Пловдив с цветна карта на всяка автобусна спирка

В Пловдив започна поставянето на нови цветни информационни карти върху заслоните на автобусните спирки, съобщиха от общинския пресцентър.

Обратно в новината

Коментари - Пловдив с цветна карта на всяка автобусна спирка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че това го има от една година насам ...

ама на кои спирки? Тази седмица бях в Пловдив за един ден. На трите спирки, от които взех автобуси, нямаше информационни табла. Имаше електронни. Ама каква информация се подаваше!!! На едното от тях светеше надпис: Пловдив, дата, ден от седмицата и отдолу - Пловдивска община. От време на време го сменяше надпис с часа и температурата на въздуха. И никакъв намек за това кои номера автобуси спират там, да не говорим за маршрут или кога се очаква да дойде следващия от тях. Потресена съм. Мислех, че София в това отношение е зле. Сега оценявам, колко е добре!

Вероятно не на всички. Но на 100% тези, които съм ползвал има карти. Вероятно имам късмет.

А софийския градски транспорт е на светлинни години по-добър от пловдивския. И от поне 30-ина години е така. Вярвайте ми, знам какво приказвам.

А снимка на кмета ще има ли ? Да може народа да му "благодари" (и на него и на майка му) заради "умните" светофари и заради паметниците на електронното плащане по спирките ?

Хубав английски "Tunela Sever Zapad" Е тва е уникално просто! Браво господа общинари.