Вдигат цената на билетчето в Бургас

Общинският превозвач в Бургас предлага цените на билетите и картите за градския транспорт да скочат с една трета от следващия месец.

Обратно в новината

Коментари - Вдигат цената на билетчето в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"интегриран" градски транспорт е най-тъпото нещо, случило се на бургазлии! За да се придвижиш на 1-2 км в града се налага да ползваш автобус, който изминава 4-5 км за да те закара, да не говорим, че вървиш 500 метра до спирката! Старата схема, която премахнаха, се е налагала и утвърждавала в продължение на 50 години, от първата "линия 4", като развиването се е съобразявало с нарастването и промяната на града! Сега пристигнаха някакви момчемца и момиченца от София с едни компютри и "нарисуваха" новата схема, която се оказа пълна боза! Но никой няма да си признае, защото си е направо за съд!

Това увеличение да плащат нараняванията на пътниците ли ще го ползват или за обучение на шофьорите във вежливо обслужване на пътниците? Защото, за да ползваш градски транспорт в Бургас е много рисковано - може да те свалят и през предното стъкло. Да не говорим за това, че трябва още в движение да се подготвяш да слизаш, нищо че може да си болен, възрастен, майка с бебе или малко дете - те всички еднакво троснато са питани "Къде си тръгнал/а, като не можеш?" Ние пътниците никога обаче не питаме "Защо си станал шофьор в градски транспорт, като не знаеш кого ще возиш?" Защото ползвателите на градския транспорт трябва да са благодарни, че изобщо го има, а не обратното - всички служители на градския транспорт да са вежливи и услужливи, затова че имат работа. Преди да вдигат цената на билетите да бяха вдигнали културата на обслужване на служителите си.

Понеже вече няма начин да пътуваш без минимум едно прекачачване реалното увеличение с новата схема ще е над два и половина пъти. И що ли си мислех, че автобусите са на дизел... И що ли разправяха, че са по-икономични...

За цената на отоплението на водата - времето виновно. За цената на билетите - времето виновно. За цената на тока -времето виновно - харчело се повече от климатиците. За цената на винетките - времето виновно, а улиците разбити и непочистени. За цената на водата времето виновно, а и я спират когат им скимне пак зарад времето, не можело се копае при еди си какви условия. Тъпа лъжлива крадлива мързелива тарикатска държава.

То хубаво цените на билетчетата да скочат, ама я кажете със заплатите - кога ще станат европейски?!? Щото всякакви цени сравнявате с европейските е все се оправдавате с газ, петрол и какво ли не, обаче, като опре до заплати, те може и като в бананова държавица да са, нали?! важното е ,че тиквата, цветелинка, съсела, моника, ахмед и т.н. изроди са с пълни банкови сметки

Ако и това се случи, следващите избори без герб, които явно не се интересуват от сициалния статус на бургазлии...

Идва изненадата и от санирането.Хак ви е.

Който иска увеличение на цените на билети, нека подаде Оставка... Заради Идиотския Интегриран транспорт, в момента хората пътуват ПО- ДЪЛГО до работа и трябва да вървят ПОВЕЧЕ. Преди 2 години, автобусите обикаляха цялия град и спираха близо до хората.. А сега, за да стигнеш до някоя спирка трябва да вървиш по 1 километър докато стигнеш спирката и после- още 1 километър след като слезеш и отидеш на работа...Преди, автобусите бяха на 5 минути, а сега са на 15 минути...Преди се пътуваше по 30 минути и се вървеше по 2-3 минути до спирките, а сега се пътува по 20 минути, но се върви по 15 минути до спирките... ОСТАВКА.. Кмета по транспорта да си подаде Оставката. Да върнат Предишните линии.

Да съкратят кондукторките. Да си влезе в употреба видеонаблюдението. Да се засили контрола, но справедливо. Да се актуализират глобите. Все пак важен е крайният ефект-бързо, точно, културно.

влошена заслуга, но на по-висока цена. гениално...

*услуга

Ххахахаааа

Интегриран градкси транспорт - хак да вие, задлъжняха обшината с тази простотия за около 110 милиона, а сега ние ще им плащаме глупостта и крадливата им ненаситна общинарска алчност. Осраха транспорта в целия град, а за сметка на това вместо да си подадат осавка вдигат билетчета и се крият за бургас бус. Заблуден сляп глупав народ, гласувайте пак за тия крадливи екземпляри начело с любимия ви кмет с прякор на вафла!!! ГЕРБ = ГРОБ!

деер

Тошко, Тошко, много си зле! Трябва да сме на 40млн лева на година на печалба , за да е имало смисъл от схемата!!! 135млн струва цялата глупост на БКП-СДС-ГЕРБ - Бургас!

bobsyn@

А старите автобуси без климатик колко харчиха на месец за гориво или искат да ни убедят, че новите дето са с пари от ЕС харчат толкова, колкото старите, ремотират се също толкова често, а на всичкото отгоре и харчат допълнително заради климатиците.

Предвиждат се намаления за граждани над 80 г., но задължително трябва да са придружавани от двамата си родители ...

И това няма да ги спаси - Бургаският транспорт обслужва само атлети. Мяташ се в движение, слизаш преди да е спрял, вътре пътуваш или като се набираш по лостовете или като танцуваш трите пъти и накрая завършваш на ръгби купчина, от която изпълзяваш, за да слезеш, ако преди това футболистите не са нахълтали и започнат да те сритват.

Бургазлии ги изклатиха с новата малоумна транспортна схема, сега и юе вдигнат билета за да компенсират кражбите...

Изключително убедителни доводи за увеличение на билетчето :D