Премахнаха опасни детски катерушки

Акция по премахване на стари и опасни детски съоръжения е проведена в район „Северен” в Пловдив, съобщиха т районната администрация.

Обратно в новината

Коментари - Премахнаха опасни детски катерушки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо са ги премахнали? Трябвало е да ги ремонтират. То е ясно, че нови няма да се направят, освен ако някой общинар не е изгладнял и да пуснат нова обществена "подручушка"!

А ако няма сигнал, тия "специалисти на районната служба" какво правят?! Тези и подобни железарии не са неща, които растат като гъби. Да вземат веднъж седмично поне да си обикалят района. Все пак трябва да си познават управляваната територия.

ЗАБРАВИХ ДА ОТРАЗЯ ЧЕ ЖАЛБИТЕ МИ СА ОТ КАЖИ РЕЧИ 2014 Г А МОЖЕ И ПО -РАННИ ДА СА ! ТАКА ЧЕ ВИДНО БЪРЗО СЕ РЕАГИРА ОТ СЪОТВЕТНИТЕ СЛУЖБИ В ТОЗИ РАЙОН НА ПЛОВДИВ! НО АЗ НЕ СЕ ОТКАЗВАМ ПРОДЪЛЖАВАМ СЕГА С ТЕМАТА ЗА ЧИСТОТАТА НА ТЕЗИ МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВА И ТЕМАТА СЪС КОЛИ ИЗЛЕЗЛИ ОТ УПОТРЕБА СТОЯЩИ ТАМ А НЕ В ЧАСТНИ ИМОТИ - РВ2620ММ И РВ4660АТ НА БЪЛГАРИЯ 172.

ЛИЧНО СЕ ЧУВСТВАМ УДОВЛЕТВОРЕНА ЗАЩОТО СЪМ ПИСАЛА МНОГО ЖАЛБИ ТОЧНО ЗА ТЕЗИ ЛЮЛКИ НА БЪЛГАРИЯ 172 НО ДАНО ДА СЕ СЛОЖАТ НОВИ БЕЗОПАСНИ И КРАСИВИ ЛЮЛКИ КАТЕРУШКИ И ПЪРЗАЛКИ ЗАЩОТО ТУК ВИНАГИ Е ИМАЛО ДЕТСКИ СМЯХ И МЛАДИ МАЙКИ КОИТО СИ ПОЧИВАТ ....

Ами това Ви е работата бе господа,какво се хвалите.Все едно всеки месец да информирам обществото,че на 15 число си плащам тока,водата,кабелната и т.н.

Дъщеря ми отрасна на тази люлка и пързалка! Дано направят нов детски кът в скоро време, а да не остане само котешката тоалетна! На "Дунав" срещу ОMV има една желязна конструкция от спирка от татово време, която едва не разби главата на сина ми карайки колело. Чия собственост е и има ли шанс в този живот да я махнат!

Нови паркоместа.