Коментари - 25 000 души от 115 страни са съсобственици на рушащ се замък | dnes.dir.bg
назад

25 000 души от 115 страни са съсобственици на рушащ се замък

Инициатива за спасяване на рушащ се замък от 13 век в Западна Франция надмина всички очаквания - близо 25 000 души от 115 страни станаха негови съсобственици.

Обратно в новината

Коментари - 25 000 души от 115 страни са съсобственици на рушащ се замък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"краудфъндинг кампания" ... Толкова ли не успяхте да намерите подходящ превод на Български език? А абревиатурата в името, сами си я разтълкувайте.

ако подлите византийци не ни бяха наложили тяхната азбука и религия, сега можеше и в България да има древни замъци и дворци...

хахаха, предишния собственик е направил печалба почти милион...пък вие се тъпчете в метрото и работете по бизнес парковете...

Че те щом са толкова богати в Афганистан, Буркина Фасо, Перу и т.н. и могат да си купуват един замък на парче, не мога да ги разбера защо ходят като бежанци чак в Германия. Едно е ясно- г- жа Макрон има шанса да бъде новата учителка в този замък. Идиотските новини нямат край в ЕУ.

милионери и мутри, които охотно дават стотици, дори хиляди, на чалгарки, к-рви и измислени мис-ки, никага няма да видим сред спонсорите на културни и исторически проекти... Тука е така!