОРЦИТЕ В СЛАВЕЙКОВ--АДСКИ СМЪРДИ НА ОТРОВА--СПРЕТЕ ОТРОВАТА ОТ КРОНОШПАН ЗАВОДА ЗА ПДЧ И РАЗНИ ДЪРВЕСИНИ--СПРЕТЕ КОМИНА НА КРОНОШПАН БЪЛВА ОТРОВА ОСОБЕНО ПРЕЗ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ КОГАТО НИКОЙ НЕ ГИ КОНТРОЛИРА ИЗЛИЗАТ АДСКИ ОТРОВНИ ПУШЕЦИ

Абе, вие наистина ли сте малоумни или се представяте за такива? В последните една - две години Лукойл/разбирай Вальо Златев/ отприщи изхвърлянето на " чист" въздух и " чиста " вода, в интерес на живущите в гр. Бургас. Всички бургазлии го усещаме - с ароматизираната атмосфера над града ни и с липсата на живот в окислителните езера около Пода. Браво на всички, имали смелостта да участвуват в този протест! Адмирации за момчетата внесли исканията в общината! Кмете - на ход си , но внимавай със Златев и Бойко - да не ти изстине мястото!

тези дето протестират да отидат да подишат чист въздух в софия смотаняци в бургас благодарение на морето дишате единот наи чистия въздух в страната а комините на лукоил отдавна са с причисватели същото направиха и кроношпан

Върнахме се 100 години назад....Народа не може да си позволи масово цените на Топлофиация...и "мина" на твърдо гориво !!!