Рибари протестират заради отнети лицензи

Рибарите от Бургаско се готвят да бойкотират Никулден и обвиняват държавата, че погребва дребния риболов.

Обратно в новината

Коментари - Рибари протестират заради отнети лицензи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рибарят: "Не мога да вляза в морето, не мога да си нахраня семейството, моля се на колегите да ме вземат." Шефът: Отнемаме от хора, на които не им е нужно и даваме на тези, на които е "Шефа им рече, хайде де, Пари нема действайте! Sexy mara bass she gi nadas, She gi nadas, she nadas. Шико бом бом, шико бом бом, пари нема действайте! Оп!... Оп!" Булгаристан!!!

а регламентирано ли е че ако неловиш се отнема лиценза или пак ви намират цаката и оправяме нашите...

опит за изземване на бизнеса на хората друго нема

По- добре да ловят по 5-10 кг на година, отколкото с един кораб, някой мошеник да излови Всичката риба в морето и после всички да стоят гладни.. А оня да продаде рибата за стотинки в чужбина, както са правили с Пшеницата в България и после нямаше Хляб.

Нека улова на риба в мътна вода спре СЕГА... хахаха... Кой ловил - ловил. Сега вече който има пари да инвестира да го прави според закона. Ако няма да се преквалифицира нещо там... По морето не е останало без работа никогаш.

Ми то в Закона пише, че с процент от събраните пари ежегодно на риболовците в България Държавата е длъжна да зарибява реки и водоеми, но това не се спазва. Изгодните някому членове се спазват, а другите се суспендират.

Нулев улов, нулеви данъци, пък държавата била скапана.