Нинова: Паралелната държава е сита, а реалната протестира

Живеем в две различни държави. В тази на управляващите, в която по думите им има спокойствие. В истинската - всеки месец хората са на улицата и протестират.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Паралелната държава е сита, а реалната протестира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а твоят син къде гладува и по-колко часа на ден работи, за да се издържа в САЩ и в кой университет учи и колко е годишната такса 100 хил. долара

Я,Ниновица, значи пилотите все пак стачкували, така ли, нали бяха само неразположени.....ето, затова ти казват ЛЪЖА

Престанете да ни натрапвате тази провалила се партия ,оставете я да си живее живота в затихващ режим ! Просто не ни интересува ,защото вече не е интересна ,тя си пропиля всичките възможности при многото нейни управления ,така че .....!!!!

Не разбрах - г-н Гергов, Р.Овч., Гущеров и куп други от коя държава са?

Руснак да те нарече г- жа Лъжа си е признание ... те са изкустни лъжци и знаят какво говорят

Сита и още как ? Цените на хранителните стоки през последната година са скачили с 20 %, а заплатите на обикновените хора ? На пенсионерите.

Крадливата банда мулти-милионери , наричаща се БСП ще направи нещо за трудещите се , бедните и пенсионерите? Щото в главите им освен рушки мега далавери друго няма ...

На Краднелийка работата е ясна - стани че да седна аз. Сит комунист няма - вечно са гладни и вечно искат да грабят

ДО ВСИЧКИ НЕ РАЗБРАЛИ: КОМУНИЗМА Е ПЕРФЕКТЕН ЗА ЗА ВСИЧКИ КУХИ ЛЕЙКИ , КОЙТО СИ МЪРДА МОЗЪКА , А НЕ УШИТЕ Е ДОБРЕ , СЕГА Е ПО ДОБЪР ЖИВОТА ОТКОЛКОТО ПРИ ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ УПРАВЛЕНИЯ !!!

Да, по-добре е, сега може да се избяга от територията , спасение някакво, а преди не можеше.

най добре си мърда ушите тоя който вуйчо му е владика ..без владиката ,не само поп няма да станеш ,ами и ще си изпатиш.. а тия приказки за акъла и за работата я кажи на оня дето рови по контейнерите ..богато копиле...

най добре си мърда ушите тоя който вуйчо му е владика ..без владиката ,не само поп няма да станеш ,ами и ще си изпатиш.. а тия приказки за акъла и за работата я кажи на оня дето рови по контейнерите ..богато копиле...

БЛАГОДАРЯ НИНОВА ВАШИЯТ РУСКИ КОМУНИЗЪМ ГО ЖИЯХ ПОВЕЧЕ И НЕ ИСКАМ ДА ЧУЯ ЗА НЕГО, ПРАЗНИ МАГАЗИНИ , КАТО ГЛАВИТЕ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ , ВИЕ СИ ЖИВУРКАХТЕ НИЕ СЕ ЧУДЕХ МЕ ,КАК ДА ОЦЕЛЕЕМ , ТОЗИ СТРОЙ КОЙТО НИ ПРЕДЛАГАШ Е ЗА НЕКАДЪРНИЦИ ,МЪРЗЕЛИ И КУХИ ЛЕЙКИ ! КАЧВАЙТЕ СЕ НА ГРИПЕНИТЕ И БЕЖ ДА ВИ НЯМА --ЗА СИБИР !!!

Някаква смислена разлика с това което е в момента?

Свободата, Санчо... :)

Написах ясно за кухите лейки комунизма е перфектен !!!

НЕ РАЗБРАЛИ СЕГА Е МНОГО ПО ДОБЪР ЖИВОТА ОТКОЛКОТО ПРИ ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ УПРАВЛЕНИЯ ! КОЙТО СИ МЪРДА МОЗЪКА , А НЕ УШИТЕ Е ДОБРЕ !

пак е гладна

Кава грижа за човека. Гледайте им бузите - като на гладни щъркели.

"Нинова: Паралелната държава е сита, а реалната протестира" ДА! Сита е паралелната държава! Синът на дрОгарката Ниновна учи в САЩ, където 1 семестър струва между 5 000 и 12 000 долара (между 10 000- 24 000 долара на година). А реалната държава протестира! В САЩ учи синчето на Ниновна, не в Русия, въпреки че Ниновна се стреми да подчини родината ни на Русия и й се плаща от Русия! Паралелната държава на БКП-Фараоните е сита, а реалната протестира и трябва да се подчини на новото руско робство!

само ми кажи -към коя държава принадлежи Нинова - към ситата или към тази дето протестира. Ако е към гладната ще я посъветвам да върви в НюЙорк при сънът си - той е на висока заплата в банката на Рокфелер. Ще кажете умно момче, май прекалено умно щом не е в Русия.

кое е голата истина - това, че протестират и до кога, а против БСП протестират по цяла година и почти до гражданска война при Виденов.

кажи ми каква неистина е казалББ, за Корнелия мога да ти пиша метри. Тя чии дири при Костов - 48% от акциите на Техноимпекс които си прибра в джоба. Ама и демокрацията ѝ взе много - взе и най-скъпото сина - като го взе, че като го захвърли чак през океана в САЩ да учи и да работи в банка на Рокфелер.ха-ха. Ама за това мълчи.

"Феминизъм - до първия свестен мъж. Комунизъм - до първия личен капитал. Атеизъм - до първата турболенция в самолет."

За първото и третото не е сигурно, но второто е неоспорим факт. Бесепарите са безспорното доказателство, само че за разика от развитите кап. страни, които в продължение на векове трупаха капитали от колониите си, бесепарите постигнаха личния си капитал с ограбване на собствения си народ!

Че и факири излезаха - замбитата обвиняват за хала ни кой ли не - Демокрацията, САЩ, Сорос, ЕС, само не и тях :)))

абе дирници няма ли да махате тази старина от парва страница вече? кои знае каде разпускат курни и другите от снимката!

Спомени от комунизъма: "Тъкмо проходиш и проговориш, и вече ти нареждат да стоиш мирен и да мълчиш. из размишленията на човек, живял по времето на комунизма."

Не е важно кой го казва,а че всичко това е голата ИСТИНА! Ако Б.Б.каже нещо, което (както винаги) не е вярно всички негови лицемерни съратници ще са съгласни с него и ще го аплодират.Нещастници...

"1934 г. - Жандарм води комунист към затвора; 1944 г. - Комунист води жандарм към затвора; 1954 г. - Жандарм и комунист лежат заедно в затвора; 1994 г. - Престарял комунист продава семки на улицата. Престарял жандарм го пита: - Що не ми каза още едно време, че някой ти пречи да си продаваш семките бе!"

"По социалистическо време, един работник искал да напусне завода но все не го освобождавали. Тогава го посъветвали да обвини началника на цеха, че краде и уволнението му е в кърпа вързано. - Мълчи си! Половината от откраднатото ще е за тебе. - казал началника и го оставил на работа. Тогава го посъветвали да каже нещо антипартийно на партийния секретар. Влязъл работникът при секретаря и извикал: - Хайл Хитлер! Партийният секретар скочил иззад бюрото и извикал: - Хайл! Наште ли дойдоха?"

Еех Курни Курни, не се ли усещаш, че от бесепарите по-долно, лъжливо и обирджийско племе няма? Дори и дъщерната им родственица СДС опита, ама не можа да ги стигне. А ти Курни, като историческа седесаро-бесепарка, вече няма кого да излъжеш!

"Баба чака пред кабинета на кардиолога. Излиза лекарят и пита: - Вие за ЕКГ бяхте, нали? - Не, не, аз съм за БСП!"

то имаше и един виц за славия ама и за курни става : -кога един кубик дарва може да полети? -когато бсп спечели властта и електората и си хварли бастуните вав ваздуха от радост

Немой така, чедо, не всички баби са с промити мозъци :). Аз съм от щастливците, дето не подсмърчат по 'доброто старо време". Зад желязната завеса беше Светът, отсам - соц. ЛАГЕР...

От какво се отървахме и кака иска да ни го натресе обратно: "- При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното Колкото и да работиш, все е малко! (Комунистически лозунг в казарма)"

Лозунгите на БКП, висша форма на "интелект": - "Всички комунисти - под земята! (Лозунг в мина) - 25 ПОБЕДНИ ГОДИНИ обикновен локум"

до скоро в прохода елена - твардица имаше лозунг - по ваншен вид наподобияваше този над лагера освиенцим и гласеше -копаем ваглиста строим соцялизам

Мераците на БКП: "Всяко кебапче - куршум в сражението срещу световния империализъм! (В кебапчийница)"

"- Събличай се бързо, и други чакат след теб! - Обещаваме да намалим стойността на един човеколеглохраноден с 0.02 стотинки. (Обещание в почивна станция) - Почин на моряците от кораба "Лом": "Закачи - откачи" - Да живее международното положение! - Да строим социализма с подръчни средства! - Всеки палет готова продукция - гвоздей в леглото на империалистите. - Повече камъни за народа. - Граждани, гответе се за отпадъци! - Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система! (Лозунг на входа на град Тутракан) - Да живее 10 септември, ден на народната милиция - единствена опора на народната власт! (В участък) - С всички сили - пет за четири! (Петилетката - за четири години) - Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две! (Животновъдна кампания) - Повече кожи за Партията! (Лозунг на кожарска фабрика за 9 септември) - Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма!

"Проблясъци от миналото - любими лозунги: При директора се влиза само по голяма нужда! (Надпис на вратата на директорски кабинет) 20 години плодотворна размяна на циркови номера между СССР и България! (Лозунг в цирка) 25 години народна власт - 25 години цирк. (Светлинен надпис над купола на цирка) Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас. (Лозунг в студентски стол) Дръж маркуча си в изправност! (Надпис в ТКЗС) Да покрием навреме младите кобилки! (Надпис в ТКЗС) Да не оставим неодрусана слива в нашето село! (Надпис в ТКЗС) Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу империалистическите агресори! (Лозунг в птицеферма) Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията. (Тодор Живков) Водачи, бъдете осторожни! Секунда невнимание, иначе - цял живот мъртъв. (Крайпътен надпис във Видинско) Който не познава Сибир, не познава СССР! (Лозунг от "Интурист") Болните в социалистическа България: най-здравите болни в света! (Лозунг в болница) Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ! (Лозунг в болница) На партията - вярност, на народа - чиста вода. (Надпис в служба "Водоснабдяване и канализация") Всички луди - на борба за мир и световен комунизъм! (Агиттабло в лудница) Един допуснат брак - беда за целия колектив! (Лозунг в предприятие)"

"Християнинът: Ако имаш две крави, задръж едната и дай другата на съседа си. Социалистът: Ти имаш две крави. Държавата взема едната и дава другата на съседа ти. Републиканецът: Ти имаш една крава. Съседът ти няма нито една. И какво от това? Комунистът: Ти имаш две крави. Държавата ти ги взима и двете и ти дава мляко. Фашистът: Ти имаш две крави. Държавата ти ги взима и двете и ти продава мляко. Капиталистът: Ти имаш две крави. Продаваш едната и с парите купуваш бик и правиш кравеферма. По американски: Имаш две крави. Продаваш едната и караш другата да произвежда четири пъти повече мляко. По френски: Имаш една крава. Стачкуваш, защото искаш да имаш три крави. По талибански: Имаш две крави. Пълниш ги с експлозиви, пускаш ги в двора на съседа, взривяваш ги. Съседът ти умира. Ти нямаш какво да ядеш."

Нинова, потърпевша от демокрацията. ДЕМОКРАЦИЯТА, ТЯ Ѝ ВЗЕЛА МНОГО Да видим какво ѝ взела демокрацията - аз не се сещам, а какво ѝ дала - дала ѝ Костов, много пари, софийско жителство, син, който учи и работи в САЩ, лидер на партия и сега се домогва неистово за ПРЕМИЕРСКО МЯСТО ПО ГОЛЯМА ЛЪЖКИНЯ ОТ НЕЯ - НЯМА.

Близкото/далечно минало: "По социалистическо време в едно село идва кореспондент на западен вестник. Кметът на селото вика заместника си и му казва: - Разведи човека из селото, из ТКЗС-то, покажи му всичко хубаво. Ама така го разходи, че само хубавите неща да види, че иначе кой знае какво ще напише във вестника ако ни види мизериите. - Абе... да клевети както си иска, империалистическа пропаганда такава."

Нинова не щем отново държава-затвор: "Анонимен глас попитал радио Ереван: - Може ли един щастлив народ да живее цяла година без да яде? - Не може, г-н Кастро! - отговорило радиото."

Миналото дето липсва на каката: "По времето, когато властвал Сталин в Съветския съюз, един художник рисувал порно. Хванали го КГБ-ейците и го подбрали: - Как може? Трябва да се рисуват идейно издържани картини! Какви са тези глупости? Дава ти се последен шанс да нарисуваш нещо. Ако до една седмица не си нарисувал картина, която да е идейно издържана - заминаваш в Сибир. Картината обаче трябва да е голяма - ще стои като плакат на една сграда. Затворили човека в ателието и го оставили да работи. След една седмица идват другарите и гледат някакво грамадно платно покрито със завеса. - Казвай сега готов ли си? Какво нарисува? - Нарисувал съм, другари, картината "Ленин в Полша". - Я дай, дай да видим. Свалил нашият човек завесата и какво да видят - Феликс Дзержински чука Надежда Крупская в гъза. Някакъв изненадан другар запитал: - Но какво е това? Къде е Ленин? - Е, как къде? Разбира се че в Полша."

"Позната история - по времето на комунизма някакъв човек в Москва имал папагал, който постоянно псувал партията и съветската власт. На гости на нашия човек щял да дойде някакъв партиен функционер. За да не стане гаф той затворил папагала в хладилника. След като партиецът си тръгнал, той извадил папагала от хладилника и папагалът закрещял с всички сили: - Слава на великия Съветски Съюз! Да живее КПСС и нейната ръководна роля в нашия живот, да живее гениалният Брежнев! Човекът се шашнал: - Чакай бе, какво ти става, защо говориш така? - Два часа Сибир ми стигат..."

"Тодор Живков извикал видни български математици и им казал, че всички учени в България са писали нещо за него, а само те не са измислили нищо и не работят за неговия имидж. Дал им срок от една седмица, за да измислят нещо и да му докладват. След изтичане на срока, математиците отишли при Генералния секретар на БКП и му казали: - Другарю Живков, ние не можахме да измислим нищо друго, освен една Тодорема. Тя гласи: "Всяка крива, успоредна на Априлската линия, е права"."

айде сега - кво да прави Нинова - да прати детето си в Русия - ама ха-а, приятели-приятели, ама сиренето е с пари. И детето ѝ сега взема заплата в ДОЛАРИ и то не малко! Кво грачите - това не е партийна работа, да има и елексторатът ѝ такива умни деца - и те да учат в САЩ! Абе не гледай какво прав, слушай какво говоря!

къде е синът ти, къде учи и за колко - говорят че таксата е била близо 400 000 долара. Кой ги плати. В Щатите за висок успех плащат на учащите се. Твоят син възползва ли се от това и ако да, не е ли "конфликт на интереси" и какво ще кажеш на електоратът си, който ненавижда американците. Лъжкиньо безсрамна, бедна си била, т.е. почти като останалите българи, а кажи къде работи синът ти след като завърши най-престижния и скъп универсистет, след като плю в сурата Русия, сега къде работи - в банкатка на Рокфелер ГолдманСакс. сигурно за без пари!!!

Курни - последователка на Гьобелс - като изрече една лъжа хиляда пъти и верно може някои да ѝ повярват. Питам - тези 48% от акциите на Техноимпекс, които е купила за стотинки все още ли са нейни или ги е продала - на кого и за колко - трябва да го има в архивите. Имало протести - не повече от недостижимите при ВСЯКО управление на БСП. Свалихме Луканов с протести, Виденов - в студената зима месеци наред при сняг стигна се почти до гражданска война, при Орешарски - цяла година протести. ГАДНА ЛУЖКИНЯ.

Курлелче ти в коя от двете държави си.Дали има още будали да ти вярват като те гледат цялата омазнена от преяждане от тлъстата баница.

това са граждани на Разград - сиреч неутрални. Гледам тези от фотото - няма нито един под 60, явно другите не са за БСП ха-ха.

тези от снимката електорат на Нинова ли са или на ДПС.

тя си оплете кошницата. Е, верно може и Гергов с ЦУМ и Пловдивските панаири да е по-богат от нея, ама защо се прави на потърпевша. Това се казва комунистическа ДЕМАГОГИЯ. Да сметнем - ПРИ КОСТОВ ПРОДАДЕ ТЕХНОИМПЕКС КАТО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ СТАНА ПРИТЕЖАТЕЛКА НА 48% ОТ АКЦИИТЕ МУ. ЗАПИСАЛА ГИ Е В ИМОТНАТА СИ ДЕКЛАРАЦИЯ. Съпругът и пак при Костов беше шеф на митницата Останкино - със Сърбия по време на бензиновото ембарго - нали се сещате за далаверите които е вършил. А Станишев я уволни от зам.министър за подозрение за КОРУПЦИЯ - крушката има опашка!

останал съм с впечатлението че в Разград има повече млади хора, отколкото другаде. И къде бяха те - защо не почетоха лидерката? ха-ха. Страх ги е да не ги обвинят в сексуално посегателство ли?

Ама отишла кумицата да върти опашка из районите на ДПС- то. Айде хаарлия да й е. Ашколсун, евала, машалааа....

много ли по-високи бяха пенсиите и заплатите при комунягите. Аз друго си спомням - 3 долара пенсия и 6 долара заплата. И Румен Гечев беше тогава ИКОНОМИЧЕСКИ МИНИСТЪР - при пълна невиждана инфлация. А сега като месия го канят както и днес в един сутрешен блок вече не си спомням по коя телевизия.

ега си електоратът в Разград - само стари дебели лелки - гримосани като за околовръстното и стари мераклии ха-ха.

Нинова ще оправи България в БКП/БСП България, колкото я оправи в СДС при Костов! Надейте се на кака ви да ви "реши" проблемите!

благодарение на олигарсите на партията в Добруджа, защитавани от паравоенни идиоти, правещи се на армия.

Това изказване е повече от цинично.Вие също сте от тази паралелна държава и то от заграбените пари от 1989 година,осигурихте се пак до девето коляно.