Бум на хепатит А в Раковски

Бум на заразените с хепатит А има в Раковски. Болни има в няколко училища и детски градини. Първите заболели са от началото на септември.

Обратно в новината

Коментари - Бум на хепатит А в Раковски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да си пращаш децата чисти и здрав, и и да ги получаваш болни. От хепатита А не се ли оставаше повреден черен дроб цял живот. Едно време учителите ходеха по домовете и гледаха хигиенните условия. Така да е сега. Не заради някакво интегриране да се разболяват здрави деца. На тези които хигиенните условия са лоши, не си мият ръцете или къпят и т.н. да не се приемат в училище. Плачат, че нямат пари, но какви коли карат, плащат редовно на кабелните телевизии и говорят по скъпи телефони.

То пък един директор и зам.директор мани мани. Единият все на ескурзии в чужбина, другият реди пасианси по цял ден на служебният компютър и се прави на велик. Работещите там ще се досетят кой кой е в това подобие на училище в Ракуски.

Този Патазов не купуваше ли ромски гласове на изборите за БСП? Имаше един клип на тубата за него, тези са му избиратели и не иска да ги дезинфекцира.

Не трябва в училищата да се смесват българчета с циганчета, защото ще въшлясат, ще се научат да крадат и е.ат, а виждате и хигиената на циганетата каква е.

След като пуснаха изчадието Каканашева а.к.а да върлува свободно по улиците Мегз не се учудвам.

,,Това е инфекция, която се предава по фекално-орален път,, ....???? Ко прайм ся а....? Тези и ла...та си започнаха да ядат. Супер европейски,хигиенично и уникално звучи. Адмирации. Напредваме. Кучета , котки бездомни шляещи се и сеещи мноооооого зарази сега и тия като капак.

От тези "сънародници"винаги тръгва тази напаст.Денонощно се мрънка,че нямат пари за хигиена,храна,образование,дрехи ит.н.Не може цял живот да цоцате без да давате.Много внимание им се отделя и затова е така.И на мене не ми стигат много неща,ама няма кой да ми даде.Не се вмествам в никаква програма или проект.И на ръководството му е изгодно,защото като им даде 10,за тях остават 1000.

Като се предава по орално-фекален път, вместо да реват, да вземат да си оправят хигиената...